Alle innlegg Sukkerforum

Tap og vinn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Surkålpoet fr. 29 mars 2013 01:22

Godt skjult bak tastatur og skjerm. Feilstavelser og famlende ord. Setninger delt opp på feil plass - mellom ord. Hver setning ender i meningsløse smilefjes. Blunk. Blunk. Smil. Geip. Tafatte spørsmål. Blir du med? Være med? Deg og meg? Hei : )
Nei.
Hvorfor får jeg ingen meldinger? Hvorfor svarer ingne meg? Du tar deg jo ikke tid til å lese stavefeil.
Men det er sånn jeg er, det er meg, jeg har som alle mine feil.
Nei.
Noen er bedre enn andre, som er bedre enn andre, men vi er alle i samme båt. Vi er alle på dekk tre, tredje klasse, vi er skipets pariakaste. Men bare så lenge vi er på nett. Det finnes en verden der ute. Rett og slett. Her melder man seg ikke på et lykkehjul, her inne melder man seg på god og mett, det er lett, for alt er servert, ett fett. Vente vente, på noe bedre. Vente litt til. På noe bedre. På noe bedre. Til det ikke kommer mere, til du mistet sjansen, og du må leve alene, men du vet at om du venter så dukker det kanskje opp, noe bedre. Mens du sitter der, og venter, på at noen skal hedre, deg, for at du var den bedre de ventet på som endelig åpenbarte seg, endelig nå, der var du. Men de venter også på, noe bedre, og plutselig er du nede, for telling. Går det bra med deg?
Nei.
Du blir grisk. Du spiller kynisk. For det er slik det er her inne. Det er slik det er å vinne. Og tape. Du er med på å spinne, du er med på spillet, du lar terningen trille, for din egen lykke - det er den du smir, og det er for den den andre svir. Seg på. Når de må stå.
For du harn nå.

Skjult ID med pseudonym diana ross fr. 29 mars 2013 01:27

så flink du er!

Skjult ID fr. 29 mars 2013 01:42

kjempebra

Skjult ID fr. 29 mars 2013 01:47

Veldig bra og spot on!

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 29 mars 2013 09:54

Meget bra!

Skjult ID fr. 29 mars 2013 10:27

Hei!

Jeg synes du bør kontakte Karpe Diem og la dem rappe teksten din.
Men
Du må skrive del 2, en optimistisk en. For for all del ikke alt er så svart og hvitt, og ikke alle.
Nei!

God Påske!