Alle innlegg Sukkerforum

Drømmedama eller drømmemannen din... hvordan er hun eller han?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mamma1 ma. 21 juli 2008 22:24

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere her inne.
Etter en lengre diskusjon med en venn av meg ang hva damer ser etter når de er på jakt etter mannen i sitt liv, og hva menn ser etter når de leter etter kvinnen i sitt liv, merker jeg at vi er veldig uenige.

Er det sånn at alle kvinner helst vil ha mr høy og mørk, som er veltrent, har en imponerende karriere å vise til og har masse penger?
Eller er det greit at han er helt "vanlig"... Gjerne med en liten kosemage, har en normal jobb, og ikke har vært på alle kontinenter?

Og må drømmedama ha langt lyst hår, store pupper, og veltrent sprettrumpe, og være penest i vennegjengen?

Eller er det helt andre kriterier som vektlegges når dere titter på profiler og på bilder her inne, og når dere titter på gutta eller damene ute i den virkelige verden, for å prøve å bli kjent med en ny potensiell kandidat?

Hva ser akkurat du etter i din drømmedame eller drømmemann?

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ma. 21 juli 2008 22:32

oohh. Enda en klassiker!
For min del skal vi kanskje skille på to ting: Drømmedama fra de våte drømmene og drømmedama som man faktisk kan ha et liv sammen med. Store pupper, sprettrumpe etc er fint for å tenne seksuelt, men er jo absolutt ikke noe krav til en partner som man først og fremst må være istand til å kommunisere med. Man kan tenne på jenter som ikke er klippet ut av playboy også ;-), og seksuell tenning har også personlighetsaspekter.
Jeg liker jenter som er jordnære, ikke har for mange "divalater" som svenskene kaller det og som kan henge opp et bilde uten hjelp. Ellers elsker jeg ubehøvlet svart humor og egenskapen til å snakke om alt, absolutt alt.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 21 juli 2008 22:35 Privat melding

jeg vet ikke verken hvordan drømmemannen ser ut, hva han jobber med eller hva slags formue han har eller ikke har jeg. Det er definitivt ikke penger og karriære jeg ser etter i en mann, ei heller om han er høy og mørk.

Ikke at det er noe galt med noen av de tingene, dersom drømmemannen viser seg være høy og mørk, eller ha mye penger eller være veltrent, så er han det, men det er ikke det som gjør at han blir drømmemannen.

Har ikke noen slike kriterier egentlig jeg, klart han skal være kjekk for meg, men det er det mange som kan være. Det har mer med blikk, uttrykk, glimt og livslyst å gjøre. At han er veltrent i den forstand at han bryr seg om kroppen sin, skal jeg være ærlig på at jeg foretrekker. Mest fordi JEG er opptatt av det i meg selv, prøver å ta vare på kropp og helse, og vet at jeg trives med menn som liker å være aktive og sunne. Det betyr IKKE at han ikke kan ha en liten kosemage, for det er vel noe som raskt kan skje til tross for aktiv trening og sunt kosthold til vanlig, vi er vel i den alderen der slikt lett skjer. ;)

Og dersom drømmedama til mannfolk har langt lyst hår, store pupper, veltrent sprettrumpe og er den peneste i vennegjengen... vel, da kan jeg bare slutte å prøve å finne noen mann, for jeg matcher ikke alle de kriteriene.... og likevel er jeg faktisk ikke det minste redd for at ingen skal finne meg drømmedame nok.

Tror mange ser etter helt andre ting, både kvinner og menn. Tror kommunikasjon, glimt i øyet og kjemi er det som gjør at man finner sammen og velger å bruke tid på å bli bedre kjent.

så det er min mening i en slik diskusjon. :)

(mann 36 år fra Rogaland) ma. 21 juli 2008 22:37 Privat melding

Det varierer veldig egentlig.
Dersom jeg bare går å dagdrømmer er drømmedama hun som spiller lana lang i smalville, gjerne i litt utfordrende og tettsittende bekledning :P

Men det jeg virkelig går rundt å ønsker meg er ei søt dame som er trofast og ærlig, har humor og deler interesser med meg.
Utseende er ikke så viktig, bare kjemien er god. Størrelse har heller ikke så veldig mye å si, men jeg må ærlig innrømme at jeg ser mer på størrelse enn utseende.
Jeg er kanskje litt for tynn selv, men liker best damer som holder seg i form og ser normalt tynn ut. Litt rund gjør meg ingenting.. Det har sin sjarm det også :)

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 21 juli 2008 22:46

Min drømme mann :Sjarmerende ,Litt Mystisk , Humoristisk og ha Selvtillit...
Ellers ser jeg på øyne , rompe og ryggen... ;o)

Skjult ID ma. 21 juli 2008 22:50

..."En får værra som en er, når'n itte vart som en sku, inni er vi like både je og du...."

Men: humor, humor, humor, kjemi, humor og kommunikasjon og glimt i både i øyne og munn. Det er noe av det som tenner meg.

Skjult ID med pseudonym Mænn ma. 21 juli 2008 23:00

Humor er jeg sterkt i mot. Drømmedama mi er mørk og har små pupper. Bare for å ha sagt det. Og jeg er liten og lys. Sånn. Håper det bringer litt balanse inn i denne tråden ;-)

Skjult ID med pseudonym LivogRøre ma. 21 juli 2008 23:10

En bitteliten tiss, knøttliten hjerne og generelt dårlig ånde, sure sokker, gnien og ènsporet i samtaleemner.. My man!!

Skjult ID med pseudonym Pappa1 ma. 21 juli 2008 23:44

Når jeg titter her inne så er det definitivt bildene som fanger! Men det har jo med måten dette er lagt opp på.

Ellers er nok drømmedama ei jente som er litt lik meg i lynne. Kjemi er altså svært viktig! Trenger absolutt ingen såkalt fotomodell, men ei jente med noen små særegenheter kan godt ose sjarm syns jeg. Glimt i øyet.
Også bør hun ha fast jobb. Hva slags spiller ingen rolle så lenge hun trives.
Størrelse? Omtrent som meg selv....trenger f.eks. ikke store pupper, for det har jo ikke jeg heller! :-D
Men jeg vet det jo ikke før jeg ser en av de....for det finnes helt sikkert flere kandidater! :-)

(mann 46 år fra Hordaland) ti. 22 juli 2008 00:02 Privat melding

Drømmedamen er den som respekterer meg for den jeg er, som ikke skal prøve å endre meg, som respekterer mine meninger og våre ulikheter, (Jeg syntes det er flott om hun har andre meninger og står for de)

I en britisk undersøkelse (Kilde Kanal Norge) var resultatet at det viktigste for par var gjensidig respekt. Det gikk over sex, utseende og alt annet.

Selvsagt har jeg nok ideer om hvordan hun skal se ut, og ja, å ha et fint utseende betyr noe. For oss gutter (jada finnes sikkert unntak) så tenner vi hovedsakelig på det vi ser. Sånn er det bare.
Gode verdier og være en god venn og omsorgsperson er selvsagt viktig....men det er jo ikke noen surugatmor jeg leter etter.

Så til TS...er faktisk de færreste gutter jeg kjenner som syntes at store pupper og lyst hår er skjønnhetsidealet.
Men som andre er inne på her...at man tar vare på kroppen betyr noe for meg.

Skjult ID med pseudonym søstra ti. 22 juli 2008 00:31

Vet ikke helt hvorfor alle absolutt må ha så mye humor i livet, tror det bare er en trend,, sexy holder lenge;)! Klart jeg legger vekt på godt humør, men vil ikke ha en tulling går rundt og flirer hele tiden! Jeg syns også kjemien er viktig, da svever jeg nemlig;) Både det ytre og det indre teller også, de som sier noe annet lyver! Trofast, snill men bestemt! Ha orden på livet sitt og være god mot meg:) Sunn og frisk og kan oppføre seg og kle seg! Ærlig, oppriktig men av og til liten luring! Så må han kysse riktig:)

Smask:)

Skjult ID med pseudonym Småkresen ti. 22 juli 2008 01:16

Så må han være vel-trent, maskulin, minst 185 cm, ordnet økonomi, ganske handy, god utdannelse,
sexy rumpe, ganske selvsikker , på grensen til arrogant.

Og den søkende dama, som ofte selv har noen få skavanker i lasten sin..
ser ikke alltid sine egne små modne trekk og har kanskje ikke sett seg selv i speilet de siste 3-5 år...

Sånn kan det gå..

Godt det er noen små-våkne elegante sjeler iblant "flertallet".

Ønsker alle en fortsatt fin ferie forresten.

Skjult ID med pseudonym Don Jon ti. 22 juli 2008 18:13

En ting som slår meg; Det er veldig mange damer som søker etter menn som kan gi dem motstand. Men min erfaring er at når du prøver å være litt motstandsdyktig og selvstendig så blir dem dritsure. Forstå det dem som kan...

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 19:01

Det var'ra voldsomt til fordreining av saker og ting a' Don Jon? hehe......

Fra spøk til alvor:

Det gjelder å si/skrive det man virkelig vet at man mener og kan tåle. Vil man ha en mann som gir motstand, så betyr det for meg at jeg i prinsippet ønsker en selvstendig mann med egne meninger, og som også står for de, og evne til å gjøre ting på egenhånd. Ikke en dott som henger etter deg med tunga ut av munnen, og kanskje i værste fall sikler i tillegg..

Opplever du at de kvinnene som sier de vil ha "motstand" i et forhold, blir drittsure bare du har noen meningers mot og ikke mener nøyaktig det samme som de så ofte, og samtidig også vil gjøre ting på egen hånd: Vel --- da tror ikke jeg de virkelig har tenkt over konsekvensen av hva de sier eller skriver.

Ja --- jeg vet ---- vi kvinner er nok ikke like enkle bestandig, men jeg må jo få lov å si at jeg har erfart at menn ikke alltid er så innmari enkle heller. De bare ynder å si det.

.....kvinner er fra venus og menn er fra mars sies det.....og det blir som å si: Kvinner er fra den ene verdensdelen, og menn er fra den andre. Skal det ikke da litt god kommunikasjon, språkforståelse og kjemi til for at disse to enhetene skal forenes og trives sammen?

:-))

Skjult ID med pseudonym Sun ti. 22 juli 2008 19:19

Her inne lærer man jo litt om seg selv, Jeg ser på bilder, alder og type først. Stemmer det med mine drømmer kommer jo det andre som evntuelle + Men her er det vel like mange meninger som folk? Jeg er selv ca 40 og da er det jo endel som er grånende og tynnere i håret så høy og skallet ,liten og bollemage?? tja hvorfor ikke?! Det er utstråling innenfra som teller . ;)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 19:49

Det er det utseende, den utstrålingen og personens indre i en herlig blanding, som passer hver enkelt som teller :-))

Skjult ID med pseudonym juni ti. 22 juli 2008 20:02

Jeg har for lengst kastet fra meg ideen om en drømmemann sånn ytre sett og med tanke på status. Men jeg husker da fra tidligere at han kom langt med å bare være høy, mørk og slank... da ble jeg nysgjerrig med en gang... rare greier. Eller helt blendende lys, høy og slank ;-)

Men nå er drømmemannen blitt en som klarer å sette seg inn i hvem jeg er som menneske og som er nysgjerrig nok til å prøve å bli kjent med meg, og som dermed også er litt lik meg selv for at han skal klare å forstå. Han skal ikke være for mye A4, og siden jeg har kommet i alderen der folk begynner å bli satt og mange har etablert sine rutiner en gang for alle... så skal han altså ikke være satt...

Drømmemannen er en robust person som er generøs ovenfor andre og som har en kreativitet og fantasi som gjør at hverdagene sammen med han er verdt å ta vare på :-)

Jeg er ellers enig med Bloomie, skjønner ikke at menn skal være så innmari enkle å forstå seg på, jeg ;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 20:10

*sukker takknemlig* Juni, endelig ei til som har sett det.... :-)) (at menn liksom ikke bestandig er så innmari enkle å forstå seg på....)

Skjult ID med pseudonym s ti. 22 juli 2008 20:13

Drømmemannen / -kvinnen er et passe vagt begrep, tycker nå jeg.

Når alt kommer til alt, så er det en definerer som drømmepartner en lengre liste med trekk og egenskaper, som når en treffer noen egentlig ikke betyr så veldig mye likevel. For tviler på at dere sitter med en lengre liste og krysser av, og så finner ut at vedkommende avviker på ditt og datt i forhold til hva dere definerer nå på forhånd.

Ergo: Drømmepartner = rett og slett alle potensielle partnere, og særlig den neste en møter og som det blir noe ut av :)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 22 juli 2008 20:25

bloomie: :-)

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ti. 22 juli 2008 20:38

Ble litt interessert av et par kommentarer fra Don Jon og + Bloomie. Jeg har også fått høre denne med "motstand"!
Jeg er generellt veldig grei å ha med å gjøre og gidder ikke sparke igang krangler når folk uttrykker meninger jeg ikke er enig i. Men jeg elsker å diskutere!
En gang var jeg på date med ei jente som var veldig oppegående og trivelig. Skikkelig ben i nesa. Jeg synes vi hadde det veldig koselig; vi satt på en pub og pratet i flere timer. Når jeg spurte om ho ville treffes igjen sa ho nei. Årsaken? Ho hadde møtt for lite "motstand". Kryptisk! Fikk ikke noen bedre forklaring og har ofte lurt på om jeg burde ha kranglet litt hver gang ho kom med en selvstendig mening, eller kanskje studert henne med et skeptisk ansiktsuttrykk hele kvelden for å gi intrykk at jeg var vanskelig å imponere :-D

Spørsmålet er om denne jenta er en sjelevenn av Bloomie? Kanskje jeg i hennes øyne var "en dott som henger etter deg med tunga ut av munnen, og kanskje i værste fall sikler i tillegg" :-D. Hva betyr egentlig denne setningen, Bloomie. Mener du at det er generellt patetisk med mannfolk som tenner på deg og faller pladask?

Setter det litt på spissen nå, men er spent på svaret!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 20:55

@ Sandaker77

Forstår at du stiller det spørsmålet --- men denne jenta du traff og jeg er ikke sjelevenner, det hun brukte som argument for hvorfor hun egentlig ikke ville treffe deg igjen, det synes jo ikke jeg var noe godt argument --- men vi tolker alle ting helt forskjellig, og jeg tror rett og slett ikke kjemien stemte for henne (da kan man selvfølgelig stille seg spørsmålet for hvorfor hun ikke sa det så enkelt i stedet.....men for meg å si til en potensiell partner: "jeg møter ikke nok motsand" blir for kryptisk)

--- jeg forklarte hva jeg mente med "motstand" ovenfor: Det betyr for MEG at jeg i prinsippet ønsker en selvstendig mann med egne meninger, og som også står for de, og evne til å gjøre ting på egenhånd.
Og sammen med min forklaring på hva jeg ser på som "drømmemannen" (utseende, den utstrålingen og personens indre i en herlig blanding) - så ser du kanskje sammenhengen av hva jeg tror på? Eller er jeg for utydelig? :-))

Og for sikkerhets skyld:

Det er ikke på noen som helst måte patetisk med mannfolk som tenner på meg og faller pladask! Men kjemien må stemme for at JEG skal tenne!

:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 20:57

...og kjemi for meg er det ekstra tingelinget i magen, den småbrusende følelsen av at "dette kjennes riktig"......samt at de øvrige ting forklart stemmer mellom begge :-))

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 22 juli 2008 21:32 Privat melding

Etter å ha møtt en mulig drømmemann og kjent den berømte kjemien har jeg noen få kriterier...
- Tid til oss to.For de som har et aktiv liv fra før ,som singel... må man jo gi slipp på noe?Ikke det at man skal være sammen hver dag, men er man et par bør man vel ses mer en et par ganger i uka? Eller krever jeg for mye?

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ti. 22 juli 2008 22:39

@Bloomie

Bra svart :-)
Jeg tror nok også at jenta i historien min bare valgte første og beste forklaring som falt ho inn. Kan jo egentlig være hundre årsaker til at det ikke funka.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 22:54

@Sandaker

Glitrende at du fant fornuft og forståelse i svaret mitt!

Enig med deg også: ....det kan være 100 årsaker til at det ikke funket.........og vi er individualister alle sammen, og det er ikke hver dag man hører ekstra mynter klinge i kassa for å si det slik :-)

@stjerne62

Egentlig er det vanskelig å svare konkret på spørsmålet ditt, fordi man ikke kjenner forholdet og ulike elementer i det. På sett og vis kan man tolke det du sier som om at det er rimelig ferskt (ref. "møtt en mulig drømmemann"), og personlig foretrekker jeg å ta det slow and easy i begynnelsen... Men igjen: vi er alle så veldig forskjellig... Å ta det sakte og forsiktig gir meg i allefall tid til å absorbere, kjenne på følelser "trinn for trinn" og tenke mellom hver gang :-)

Imidlertid: er man et etablert par, så synes jeg jo det hadde vært koselig å se kjæresten min mere enn 2 ganger i uka om mulig :-)

(mann 49 år fra Telemark) on. 23 juli 2008 16:34 Privat melding

En ting er hva jentene skriver her inne,,,,, noe helt annet er praksisen deres..... hahahaha.... De er full av motsigelser...