Alle innlegg Sukkerforum

Respons ønskes....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Respons lø. 30 mars 2013 13:09

Hvorfor i huleste er det -INGEN- av jentene jeg skriver til som svarer tilbake?
De leser meldingen, men går verken inn på profilen min eller svarer med det minste ord.. begynner å bli frustrert her.

Antar det er det en del jenter som også opplever det samme, men herregud! jeg svarer da i alle fall de som sender meg melding.. men jeg har -ALDRI- heller opplevd her inne at noen jenter har sendt meg en førstegangsmelding.

Jeg nekter å tro at det er en så sterk trynefaktor her, så hva f*** er grunnen til denne usosiale oppførselen til 99% av sukker-folket?

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 30 mars 2013 13:10

Denne 1% kan bare beklage for de resterende kvinnene, de har sikkert ikke tid ....

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 30 mars 2013 13:18

Trynefaktor teller nok ganske mye for å få ett svar ja. Prøv med litt forskjellige bilder, og gjerne få en venninde eller to til å velge bilde for deg. Hjalp ihvertfall for egen del, ikke bare litt men nesten som natt og dag.

Skjult ID med pseudonym 1up lø. 30 mars 2013 13:21

Enda verre når kommunikasjonen kuttes etter flere meldinger frem og tilbake uten videre forklaring, men meldingene leses må vite! Da får man i alle fall luket vekk de uten den minste forståelse for vanlig høflighet. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, for slikt utgår som langvarig partner for mitt vedkommene i alle tilfeller.

Ler av at samme profilene ofte beskriver seg selv som vennlig, snill og varm! Selvinnsikt er tydeligvis en sjelden begavelse :)

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 30 mars 2013 13:27

Vel robinsve jeg aner ikke jeg, jeg er bare hyggelig jeg;) kan ikke ane hva som svirrer i andre høners hue...

Skjult ID med pseudonym Bole Brum lø. 30 mars 2013 13:45

Bilde er helt klart viktig og robinsve er helt klart inne på noe.
Skriv noe som viser at du faktisk har lest profilen til vedkommende uten å bli for seriøs med det samme.
Humor og gjerne "indirekte komplementer" er gode ting ;)

Skjult ID med pseudonym ida lø. 30 mars 2013 13:51

Jeg har alltid svart, enten det er høflig avslag eller ei. Problemet når en takker høflig nei er at jeg flere ganger får kverrulerende svar fra motparten om hva jeg tror jeg er, at jeg bør gi vedkommende en sjangs m.m. Dette er provoserende og gjør at jeg faktisk hadde unngått masse dritt ved ikke å svare.

Skjult ID med pseudonym Bole Brum lø. 30 mars 2013 14:00

@ida: Ja det er jo en kjempe bra strategi å krangle seg til en date.
Virker jo ikke desperat eller usympatisk i det hele tatt! :D
Eller JO! det gjør det.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 30 mars 2013 14:03

Gjør som meg, send en melding og om hun ikke svarer deg...gå videre. Men er du hyggelig i meldingen din og hun ikke svarer deg så fortjener vel du bedre uansett ;)

Skjult ID med pseudonym ida lø. 30 mars 2013 14:07

Ikke sant @Bole Brum:)

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 30 mars 2013 14:08

Anbefaler å blokkere samtidig med høflig avslag :) Da slipper man det problemet. De er jo ikke interessante som partner uansett, så da slår man to fluer i ett smekk.

Skjult ID med pseudonym PeAi lø. 30 mars 2013 14:08

Gjør som meg, ta et hint, og skriv med noen andre ;) kanskje litt kjipt om INGEN svarer.. men, det har jeg egentlig vanskelig for å tro :) Er jo så mange hyggelige damer her inne! :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 30 mars 2013 14:31

En viss forskjell er det vel om det er sendt 2 eller 200 meldinger.
Men for å si det enkelt: Om det ikke funker, finn en annen måte å gjøre det på.

*Jeg forbeholder meg forøvrig retten til å være usosial her inne akkurat når det passer meg. :-)*

Skjult ID med pseudonym Respons lø. 30 mars 2013 14:43

TS her.
Føler jeg gjør det beste ut av meldingene jeg sender.
Er det en profiltekst, så leser jeg selvfølgelig den og plukker ut noe jeg finner interessant og går videre med det.
Er derimot profilen uten noe tekst, ser jeg på bildene og sender et Hei etterfulgt av et kompliment.

Med litt overdrivelse så får jeg vel svar tilbake fra hver 100. jente, noen ganger går det flere meldinger frem og tilbake så slutter det eller så er det èn negativ melding.

Og jeg plager ingen. Får jeg en negativ melding, lar jeg det ligge og heller blokkerer.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 30 mars 2013 14:49

aldri send melding til de uten tekst. just don't :P

Skjult ID lø. 30 mars 2013 15:09

*TS: Jeg er jente 31 som sjeldent får førstemld og som sender mange meldinger selv, men får sjeldent svar selv om mld er lest.. Jeg prøver å ikke gi opp forsøket, men det blir vanskeligere og vanskeligere for hver gang.. Så du er ikke alene! Jeg har fått hjelp av vennnner til profiltekst og bilde, men foreløpig uten helll.. Det jeg vil fram til er at det er mange av oss-gutter og jenter, men kke gi opp!!:)

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 30 mars 2013 15:32 Privat melding

Det er mange som ikke svarer og man er heldig om man får et tosifret antall med jenter som tar kontakt med deg (det er nok en del av å være mann på kjønnsmarkedet), men det skjer om man ikke gjør noe feil... Du burde kansje stille spørsmål ved hvordan du kan forbedre profilen din/det du sender?

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 30 mars 2013 15:58 Privat melding

Sukker er akkurat som dansegulvet. Tre fantastisk flotte jenter hiver seg ut på dansegulvet og etter 2 minutt er dei omringa av tredve sprengkåte gutar!

Skjult ID med pseudonym swima lø. 30 mars 2013 16:11

Syns det rett å slett er frekt å ikke svare folk jeg. Har prøvd å sende meld til folk. Men som ei venninne sa til meg. Drit i sukker det er ikke så seriøse mennesker der. Det er heller folk som ikke har annet å gjøre. Vel jeg er ikke helt enig med henne. Men mister lysten til å skrive til folk. Når dem aldri svarer!!

Skjult ID med pseudonym Artigkar lø. 30 mars 2013 16:12

Jeg lurer på hvor mange %-andel av menn og kvinner her inne som skriver til de samme personene? Om man bruker 80/20 regelen her, som trolig er en en 90/10 regel antar jeg - så... skriver 90 % av mennene til 10 % av damene og motsatt. 90 % av kvinnene skriver til 10 % av menn.

Selv får jeg ikke mange meldinger, eller det kommer noen få om dagen. Jeg ser selv at jeg har klart å overse noen som har blitt liggende noen uker, og sikkert ikke oppdaget de, da jeg har skrevet aktivt med noen i den perioden og etter at meldingene fylles opp forsvinner de til side 2 og 3 etter en stund. Og jo mer populær du er jo fortere havner din melding på side 4 og 5.

Jeg har selv blitt godt kjent med 2 av de som jeg selv kan klasifisere som topp 10 damer her inne, da snakker jeg om flotte vakre kvinner med god profiltekst som appelerte til mange. Hun kunne oppdatere innboksen og der lå det 4-5 nye meldinger. I løpet av en dag så kunne hun få inn 20-30 meldinger OM hun ikke endret på profilen. La hun ut nytt profilbilde så fikk hun 15-20 meldinger i løpet av 6-7 minutter. Jeg har ikke sett maken. Som mann er det fasinerende å sitte med kunnskap på hva dere skriver... og for å være ærlig - dessverre en stor andel av dere må ha lagt igjen IQ-en utenfor rekkevidde. (No-offence) Men disse to damene ville fått en fulltidsjobb om de svarte alle. OG igjen... når den ene av de forsøkte med høfflige avslag etter innspill fra meg, så haglet det svar tilbake - Man må si, dere er pågående.

En annen ting er at BEGGE disse to damene letet ikke aktivt etter SIN drømmemann, de gikk bare ut fra meldingene de fikk inn. Jeg prøvde å forklare at kanskje skulle gå ut å lete litt selv, men det var de ikke interessert i, for disse jentene er ikke vant til å jakte selv. DE vil ha noen som kommer til dem, for det er de vant til.
Samtidig så screener de veldig - MEN tro det eller ei, ingen av de falt nødvendigvis for arketypen "høy og kjekk" og jeg kunne bare med undring lure på hva de så i enkelte av de - så det er håp for alle ;)

Jeg selv får stort sett svar her inne, jeg får også en del meldinger - selv om jeg ikke anser meg selv som verken høy eller kjekk. Men nøkelen ligger i å være orginal, klare å skrive til personer som er i samme liga (Ikke utseende, men på evner, verdier, kunnskap, ambisjoner osv) Personer som er på samme sted i livet.

Jeg tror mange lar seg "fange" av utseende her inne, og det er naturlig, men man kan ikke forvente svar når man ellers kanskje ikke passer

Skjult ID med pseudonym sanninga lø. 30 mars 2013 16:26

På sukker så blir jenter, og spesielt fysisk attraktive jenter, bombardert med meldinger. Profilbildet ditt og det du skriver vil utgjøre et nådeløst førsteinntrykk som kan diskvalifisere deg umiddelbart hvis du ikke velger tekst og profilbilde med omhu.

I ditt tilfelle aner jeg ikke hva som er problemet -- men jeg får svar med de fleste jeg kontakter, så noe gjør du galt. Jeg har forresten fått mange hyggelige venner her på Sukker selv om ikke alle nødvendigvis er kjærestemateriale for meg -- kanskje et forsøk verdt å betrakte sukker mer som en sosial møteplass heller enn en ren datingnettside? Dette kan kanskje hjelpe deg å forme litt mer sympatiske og interessante brev.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 mars 2013 17:18

Er jo et kjent fenomen at gutter stort sett sender meldinger til damer de ikke har sjans i havet på.
Så da burde du ikke bli overrasket over manglende respons. :P

Skjult ID med pseudonym Seriøs lø. 30 mars 2013 17:25

La meg bare si....jeg er skikkelig STØGG hvis jeg ikke har sjans i havet på noen av de damene jeg sender til!!!

(mann 51 år fra Oslo) lø. 30 mars 2013 17:30 Privat melding

Dette hadde jo unektelig vært litt festlig om denne tråden hadde forblitt ubesvart og bare droppet nedover lista og ut i det mørke arkivet.... :-)

Skjult ID med pseudonym missy lø. 30 mars 2013 17:48

Enig med @ida her. Veldig lite fristende å fortsette med å høflig avvise noen for så å få bli "bombadert" med kritiske motspørsmål fra den andre part. Skjønner overhode ikke at noen er villige til å synke så dypt jeg da. Disse erfaringene medfører jo at en tenker seg om det er verd å svare da- selv om jeg absolutt anser meg som en høflig person som ønsker å vise såpass respekt ved å gi et svar tilbake. Joda, klart en kan blokkere etterpå- noe jeg også har gjort- men dette burde være unødvendig.

Skjult ID lø. 30 mars 2013 18:49

du skriver helt riktig... jeg er nä 2 urka online hver dag flere ganger... skriver hver dag til noen damer hallo eller send en kompliment... da kommer ingenting tilbake. men hvis du se pä profilen fra damer hva det alt önsker... spör jeg meg hvor jeg er her?....

tror ikke jeg vil tar en mnd lengere vip... den siden sover bare!

(mann 28 år fra Oslo) lø. 30 mars 2013 19:08 Privat melding

Opplever samme sak, 1 av 20 som svarer. Har kun fått 1 hjerte totalt! :D haha

Når jeg er ute på byen har jeg ikke noe problemer men her er det omøjligt!

Har pratat med en del jenter om dette, noen jenter fåt 70 meldinger om dagen, svarar på 15 och kanske skriver til 2-3 gutter!

Det er ett stort problem! JENTER ta kontakt! :D

Skjult ID lø. 30 mars 2013 19:42

Flere jenter unngår å svare pga ovennevnte problem om menn som har vanskeligheter med å godta en avvisning. Da sparer e seg selv for masse ved å ikke svare, desverre...

Skjult ID med pseudonym sånn lø. 30 mars 2013 19:52

Null svar=null interesse! Kan det enklere bli?

Skjult ID med pseudonym Respons lø. 30 mars 2013 21:44

@(Skjult ID med pseudonym sånn) - lø. 30 mars 19:52

Hva med null svar og null besøk? Må da ifølge deg tolkes som at vedkommende overhodet ikke har interesse av å være på sukker i det hele tatt da?

Det er derfor jeg måtte få ut litt frustrasjon her.

Skjult ID med pseudonym sånn lø. 30 mars 2013 22:11

Vel.. Det kan vel rett og slett være at du ikke har vært av interesse så langt da? Mange faktorer som spiller inn her, men av og til kan sannheten være vanskelig å face for noen og enhver av oss...

Skjult ID med pseudonym KK lø. 30 mars 2013 22:13

For min del er det verre med de du skriver med lenge, og som vil avtale et møte. Så blir personen helt stille, og slutter å svare.. Makan til uhøflighet skal man lenge lete etter blant dagens menn (sikkert kvinner også)..

Skjult ID med pseudonym *C** lø. 30 mars 2013 22:20

Jeg har bestemt meg for å svar alle. Halve moroa med å være her er jo å sende meldinger med folk. Resten av moroa er å lese på forumet.
Jeg er dessverre så feig at jeg sjelden tar initsiativet da.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 30 mars 2013 23:58

Null svar og null besøk? Det er hverdagen min her på Sukker det, skjønner ikke hva du er så frustrert og klager over egentlig.
En blir vant med det i takt med at medlemskapet blir billigere. :P

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 31 mars 2013 01:18 Privat melding

Har en flaske cava i kjølen... Den skal sprettes når jeg får en førstemelding... Eller når den utvalgte står på døra... Tror siste alternativ er mest sannsynlig :P

Skjult ID med pseudonym blabla sø. 31 mars 2013 03:43

OM folk oppfører seg like butthurte i meldinger som på forumenne er det ikke så rart det ikke blir.

Joda. Jeg er også mann og det er ikke så mye svar bestandig her heller, men det var ei random dame på internett. Det er jo ikke akkurat noe å ta seg på vei over.

Og det er kjipt å ikke få svar, men prøv neste istedenfor å syt. Er det en ting jeg har lært meg så er det at syting er noe som funker ekstremt dårlig.

Skjult ID med pseudonym Lars sø. 31 mars 2013 05:04

Ikke enig, kjenner mange jenter som ikke er spesielt tiltrekkende som blir bombadert med meldinger på sukker...da snakker vi flere 100meldinger under en uke.

Du må nok veldig veldig veldig langt ned på utseendeskalaen før du finner de jentene som ikke får så mange meldinger.

Samtidig kjenner jeg til flere gutter som er fysisk veldig kjekke flotte gutter som aldri noen gang har fått en eneste melding eller svar.

Beklager men det er ikke så mye mer å si enn at er du gutt så mest sannsynlig lever du et liv alene, samme hvilke bortforklaringer, trøster eller unnskyldninger noen skulle poste her.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 31 mars 2013 08:23

Det er en sammensvergelse.
Vi damer svarer ikke, og vips så er dere som en flokk halvparanoide, overhengivne, oppmerksomhetssyke stakkarer som kan vilkles rundt en hvilken som helst lillefinger, der dere i tillegg lurer på om dere har snurret dere rundt fingeren på riktig måte for best mulig å behage damens ønsker og krav.
Vi er onde, og vi vet det. Og vi liker det. Det vil aldri, aldri ta slutt.

(mann 28 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 10:40 Privat melding

Må si, etter att jeg bytte profilbild till denne, så ramlar det in hjertan og meldinger! :D

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 31 mars 2013 10:46 Privat melding

lusa: Endelig bekrefter du det jeg har mistenkt lenge! :P

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 31 mars 2013 10:55

Bare hyggelig!

Skjult ID med pseudonym Smilet sø. 31 mars 2013 10:57

En god venn av meg sa i går; hvorfor skal man føle seg tvinget til å svare noen her pga høflighet? Hvorfor kan man ikke bare svare når man vil, hvem man vil? Det skal være gøy å være her, ikke stressende pga at andre mennesker forventer man skal gjøre som de vil. Det fikk meg til å tenke på det at, ja, kanskje jeg skal fortsette å være her, og gjøre det til noe spennende og gøy! For til nå, så har stresset med å være hyggelig med alle som ønsker det, ødelagt for den gøye følelsen av å ha lyst til å gi noe av seg selv til noen få utvalgte..

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 31 mars 2013 10:59 Privat melding

smilet: høres meget fornuftig ut. :D

(mann 40 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 11:01 Privat melding

Det er absolutt viktig @smilet :) jatte med for å være hyggelig hjelper jo heller ingen, dersom ikke begge er enig om at det bare er chat da :) viktig å ha det gøy her, blir det jobb så er vel mye av poenget borte.

Skjult ID med pseudonym Smilet sø. 31 mars 2013 11:11

Ja, det fikk meg til å tenke ihvertfall, og jeg har bestemt meg for å bli her litt til, på mine egne premisser, og prate med de jeg VIL prate med :)

(mann 42 år fra Hordaland) sø. 31 mars 2013 11:18 Privat melding

Jeg prøvde å lese første innlegg med gråtkvalt stemme og det ble såpass artig at jeg måtte dele det med dere.

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 31 mars 2013 11:21 Privat melding

xeno: hehe, kan forestille meg at det var humor :P

Skjult ID med pseudonym Respons sø. 31 mars 2013 11:32

Xeno, morsom vinkling :D

Skjult ID med pseudonym Xenomorph sø. 31 mars 2013 11:42

;)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 11:44 Privat melding

Ser litt for meg Trond kirkevaags grinern som stemme da, tror den hadde blitt bra :p

Skjult ID sø. 31 mars 2013 11:47

Det bør sies at responsen på sukker er langt lavere enn andre steder, så TS er jo inne på noe. Det er ikke bare surving.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 31 mars 2013 11:59

@Srpla
Hvor finner man den statistikken som sier noe om svar-prosenten på førstemeldinger? Jeg har sendt totalt 647 meldinger og har mottatt totalt 684, altså omtrent 1:1, men det sier ikke noe om hvor mange som svarer/ikke svarer på førstemeldingene. Fører du statistikk selv?

(mann 38 år fra Nord-Trøndelag) sø. 31 mars 2013 12:39 Privat melding

Har ikke noe fasit, men noen gir jo klar tilbakemelding om at de kun er her for å høre hvor fine de er på bildene. Gjerne for xen/typen ikke kom/kommer med så mye god-ord - og her kommer de på ei snor..
Andre er vel her for å kjenne litt på om de er klare for å komme seg på markedet igjen. Eller at man bare vil ha det som tidsfordriv. Men det er en rest som er her for å faktisk kunne si "hei", utenom tastaturet. Kjemi faller naturlig nok gjennom tastaturet. Alt går fort her - f.eks. så vet man om vedkommende vil ha flere barn etc. da blir det vel klart at bilde og en liten mld er det du får stryk/bestått på..

Så det spørs jo hvorfor vedkommende du sender mld til er her.. Så kan en håpe hun oppfatter deg dithen at dere er her av samme grunn.
Når det er sagt, så sender jeg mld til folk av ulike grunner da. F.eks. om jeg ser et fint bilde - så kan jeg lure på hvor det er etc.

Så man frir ikke ved å sende en mld og man gifter seg ikke ved å svare..(mulig noen gjør det da men...)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 31 mars 2013 14:53 Privat melding

Jeg tror at dersom man sender brev kun til de personene som har besøkt ens egen profil (uten at man selv har besøkt dem først), så er sjansen for svar plutselig større :P

Men ser man på listen over hvem man selv har besøkt, og hvem som har besøkt en selv, så vil det mange ganger være en rimelig stor forskjell mht hvor pene/kjekke man synes personene er.

Og det sier vel sitt om hvor opptatt av utseendet man selv egentlig er når alt kommer til alt.
(selv om enkelte påstår at utseendet ikke betyr så mye ;)

Får man ikke svar her inne, så er jo det stort sett det samme som et "nei" :)
Verre er det ikke. Da godtar man det, dveler null og niks, og går videre tenker jeg :P
Bortkastet energi å ergre seg over et underforstått, men likevel svært klart og tydelig "nei" på et sted som dette.
Og et "nei" er en ærlig sak, enten det handler om utseendet, bosted, eller andre ting man rett og slett ikke finner interessant nok. Og man er ikke forpliktet til å forklare eller si ifra om hva og hvorfor og ditt og datt, for å si at man ikke er interessert heller :P

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 31 mars 2013 15:03

Bruk halvparten av den tiden du bruker på å sende meldinger på sukker til å prate med damer der ute i den virkelige verdenen, så skal du se at alt går så mye bedre.

(mann 34 år fra Rogaland) sø. 31 mars 2013 15:21 Privat melding

Som Minney seier så er svarprosenten langt høgare om nokon besøker profilen din før du har fått besøkt den andre. 99% svarprosent er garantert som dei besøker profilen din fleire gonger :)
Så gjer deg heller søkbar, det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 31 mars 2013 17:15

litt off-topic, men minney: du er helt nydelig :)

(mann 35 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 18:18 Privat melding

Seriøst karer!? Istedet for å syte her inne på forumet, som det forøvrig er altfor mye av, tenk igjennom hvordan du fremstår med det du skriver i profilen og til jenter.

Klarer du å fremstille deg som interessant når det finnes hundrevis av andre som kanskje er mer attraktive med det de skriver og hvordan de ser ut på bilder?

Ta deg tid til å få tatt noen finere bilder, og for all del aldri bruk et speil til å ta bilde av deg selv eller hold kameraet selv. Få noen andre til å gjøre det.

Kanskje er du 1 av 50 som har vært innom profilen til denne jenta som du velger å skrive til denne dagen. Hvis trynefaktoren ikke jobber for deg, så er det greit å få trent snakketøyet litt. Er det ikke så mye som står i profilen som du kan bruke som utagangspunkt, fortell heller litt om deg selv, hva du har gjort i det siste. Eller fortell en dårlig vits, bare bruk humor i en eller annen form!!

Start på scratch med hva du skriver i profilen, vær ærlig med deg selv og tenk på hva andre skriver. Hvem gidder å høre om at du flyr jevnlig ute i skog og mark eller renner ned dørene på SATS ukentlig...?

Bor du på grisgrendt, si at du er villig til å flytte på deg. Er stort sett en grunn til at folk bosetter seg der de bor, så da får du være på tilbudsiden.

Istedet for å sitte dag etter dag å skrive til jenter og få lite respons, hvorfor ikke jobbe like mye med hva du selv skriver om deg selv eller like mye hva du velger å skrive til andre.

Cluet er å skille seg ut, ikke skyld på at jentene ikke svarer deg, tenk heller at du må bli mer interessant!

Skjerpings!!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 31 mars 2013 18:35 Privat melding

@ durr

Takker og bukker :)
Men du kan gjerne få flere underskrifter på at det er mye juks og fanteri i sminke og gode øyeblikk ;)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 18:50 Privat melding

Trenger ikke være beskjeden @Minney :) Absolutt en flott dame! På flere måter :)

Skjult ID med pseudonym Kvins sø. 31 mars 2013 19:23

Rett og slett, Allan82 :D

Skjult ID med pseudonym Respons ti. 2 april 2013 20:33

En her i tråden skrev at jeg burde gjøre profilen mer søkbar.. Menes det da å legge til flere stikkord da eller hva?