Alle innlegg Sukkerforum

Førsteinntrykk, krav og sex...

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 00:28 Privat melding

Hei!

Har i dag blitt Superbruker! Hva vil det si? Har jeg nå blitt en av de supre brukerne av Sukker? Blir det nå lettere å få kontakt med jenter her inne kanskje? Har med stor interesse kikket på innleggene som er skrevet her i diskusjonsforumet. Dere skriver om kravstore jenter og gutter. Om kjekke gutter som bare er ute etter sex. Om at folk på Sukker bare vil ha pene, slanke og flotte emner. Jeg har irritert meg mye over jenter som tilsynelatende bare er ute etter den kjekkeste gutten (Han har type) Og han skal selvfølgelig ha en Audi Q7, Windy 9600 på brygga og ett flott hus, gjerne helt nedbetalt. Men etter mange diskusjoner med venner har jeg vel kommet frem til ( med MYE godvilje) at jenter BARE vil ha den kjekkeste gutten. Håper å tror det ihvertfall for jeg merker fort om ei jente bare er ute etter lommeboka mi. De skygger jeg fort unna. Men kjekk? Der har jeg desverre ett problem, siden det ikke var den køen jeg stilte meg opp i når jeg kom til verden. Har alltid tenkt at jenter vil ha en som er "kjekk" på innsiden og synes selv at jeg scorer bra på det området. Men hvorfor får jeg så liten respons hos jenter her inne da? Jo kjekk var det. "Jenter vil ha en gutt som de kan vise frem til venninene sine de", tenkte jeg. Jenter vil ha en som er kjekk, sånn er det bare. Okay tenker jeg. Er jeg noe bedre selv? Nei! Det er jo her noe av kjemien kommer inn i bildet! Jenta skal jo behage øyet! Jeg blir alltid glad og i godt humør når jeg ser noe vakkert, så ja, utseende har en del å si. Hva med meg selv da, tenkte jeg. Hadde noen kilo for mye og fikk aldri ett kompliment. Okay, jeg ser ikke bra ut. Hva kunne jeg gjøre med det? Begynnte å trene masse og gikk ned masse i vekt. Fikk masse komplimenter og begynnte å få sjangs på de jentene jeg var interessert i. Selv om jeg var akkurat den samme innvendig som før. Men det er kun IRL. Her på Sukker er det samme som det alltid har vært på nettet.

Fortsetter nedenfor...

(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 00:28 Privat melding

Når jeg finner ei jente her inne som jeg liker, får jeg nesten aldri svar på mail jeg sender. Jeg får en del mail fra jenter "jeg ikke vil ha", pga. utseende. Nå skal det sies at jeg har ett problem med, som en skrev i ett innlegg her, lubne eller store jenter. En annen skrev at sex er en viktig del av ett forhold og det er jeg helt enig i. Jeg tenner rett og slett ikke på "store" jenter. Kjeltringen mellom bena sier bare NEI! Vil ikke! (Vi menn vet den lever sitt eget liv, akkurat som sentralbanksjefen) Skulle jeg da "ta til takke med" ei lubben jente som ihvertfall vil ha meg da. Og fikse sex-delen av forholdet med Viagra?

Jeg flyttet fra ekskona for snart 5 år siden og har levd livet siden. Reist mange steder rundt i verden og vært på mange sprø fester på min vei. Hatt mye fin sex med koselige jenter jeg har møtt denne tiden. Nå føler jeg meg litt forhåndsdømt fordi "gutta bare er ute etter sex" her på Sukker. Jeg er faktisk ute etter ett godt, langvarig og nært forhold! Jeg er ikke en kjedelig type kan jeg love. Synes selv jeg ser relativt bra ut nå (selv om alle verdens fotoapparat hater meg. Hvorfor ser jeg bra ut når jeg ser meg i speilet før jeg drar på fest, for så å snu meg 90gr. og tar ett bilde som ser helt annerledes ut enn den jeg ser i speilet?). Jeg har masse å gi i ett forhold og elsker å gjøre kjæreste-ting! Er oppmerksom, generøs, gentleman og familieorientert. Familie er faktisk noe jeg setter veldig veldig høyt. Kanskje fordi jeg aldri hadde noen familie selv når jeg vokste opp og tok vare på meg selv(Noe som har gitt meg mye livserfaring). Det er ikke lett å formidle slike egenskaper i en profil med ett bilde ved siden av. Kanskje vi alle burde tørre å være mer åpen for at han eller hun på bildet kanskje ser bedre ut i virkeligheten? At han/hun har mange flere gode sider, verdier og egenskaper enn det fremgår av profilen? Kanskje vi går glipp av den store kjærligheten fordi vi er for opptatt av det ytre? At vi kan være skeptisk av dårlig erfaring kan jeg forstå, det er erfaring som gjør oss til den vi er, men alle trenger ikke å være som alle andre vi har møtt!

Sommerklem fra meg :-)

Skjult ID med pseudonym MrMister on. 23 juli 2008 00:39

o......k......???

(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 01:24 Privat melding

@MrMister

Noe du ikke forsto? :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 23 juli 2008 01:38

"Kanskje vi alle burde tørre å være mer åpen for at han eller hun på bildet kanskje ser bedre ut i virkeligheten? At han/hun har mange flere gode sider, verdier og egenskaper enn det fremgår av profilen? Kanskje vi går glipp av den store kjærligheten fordi vi er for opptatt av det ytre? At vi kan være skeptisk av dårlig erfaring kan jeg forstå, det er erfaring som gjør oss til den vi er, men alle trenger ikke å være som alle andre vi har møtt!"

Ja, hvis du har tid og mulighet til å teste ut alle her, uten noen form for filter for å begrense utvalget litt, er det jo bare å kjøre på.

(Ellers - gratulerer med ny verdensrekord i å skrive mye rart før du kommer til poenget i innleggene.)

(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 01:40 Privat melding

Takk for det! Ikke hver dag jeg setter ny verdensrekord!
Du skjønte tydeligvis ikke poenget!

Skjult ID med pseudonym s on. 23 juli 2008 01:43

1) Hvis du mente noe annet enn å stille de spørsmålene på slutten av innlegg #2, så hadde det jo vært litt greit å vite.

2) Evt. hvis det faktisk var det du ville vite - hva fikk deg til å tro at jeg ikke skjønte det?

(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 01:49 Privat melding

Poenget er ikke å teste ut alle her, men å være mer åpen for de som tar kontakt. De tar faktisk kontakt fordi de liker førsteinntrykket. Det er jo en begynnelse. Ett annet poeng er å ikke kikke etter glansbilder for man kan gå glipp av så mye.

Ja jeg vet jeg kan få skrivekløe innimellom. Det kan skje den beste også.

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 23 juli 2008 01:56

Hei, og velkommen som superbruker - og super kan jo brukes på den måten du selv finner super, ikke sant? :-)

Du forteller mye om hvordan du tenker i innlegget ditt.
Du tenner ikke på store jenter. Neivel, da skal du ikke gifte deg med en stor jente. Men husk uansett at kilo er foranderlig. Se på deg!
Du skriver at mange jenter sier menn er ute etter kun sex. Det er sant, og det kan fort føles sånn. Men det gjelder heldigvis ikke alle.

Forresten; Jeg griper ting an litt annerledes og sier at jeg synes du virker helt vanlig og normal som de fleste av oss.
Få har vel unngått å møte våre egne fordommer hva overfladiskhet og ytre staffasje i ting, kropp eller ansikt angår. Samtidig sier du at du er opptatt av familiære, nære og "sunne" verdier. Spørsmålet er vel tross alt bare: Hvordan finner man dette ene mennesket?

Jeg aner ikke svaret! Det eneste jeg kan si er at jeg håper du er åpen nok mentalt til å "se" henne når hun krysser din vei, og at ikke forhåndsbestemte og tenkte perfeksjonistiske rollefigurer styre deg bort fra det som ville vært helt fantastisk for akkurat deg.

Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym timtim71 on. 23 juli 2008 02:22

God natt McDriver
Lot meg underholde av ditt innlegg. Syntes du hadde mange gode poeng. Har en mistanke om vi gutter forstår mer hva du mener enn jentene? ;)

Så må jeg innrømme, jeg gjorde noe jeg aldri har gjort før. Jeg kikket på en "konkurrents" profil. Din profil.
Nå er jeg såpass trygg på min egen heterofile legning at jeg tør å si at jeg syntes nå du ser ganske normal bra ut. Så jeg forstår ikke hvorfor du trekker deg ned heletiden ang utseende ditt. Jeg erfarer at jenter liker gutter som er selvsikker angående utseende sitt.
Ville du likt være sammen med en jente som hele tiden sier at hun syntes hun er stygg?

Jeg personlig tror at du kunne fått mer respons på din profil hvis du hadde "jobbet" litt mer med den. Jeg får 1-2 mail om dagen, mye fordi jeg tør å "utlevere" meg selv litt i profilen. Hva med å stille jentene som kommer inn på profilen din noen hyggelige spørsmål? - Sånn at det er lett å finne en åpningsreplikk.

Å så tror jeg bilde av en dau frosk er ganske turnoff for de fleste jenter ...hehe. Men jeg syntes det var litt morsom da.

OK. Vet at det ikke var dette du spurte om, men siden du klaget lit over dårlig respons tenkte jeg å gi deg disse velmenende råd :)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 juli 2008 08:55

McDiver

Synes innlegget ditt hadde mange gode poeng, jeg synes det er fint å få innblikk i en manns "innerste tanker" også. Du stiller forøvrig spørsmål som det er verdt å tenke over...... :-)))

...og et lite tips i samme slengen: ...litt "kryptisk" å degradere seg selv slik du gjør....du fremstår -- som flere sier her --- som helt normal, og med et utseende som ikke skremmer vannet av noen :-) Og da stiller jeg deg litt til veggs og sier: er det selvtillitten som har noen sprekker mht. looken? Sier ikke at man skal gå rundt og tro at man er guds gave til kvinnene (eller vice verca for jentene), men å være realist har vel aldri vært usunt? Eller?

Forresten, ett spørsmål til: hva legger du i STORE damer? Det begrepet er rimelig relativt.... *ler!
(og jeg stiller ikke det spørsmålet fordi jeg er en av de høye og kraftig bygget her inne)....men i den ernæringsverden som jeg befinner meg i, så klassifiserer vi muligens "store damer " litt annerledes enn den gemene befolkning....men jeg er nysgjerrig på hva du tolker begrepet som uansett! :-)))

Den forsken kan du forøvrig med STOR fordel fjerne -- æsj!!!
(nei, jeg er ikke voldsomt pysete, og isolert sett var den utslåtte kroppen etter "en hard dag på jobb" ganske morsom --- men den åpne, halvblodige kjeften på krypet, DEN var virkelig disgusting sånn avslutningsvis.....)

*smiler*

(mann 47 år fra Vestfold) on. 23 juli 2008 09:48 Privat melding

@timtim71
Ja jeg har også en følelse av at hutta skjønner bedre hva jeg mener, men det er kanskje ikke så rart :-) Og du skal vel ikke være redd for å bli oppfattet som homo selv om du kikker konkurentene litt i kortene heller.

Når det gjelder mitt eget utseende så var det før jeg begynnte å trene at jeg hadde litt lite til overs for mitt eget utseende, men nå er jeg veldig fornøyd :-) Etter mye trening og ned 17 kilo føler jeg meg helt vel med meg selv på det området :-) Om ei jente hadde gått rundt å agt hun føler seg stygg, hadde jeg gjort det til min oppgave å overbevise henne om det motsatte.

Når det gjelder den frosken, så synes jeg vel det går ann å ha litt humor i profilen også? Siden jeg jobber som dykker (Froskemann) hehe!

Skal jobbe mer med profilen min. Den er vel litt lite utfyllende ja. Var vel ikke akuratt i det kreative hjørnet når jeg laget den, men skal finne på noe lurt i løpet av kvelden. Tar en kikk på din jeg, for å se konkurentene litt i kortene selv :-)

Hva jeg legger i store damer, Bloomie ..
Skal fortelle noe som skjedde meg tidligere. Jeg ble kjent med ei jente på en annen nettside. Begynte chatting og ble litt kjent. Kom inn på tema sex, for hun hadde ikke hatt skikkelig sex på lenge og ville utagere litt på det området med meg. Men hun var litt redd for at jeg ikke skulle like henne utseendemessig så jeg kikket på bildet hennes (som viste seg å være vel 12 år gammelt) og sa til henne at hun så helt normal ut. Men at jeg ikke klarte å tenne på store jenter. Hun forklarte da at om hun bøyde seg litt fremover, fikk hun en liten valk på magen. Det er da selvfølgelig ingenting sa jeg og inviterte henne hjem til meg. Fikk litt sjokk når jeg så henne da. Da hun satt seg i sofaen min, hvilte hele magen hennes utover lårene hennes og det blir litt for mye for meg.

Ja store damer er relativt begrep og noen liker jo damene store også. Men jeg klarer desverre ikke å få kjeltringen mellom bena (som sagt lever sitt eget liv) til å være med når jenta er for stor. Jeg kjenner flere lubne jenter som er ultra sjarmerende så størrelsen betyr ikke alt. Men lubne jenter har ofte dårlig selvtillit og blir lite sjarmerende av den grunn. Klarer ikke helt å definere store damer Bloomie. Det kommer helt ann på jenta som bærer den. Måler ihvertfall ikke i kilo, men hva øyet ser.

*smiler jeg også*

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 23 juli 2008 10:42 Privat melding

McDiver

Jeg visste på forhånd at det ikke er så lett for noen å definere begrepet "store damer" ---- for det ER et svært vidt begrep, alt satt i sammenheng av ulike elementer. Jeg har også problemer i så måte med å finne en god, plausibel definisjon på begrepet. I yrkesmessig sammenheng/ernæring så definerer man de ulike målt utifra vekt, høyde, benbygning, muskelmasse, fettprosent, hofte/liv-ratio osv. og inn i kategorier som undervekt, normalvekt, lett overvekt, overvekt, fedme og sykelig fedme.

Den jenta du refererer til, uttrykte selv at det var "bare en liten valk" --- det oppfattes av deg og andre som hører det nøyaktig slik som hun sier det:. "bare en liten valk" Hva annet skal man tro/gjøre?
Hun selv var nok imidlertid mest sannsynlig veldig klar over at det var mye mere, men av erfaring så visste hun kanskje at det ikke var noen fordel å si det på forhånd, i frykt for avvisning før hun i det hele tatt fikk vist seg IRL :-)

Mange kan klassifisere meg som stor, mest pga. høyden og det faktum at jeg er bred over skuldrene. Ellers er jeg jo forholdsvis greit proporsjonert, og jammen i meg er det ikke en del muskler også etter mye trening.... *ler!

Det aller aller viktigste: man skal trives med seg selv, og hver og en tiltrekkes av det som er sammensatt av både kropp, hode/det indre, sjarm og utstråling. Åkkesom er det den evindelige men akk så berømte kjemien som må være tilstede, og som en klok venn av meg sier: "det er utrolig hva som plutselig blir mindre viktig når alt stemmer" :-)))

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis on. 23 juli 2008 11:49

@Mcdiver: Omtrent alle datene jeg har vært på har ført til at jeg har blitt skuffa..Jentene har ikkenoe imot å velge et par bilder som ikke forteller hele historien, eller en helt annen historie...

Skjult ID med pseudonym Bunny on. 23 juli 2008 15:14

Hmmm ..kan ikke helt se hva du klager over jeg ... syns du var kjekk jeg da ... ;oP

(mann 49 år fra Telemark) on. 23 juli 2008 16:27 Privat melding

Fordi......... Jentene søker etter en mann som forsørger og man tar det for gitt at er man vellykket på arb. markedet og er flott å se på, så har han de rette genene til fremtidige barn....

Forglem ei at vi tilhører dyreriket..... hahahaha

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 juli 2008 19:53

Desperado6

"jentene søker etter en mann som forsørger, og man tar det for gitt at er man vellykket på arb. markedet og er flott å se på, så har han de rette genen til fremtidige barn......"

....JAVEL?

;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 01:39

Desperado?

Den der var tynn altså!
Du glemte dobbel garasje, høy og mørk, hytte på fjell og ved sjø, gourmetkokk for sin frue, vinkjenner til fingerspissene, kjøper gaver til sin frue en dag i uken, en vanvittig veloppdragen og fantastisk hund, et par hester som aldri kaster noen av, en konecabriolet med fri kilometer og medfølgende bensinkort, en dame som kommer og skurer huset og vasker sin frues klær et par dager i uken og masse, masse, masse tid til å overraske sin frue, glede henne, tjene henne og gjøre henne lykkelig hver eneste dag! Og dette er selvsagt bare en sped start på alt du glemte......shame on you asså!

Skjult ID med pseudonym kjemi to. 24 juli 2008 02:01

@desperado6

Skal vi ta en tur i zoo'en å titte på dyreriket imorgen? Eller ble gårsdagen i hardeste laget kanskje?

(mann 47 år fra Vestfold) to. 24 juli 2008 08:57 Privat melding

Veldig enig med deg Bloomie :-)

@kjøttmeis
Det er som du sier, en del jenter som "lyver" i profilen sin med bildet og gjerne skryter på seg egenskaper de egentlig bare ønsker de har. Synd for de kaster egentlig bort sin egen og andres tid på det.

@Bunny
Tusen takk for det :-) Synd du er anonym ellers kunne jeg smugkikka litt på deg ;-)

@Desperado6
Ja det er mange som tar opp vår nære tilknytning til dyreriket :-) Synes nok evelusjonen har gått mye lengre enn at vi kan tenke sånn, men godt poeng :-)

@Zitelle
Det finnes faktisk en del jenter som verdsette de tingene høyere enn de verdsetter mannen selv. Men hvem vil vel ha ei sånn jente?

Synes det er synd det er så mange anonyme her inne. Hadde vært interessant å kikket nærmere på profilen bak de mange artige og gode kommmentarene her inne :-)

(mann 49 år fra Telemark) to. 24 juli 2008 09:29 Privat melding

Jeg la inn et par poeng som andre ikke hadde gjort. Det var det eneste, men dersom man setter seg ned og leser om kurtisering, så vil de aller fleste av oss bli ganske så forundret over hva som trigger oss til de valga vi gjør. Et annet poeng er at vi ofte ikke velger selv, men at det faktisk er kroppslukten til partneren som gjør at vi velger den personen. Det er gjort mang en god dokumentasjon på dette. Jeg har opplevd at jeg faktisk i mange tilfeller kan "lukte" når ei jente har eggløsning. Det er da ofte da hun er mest tilgjengelig for sex, ofte ubevisst for personen... Så det er mange ting som trigger en flørt i utgangspunktet.
Vi er og blir i dyreriket, det er iallefall helt sikkert.............

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 10:40

Trådstarter
De jentene som verdsetter en livsstil høyere enn mannen finnes det mange av, men det er jo fordi disse ikke våger å elske.
For deg blir da valget lett: Tør jeg å elske? Om svaret er ja, vil du ikke engang legge merke til slike kvinner. Det er faktisk så enkelt :-)

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi to. 24 juli 2008 11:04

Bra sagt Zitelle !

To tips til McDiver:
1. Neste gang du får skrivekløe, anbefaler jeg deg å ta litt luftpauser underveis. Det blir veldig tungt å lese når du skriver så tett.
2. Hvis du vil unngå å bli sett på som en som kun er ute etter sex bør du absolutt kutte utrykk som "kjeltringen mellom bena" osv.

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis to. 24 juli 2008 13:53

Uenig! at Mcdiver bruker uttrykket "kjeltringen mellom beina" spikrer hans personlighet med eeen gang, han er tvers igjennom ærlig og ved hjelp av foruminnlegget og profilen gir han et solid inntrykk av hvordan han er. Det er for mye bedrag på sukker. Vi trenger flere personer som ikke pynter på sitt eget språk for å prøve å være en han ikke er...

(mann 47 år fra Vestfold) to. 24 juli 2008 23:43 Privat melding

Takk for det "Kjøttmeis" :-) Ja jeg sier alltid ting som det. Alle som kjenner meg kan skrive under på det.

Men å bruke flere avsnitt er nok lurt ja "YepsiPepsi". Det bare går litt unna når jeg først setter igang hehe!

Skjult ID med pseudonym Don Giovan fr. 25 juli 2008 11:35

Nei, vi går ikke glipp av kjærligheten pga det ytre. Dine preferanser, ønsker, følelser og tanker om din drømmepartner er visualisert som en rettesnor for hva akkurat du finner attraktivt. Rett som det er hender det at vi synes noen er kjempevakre selv om kompisen ikke forstår bæret av hva du ser i dama. Dermed kan vi trekke konklusjonen at det ytre teller, men iforhold til DEG og DINE preferanser. Å gå etter utseende blir bare feil dersom du går etter ANDRES preferanser. Hvis alt du synes er vakkert er fotomodeller så har du selvfølgelig et stort problem. Men det finnes helt sikkert jenter som du merker og føler er noe helt spesielt, men som du samtidig vet kompisene ikke ville forstått noe av hva greia var med henne. Det er da vi må følge våre egne instinkter tror jeg. Dama du overhodet ikke tenner på er ikke riktig for deg. Enkelt og greit.

Lubne jenter er det vel ikke så mange som finner veldig tiltalende kanskje? Men det har også mye med hvilket aktivitetsnivå disse klarer. Det er slik jeg måler det iallefall. Skal jeg ha noen som deler mine interesser må de nesten klare å gå en 10-12 timers tur i fjellet uten å ha med heartstarter i sekken.

Og til slutt; jeg har bare vært her inne i 5-6 dager og sett en rundt 40-50 profiler. Jeg hadde etpar-tre ukers nettkarriere for 3 år siden også og jeg må iallefall si at jeg synes beskrivelser har blitt utrolig mye bedre. Jeg husker "gjennomsnittelig" egentlig betydde sterk overvekt og "noen kilo for mye" betydde direkte feit. Nå syns jeg de fleste beskriver seg nøkternt og , som du, kanskje selger seg litt vel billig. Jeg syns de fleste her inne ser både pene og kjekke ut. Det er profilene som gjør at iallfall jeg diskvalifiserer mange (jeg mener...hvem vil ha en jente som "trenger noen å bryne seg på..."?)

En god veninne sa til meg en gang; Å beundre er å elske med hjernen, å elske er å beundre med hjertet. Kanskje det skal litt trening til, men det må jo være langt viktigere å ha en vakker sjel enn å ha et klassisk vakkert utseende?

Skjult ID med pseudonym Bunny fr. 25 juli 2008 11:50

hehehehe ..du har vært inne og sett på meg .... ;oP

(mann 47 år fra Vestfold) fr. 25 juli 2008 15:27 Privat melding

Så jeg har det ja Bunny!
Jeg vet ikke hvem :-)

Skjult ID med pseudonym m i i e lø. 26 juli 2008 01:29

For meg er det helhetsinntrykket som teller. Flere ganger har jeg blitt overrasket over meg selv fordi jeg har åpnet opp for menn som ikke har vært "dømmemannen" utseendemessig. I stedet har jeg oppdaget sjarm og refleksjonsnivå i bøtter og spann som har gjort at jeg har funnet disse mennene atraktive.

Når det gjelder kropp pleier jeg å si at jeg ønsker meg en som ser sunn ut. Det handler lite om BMI.

Den andre veien opplever jeg at menn jeg harr tatt kontakt med ikke svarer og da er det nærleiggende å tro at det er fordi mitt utseende ikke applerer til dem. (jeg tar stort sett kontakt med de som har like interesser og og som ser ut til å passe meg på en del andre måter) Det er en real sak. Jeg gjør det samme selv.

Jeg tror at vi i en nettverden blir fryktelig selektive i vår vandring blant profilene. F.eks sjalter vi ut de som ikke er ikke høye nok, ikke pene nok, ikke i riktig alder, ikke riktig kropp, skriver noe teit, har for mange bilder av motorsykkelen/bikkja/katta si etc. etc. Hadde de samme personene vært i vennekretsen vår, eller vi hadde truffet dem i en annen setting, ville vår innstilling til disse kanskje vært ganske annerledes.

Det er enda godt vi har flere arenar å møte hverandre på :)