Alle innlegg Sukkerforum

Sjekking og sex uten rusmidler?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ØveSeg ti. 22 juli 2008 22:37

Hei ærede forsamling.

Jeg tror det er svært mange som har innledet sexuelle forhold i alkoholpåvirket tilstand (noen ved hjelp av andre rusmidler, men la oss nå si alkohol for enkelthets skyld).

For meg (mann) har dette over år utviklet seg slik at jeg ikke lengre tør å invitere ei dame til sex uten først å være litt brisen. Dette er ærlig talt et problem.

Jeg lurer derfor på om det kan være interesse blandt sukkers brukere å starte et prosjekt med "gjensidig terapi", hvor vi øver på å ha sex med hverandre i edru tilstand. På den måten får vi omprogramert oss og får masse god sex i prosessen, samtidig som vi blir kjent med mange nye mennesker? Og kanskje treffer vi så vår drømmepartner i prosessen?

Skjult ID med pseudonym Bunny ti. 22 juli 2008 22:44

hahahahaha .. ja !!! hurra ,enda mer sex dere !!

Skjult ID med pseudonym DettetarK ti. 22 juli 2008 22:47

Dette tar jeg dagens spøk ;-)
Nice try ;-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 22 juli 2008 22:56

*ler godt her!!

Dette er hva man kanskje kan kalle "et ironisk skårblikk"!?!

:-))

Skjult ID med pseudonym The Rock ti. 22 juli 2008 23:33

Eller kanskje TS sitter med en lett ironisk St_ _ _ _ k ;-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 02:00

Må si jeg er imponert over at det kun er fire stykker som har gitt respons. Det kan tyde på at svært mange ble skikkelig inspirert og nå sitter hjemme i full sving med å planlegge hvordan de skal gjøre bruk av mitt geniale forslag :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 23 juli 2008 02:03

Det kan i teorien tyde på det, ja.

Eller...gjesp, det er sent.

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 02:29

Tenker det var godt jeg startet tråden med pseudonym, ellers ville jeg vel sannsynligvis fått vel mye å henge fingrene i fremover :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 02:38

"Jeg tror det er svært mange som har innledet sexuelle forhold i alkoholpåvirket tilstand"

Nå har jeg sittet og tenkt meg grundig og lenge om, og jeg tror ikke at jeg kan ikke si at dette gjelder undertegnede. Av samme grunn ser undertegnede heller ikke se noen mening i å melde seg på et sånt kurs, da jeg ikke ser målet for veien.

Men lykke til kursdeltakere! :-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 02:46

Zitelle, du er da høyt kvalifisert til å melde deg på. Jeg ville satt pris på å starte terapien med ei som deg, som er trygg i situasjonen og derved kan geleide den uerfarne trygt gjennom skremmende farvann :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 02:51

Jammen.....tenk om Zitelle ikke er så innmari interessert i en som ikke mestrer dette såkalte skremmende farvannet da, og at hun derfor er litt derfor lite glad for å holde i hånda liksom? Tenk om Zitelle trenger noe....noe.....noe annet? Ville ikke denne påmeldingen i så fall være noe unødvendig for henne personlig? Hun er da tross alt et medmenneske, ikke en samaritan :-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 02:58

Kjære Zitelle, med all respekt tok jeg høyde for nettopp dette ved å skrive "ei som deg", for å unngå at du skulle føle det var deg personlig jeg siktet til. Bortsett fra det har vi jo alle en liten samaritan i oss, og av og til er det godt å bare gi av seg selv :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 03:05

Jammen siden du skrev om ei som meg, så kan jo ei som meg svare personlig, noe Zitelle valgte å gjøre :-)

Ztielle tror på raushet, storhet i hjerte og sjel, evne til og gleden i å støtte hverandre på alle tenkelige enkle eller krevende måter!
Det er følelsen av å måtte "redde" Zitelle er litt allergisk mot. Hvorfor? Fordi hun ønsker begges beste. Kan du forstå hva hun mener?

:-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 03:12

Da misforstår kanskje Zitelle. Det er ikke snakk om å "redde" men derimot om å "ledsage med kjærlighet trygghet". Det er jo også en viktig ingrediens i et parforhold, det å erkjenne at man veksler på rollene sterk og svak, og holder hverandre i hånden og støtter hverandre "over kneika" :-)

Forresten, det blir ikke bedre av at du hypnotiserer meg med setninger som fortryllende rosemaleri :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 03:19

Zitelle er ikke noen Magica von Tryll - la det være sagt med en gang. Hun er ikke engang god til å sjekke!

Men hun er god på å være oppriktig og ekte uten alkohol, og det må også partneren hennes være - helt fra første stund.
Tydeligere kan det vel ikke sies? Ler....en som må drikke seg til mot? Nei, det blir for vagt for Zitelle, og hun vandrer bort.

Er dette barmhjertig eller brutalt? Kan du svare meg på det, Øveseg?

*Psst! Noen ganger vrir Zitelle litt om på ting for å få frem noe hun mener sterkt. Det er en kjent sak ;-) *

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 03:32

Brutalt.....hmm, jeg vil heller kalle det "kjærlig autoritet".....når Zitelle vrir litt på ting for å få frem sine meninger. Og at Zitelle er oppriktig og ekte har jeg fått med meg for leeeenge siden. I tillegg tenker jeg at det kanskje begrunnes i barmhjertighet når Zitelle vil skåne en stakkar for sitt facinerende væsen, i det jeg har en sterk følelse at man fort kan bli kraftig hekta. Zitelle danser vakkert mener ØveSeg :-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 04:16

Forresten....ved nærmere ettertanke......hvis ØveSeg mot all formodning skulle være en innovativ sleip luring som lokker med "gjensidig terapi" som triks for å skaffe seg mange nye sexpartnere, så vil det høyst sannsynlig være lite lurt av ham å ønske seg Zithelle som første "medterapaut". Motivasjonen for å "komme seg videre" kan jo da kjapt risikere å forsvinne som dugg for solen..... ;-)

Heldigvis for ØveSeg, så er han bare en morroklump :-)

(mann 49 år fra Telemark) on. 23 juli 2008 16:33 Privat melding

Det er bedre med sex beruset en ikke sex i det hele tatt. Go for it. Putten der du føler for det... Den blir ikke slitt ut.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 17:23

Tja tja tja.........er det egentlig alltid bedre, mon tro, Desperado6?

Øveseg.
Jeg vil ikke på noen måte anta at du tyr til triks for å skaffe deg nye sexpartnere, da dette ikke ikke antas å være ditt hovedmål slik jeg leser deg. Men Zitelle har jo lest feil før og vil helt sikkert gjøre det igjen....

Men du tar feil: Øveseg er ikke "bare" en morroklump. Det ville være en degradering heller enn et understatement spør du meg.
Men Zitelle har jo svart før du har spurt, noen hun også helt sikkert vil komme til å gjøre dette igjen. Blame it on my "youth" ;-)

Skjult ID med pseudonym ØveSeg on. 23 juli 2008 20:24

Skult ID, det er jo den vrangforestillings-fella de fleste unge mennesker ofte havner i. Det er jo synd vi menn stadig er såpass laverestående vesener at vi tror vi må spille klovn for å tiltrekke en kvinne. At kvinner sosialiseres til å vedlikeholde vrangforestillingen er jo heller ikke noe bedre......er det rart Jeppe drikker?

Skjult ID med pseudonym Don Jon on. 23 juli 2008 20:49

Nå jeg tenker meg om har jeg mere draget i påvirket tillstand...

Skjult ID med pseudonym Løsbart on. 23 juli 2008 20:53

Det har vel å gjøre med at man på den ene siden kaster av seg hemninger, og at man på den andre er mindre kritisk når man har tatt "en øl". Så får man fylleangsten på kjøpet...:-)

Skjult ID med pseudonym Don Jon on. 23 juli 2008 20:56

Den har jeg faktisk aldri opplevd...

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 01:27

Få ting er så attraktivt som menn som våger å være akkurat den de er og faktisk vite at dette duger for nettopp hun som skal se ham.

.....og få ting er så lite attraktivt for meg personlig som at en mann ikke våger å bare være, men må drikke seg til mot. Sorry....

Skjult ID med pseudonym ØveSeg to. 24 juli 2008 01:36

DAMN!! ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 01:46

Men.......du kan jo fremdeles øve deg, ikke sant? Livet er ikke over før det er over sa engang en klok mann....sikkert :-)

Men altså:
Det er forskjell på en drink og en full mann som må ha. Det er forskjell på sjenanse og generell utrygghet. Det er forskjell på å ønske seg og å trenge.....og sånn kan man jo egentlig fortsette å skrive i lang, lang tid. Men det er jo ikke interessant.....