Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer på en ting jenter!:-)

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) on. 23 juli 2008 15:51 Privat melding

Jeg skriver dette spørsmålet til jentene her inne, for det er nå en gang slik at det er de jeg har interesse av!:-) Men for alt jeg vet så er det likedann den andre veien.

Nå har jeg vært medlem her inne i et par uker, og iløpet av den tiden så har jeg hatt noen veldig hyggelige prater med en del jenter her, uten at det har kommet noe mer ut av det. hvertfall ikke enda!:-)
Jeg har også fått noen avslag fra jenter jeg har sendt meldinger til, og det er jo selvfølgelig greit. men så er det noen jenter her inne som ikke en gang svarer på meldinger, eller tar seg "bryet" med å stikke innom profilen min etter at jeg har sendt en melding...

Det er her jeg begynner å lure... Sukker har jo lagt det opp såpass greit at hvis man ikke er interesert i en person som sender melding til en, så kan man høflig og greit avise denne personen med et par museklikk. Så det jeg naturligvis lurer på, er hvorfor gjør dere ikke det? Jeg synes faktisk det er litt hyggelig at den jenta jeg har sendt en melding til faktisk tar seg det "bryet" med å avise meg slik. For meg så viser det at selv om hun ikke synes jeg er noe for henne, så er hun i det minste en såpass hyggelig person, at hun sier ifra!:-)

Håper ikke noen tar det ille opp, jeg er ikke ute etter en krangel, jeg er bare nyskjerrig på hvorfor dere gjør det slik dere gjør det!:-)
Og før noen spør, så kan jeg fortelle at nei, ingen av meldingene jeg har sendt ut har inneholdt noen form for ufinheter, verkien i språk eller anntydninger!:-o)
Håper dere alle har en fin dag!:-)

Mvh

T

Skjult ID med pseudonym Månestråle on. 23 juli 2008 16:16

Det der går nok begge veier.
Sender også mld til "dere" uten at dere tar dere bryet med å svare. Om det så bare er en kommentar på et bilde, er et kompliment for noe som er skrevet eller bare en takk for titten. Så er det ikke alle som gidder å skrive noe tilbake.
Det er vel kanskje sånn at man tenker at "jeg er ikke interessert, og om jeg svarer så blir jeg ikke kvitt henne/han. Da er det like greit å ikke svare".
Må være opp til hver enkelt om de velger å gjøre det ene eller det andre, selv om det selvfølgelig er kjekt å få noen linjer tilbake :)

Skal innrømme at det ikke er alltid jeg svarer selv, men det er helst om innholdet i mld provoserer meg, eller er ekkelt. Og det er dessverre endel av dem og :S

(mann 42 år fra Oslo) on. 23 juli 2008 16:33 Privat melding

Jeg kan livlig forestille meg at det kommer en del provoserende/ufine meldinger til jentene her inne, å det skal jeg være den første til å si at jeg synes er ufint!
Det kan selvfølgelig være at en del er redd for å ikke bli kvitt folk hvis de svarer, men jeg vil jo tro at de fleste her inne er oppegående folk som takler et avslag, og skulle det være noen som ikke gjør det, så er det jo ikke være enn å sette et svart hjerte på de, så er man kvitt de for godt.

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 juli 2008 16:57

Og nå har vi jo også svargarantilisten...............de som har "meldt seg på der" forsøker å vise at de garantert vil gi svar på 1. melding, de som ikke har meldt seg på stiller seg da åpen til dette. De du ikke får svar av er ikke interessert, de du får svar av er enten interessert, eller ikke interessert -- men gir deg et svar.

Personlig gir jeg alltid svar ---- men det er helt opp til hver enkelt å gjøre slik de føler er rett for seg.

Får du ikke svar, så glem hele greia, bruk kreftene på andre ting -- f.eks. å kommunisere, svare, ta kontakt med andre interessante.....

:-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 23 juli 2008 17:01

PS: Jeg som jente er ikke redd for ikke "å bli kvitt" noen som tar kontakt.

Jeg setter pris på alle henvendelser jeg får, og avslår hyggelig om de ikke er interessante. Kommer det enda en kontaktfremmende linje eller to fra vedkommende, så svarer jeg hyggelig (igjen) og avslutter med et klart og tydelig tegn på at jeg ønsker de lykke til videre.

Kommer det imidlertid enda ett forsøk, så er jeg klarere i tonen, ønsker lykke til videre, og føyer til "jeg er ikke interessert i videre kommunikasjon, beklager".

Jeg mener at når man tydelig og klart to ganger tidligere har gitt tegn på at kommunikasjon er utelukket, og de selv da ikke har oppfattet signalene, så må de selv stå inne for konsekvensen av å deale med ord i klartekst.

Om det mot all formodning selv ved 3. gangs avslag skulle komme nye spørsmål og indikasjoner på at vedkommende vil ha kontakt, så setter jeg svart hjerte, og ferdig med det....

:-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 16:24 Privat melding

Der er du nok mer tålmodig en hva jeg er!:-o) jeg hadde ikke ventet så lenge med å sette et svart hjerte på noen! Jeg hadde gitt beskjed hvis jeg ikke var interesert høflig en gang, hadde jeg da fått flere henvendelser, så er det ikke sikkert jeg hadde vært så høflig. Hadde kommet helt ann på hva som ble skrevet, og på hvilken måte. men hadde det kommet en tredje henvendelse så hadde jeg satt svart hjerte på henne med en gang. muligens allerede etter andre henvendelse. Kommer som sagt ann på tonen i henvendelsen!:-)

Skjult ID med pseudonym populær to. 24 juli 2008 16:29

Noen er så "heldige" å få altfor mange meldinger og tar seg ikke tid til å svære alle sammen. Jeg dømmer ikke folk etter utseendet, så da tar det tid å lese gjennom alle profilene, sjekke match og hva personen har skrevet til meg. Derfor er det noen som ikke får svar; pga at jeg ikke finner de interessante nok, ikke har vurdert de enda eller rett og slett glemmer å svare "drømmeprinsen" i en haug med meldinger. Sort hjerte setter jeg derimot på kun "griser" og ufine henvendelser.

(mann 36 år fra Rogaland) to. 24 juli 2008 17:17 Privat melding

Jeg er så enig med deg.. syns nesten det grenser oppmot frekkt å ikke svare når noen sender deg en mail. Er det ett komplimang til ett bilde, javel, så si takk da istedet for bare å overse personen helt.
Og si hei tilbake til en kar betyr heller ikke at han forventer at her blir det action..

Og som du sier.. det er jo enkelt å avvise noen om man skulle føle det nødvendig og det er bedre å få en avvisning enn ikke noe respons at all..

Jeg tenker iallefall at om det ikke er helt den rette dama for meg, så har jeg alltids plass til en ny venn omså.. Men good guys always finnish last som Jim Carry så fint sier.. kanskje det ligger noe i det??

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 17:25 Privat melding

Det ligger nok noe i det ja, men det spørs vel om Jim Carry kan karakteriseres som en good guy!;-o)

Sånn... Da hadde vi hatt en avsporing i denne tråden også! Man må jo følge trenden her på forumet!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 17:33

Det vil alltid være mange som velger å ikke svare av ulike grunner, og både vi jenter og dere gutter opplever dette til tider.
Men som du ser over, er det stort sett de jentene som svarer som også svarer på denne linken så langt.

Mange gidder rett og slett ikke! Bortkastet bruk av tid å svare uinteressante. Så kan man jo bare speskulere i om dette er et menneskesyn vedkommende har, eller om man har blitt en del av "kynismeikkesåviktigpånettetoverforukjenteuansettholdningen"

:-)

(mann 36 år fra Rogaland) to. 24 juli 2008 17:48 Privat melding

hvordan vet du at folk ikke er interessange uten å gi de en sjangs først ?
Noen gidder ikke engang se på profilen din..

Noen er fotogene, andre ikke.. jeg er en av de som mener jeg ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder.
Men at man ikke ser helt perfekt ut på ett bilde syns jeg er en dårlig unnskyldning for å ikke gidde svare..

Skjult ID med pseudonym hansomspør to. 24 juli 2008 17:49

Hvorfor skal man gi alle en sjanse?

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 17:50 Privat melding

slik jeg tolker det, og det kan godt være at jeg tar feil, men ei jente jeg har sendt en melding til som ikke engang tar seg "bryet" med å gi et autosvar. hun antar jeg at er en "smule" for opptatt av seg selv! Noe som igjen gjør henne fulstendig uinteresant for meg!:-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 17:58 Privat melding

@ hansomspør

Det har nå aldri vært snakk om at man skal gi alle en sjanse! Hvis ikke man får rette inntrykket utifra bildet eller profilen, så synes jeg det er helt greit at man ikke får en sjanse!:-)

Kanskje jeg er gammeldags, men hvis man ikke er interesert, så synes jeg det er normal folkeskikk å i det minste si ifra på en hyggelig måte!:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 18:00

replikk: Enig med timeline sine to siste innlegg.

Skjult ID med pseudonym bøddy to. 24 juli 2008 18:05

Intet svar er vel svar nok vel? Får man ikke svar, ok, da tar man hintet, vedkommende er ikke interessert i å bli kjent med deg. Er ikke så vanskelig, og folkeskikk eller ikke, det vil forekomme at man ikke får svar, holdningskampanjer for å endre på det er rimelig fånyttes, dessverre.

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 18:10 Privat melding

Selvfølgelig er det svar nok for at man forstår at det ikke er noe poeng i å sende en melding til!:-)
Og hvis du tar deg bryet med å lese hele tråden, så ser du også at dette er ikke noe forsøk på en holdningskampanje! Det var rett og slett et spørsmål til de jentene det gjelder om hvorfor! Ikke noe annet!:-)

Og jeg må jo si, at jeg har jo enda ikke sett en fornuftig begrunnelse her inne!;-) Men kanskje de det gjelder ikke gidder å svare meg!;-o)

Skjult ID med pseudonym slitsom to. 24 juli 2008 18:14

og så er vi igang igjen med samme diskusjonen :)

Folk er uhøflige så enkelt er det, Du kan være sikker på at folk hadde svart hvis man hadde møtt dem i RL. Det er bare en oppførsel de har når de er på nettet (forhåpentligvis). Og slike som bøddy bidrar faktisk til at det forblir slik. Han har jo gitt opp og gir også uttrykk for det. PÅ den måten så kan det også påvirke andre til å gjøre det samme..........

Og ingen skal fortelle meg at grunnen er at det tar så lang tid å svare.
2 sekunder tar det å gi ett ferdigsvar. Det tilsvarer 30 meldinger på 1 minutt.................

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:01

Zitelle:
"Men som du ser over, er det stort sett de jentene som svarer som også svarer på denne linken så langt. "

Jeg tror kanskje det har noe med at de av oss som ikke svarer på alle meldinger, og som kanskje har svart i utallige tråder akkurat like denne, begynner å bli lei av å bli kaldt selvopptatte, arrogante og uhøflige?

Jeg svarer på noen, gir høflig avslag til andre og svarer ikke til atter andre, det kommer helt an på dagsform og humør, på akkurat lik linje som det ville gjort i det virkelige liv.

hvorfor jeg ikke svarer med autosvar? fordi jeg ikke alltid føler at det autosvaret passer meg, og kanskje fordi jeg VET at dersom jeg skriver at jeg dessverre ikke er interessert, har god risiko for å havne i en eller annen diskusjon med vedkommende om hvordan jeg kan vite det uten å kjenne vedkommende!

Så, siden jeg ikke gidder å kragle med folk her inne, og ikke synes det er ett problem dersom folk som ikke er interessert, ikke svarer på meldinger fra meg, så gjør jeg tidvis det samme tilbake.

Om noen her inne da velger å regne meg som selvopptatt, uhøflig og det som værre er, det har jeg funnet ut at jeg må blåse i.

Det er opptil flere jenter som har opplevd det samme som meg, vet jeg utifra drøssevis av tråder om akkurat dette, og at ikke ts er en av dem er jo helt klart mulig, men det er faktisk ikke noe som står på profilen til de som er slik heller.

Blir litt drittlei av å bli stemplet som uhøflig og selvopptatt bare fordi jeg ikke ser ting slik som dere i denne tråden, det KAN være en av grunnene til at ikke det er særlig andre jenter her som har svart.

Og nei, jeg snakker ikke med alle kontaktsøkende mennesker irl heller, men der har jeg muligheten til å ikke se på folk, snu meg unna, og dermed skygge unna kontakt fra folk jeg ikke finner interessante, det har jeg ikke her.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 19:06

kvinne34
Takk for et realt, direkte og ærlig svar, og takk for at du tok deg tid til å svare trådstarter og andre nykommere..........og også meg :-)
Men for ordens skyld: Det er vel strengt tatt du som kaller deg for "selvopptatt, arrogant og uhøflig". Jeg gjør det i alle fall ikke.

(mann 45 år fra Akershus) to. 24 juli 2008 19:19 Privat melding

Kvinne34 kom med et meget godt poeng her:
"Og nei, jeg snakker ikke med alle kontaktsøkende mennesker irl heller, men der har jeg muligheten til å ikke se på folk, snu meg unna, og dermed skygge unna kontakt fra folk jeg ikke finner interessante, det har jeg ikke her."

Svært få som reagerer da, og hva er egentlig forskjellen? Nada, spør du meg!

Stillhet er og et språk, og den standardfrasen man kan velge som et svaralternativ bruker jeg aldri fordi den ikke forteller det dugg mer enn intet svar.
Og et poeng til i denne sammenhengen må være type hendvendelse man mottar i første omgang. Svært ofte får jeg type blablabla, der det skinner igjennom at det bare er en standardmail som er sendt til flere.
Derimot, om mailen beskriver noe fra min profil, og kanskje også sier noe om avsenderen, da svarer jeg med egne ord tilbake, med navnet mitt nederst, selv om tiden ikke er den rette til å utveksle videre komtakt. MEN, det hender jeg glemmer det også.

Det vil etter mitt syn alltid være slik at folk ikke får svar, jeg er en av dem. Men så lenge det faktisk ikke kan oppfattes, etter mitt syn, som personlig, bryr jeg meg ikke allverden om at "svaret" jeg fikk var stillhet

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:28

Zitelle:
Det er vel ett par over her som nevner at det er frekt å ikke svare, ergo er vi frekke vi som ikke svarer, og at hun er en smule for opptatt av seg selv, om hun ikke svarer, så helt av meg selv har jeg ikke den følelsen av å bli dømt som selvopptatt og frekk/uhøflig. ;) Og det har gjentatt seg i mange slike tråder tidligere, hvor det stadig har kommet kommentarer om hvor fæle vi er vi som ikke svarer.
Min første tanke var egentlig "herregud, ikke nå IGJEN!!"
Og hadde tenkt å la være å svare rett og slett fordi det blir litt kjedelig å gjenta gang på gang på gang, også få masse prat om hvor uhøflig og selvopptatt man er.

Og det ER ikke bare å svare høflig på en melding, det ER ikke slik at dersom man bare svarer høflig og kort, så tar den på andre siden det som ikke særlig interesse. Jeg har fått kommentarer på bilder, der jeg KUN har svart med høflig takk. Det tar veldig kort tid før jeg får flere, korte, meldinger... så man må faktisk si med en gang, at man ikke er interessert.
Det finner jeg faktisk litt vanskelig. Om jeg får ett kompliment for noe i profilen min, kan jeg gjerne takke høflig, men så må jeg også slenge på noe om at jeg dessverre ikke er interessert, for om jeg ikke gjør det, så oppfattes det som interesse.

det er forskjellen her og irl, irl kan man si høflig takk, også VISE at man ikke er interessert i mer, ved å ikke gi øyekontakt eller rett og slett ved å snu seg eller gå vekk. Det kan man ikke her, og man må da altså si rett ifra, dersom man ikke da altså lar være å svare.

så oppførsel her inne, vil nok for mange være annerledes en irl.

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 24 juli 2008 19:35

så enig med @kvinne34!:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 19:37

kvinne.
Forstår helt hva du sier jeg, og kunne nok sagt det samme selv.
Men det kommer nye til...som det også er sagt hundrevis av ganger her, og de må også få lov til å lufte sine tanker og erfaringer.
Så får det være opp til oss om vi vil delta eller ikke i meningsutvekslingen.

Men du? Det ER faktisk noen som sier at man har et fritt valg, at man kan gjøre helt som man selv ønsker, og at dette ikke er ment som et angrep osv også over her da....og ikke bare at de som ikke svarer er ekle og dumme, ikke sant? :-)

Trådstarter: Fint at du skriver om dette. Jeg er helt sikker på at mange deler dine erfaringer uten helt å våge å skrive om det!

Fytti så varmt det er nå! Fytti så deilig! ;-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 19:43 Privat melding

Endelig kom det svar som var gjenomtenkte! Det var jo det jeg håpet på når jeg startet denne tråden!:-)

@agusta72
Du har et veldig godt poeng i det du sier med at det kan være lett å se at det er en standard mail som er sendt ut. Jeg har heldigvis ikke blitt "utsatt" for det her inne, og jeg sender heller ikke ut standard mail. :-)

@kvinne34
takk for de utfyllende svarene dine, jeg kikket etter lignende tråder før jeg startet denne, men fant ingen som jeg syntes dekket det som jeg var ute etter å få vite, så jeg setter virkelig pris på at du tok deg tid til å skrive lange gjenomtenkte svar!:-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:51

Zitelle:
jada, det kommer nye til, og det er helt i orden at de stiller spørsmål. Men det er alltid menn, jeg blir nesten litt fordomsfull jeg... *fniser* kvinner opplever også dette, i ganske stor grad tror jeg, men har liksom ikke sett noen kvinner som "klager" på det. (mener ikke å si at du klager timeline, det bare blir litt sånn når det har vært så mange som starter tråder om det, og definitivt mange som syter samtidig som de gjør det, uten at du gjorde det samme.I)

Og timeline
så bra at du fikk svar da, det er alltid kjekt. :)

Skjult ID med pseudonym juni to. 24 juli 2008 20:02

Jeg må si at når jeg startet med nettdating, så hadde jeg ingen tanke om at jeg måtte svare alle som sendte meg en melding. Jeg så det vel for meg som en stor fiskedam og fikk man napp så fikk man napp... og ingen grunn til at fisken skal gi melding om at "jeg så kroken din, men jeg biter nok ikke på..."

Så det var først etter gjentatte tråder her inne om temaet, at jeg begynte å svare alle. Men det er virkelig ikke en morsom del av det å være på nettdating. Jeg liker ikke de ferdigproduserte svarene til Sukker, og det betyr at jeg har vært nødt til å prøve å lage en personlig mail når jeg har sendt et avslag tilbake, og det er ganske enkelt _ikke_ morsomt!

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 20:22

Nå har jeg tenkt meg litt om, og funnet ut at jeg tror faktisk at jeg velger å svare de aller, aller fleste for min egen del!

Jeg liker meg selv best når jeg er immøtekommende og hyggelig, men likevel ærlig og oppriktig. Menn er da også mennesker. Noen menn morer meg selv om de ikke helt er min type, noen menn utstråler en slags usikkerhet og da koster det meg lite å behandle dem med respekt. Noen menn har et ego fra en ukjent verden, og noen av disse trigger meg til å skrive et humoristisk avslag - eller så får meg helt i amøbehumør. Om de i tillegg ber om sex gidder jeg sjelden å svare. Men det hender jeg svarer litt humoristisk ufint ler av dem og den lille junioren deres!

Jo, jeg svarer nok fordi det føles bedre for min egen del å svare enn å ikke svare. Slik føler jeg det nå i alle fall :-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 20:26 Privat melding

@kvinne34
en kvinne som er fordomsfull mot menn??? hørt sånt! Skulle nesten tro du har vært på en del dater oppigjenom!;-o) Jeg skjønner veldig godt hva du mener, jeg har sett en del meldinger som veninner av meg har fått fra menn på andre forum, og til tider så gjør det meg nesten flau over å være mann! Andre ganger så gjør det meg rasende å lese det de skriver! Det finnes helt klart en del veldig syke (i mangel av et bedre ord!) mennesker der ute, som forventer at bare de viser litt interesse for ei jente, så skal hun slippe alt hun holder på med, og bare konsentrere seg om de! slik er det selvfølgelig ikke! Og jeg er veldig glad for at du ikke tolket dette som klaging og syting fra min side! For det var absolutt ikke ment sånn!:-) snarere et lite forsøk på å få et lite innblikk i det uendelige mysteriet som et kvinnesinn er!;-o)

@juni
Jeg har heller aldri gjort meg opp noen tanker om at jeg må svare alle! men for meg så er det naturlig å sende en melding tilbake! Heldigvis så er vi alle forskjellige, ellers så er jeg redd det hadde blitt en kjedelig verden å leve i!:-)
Takk for svaret ditt!:-)

Skjult ID med pseudonym juni to. 24 juli 2008 20:30

Timeline:
Men dersom du ikke har gjort deg opp noen tanker om at du selv må svare alle... hvorfor lurer du på hvorfor kvinner av og til ikke svarer da?
:-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 20:46 Privat melding

@juni
som jeg skrev ovenfor, så er det naturlig for meg å svare. og jeg må jo inrømme at jeg er født nyskjerrig, så da er det jo klart jeg lurer på hvorfor enkelte velger å ikke svare i det hele tatt! Og jeg synes jeg har fått noen fine svar jeg!:-) Jeg har vel fått noen usaklige også, men det får så være, det hadde ikke vært internett-debatt uten det!;-o)

@Zitelle
Det virker som du storkoser deg med å sette deg ned for å avvise mannfolk fra tid til annen! jeg fikk et lite bilde i hodet av deg som rigger deg til for en ordentlig kosekveld foran pc'en, klar til å sende avslag på ukens mer eller mindre hyggelige mail! Åpner deg en flaske god rødvin, kanskje litt os og kjeks, eller jorbær og sjokoladefondue siden det er den årstiden nå, noen gode puter, og kanskje et pledd, og så er det bare å sette igang!;-o) Hadde vært morsomt å lest noen av de avslagene tror jeg!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 20:51

Flirer!

Nå må du ikke overvurdere Zitelles energibruk hva verken sukker eller negative svar angår, kjære ;-)
Men du har rett i en ting: Alt det der gjør jeg litt av nesten hver dag.....men ikke samtidig som at jeg oppfører meg kjipt som nei-jente!

I skrivende øyeblikk har jeg nettopp spist en ypperlig indrefilet av svin sammen med sesongens grønnsaker, og nå nyter jeg litt tyrkisk yoghurt med en dæsj honning, noen nøtter og friske bær sammen med et glass Prosecco på verandaen mens jeg ser på ditt leende ansikt i takt med en dalende, fantastisk sol. Joda....livet er i grunn helt ok....

Skjult ID med pseudonym Viking to. 24 juli 2008 20:56

Jeg vet at mange synes bruk av hjertene er tull, men selv skulle jeg ønske at flere ville bruke dem. Det er en fin måte å signalisere til noan at man er interessert, uten at "mottakeren" trenger å gjøre noe hvis denne ikke er interessert. Skulle mottakeren derimot være interessert kan denne markere avsenderen med et hjerte som et signal om at denne gjerne kan sende en melding. På den måten kan man danne seg et bilde av hvorvidt personen faktisk kommer til å svare, man slipper å skrive mange meldinger som forblir ubesvarte, og mottakere som ikke er interessert slipper å skrive avslag. Har forresten også vært borti at jenter skriver i profilen sin noe sånt som "Ikke bruk hjertene, send meg heller en melding.", for så ikke å svare. Mistenker en del av jentene her inne for å synes det er veldig stas å få mange meldinger uten nødvendigvis å svare på dem, bare for å se hvor populære de er, fungerer kanskje som en slags "confidence booster"?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 21:00

Viking. For min del må jeg definitivt svare nei på spørsmålet ditt. Jeg vet best av alle hvem jeg er og hva jeg er, så å få tilgjort selvtillit gjennom ord fra fremmede mennesker betyr ufattelig lite. For meg betyr kvantitet ingenting, men du har nok rett i at det kanskje er sånn for noen? :-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 21:05 Privat melding

Det hørtes ut som en fantastisk avslutning på en varm dag! et glass med iskalde italienske bobler etter en slik deilig middag og dessert, kunne jeg tenkt meg selv akkurat nå!:-) Kanskje på tide å komme seg hjem fra kontoret, og få seg et par brødskiver i det minste!;-o) Kanskje avslutte med en kald øl!;-o)
Jeg må si jeg ble veldig nyskjerrig på hvem du er nå!;-o) det høres ut som om du virkelig vet å nyte livet når du har muligheten!:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 21:12

Men tineline da!
Kontoret i sommervarmen, brødskive når du kommer hjem. Huff og huff! Høres nesten litt sånn selvmedlindende pietistisk ut! ;-)
Man må jo nyte livet selv om man er singel? Man er da tross alt levende og ikke død enda.

Du spiser vel jordbær hver dag i jordbærsesongen, gjør du ikke???? Du lager vel blåbærpai og strør bringebær på frokosten?

Hvem jeg er? Den er enkel: Jeg er meg. Orker ikke spille teater, så jeg er bare meg. Rett og slett meg. Det får duge, ikke sant? *S*

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 21:20 Privat melding

Sånn blir det når man har for mye å gjøre på jobb vet du, og bare blir sittende å surfe etter at man ikke orker å gjøre mere!;-o) Det er vel heller det at jeg ikke gidder å stelle til så mye når man kommer sent hjem! da er det bedre å kose seg på sofaen sammen med 4,5 kilo pels og poter!:-)
Men på lørdag blir det fest og konsert med gamle venner! Det blir bra!:-)
Jordbær har jeg ikke fått spist enda i år, har glemt det av rett og slett! men jeg tror nok jeg må kjøpe en kurv på vei hjem og sette de til marinering med brunt sukker og svart pepper, så de kan nytes med fløte til! kjenner jeg gleder meg allerede:-)

Det er det beste som finnes det vet du! Jenter som er seg selv!:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 21:25

Nå ble jeg oppriktig sjokkert! HAR DU IKKE SPIST JORDBÆR enda? Det er jo selve sommersmaken jo.....det og smaken av salt.
Løp og kjøp, rensk dem, sett deg ned i sofaen. Lukk øynene i ett minutt og kjenn etter at du faktisk HAR kommet hjem og kan slappe av. Jeg tror du vil smile både til seg selv og av deg selv. SÅ kan du nyte dine jordbær og kjenne at sommeren når hjertet ditt, og at du bobler litt inni deg selv om du ikke drikker Prosecco. Det beste med livet er å være tilstede i det. Jeg klarer det slettes ikke alltid, men jeg prøver i alle fall, og nekter å gi opp! :-)

Forresten så er det beste med sommeren at jeg har valgt å leve uten klokke og med lydløs mobil. Utrolig befriende!

Jeg er enig. Mennesker som er seg selv synes jeg også er det beste som finnes. Hvorfor er de som er sånn single da, egentlig? :-0

(mann 42 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 21:34 Privat melding

Jeg ble faktisk ganske så sjokkert selv når jeg kom til å tenke på det! Jordbær med fløte er det beste jeg vet, og jeg har helt glemt av å spise det i år, så i kveld skal det skje!:-)

Sommerferie uten klokke, og med lydløs mobil hørtes fantastisk ut! Håper du virkelig nyter det!:-) Det hadde hvertfall jeg gjort! (tror jeg... hadde kanskje bare blitt stresset av det!;-o)

Jeg velger å tro at vi fortsatt er single fordi vi har for høye standarder!;-o) kanskje vi skulle starte en felles tråd om det her inne, og se hvor lang tid det tar før noen blir fornærma!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 21:38

Ler.
Klart man blir litt stressa med en gang uten klokke og fon, men desto større grunn til å gi sjelen hvile :-)
Er det ikke sånn at man blir fornærmet når noe treffer som man ikke selv ønsker å innse eller deale med? Jeg vet ikke? Kanskje?

Med stor fare for både ødeleggelse og avsporing av tråden din: Jeg har få, men høye krav fordi jeg mener selv at jeg fortjener det.
Er det kvalmende ekkelt eller bare helt naturlig og selvfølgelig mon tro? Start en tråd du....jeg lover å blåse på glørne! ;-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 10:35 Privat melding

Tror du ikke de var tom for jordbær når jeg kom på butikken i gårkveld!!!! Så da tenkte jeg at jeg skulle stoppe innom hos han guttungen som pleier å stå å selge nyplukka jordbær i veikanten i dag morges på¨vei til jobb... men han stod jo ikke der! Så da får jeg prøve på butikken igjen senere i dag!;-o)

Jeg har også følelsen av at folk går veldig i forsvarsposisjon, når noen tar opp et tema som de egentlig ikke vil inrømme for seg selv eller andre, at berører de. Men det er vel bare den meneskelige natur tenker jeg!;-o)

jeg anser vel denne tråden for ferdig, siden jeg fikk noen fine svar, så det skal du ikke tenke på!:-) Jeg har selv en del krav. Tross alt så har jeg hatt både kjærester og elskerinner (ingen av oss var i andre forhold, bare for å legge den ballen død før det starter!) og jeg har vært gift, så jeg vet veldig gost hva jeg vil ha, og hva jeg ikke vil ha! Samtidig så er jeg også veldig klar over at den rette jenta kan fort få meg til å endre på hva jeg ønsker meg! Et forhold er jo tross alt en toveis gate hvor begge gir og får. vi får se... Kanskje jeg starter en slik tråd senere i dag! hvis ikke du kommer meg i forkjøpet!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 19:30

Rart det der med bestemte meninger om hva man vil HA og ikke HA, og at man fokuserer sånn på dette. Er det ikke sånn da at enkelte mennesker får oss til å bruke andre og helt ulike sider av oss selv, og at man kan like seg selv supergodt sammen med en person som derfor gjør deg glad - samtidig som at denne personen ikke stemmer inn i det perfekte skjemaet?

Selv oppfattes jeg muligens som kresen, men mener selv at jeg har ingen krav. Men noen få ønsker har jeg! Ikke mange. Kun få.
Hard to believe, ikke sant?

timeline? Jeg er eldre enn deg altså, så ikke se for meg som noen 17 årig overmoden miniskjørtbabe med rosa museflette, ok? ;-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 19:56 Privat melding

For min del så er det rett og slett at jeg har opplevd ganske mye ifm forhold. Noen av de tingene vil jeg oppleve igjen med en ny partner, enkelte andre ting vil jeg ikke oppleve på ny!:-) Men jeg kjenner meg veldig godt igjen i det med å ha det kjempefint sammen med ei jente, uten at jeg får sterkere følelser for henne. (og dermed så hadde vi vel trukket inn den berømte kjemien i denne tråden også!;-o)

Jeg synes at en god beskrivelse på kresen, er rett ogs slett å være bevist på hva man trenger! og jeg ser ikke noe galt i det i det hele tatt!:-)

Desuten så har jeg aldri likt rosa musefletter! Jeg foretrekker blondiner, eller brunetter, eller rødhårete... Men ikke rosa! Det blir for spesielt for meg!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 20:05

Da ligger det obligatoriske spørsmålet på min rosa tunge:

HVA TRENGER DU? Og tilleggsspørsmålet blir: Vet egentlig menn hva de trenger, eller vet de bare noe om hva de ikke vil ha? :-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 20:11 Privat melding

Jeg kan da ikke skrive hva jeg TRENGER her inne! Tenk om det er noen mindreårige her!;-o)

Spøk til sides... Jeg trenger ei som jeg kan være meg selv med, ei som respekterer meg og som jeg respekterer tilbake, og sist men ikke minst, så må HUN kunne være seg selv sammen med meg!
Uten at dette er på plass, så vil et forhold være temmelig døfødt for min del!

Når det gjelder hva jeg ønsker meg, så står det i profilen min, og der tror jeg du allerede har vært å snoket litt!;-o)

Kan ikke uttale meg om andre menn, det får de gjøre selv!:-)

Skjult ID med pseudonym Løsbart fr. 25 juli 2008 20:12

Jeg vet nesten ikke hva jeg ikke vil ha en gang, jeg... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 20:15

timeline
1. Jeg har ikke vært og snoket på profilsiden din, timeline :-)
1b. Du kan faktisk stole på det Zitelle sier.

2. Så du sier indirekte at det er vanskelig å finne noen å være helt seg selv sammen med, og at dette har manglet så langt? ;-)

Løsbart
Det er det jeg også ofte føler. Menn vet faktisk ikke alltid hva de vil ha, og lar tilfeldigheter råde til en viss grad. Kanskje dette er bra?

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 20:19 Privat melding

1. også jeg som trodde jeg viste hvem du var nå!;-o)
1b. Har heller ikke fått inntryk av at du er noe annet en dønn ærlig!:-)

2. Det har ikke manglet i det ekteskapet jeg hadde i det helle tatt, og om det er vanskelig å finne igjen vet jeg ikke enda!:-) Men det er det jeg trenger hvis jeg skal gå inn i et nytt forhold!:-) det meste annet klarer man å finne ut av!:-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 20:22

Settepåprøvespørsmåltilenmann:

Om man kan være seg selv sammen med partneren sies det at det meste klarer man da å finne ut av:
1. Hva med et sexliv som ikke fungerer over tid? Kan det å være seg selv fikse dette?
2. Hvorfor er man singel om man har funnet mennesker man kan være seg selv med da da liksom?

Hilsen
lekevanskeligZitelle ;-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 22:27 Privat melding

hmm... skal du prøve å sette meg fast her?;-)

1. For at et sexliv skal fungere mellom to stykker, så er det spesielt viktig at man er seg selv, og at man er ærlig i forhold til hva man liker og ikke liker! Jeg ville ikke likt det hvis jeg fant ut at partneren min hadde gått med på å gjøre noe som hun viste jeg tente på men som var helt feil for henne!
Hvis sexlivet ikke fungerer så må man kunne stole så på hverandre at man kan snakke ut om det, og prøve å finne løsninger på det. Enten de to det gjelder seg imellom, eller hvis ikke det går så må man være åpen for å forsøke terapi. hvis den ene eller begge partene sier at "det er ikke noe galt" når det så tydelig er det, så fornekter man seg selv og sine behov, og da kan man neppe påstå at man er seg selv!

Disclaimer: Dette er min mening, men som MANN har jeg selvfølgelig aldri vært utsatt for et sexliv som ikke fungerer! ;-o)

2. jeg har både kammerater og veninner som jeg kan være meg selv med, og som jeg vet aksepterer meg for å være den personen jeg er. Men de blir ikke automatisk kjærestemateriell! Det at vi kan være oss selv når vi er i sammen er et kriterie for at jeg skal kunne gå inn i et forhold på ny, men det er ikke det som skaper et forhold! Da hadde jeg i såfall hatt mange "småkjærester" spredd rundtomkring i Norges land!:-)

Og hvis det der var deg på ditt vanskeligste, så må jeg si du er en søt liten pusekatt å forholde seg til!;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 22:35

Trust me! Dette var ikke meg på det vanskeligste, men jeg trenger jo ikke å være vanskelig uten grunn, ikke sant? Dessuten tror jeg det er en stor løgn at man er vanskelig. Det handler om behov man har som andre ikke aksepterer eller forstår. Det er derfor andre som setter merkelappen "vanskelig", ikke sant? *si at det er litt sant da, fordi jeg kom på det nå og synes egentlig det var litt smart*

Neida, jeg prøver på ingen måte å sette deg fast! Jeg stilte bare et par små og søte spørsmål for å gi deg muligheten til å svare ekte og oppriktig. Jeg hadde nemlig en intuisjon som sa meg at ditt svar ville klinge godt i mange jenters ører. Se på meg heller som en som bidrar til å vise deg frem i et flott og nydelig lys, kjære! ;-) *Faen, skulle ønske noen gjorde det for meg altså!*

Jeg kunne jo spurt deg om meningen med livet, om Gud eller kjemi eller om jentepupper og pms liksom! Men det gjorde jeg ikke! ;-)

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 22:55 Privat melding

jeg synes det var en søt bortforklaring på hvorfor de fleste jenter er "vanskelige" å ha med å gjøre fra tid til annen jeg!;-o) Dytt ansvaret over på oss det går så bra så!;-o) jeg skal gå med på at det kan være litt sant i den forklaringen din, på den betingelsen at jeg får lov til å bruke den i retur!;-o)

var svaret mitt så velkingende som du hadde trodd da? (jeg har lært meg for mange år siden å ikke neglisjere kvinelig intuisjon!)
jeg setter stor pris på anstrengelsene dine, men det er jo ikke så lett å gjøre gjengjeld så lenge du forholder deg anonym!;-o)

meningen med livet er jo 42, (ref. the hitchikers guide to the universe. synes forøvrig boken var mye bedre en filmen!) Jeg tror på Gud, men er vel ikke altid like flink til å overholde det sjette bud, bryter vel foresten et par av de andre også av og til. kjemi har jeg svart på i en annen tråd her inne, Jentepupper er langt på vei å foretrekke fremfor mannepupper, (mye penere og se på også!!!!) og pms behandles på følgende måte: først en god klem, mens jeg stryker henne over håret og sier at jeg er glad i henne, deretter løfter jeg henne opp og bærer henne bort til sofaen hvor jeg passer på at hun sitter behagelig med masse myke puter, før jeg pakker henne godt inn i det myke deilige pleddet jeg har kjøpt til slike anledninger. deretter gir jeg henne siste utgaver av Det Nye, Cosmo, KK og Kamille som jeg har kjøpt inn siden jeg viste hva som var i gjære, og mens hun koser seg med bladene lager jeg en god kopp te til henne, som hun kan nytte i fred og ro mens jeg tar meg av husarbeidet!;-)

Sånn... da fikk du svar alikevell, selv om du ikke spurte!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 23:03

Ser du?
Ser du hva jeg gjør her eller? Jeg legger forholdene til rette for at du skal lage musikk i kvinnenens ører!
Husk å sende meg en vennlig tanke da når du logger av fra sukker.no med bankende hjerte og smilende sjel ;-)
For jeg tror mange jenter vi like svarene dine. Om jeg ikke trodde det, ville jeg jo ikke latt deg drite deg ut, sant da? *ler ja*

Jenter....eller kvinner i denne sammenhengen, kan være uhorvelig lite saklige og tidvis ganske uspiselige i sine faser og sine lunefulle små private perioder av livet. Vi vet det, og mange tillater seg det. Jeg prøver faktisk å la være. Det resulterer ikke i annet enn at jeg blir litt sånn sår og litt sånn trist og vil ha en klem og litt kos fremfor at jeg brøler som en ape og stenger meg inne på do som en bortskjemt prinsesse som forventer å bli reddet. Jeg er altså en diva, men ikke en primadonna. Get the picture?

Men du dreit deg ut på en ting da! Jeg dyttet ikke ansvaret over på menn. Hadde jeg vært mann hadde jeg "klikket" på enkelte jenter. Men så slår deg meg: Kanskje det er denne jentete greia dere faktisk liker? Kanskje det får frem machoomsorgsurmannen i dere?

(mann 42 år fra Oslo) fr. 25 juli 2008 23:21 Privat melding

Så hyggelig at du liker svarene jeg gir deg da!:-) håper noen av de jentene du snakker om er innom her og leser tråden "vår" da!:-)
Så morsomt som det har vært å prate med deg her inne, så er det mer enn en venlig tanke som har gått din vei (hvor nå en det måtte være) allerede!:-)

jeg velger å ikke komentere noe videre ang pms saken, da det er et minefelt jeg har havnet midt utti, helt uforvarende "litt" for mange ganger!:-o)

Men at jeg dreit meg ut er jeg ikke helt enig i!;-) du skrev: Det handler om behov man har som andre ikke aksepterer eller forstår.
Hvem nøyaktig er det dere jenter og kvinner (hvor går skille forresten?) ALLTID klager over at ikke forstår dere, eller aksepterer behovene deres??? Joda det er menn! Og hvis dere mener at det er vi som oppfatter dere som vanskelige, ikke dere som er det, så får vi bare plante føttene i bakken, krumme nakken, og gå på for å løse opp i det!;-o)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 juli 2008 23:33

Nei nei nei, nå må jeg sette meg ned å TENKE her også! Skal vi se:

Dette er ikke en mann og kvinne greie. Det er heller ikke en pms eller mannens mistehåret eller 40-årsgreie. Det er bare en greie! For å snu alt på hodet da og faktisk snakke menn og kvinner, så mener jeg faktisk at vi jenter ofte oppfører oss som om vi har monopol på både sannheter, konfliktløsning i forhold m.m. Jenter er bedre til å prate sies det. Men om hva da? Følelser? Og om dette er sant, hvem sier at det alltid er lurt å rasjonalisere og snakke om følelser? Burde ikke vi jenter vite at når vi sier: Vi må snakke sammen, vi setter av tirsdag kveld til å snakke sammen.....vet vi ikke da at mannen ubevisst eller bevisst mentalt rygger? Tenk om mannen har rett da? Tenk om ikke alt faktisk SKAL snakkes om? Tenk om en øl og en video er like bra, eller en tur i marka uten "snakking" på timeplanen? Jaja....bare en tanke. Og som sagt: Vi jenter kan være såååå sjelfstrollete i forhold til dere menn. Når det er sagt, er dere menn tidvis noen reale feigiser :-) *Ler....og slo meg selv i huet med argumentasjonen min*

Og du har helt rett. Man kommentere ikke pms. Man bare vet at den finnes og forholder seg til denne uten noe mer om og men. Ikke alle jenter reagerer likt heller. Rart, ikke sant? Som sagt så blir jeg bare litt mer kosete eller noe sånt.....

Fint å snakke med deg også, forresten. Du virker.....snill. Jeg liker snille mennesker og mener man kun skal omgi seg med slike.

(mann 42 år fra Oslo) lø. 26 juli 2008 10:49 Privat melding

Som du sa så slo du deg selv i huet med argumentasjonen din, så da skal ikke jeg male videre på det! det er sjeldent smart!;-o)

Jenter oppfører seg veldig forskjellige når de er PMS. det er helt sant! Noen blir virkelig trollete, og er noen skikkelige monstre! (her kan jeg forøvrig anbefale å bytte merke på p-pillene, det er utrolig som det kan hjelpe!!!!) mens andre igjen bare trenger kos og kjærlighet. akkuart det siste der takler nok de fleste menn ganske bra.

Ikke la deg lure! Jeg kan bli sint jeg også, men aldi uten grunn!;-o) Jeg prøver så godt jeg kan å være snill, for man får så mye mer igjen for det! Både med sin egen selvfølelse, og fra andre!:-)

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 26 juli 2008 11:18

Replikk!

Zitelle skriver: "Du virker.....snill. Jeg liker snille mennesker og mener man kun skal omgi seg med slike.", dette er noe som jeg syns det burde være mye større fokus på! Kardemommeloven blir alt for ofte oversett syns jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 26 juli 2008 18:26

Skal jeg være helt opptiktig så forstår jeg rett og slett ikke jenter sin monsterreakskjon når de er pms. Jeg har faktisk ikke en eneste venninne eller familiemedlem som jeg har sett monsterfunksjonen i funksjon hos som et resultat av pms. Jeg hadde en venninne engang som ble helt utafor i disse periodene, men hun mente da selv at hun hadde et ansvar overfor seg selv og sine omgivelser til å skaffe hjelp til endring og ikke være så frøken umulius. P-piller hjalp ikke. Månedlig massasje hjalp litt, homeopat hjalp ikke. Akupunktur hjalp. Jeg føler meg som en mann her jeg sitter og nesten sier: SÅ galt kan det vel ikke være vel? Men det er muligens det. Og om det er det, burde det da ikke være i egeninteresse å ikke bruke så mye tid på å ha det dårlig, men heller forsøke å få det litt bedre selv på denne tiden av måneden? Og om ikke for egen del, så for mannen din sin del? Eller barna sin del?

Hilsen muligens fordomsfull, men er ikke helt sikker.

Organ: Jepp. Snill kan bety så mangt i menneskers hoder, men snill er vel snill vel........og snille mennesker trenger vi flere av! :-)