Alle innlegg Sukkerforum

Liten fremgang med dating. Ny strategi?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym the con ti. 2 april 2013 00:16

Ok, jeg har vært her noen måneder. Skrevet med et par jenter uten at det har endt opp med noe. Mulig jeg er for ordinær.

Funker det hvis jeg skriver i profilen at jeg soner en dom for et eller annet? Etter det jeg har skjønt så faller damer som fluer for menn i fengsel...

Skjult ID med pseudonym me too ti. 2 april 2013 00:23

Den tankegangen der fører deg ingensteder. Er du ute etter kvinner som vil ha en fengselsfugl, da?
Eller en kvinne som vil ha en mann som i tillegg lyver om sitt fengelsopphold? Haha. Nei, rist skuffelsen av deg. Har akkurat blitt dumpa så det sang selv. Og som regel går de fleste bare rett forbi. Jeg har ikke tenkt å slutte å markedsføre det som jeg mener representerer meg likevel. Jeg møter meg selv i døren om jeg fremstår som noe jeg ikke er.

Hvis du tenker at du er for ordinær, så let innerst i sjelen hva som kjennetegner deg best. Hva skiller deg fra mengden.. Finner du noe?

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 2 april 2013 00:28

Her er en fin sammenligning av hvor godt forskjellige datingstrategier fungerer.
https://www.youtube.com/watch?v=WcovKsjvVgM

Konklusjonen er at du må legge opp strategien etter hvem du ønsker kontakt med. Hvis du ønsker å finne ei som faller menn i fengsel, er det bare å dikte i vei. Kanskje du lar deg slippe ut på dateperm og trenger en guide for livet der ute?

Jeg har presisert i profilen min at jeg ikke er kannibal. Det har fungert helt etter hensikten. Ikke en eneste kjedelig gjennomsnittlig jente har tatt kontakt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 april 2013 00:35

Jeg går aldri bare rett forbi. Jeg stopper alltid opp og gir jenter et flørtende smil før jeg går videre.
Eller kanskje jeg kommer bort til deg? Hvem vet.. ;)

Skjult ID med pseudonym the con ti. 2 april 2013 00:58

Hehehe, takk for oppmuntringen. Dere er grei her inne, det skal dere ha :)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 2 april 2013 12:48

Hehe folk som har vært i fengsel eller er av den røffe sorten skriver ikke det på profilen sin..det er de for smarte til..eller heller de som ikke har vært i fengsel..men er like bad ass fordi...de er heller de som beskytter sin anonymitet mer enn resten. av typen som ikke engang sier noe til dama si, fordi hun i et avhør ikke skal sitte på info :P

Vær deg selv i stedet..tenker det funker bedre enn å late som du er noe du ikke er...