Alle innlegg Sukkerforum

skjult telefonummer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jaffal sø. 31 mars 2013 14:11

Lurer på en ting. Har vært i kontakt med en her inne , har møtt han 2 ganger og han er en likanes kar, MEN, han ringer ,meg med skjult nr. Han påstår at nr hans er skjult og at han ikke kjenner nr, han har mobiltlf gjennom jobben. Jeg mener dette er sprøyt, og har bedt han sende meg en sms, noe han ikke har gjort. Han tibydde meg hans tlf nr til kontoret sitt. Jeg har sagt at jeg ikke tror på han , og har brutt kontakten. Jeg kom aldri så langt at jeg fikk dette direkte nr til jobben hans.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke.. og syns det er leit med dette nr, som sagt jeg liker han , og vi har en bra kjemi...Jeg mener at man kan ikke sende meldinger med skjult nr????

Skjult ID med pseudonym Dragon sø. 31 mars 2013 14:23

Lukter veldig en gift mann.... !!!

(mann 29 år fra Vestfold) sø. 31 mars 2013 14:24 Privat melding

Han har vel noe å skjule da, som Dragon over meg foreslår.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 31 mars 2013 14:24

Du virker litt naiv, men heldigvis for deg ikke helt 100 % .. ;)

Selvfølgelig kjenner han sitt eget nummer, og det er en grunn til at du ikke fikk en sms. Han er kun ute etter et knull og vil ikke ha noe med deg å gjøre etter han har fått det. Kanskje er han gift, samboer eller kjæreste fra før...
Finn en annen ordentlig mann som er ute etter det samme som deg selv. De finnes her de også :)
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 31 mars 2013 14:36

Det kan også være (liten mulighet) han har dårlig erfaring med tidligere dater som aldri slutter å ringe. For noen år siden, før mobiler hadde funksjonen at de kunne ignorere enkelte innringere, ble jeg utsatt for ei slik. Det endte med at jeg dro på date med henne en ekstra gang, nappa mobilen hennes og sletta meg selv fra telefonboka hennes + redial-lista. Da fikk jeg omsider fred.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 31 mars 2013 15:06

Nice one, pgmp. Hadde en eks som ringte rundt tre hundre ganger på en helg når det vi gjorde det slutt. Savnet en sånn ignorere anrop da ja.

(mann 41 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 15:26 Privat melding

TS, er dette i det heletatt noe å lure på?

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 31 mars 2013 16:10

Haha, Fyr.
Jeg hadde en x som fortsatte å prøve å ta kontakt i over 3 år etter siste gangen jeg svarte. Hun begrenset seg til ca ukentlige forsøk slik at det ikke var veldig plagsomt.

(kvinne 40 år fra Akershus) sø. 31 mars 2013 16:17 Privat melding

Tenker også det lukter ikke bare litt svidd av det der....

Nei glem den typen, å finn deg en skikkelig fyr heller :) Lykke til

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 31 mars 2013 16:53

Lukter svidd ja, som regel når man har en litt dårlig magefølelse så stemmer det. Mennesker som bevist skjuler en del ting på den måten der er det best å styre unna. Kan være flere årsaker enn akkurat det at personen er gift etc men de er ikke noe mere hyggelige de heller for å si det mildt :P

Skjult ID med pseudonym jaffal sø. 31 mars 2013 17:20

Tror ikke det er fordi han er gift, men, noe merkelig er det, og derfor valgte jeg jeg å bryte kontakten med han.

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 17:55 Privat melding

-Dette er vel strengt tatt ikke noe å lure på.....

Skjult ID med pseudonym jaffal sø. 31 mars 2013 18:10

Jeg er ikke så himla glad i å gi ut mitt eget nr, fordi jeg står registrert og vårt unike system i norge gjør at med et tlf kommer det mye info. Det vil si at du kan googles og finnes med et kart. Det at jeg ikke alltid syns det er så greit å gi ut tlf nummeret er ikke fordi jeg har noe å skjule, men man vet aldri hvem man er i kontakt med!

Det er lite personvern i norge, bilder som ligger på profiler kan søkes og du vil bli funnet , og personen har da tilgang på tlfnr og til og med skattelister.

Uansett, så har jeg ikke kontakt med han lengre, i hovedsak er det hans forklaring på skjult nr som er problemet, ikke det at han ringer med skjult nr.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 31 mars 2013 18:18 Privat melding

Hvis du ikke kan ditt eget nr så trenger du ikke kjæreste, men støttekontakt.

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 31 mars 2013 18:26

Jeg er helt enig med shymum om at damer skal finne seg en skikkelig fyr.

Skjult ID sø. 31 mars 2013 19:51

Ja dettte virker som en mann som ikke står for det han holder på med.. Tenker umiddelbart at det vil være svært merkelig om han har kun 1 telefon i bruk, som han i tillegg har skjult nr på..? Hva med alle tjenester vi bruker i dagliglivet, der det er nødvendig å dele denne type info. Være seg feks alarmtjenester, banktjenester, tannlege, lege, barnehage, skole etc, der det er en fordel å kunne ha ett telefonnr. som en kan nåes på?.. Denne mannen hadde ikke jeg trodd på iallefall. Møte en mann som det der. Alt greit først, men så var der enkelte episoder som gjorde at det hele føltes merkelig.. Må her tilføye at jeg hadde et tlf nr jeg kunne nå han på, vanligvis(les: all den tid han hadde barna og måtte holde seg hjemme.) De helgene han hadde barnefri derimot.. I følge han selv, benyttet han disse helgene til å "jobbe". Da var det vanskelig å kunne ringe sende sms. Greit nok det, inntil det hele begynte å bli et mønster. Han hadde glemt tlf. i bilen til en kamerat, han hadde glemt laderen hjemme, telefonen hans ble "kutta", OG han ringte fra skjult nr.. bla, bla, bla... Dette fant jeg plausibelt enn så lenge.. Inntil han forsnakka seg en dag. Og så rett ut at han den helga hadde kjørt til hu der..Haha da bare måtte jeg jo konfrontere han. Dett var dett:)

Skjult ID ti. 2 april 2013 16:37

Ts, huskern hvor han bor og hvor han får vasket sine klær da ? Om ikke er det bare å åpne slusa da eller ?