Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym John Doe to. 4 april 2013 21:23

Hva kan gjøres for å gjøre forumet bedre?

Håper på noen seriøse tips og at sukker.no ser at noe bør gjøres.

Skjult ID med pseudonym Z to. 4 april 2013 21:25

Godt at du også ser at noe bør gjøres, John Doe.

1. Sukker.no burde følge bedre med og slå ned på ufinheter overfor andre, samt stygge innlegg.
2. Man burde bindes til ett nick, slik at ikke folk "kler seg ut" og slenger dritt når de selv er i dårlig humør.
3. Brukere kan i større grad melde fra til sukker når ting tar av, noe jeg har valgt å gjøre i dag.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 april 2013 21:25 Privat melding

Brukerens oppgitte kjønn (og alder?) bør være synlig selv ved bruk av pseudonym. Da hadde vi sluppet alt "stor penis" maset fra delvis homoseksuelle menn/troll.

Skjult ID to. 4 april 2013 21:28

Ts, Begynn med å sette de kvinnelige"narssisistene" i den andre tråden på ritalin ;-))

(mann 39 år fra Buskerud) to. 4 april 2013 21:31 Privat melding

Jeg sendte mail til support i påsken, etter å ha observert noen tråder, der TS ble regelrett mobbet... jeg la frem par konkrete forslag til de. fikk svar tilbake at de var klar over situasjon og at de skulle se på forumet og forumets form etter påske.. om de ikke gjør noe innen rimelig tid( 1 mnd eller noe) så fortsetter jeg å mase.. håper da at flere vil bidra med det... slik det er idag er dette rett og slett trist...

Ja jeg mener at man kan være anonym, men man kan ha fast nick.. eneste som blir skadelidende er jo de som bare kommer med galle!
Samt at det MÅ komme moderatorer og retningslinjer..

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 4 april 2013 21:33

Bindes til et nick slik at det går ann å melde hvem som er ufine. Og kjønn og alder bør og komme opp... Tror det er mange troll som utgir seg forå være noe annet enn de er...

Skjult ID to. 4 april 2013 21:33

Jeg mener at ingen burde være anonyme! Ikke noe poeng i å anonymisere seg bak et navn.

Skjult ID med pseudonym John Doe to. 4 april 2013 21:35

selv så syntes jeg at en burde være bundet til kun et pseudonym. sånn en ble kvitt disse "skult id" folka.

og det var en god ide Bisken, med kjønn på brukeren.

(mann 39 år fra Buskerud) to. 4 april 2013 21:37 Privat melding

Det å få anledning til å være anonym mener jeg er utrolig viktig! for det er jo tråder der jeg veldig godt kan skjønne at TS ikke vil bli identifisert, og den muligheten mener jeg vi burde få ha! (å forbli anonym altså)

Skjult ID med pseudonym Z to. 4 april 2013 21:38

Det snakkes til stadighet om at forumets kvalitet går i bølger.
Slik jeg ser det, går det ikke i bølger lenger. Det går i sakte spiral nedover.....
Dessverre. For forumet har vært spire til mye moro for mange! :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 4 april 2013 21:40

er vel ikkje av dei snilleste her eg heller men no synst til og med eg det er over grensa her inne..:)

(mann 39 år fra Buskerud) to. 4 april 2013 21:43 Privat melding

En ting er å tulle, noe helt annet er å angripe folk med usakeligheter... Fan, jeg skulle hatt et foredrag for dere... om hvordan ord sårer.. har ett lite foredrag i endel klasser om det der jeg jobber. etter en fantastisk amerikansk modell.

Skjult ID med pseudonym happydame to. 4 april 2013 21:43

Syns det burde være mer enn èn remse med debatt.

Det burde heller vært temabaserte gruppeinndelinger på emner, hvor en deretter kunne lage nye debatter under en fane. Slik at for de som evt liker å prate om tabubelagte og overdrevne seksuelle emner har sin egen tråd. Det vil alltid være en god del som liker å følge med på slike diskusjoner som i dag, men de debattene burde være lettere å slippe å se for de som ikke vil det.

Jeg har tidligere tipset/ønsket fra sukker flere ganger over flere år, at de lager flere grupperinger på debattene.

At debattene får færre personer i hver debatt, men til gjengjeld flere som virkelig ER interessert i selve debatten og ikke bare i provoseringer, burde stilne en del av kvalmen som noen liker å lage.

Skjult ID med pseudonym Sysmex to. 4 april 2013 21:44

Ingen flere regler... Det er fritt for hver og en å lese og skrive her! Det som irriterer noen er god underholdning til andre! Vær heller selektiv i hva dere involverer dere i!!! Ikke bruk tiden deres for å irritere dere over dumme og tåpelige innlegg..... Vi er mange forskjellige mennesker og alle har sine behov. I virkelig verden velger vi selv vår vennekrets, nettopp på grunn av at vi er på mange områder like, her derimot vet vi aldri om hvem som kommer til å skrive tilbake til oss og med hvilken tone.... Drittslenging blir det uansett og alle vi kan ignorere å svare på slikt. Dessverre er det diskusjoner som blir dratt langt over grenser ... De som deltar i slikt får takke seg selv, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym nederst to. 4 april 2013 21:45

@Z Nei. Ting svinger opp og ned. Selv om du har bidratt sterkt til mange andres etterfølgende anonymitet vil det nok senere svinge tilbake igjen.

Skjult ID med pseudonym Z to. 4 april 2013 21:48

nederst
Jeg skrev "slik jeg ser det". Om du ser det annerledes, eller jeg tar feil - er det i orden.

Skjult ID med pseudonym reg to. 4 april 2013 21:50

Blir kjønn og alder oppført, bidrar det avsløre hvem det er.
Ikke smart, ikke bra.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 to. 4 april 2013 21:53

Forumet er i utgangspunktet en sosial, informativ og selskapelig arena.
Slik det ser ut til å utvikle seg, pulveriseres disse positive egenskapene.

Har selv ytret ønske om endringer i form av større valgfrihet for hvilke tråder jeg ønsker å følge, og hvilke jeg ønsker å skjule slik at jeg slipper å forholde meg til dem på noen måte. Et fast nick, opplyst kjønn og ca. alder kunne også vært fint. For å beholde noe av anonymiteten, kunne man kanskje deles inn i tiårs grupper.

Skjult ID med pseudonym Flux to. 4 april 2013 22:26

Slik jeg ser det så bør alle innlegg lett identifiseres mot profil av sukker, og samtidig så bør man kunne rapportere innlegg som er ufine. Da kan folk være så anonyme de vil, men etter en stund vil de ufine får så mange rapporter av de blir nektet adgang.

Det kreves bare en "rapporter" knapp ved siden av hvert innlegg, og en regel som sier noe om hvor mange rapporter de kan ha før de blir nektet adgang for en periode.

Men ellers så er det masse som kan gjøres for å gjøre dette til et mer oversiktlig sted.

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv to. 4 april 2013 22:45

@flux da ville du ha fått adgangforbudt skiltet hver gang du prøver å legge inn en komentar ;P Raporterknappen du liksom....!!

La folk skrive det de vil, ikke involvert deg i det som virker veldig frastøtende, enklere kan det ikke bli!

(mann 37 år fra Hordaland) to. 4 april 2013 23:17 Privat melding

Hele forumet burde vært endret. Det burde vært forskjellige grupper/ kategorier hvor man poster el klistrer de forskjellige innleggene.

(mann 37 år fra Vestfold) to. 4 april 2013 23:49 Privat melding

Jeg er enig at man skal kunne få være anonym på forumet fortsatt men da kanskje under et fast pseudonym som man velger...

På en annen side så vil jeg kanskje ha et valg hvor TS kan velge om folk kan svare anonymt eller ikke, på lik linje som de kan krysse av om tråden skal være seriøs, uten småprat eller avsporinger i dag! Da må det selvsagt komme tydelig frem når man svarer at man ikke svarer anonymt.

At man kan dele forumet inn i grupper hadde også vært fint...

(mann 47 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 00:28 Privat melding

Kjønn på brukeren kommer faktisk opp hvis dere leser forumet fra mobilen uten å være pålogga, men da får man ikke opp alle innleggene i de lengste trådene.
Ekstremt mye drittslenging fra både mannlige og kvinnelige skyttergraver om dagen, men det er vel dem som tenner på det også.

Skjult ID med pseudonym sans fr. 5 april 2013 00:30

Angående nick/pseudonym her inne på forumet, så kunne det kanskje vært sånn som når man velger navn/nick til profilen sin, at man ikke kan velge kallenavn som allerede er i bruk av en annen person. Dermed hadde man unngått at noen bruker andres nick, altså de man har på profilen sin. Veldig kjedelig hvis man er en seriøs bruker, og så oppdager man plutselig at det har dukket opp en anonym tullebukk som herjer rundt med usmakelige/ukoselige kommentarer i ens navn (som pseudonym) på forumet.

Bør også kunne ha sånn "melde-som-ufin"-funksjon ved alle nick/pseudonym, uavhengig om profilen er skjult eller åpen for oss andre brukere. Man burde kunne melde fra, og så kan sukkerfolka se hvem som står bak nicket, og ta affære hvis vedkommende har vært ufin eller direkte ubehagelig mot noen her inne.

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 5 april 2013 00:53

Gode forslag!
Gjerne også maksimalt én brukerkonto pr. IP-adresse.

Det er sjelden jeg tar til orde for sensur, faktisk tror jeg dette er første gang i mitt liv, men det er ganske tydelig at noen ville hatt godt av å bruke noen år på å modnes litt.

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 01:19

En ting er sikkert, hvis sukker ikke gjør noe så slutter jeg å betale.

Skjult ID med pseudonym ler fr. 5 april 2013 01:26

Mange hårsåre folk her på forum da! Er vel ikke verre enn å velge bort de trådene en finner useriøse og/eller ikke vil delta i? Voldsomt med regler enkelte føler for å ha da....

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 5 april 2013 01:27

Jeg synes en regel bør være at det IKKE er tillatt å vise profilbilde når en poster et innlegg. For meg er det fryktelig sjenerende å se de samme ansiktene som stadig popper opp på div tråder.

(mann 37 år fra Hordaland) fr. 5 april 2013 01:27 Privat melding

Hey, jeg fant på en super ide!

Alle tråder som blir startet her kan hakes vekk, slik at de ikke kommer opp på listen. Og det kan være valgfritt hos alle brukere. Da hadde det nok bare blitt en som sitter og skriver for seg selv uten publikum. :D

Skjult ID med pseudonym lillemy fr. 5 april 2013 01:32

Hva er det som gjør at vi må ha regler selv på et forum som dette? Er vi virkelig så skjøre og må bli regelstyrt?

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 01:38

Det er jo klin umulig å snakke enkelte til fornuft og da må de sensureres. Har ingenting med skjøre mennesker å gjøre. Men hvorfor skal ikke skjøre mennesker få kose seg på forum? Er det bare de "sterke" som har rett å være her?

Skjult ID med pseudonym lillemy fr. 5 april 2013 02:00

Enig i at noen er drøye i svarene sine, men det er da ikke bare de anonyme. Er ikke alle som ønsker å stå frem med bilde og profilnavn for å fronte en mening- dette trenger ikke å ha noe å gjøre med at personen har som intensjon å være ufin. Personlig takler jeg fint at folk er uenige med meg og evt skjeller meg ut, tar vel ikke alt her så superseriøst da..

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 5 april 2013 02:02

Snakke til fornuft @LoL? Er det din definisjon av hva som er fornuft en skal gå utifra...?

Skjult ID med pseudonym lillemy fr. 5 april 2013 02:12

Klart i en en ideell verden skulle alle vært venner og vel forlikte @HDV, men jeg klarer bare ikke å fatte at noen kan bli såret over at noen er uenige eller kritiserer en her på forumet. Synes derimot ikke noe om ufine personangrep, men shit happens, tror folk ikke bør legge for mye vekt på hva som blir sagt her. Jeg er et vanlig (håper jeg;), normalt sterkt menneske, men imot for mye regler, så sant det da ikke tar heelt av.

Skjult ID med pseudonym lucky fr. 5 april 2013 08:01

Ingenting bør gjøres! Forum er en opplevelse i seg selv som det er. De som ikke tåler dette, ja de bør finne på noe annet å gjøre!!

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 09:48

lucky bestemmer tydeligvis hvem som bør og ikke bør bruke forumet. Selvutnevnt forumsjef?

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 5 april 2013 10:05

Tja mange gode forslag her. Det med fast nick er noe jeg er for også. Ofte vært en del -m- i inlegg der jeg ikke engang har lest tråden :P

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 5 april 2013 10:55

Men.. Hva er det som er så skrekkelig med forumet for tiden da? Kan ikke si at jeg har merket noe.

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 10:56

Har fått med meg at denne tråden ble opprettet etter en annen tråd som har fått mye oppmerksomhet....;)

Skjult ID med pseudonym lucky fr. 5 april 2013 10:59

Kall meg gjerne det @LoL;) Og du bestemmer hva som er fornuftig prat?;)

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 11:03

Se på Facebook da, der kan man merke en kommentar / innlegg som spam, man kan rapportere bruker, og man har mange muligheter. Hvis de kan gjør det der, så kan det vel gjøres her?

Og jeg mente jo ikke at noen skal stenges ute av sukker fordi de er ufine på forum, bare utestenges fra forum i en periode.

Det er godt mulig at noen blir så provosert på meg at jeg også ville blitt utestengt, men det er en sjanse jeg ikke har noe problemer med å ta :)

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 11:08 Privat melding

Vi er et sted der det naturlig samles ensomme, usosiale, biopolare, desperate, kåte og irriterte mennesker.
(Selvfølgelig også normale)

Flere har sagt at de blir avhengige av å være her. Når man er på leting i utgangspunktet er også selvtillitten utsatt.
Noe som har vist seg her på forumet gang på gang både for kvinner og menn.

Jeg synes Sukker har ansvar for å skjerme sine medlemmer, og gjøre forumet til en positiv opplevelse for dem som trenger det.

Lag et forum der det er mulig å åpne tråder for skjult id. Latt TS velge det selv.

Ellers så bør man få lov til å kunne ha et nick. Det er tross alt et sted man skal få lov til å lure litt, spørre flaue spørsmål og utlevere seg.

Deretter bør det merkes som åpent eller skjult tråd, seriøs, dristig og evt andre labels.
Trådene bør også stå sidestilt slik at vi kan bla i dem som profiler.

Ja vi har valgt selv å komme hit, men trenger nå ikke å bli utnyttet av dårlig kvalitet bare pga vi er easy money for Sukker.

Skjult ID med pseudonym reg fr. 5 april 2013 11:13

@dendama34
Dvs Sukker skal skjerme sine vanlige medlemmer fra de som er her (med de egenskapene du listet opp)?

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:13

men lucky, trenger vel ikke så mange hjerneceller for å finne ut at uttalelser som ikke tar hensyn til f.eks. skjøre mennesker IKKE er fornuftig? eller skal du kverulere mer?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:14

Jeg mener at om man gjentatte ganger blir for drøy overfor andre at man skal stenges ute fra sukker.
Det får da være måte på hvor silkehanskete man skal være overfor de som kun er ute etter å lage kvalm.
Men det får være opp til sukker.no å bestemme. Jeg håper bare at de tar grep når det trengs...

Skjult ID med pseudonym lucky fr. 5 april 2013 11:18

Uff mye fælt i verden @Lol....

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:19

jeg har sendt epost til sukker og håper/regner med andre også gjør det.

Som jeg skrev til sukker.no - jeg går over til match.com hvis det ikke blir gjort endringer. (en liten oppfordring, hvis andre mener det samme som meg) ;)

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:21

Er vel ikke så rart at denne tråden ble opprettet av en mann etter en viss annen tråd sin store popularitet blant damer hehe:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:22

Skjult ID. Slike kommentarer som du kommer med der finner jeg både usaklig, frekk og totalt feilplassert!
Jeg er glad denne tråden ble opprettet, det var på tide og jeg håper inderlig sukker.no tar dette på alvor nå.

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:23

Ingen tvinger deg til å være her furtne @LoL! En type som deg finner noe å klage på hvor som helst;) Heldigvis er det ikke du som lager reglene her, selv om det åpenbart er ditt store ønske....

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:24

Tuller du @Z?? OMG sååå hårsåre vi har blitt, og da spesielt enkelte menn!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:26

"Ingen tvinger deg til å være her furtne @LoL! En type som deg finner noe å klage på hvor som helst;) Heldigvis er det ikke du som lager reglene her, selv om det åpenbart er ditt store ønske...."

"Tuller du @Z?? OMG sååå hårsåre vi har blitt, og da spesielt enkelte menn!"

Igjen to av sikkert 100 eksempler bare det siste døgnet på kommentarer som forsurer et forum som dette.
Når de kommer alene, rammer de ikke. Men mengden rammer til slutt. Utrolig slitsomt for den det går utover!

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:27

Skjult ID, du skulle blitt bedre kjent med meg. Så hadde du nok forstått meg ganske godt OG hadde vært flau over deg selv. Jeg vil påvirke til bedring her og skjer det ikke så må jo du bli kjempeglad, for da forsvinner jeg. Kanskje du skal skrive til sukker.no, for å få meg vekk herfra.

Skjult ID med pseudonym brrr fr. 5 april 2013 11:28

Jeg finner det dypt krenkende @z at du påberoper deg retten til å kritisere andre, samtidig som du ikke aksepterer at andre ytrer sine meninger. Dette er et forum for pokker- altså meningsutveksling!!! Mye dritt ja, men kjære vene, kan leve med det.

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:30

@LoL

Eeehh, velger å svare deg på det siste jeg: det holder at du er flink til å skrive klagebrev til sukker;) Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:31

brrr, jeg ler! meningsutveksling? har vært mest drittslenging. Jeg støtter Z 100%.

At DU kan leve med det betyr ikke at vi andre synes det er kjekt.

Skjult ID med pseudonym uffda fr. 5 april 2013 11:32

Oida @z... Slike kommentarer på sukker gjør at jeg ikke lenger finner meningen med livet..... Buhuuuuu..

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:34

"Oida @z... Slike kommentarer på sukker gjør at jeg ikke lenger finner meningen med livet..... Buhuuuuu.."
Kopierer disse jeg slik at de ikke blir slettet som i går. Like greit at sukker får se mengden av slike kommentarer.

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:34

hva er meningen med den kommentaren? det er sjikanerende og fiendtlig. Hvorfor gidder du?

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 5 april 2013 11:35

Unnskyld meg, men jeg skjønner fortsatt ikke hva det er dere griner etter?? Har noen vært slemme?

Skjult ID med pseudonym brrr fr. 5 april 2013 11:36

@LoL
Mange synes absolytt det er kjekt å være på forum og tar ikke alt så forbasket alvorlig.. Så at DU og enkelte andre ikke synes det er kjekt, betyr ikke at vi er flere som storkoser oss!:D Ha en strålende dag videre og smil til livet....

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 11:36 Privat melding

Nei sukker skal skjerme folk med problemer, mot seg selv og andre her.
De normale tar vare på seg selv, hvis man da ikke blir helt kokko av å være her inne.

Men: Det hadde vært fint å lese seriøse tråder av og til, uten en eller annen skjult id med navn "big dick" eller
"surmus" skal kverrulere. Useriøse tråder med sexprat kan være morro også. Bare d ikke blir innlegg av bitre kvinner og menn som skal usaklig rakke ned på det andre skjønn. Men d er min smak.

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:37

Kjempebra @Z, flink du er! Har du heldagsjobb som surmuler på forum eller??

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 11:39

Hvorfor gidder du @LoL og være på forum hvis det er så fryktelig fælt?

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 5 april 2013 11:40

Simpel hersketeknikk blir ofte brukt inne på forumet av de som trenger å dytte andre ned i søla for selv å selv føle seg bra. Når de går tom for ord i diskusjonen, tyr de til slengkommentarer uten mening og påstander om hvordan andre er.

Man er ikke hårsår fordi man er uenig med noen. Det er lov å si fra at jeg godtar ikke dritten fra deg, uten å måtte kalles hårsår. Man kan være mer hårsår når man tier og trekker seg unna.

Skjult ID med pseudonym LoL fr. 5 april 2013 11:40

brrr, jeg følger en generell holdning som gir utrykk for at alle skal ha det kjekt, og da helst ikke på andres bekostning.

flere som storkoser seg? hehe, den tviler jeg litt på.

Skjult ID med pseudonym <3 fr. 5 april 2013 11:41

Dakar @Z, trenger du litt kos og trøst kanskje?:)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 5 april 2013 11:42

Det hadde vært ønskelig om sukker.no bedrev litt sensur selv i forhold til alle de ufine og sjikanerende tråder og kommentarer her på forumet, de er da kjappe nok til å slette både tråder og innlegg som omtaler nettstedet og deres arrangementer på en negativ måte. Tviler på at det tar all verdens med ressurser for dem å følge litt med på forumet...reglene de selv har satt for forumet brytes jo daglig.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:43

For min del må jeg oppriktig si at jeg har svært få problemer i denne verden. Nettopp derfor sier jeg fra!
Jeg bryr meg da katten om hva noen måtte mene om meg! Det preller av som vannet på gåsa, ærlig talt.
Men folk er forskjellige, og det ønsker jeg at man kan være bevisst nok på i den grad at man ikke tillater alt i et forum som dette - og at man heller jobber for at dette kan være et sted for alle, ikke bare for de råeste av oss.

Skjult ID med pseudonym brrr fr. 5 april 2013 11:44

Du tviler på det @LoL... Ønsketenkning kanskje?;) Ta en titt på andre tråder og se om flertallet klager da....;) Bortsett fra enkelte i en viss tråd... Men ettersom jeg ikke har tid til å være grinete på forum hele dagen, så ønsker jeg dere alle en god og glad dag:)))

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:45

"Kjempebra @Z, flink du er! Har du heldagsjobb som surmuler på forum eller??"

"Dakar @Z, trenger du litt kos og trøst kanskje?"

Sukker.Jeg siterer disse fordi dere skal se! Jeg går ut nå, men håper dere kan oppfatte mengden av dårlig stil.
Det rammer meg ikke :-) Men jeg vet at det rammer andre, og jeg syns slik kommunikasjon bør bli lagt merke til.

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:51

Hahaha, LER!!!!! @Z:))))))) Husk å vis denne også til sukker;D

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:54

Jeg lar den står, Skjult ID. Tror egentlig du ble lei av å slette innleggene dine i går.

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:54

Fint at du er den barmhjertige samaritan og snakker på vegne av "andre" @Z:) Skjønner at det er maaange som har åpnet seg til deg og gitt uttrykk for at de føler seg krenket av uttalelser på forum......

Skjult ID fr. 5 april 2013 11:56

Hva snakker du om @Z? Vil melde fra til sukker om at du påstår at jeg har slettet innlegg i går!! Føler meg svært såret av feilaktig påstand!! Dette vi bli rapportert @Z!

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 11:57

Dette ble bare flaut @z... Kjenn din begrensing som forums vokter!

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 11:59

Veldig enig @Linn1962!:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 11:59

Helt korrekt, Skjult ID.
Jeg snakker ikke bare utfra meg selv og egne opplevelser på forumet, men også om andres erfaringer i det siste.
Som du ser bare av denne tråden, er jeg ikke alene om å reagere.

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 11:59

Skulle være 1982;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 5 april 2013 12:00

Takk for det - s-
Tar det til etterretning. Jeg tror uansett at jeg har sagt mitt i denne tråden.

Skjult ID fr. 5 april 2013 12:00

Hvem snakker du til @Z? Vennligst skriv klokkeslett..

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 12:01

Det tror jeg og @z;)

Skjult ID med pseudonym glad fr. 5 april 2013 12:02

Ha en positiv og smilende dag videre @Z......

Skjult ID med pseudonym uff fr. 5 april 2013 12:08

Huffameg så mye negativitet da... GOD HELG, smil og vær glad, livet er for kort til å sutre over småting!!

Skjult ID med pseudonym reg fr. 5 april 2013 12:25

@dendama34
Men selv normale kan bli koko og ødelagt av dette forumet.
Ond sirkel er ordet vi kan bruke her.
Imunnitet og bevissthet om det er mulig, men dette tar litt tid å opparbeide seg, og bare de færreste gjør det.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 5 april 2013 12:32

@reg

Kanskje nettopp derfor det skulle vært litt mer regulert? :)

Skjult ID med pseudonym uff fr. 5 april 2013 12:34

Men med all respekt; tar folk alt som står skrevet på forum personlig og på fullt alvor?

Skjult ID med pseudonym reg fr. 5 april 2013 12:34

@sirene
Ikke bare litt mer i så fall, antagelig veldig regulert.

Skjult ID med pseudonym <3 fr. 5 april 2013 12:38

Skikkelige regelryttere noen her.... Kjedelige greier:)

Skjult ID med pseudonym M fr. 5 april 2013 12:39

Hva med å regulere enkelte av grinebiterne som forsurer stemningen på forum???

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 12:42 Privat melding

Ja enig der Reg.

Selv normale kan bli koko her inne.
Jeg tror faktisk enkelte har mye mindre arbeidskapasitet fordi de sitter her inne i stedet, og blir avhengig.

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 5 april 2013 12:49

Nå har jeg som ts, sendt hele tråden inn til sukker.no. Håper de leser innleggene her og skjønner noe bør gjøres.

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 5 april 2013 12:50

Så bra, JD :-)

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 12:50 Privat melding

Men en ting som burde blitt regulert med en gang er muligheten for at folk kan gi seg ut for å være noen andre.
Skjult id burde vise skjønn. Ikke bare på mobil, men også her.
I tilegg burde det ikke vært mulig å bruke andre sine nick.

Jeg startet en tråd der jeg inviterte ti stk til middag, og hadde avtalt med andre om å møtes etterpå.
Tråden fortsatte utover kvelden med folk som utgav seg for å være på middagen og prøvde å drite oss andre ut.
Jeg vet at det skremte folk fra å dukke opp senere.

Jeg angrer absolutt ikke på at jeg gjorde det, og burde nok ikke vært naiv og trodd at det ikke ville skje.
Men sukker burde gjort det mulig for meg å beskytte tråden for slikt. Ha mulighet til å hake av på kun mulig å svare med nick eller åpne profil for eks. Og at nick var beskyttet mot flere brukere.

Skjult ID med pseudonym yes fr. 5 april 2013 12:55

Flink du er @John Doe!!!! Kjempeinnsats!!!!

Skjult ID fr. 5 april 2013 12:56

LOL:DDDDDDD

Skjult ID fr. 5 april 2013 12:58

Noen har store fritidsproblemer og er lønnet av NAV.....

Skjult ID med pseudonym minni fr. 5 april 2013 13:11

Forum blir for meg en mye bedre plass om de som av ulike årsaker er sure, har en dårlig dag osv- og dermed sprer negativ stemning her- holder seg borte.

(kvinne 40 år fra Oslo) fr. 5 april 2013 13:16 Privat melding

Bra JD:)
Jepp Minni! Men det er jo ofte de som trenger å snakke med folk. Da er det bdre å få det regulert sånn at de sprer gøgge i kontrollerte former.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 13:25

Jeg tror 99% av de her inne vil ha bort forumtrollene. Det kan jo virke som det er mange av de noen ganger, men det er ofte bare 1 eller 2 som bruker mange anonyme nick, eller bare blankt nick.

Men, jeg tviler på at sukker kommer til å gjøre noe. Hadde dette vært et vanlig forum på andre nettsteder, så hadde det vært brukere som var moderatorer, som kunne fjerne slike troll, men det kommer nok aldri til å skje her.

Skjult ID med pseudonym berta fr. 5 april 2013 13:29

Hvor har du dette fra @Flux?

Skjult ID fr. 5 april 2013 13:30

Thank God for Sukker! La det bestå som det er, ingen tvang å være her:)

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 5 april 2013 13:34

Enig med flere her altså, dumt at ditt gode forslag ble litt ødelagt dendama34. Jeg synes nå vertfall det var en litt morsom og fin ting å gjøre :) En del ufine folk her men sånn har det alltid vært. Tror nok at hvis man hadde innført noen av forslagene lenger opp her hadde det blitt litt bedre. Ikke en person som tar til meg så mye sånt selv, men som flere nevner her, det skal ikke være nødvendig. Finnes mennesker som lett blir såret og man kan jo ta hensyn til hverandre.

Skjult ID med pseudonym jadda fr. 5 april 2013 13:35

Jeg tror snarere tvert imot @Flux! Ser da ut som mange har det gøy på forum!:) Det store mindretallet, tror jeg, er de som klager!

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 13:36

@berta: jeg har "inside information" direkte fra sukker ;)

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 13:38

Nei, det store flertallet er de som enten klager, eller ikke kommenterer det. Det store mindretallet er de som prøver å forsure miljøet her.

Skjult ID med pseudonym berta fr. 5 april 2013 13:38

Haha @Flux, in your dreams;)

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 13:41

Tror jeg vil høre med Sukker om din uttalelse om "inside information" jeg @Flux. Det oppleves sårende og lukter forskjellsbehandling lang vei dersom dette stemmer. Kjenner jeg ble utrolig lei meg nå.

Skjult ID fr. 5 april 2013 13:42

Hvem tar @Flux på alvor.....

Skjult ID med pseudonym -s- fr. 5 april 2013 13:44

Du driter deg ut @Flux med all den synsingen din.. Hva du tror og mener på vegne av andre, er meg revnende likegyldig og gjør meg forbannet! Du burde blitt moderert av sukker!

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 13:47

Har kopiert det du skrev om "inside information" fra Sukker @Flux og det vil bli videresendt til Sukker-redaksjonen.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 13:47

Noen som har kort lunte her ja. Hver er det egentlig som syter her? Det er jo dere stakkarslige forumtroll, ikke meg :)

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 13:50

Forhold deg til det jeg har skrevet @Flux. Er det noen som fremstår som et stakkarslig forumtroll, så er det jo nettopp deg. En som som vil lage regler for andre men som selv slenger ut med all verdens gørr. Det er sårende det!

Skjult ID fr. 5 april 2013 13:51

@Flux viser sitt sanne jeg......

Skjult ID med pseudonym spurven fr. 5 april 2013 13:52

Kan du aldri innse egne begrensinger og feil du da @Flux? Alltid andre som har feil, eller som sutrer og klager? Patetisk!! Og du som er så opptatt av regler bør holde deg for god til å snakke vås!!!

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 5 april 2013 13:53

Har til dags dato ikke registrert at @Flux har slengt ut noe "all verdens gørr"....

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 13:54

@såret: jeg har ikke angrepet noen spesifike personer. Hvis du føler deg truffet, så må det bety at du definerer deg som et forumtroll.

Jeg og mange andre med meg føler at forumet trenger å reguleres bedre. Jeg ser ikke noe problem med å si dette. Hvis du ikke vil at det skal reguleres, så får du stå for det.

Jeg er ikke anonym, det er mange her inne som vet hvem Flux er. Du er derimot veldig anonym, og bruker nye nick når du føler for det.

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 14:00

Har ikke noe imot visse regler jeg, det jeg reagerer på er usannheter som at du har fått inside information og lyver! Du som ønsker at folk skal ha det bra her, har vel fått med deg at det å lyve ikke er en god ting...
Opererer jeg med flere nick sier du? Faktisk første gang jeg har uttalt meg på forum, så nok en løgn fra deg!
Hvem som er et forumtroll her, vel....

Skjult ID med pseudonym berta fr. 5 april 2013 14:05

Noen tror dessverre de kan slenge med kjeften som de vil @Såret, samtidig som de er de mest sårbare sjelene selv...

Skjult ID med pseudonym happy fr. 5 april 2013 14:09

Var i strålende humør- helt til jeg havnet innpå denne supernegative tråden jeg..... *Skynder meg bort*

Skjult ID med pseudonym me too fr. 5 april 2013 14:10

Oppgaven lød som følger: Hva kan gjøre forumet bedre? (Hvor mange av innleggene har forholdt seg til det?)

Mine forslag:

1. Knapp for å markere ufine innlegg. Muligens også knapp for "liker", slik at gode, reflektere og morsomme innlegg blir lest av mange.

2. Fortsatt anonymitet. For å kunne dele personliger erfaringer er dette nødvendig. Å ha et fast pseudonym her i tillegg til valg om å skrive med åpen profil, er en mulighet, selv om det er enkelte ting jeg da ikke ville delt om meg selv. Dette fordi jeg vet mange lett gjenkjenner skrivestil osv, så plutselig er man ikke anonym mer.

Så egentlig er jeg mest for full anonymitet som i dag, men med kjappere utestening fra Suker mht. brukere som oppfører seg ufint her. (Da er det nok å få hjelp fra andre forumister med en "upassende innlegg"- knapp, slik at en administrator slipper å stadig måtte følge med på alt).

Sukker sletter tråder som omhandler penislengder osv. Vi vet at sjansen er stor for at det ikke blir hyggelig lesning. Mener Sukker har sagt at før at slike tråder blir fjernet fra forumet.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 5 april 2013 14:11

Jeg har fulgt forumet en stund, både med lesing og innlegg. Og vil peke nese til de som påstår Flux har drevet med sjikane på forumet. Det stemmer ikke, og det blir heller ikke en sannhet selv om et forumstroll påstår det. Det er forumstrolla med onde hensikter flere av oss her inne ønsker å bli kvitt. Hører du til under den kategorien, så værs så god.....føl deg såret, det er deg vel unt.

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 5 april 2013 14:12

ENIG @me too!!! Penisstørrelser, vaginastørrelser og puppestørrelser må være strengt forbudt å snakke om!!!!

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 14:15

Hva snakker du om @bokfink1? Følg med på hva svada @Flux har skrevet og mine kommentarer ift det.. Er vel snarere du som virker ondsinnet her!

Skjult ID med pseudonym pjuk fr. 5 april 2013 14:16

@bokfink1

På tide å finne på noe annet å gjøre enn til stadighet å komme med dritt på forum? Hva med å jobbe litt....

Skjult ID med pseudonym me fr. 5 april 2013 14:17

Haha morsom @anonym;)

Skjult ID med pseudonym lillemor fr. 5 april 2013 14:20

Hva med at de som av ulike årsaker ikke liker en tråd rett og sett holder seg unna den tråden? Trenger det å være såå vanskelig?

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 5 april 2013 14:20

@såret: Følte du deg truffet nå igjen? Du er antagelig innenfor den grupperingen jeg siktet til, siden hatten passer?! Jeg ondsinnet...ja, hvis du følte deg truffet så var det ment å være ondsinnet. Ikke mot deg spesifikt, men mot grupperingen jeg viste til.

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 5 april 2013 14:24

@ulike nick som antagelig er samme person: Jeg har iallefall en jobb å gå til :-)

Skjult ID med pseudonym peace fr. 5 april 2013 14:24

Synes det er fryktelig vondt hvis noen blir såret og støtt av det som skrives på forum. Mange sliter med psykiske problemer og har kanskje ikke så mye annet å ta seg til enn å være i aktivitet på forum. Er da bra også mindre ressurssterke mennesker kan bli inkludert i samfunnet vårt. Tenker på de som får komplekser av små pupper, eller liten penis, det er fælt! Vi har alle et ansvar for å bidra til at alle som ikke er like vellykkede som en selv er, kan ha det ok.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 5 april 2013 14:26

når dere forumtroll med ørten nick forpester alle tråder, så vil jo ikke det hjelpe å holde seg vekk, og ved å holde seg vekk så lar man bøllene vinne, og det er ikke noen god løsning.

Det er ikke engang en god løsning for dere som vil forpeste trådene, for da har dere jo bare dere selv å prate med, og da blir det fort kjedelig :)

Skjult ID med pseudonym såret fr. 5 april 2013 14:26

Vil ha meg frabedt at du omtaler meg som en gruppe @bokfink1! Frister å gi mine karakteristikker av deg, men skal ikke synke ned på ditt nivå. Kos deg med å slenge dritt.

Skjult ID fr. 5 april 2013 14:28

Men å lyve godeste @Flux, hva tenker du om det? Garantert du skjuler deg bak mange nick!!

Skjult ID med pseudonym Flox fr. 5 april 2013 14:30

Rull inn @Flux, hørt nok av jamringa di nå! Få deg et liv..

Skjult ID med pseudonym bokfink-1 fr. 5 april 2013 14:31

@såret: Sitter du inne med gørr mot meg, så få det ut. For all del ikke brenn inne med noe som helst. Hvis du føler jeg har slengt dritt til deg nå, så har du ikke blitt slengt dritt til av meg før. Til nå har jeg vært høflig :-) PS: Omtaler jeg deg som gruppe, eller som en av gruppa....ser du forskjellen? Men, du er kanskje hele gruppa siden du tolker det slik.

Skjult ID med pseudonym irini fr. 5 april 2013 14:32

Spesielt å observere at de som er mest kritiske til andre tråder og støtende innlegg- er de som er mest ufine her...

Skjult ID med pseudonym meg fr. 5 april 2013 14:34

Ikke helt dagen i dag @bokfink1? Hva med å snakke til folk med litt respekt?

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 5 april 2013 14:35

Hva kan gjøres for å gjøre forumet bedre?

Dele det i to.
Et sukkerbarnehage-forum. Og sukkerforum.
Snipp, snapp, snute.

Skjult ID med pseudonym jippi fr. 5 april 2013 14:35

Latterlig tråd. Heldigvis snart endt arbeidsdag og helg:-)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 5 april 2013 14:37

Hehe, åpenbart hvem som er i de ulike typer forumene (mtp på en slik fantasi-inndeling) @Tingeling;)

Skjult ID med pseudonym lady fr. 5 april 2013 14:38

Ja her var det god stemning dere... Hipp hipp;D

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 5 april 2013 14:45

Før eller senere vil parasittene klare å drepe det som gir dem ... la oss kalle det "liv".
Men det verste er at jeg tror ikke det knekker parasittene.

Jeg er genuint bekymret på vegne av menneskeheten.

Den eneste løsningen jeg ser for meg, gjennom Sukkerøyne, er én brukerkonto pr. IP-adresse. Ellers kunne det kanskje forblitt som det er nå.

Skjult ID med pseudonym reg fr. 5 april 2013 14:47

I praksis blir da forum delt i en barnehagedel og en SFO-del :-)
(Skal ikke nevne NAV-del, oops, der gjorde jeg visst det.)

Skjult ID med pseudonym oida fr. 5 april 2013 14:48

Så mange frustrerte sjeler det var her da! Hva er galt?? Makan til negativitet har jeg ikke sett på lenge!

Skjult ID med pseudonym reg fr. 5 april 2013 14:49

@1234
Det fungerer ikke.
Mobilnett og andre nett kan ha flere forskjellige brukere pr IP, og en brukere kan logge på både fra jobb og hjemme.

Skjult ID med pseudonym girly fr. 5 april 2013 14:51

Hehe, de faste forumgjengangerne er muuligens overrepresentert blant NAV-"arbeiderne";))

Skjult ID med pseudonym gladjente fr. 5 april 2013 14:53

Huff huff @1234, slutt å bekymre deg og tenk positivt! Takler ikke negative mennesker:p

Skjult ID fr. 5 april 2013 14:54

@girly
Det tror jeg og. De er her fra morgen til kveld.

Skjult ID med pseudonym gladjente fr. 5 april 2013 14:56

Ut ut ut på tur, livet er for godt til å henge på forum å være sur!:)! Toodelidoo, "jobb" videre dere;)

Skjult ID med pseudonym fornøyd fr. 5 april 2013 15:01

Beklager å si det, men denne tråden var j.... boring!

Er vel også ment for et knippe irriterte mennesker som ønsker en bedre verden;)

Stå på!

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 5 april 2013 15:02

Den er grei, reg. Jeg ser den.

Jeg flørter med en tanke for tiden om at menneskeheten på et tidspunkt må kunne stole på hvert eneste enkeltindivid med sin eksistens. Forumet på Sukker gjør meg oppriktig pessimistisk med denne tanken i bakhodet. Er Facebook også preget av hat, skadefrohet og anonymifisert skyggemobbing i samme grad som det er her? (Det skulle være et retorisk spørsmål, men jeg har ikke Facebook så jeg vet ærlig talt ikke.)

Kanskje er det bedre å få en eventuell katastrofal konfrontasjon så raskt som mulig, slik at idiotiske romantikere som meg kan få svaret vi etterlengter - og våre etterfølgere får så gode betingelser som mulig.

Skjult ID med pseudonym Dag fr. 5 april 2013 15:05

@1454

De er ihvertfall representert i psykiatrien med tunge diagnoser de "damene" som drev på i "den andre tråden" i går og dagen før der.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 5 april 2013 15:17

Vet du hva, 1234?
Jeg stiller meg i gruppen med "idiotiske romantikere" sammen med deg, og jeg tror vi er mange, mange flere. Og så lenge vi holder oss der, og fortsatt holder stand...så vil det i det minste utgjøre en forskjell.
Og det tror jeg på. :-)

Skjult ID med pseudonym 1234 fr. 5 april 2013 15:24

Tingeling: Av alle dine fantastiske egenskaper du klarer å formidle gjennom tekst, er den med sterkest virkning på meg at du gjør meg stum av takknemlighet.

Takk!

Skjult ID fr. 5 april 2013 15:33

@Flux .." jeg er ikke anonym fordi mange vet hvem jeg er"...må vel være det mest latterlige innlegget her. Du er like anonym som meg og andre med skjult id, som vi er for deg.

Skjult ID med pseudonym jasmina fr. 5 april 2013 15:39

Hehe danke @Ole, jeg sliter sinnsykt psykisk.. Har en diagnose som heter: "likerstorpikk":)))) God helg:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 5 april 2013 15:58

Du er svært enkel å glede, 1234. Og det er en fryd å få være i den rause radaren din. Takk! :-)

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 5 april 2013 16:27

Bra initiativ JD :-)

Jeg synes også folk skulle bindes til ett anonymt nick. Om man poster med åpen profil noen ganger og får en eller annen kjip kommentar, da kan du satse på at det er en feig skjult ID som står bak det teite innlegget.
Men det er ok å ha mulighet å poste med åpen profil og anonymt, det skulle fortsatt være mulig.

Ellers bør forum struktureres etter diskusjonstema. Man blir lei over smaksløse og teite sex- tråder om penislengde, kjønnshår og liknende. Jeg vil heller ikke leter etter dypere meningen med livet her inne, for jeg anser forum som lett underholdning. Derfor , ja takk til mer strukturert forum.

Skjult ID med pseudonym bors fr. 5 april 2013 18:24

Men husk at det er knapt er et par stk av hundre som leser forum.
Normalen på sukker er vel å melde seg inn, finne kjæreste, avslutte medlemskapet.

Forumet er i hovedsak ment til å være en støtte rundt dette.

Fra forumreglene:

Retningslinjer for bruk av Sukkerforumet.
Forumet er ment for diskusjon rundt tema som våre brukere interesserer seg for, spesielt det å finne seg en partner. Beslektede emner, som livskvalitet og par-forhold er også gode temaer som har skapt mange interessante og engasjerende diskusjoner til stor fornøyelse og inspirasjon for Sukkers brukere.

Skjult ID med pseudonym bos fr. 5 april 2013 19:00

Hva er problemet ?

Skjult ID med pseudonym sukkpukker fr. 5 april 2013 19:13

Hvilket problem?

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 5 april 2013 20:16 Privat melding

Jeg tror, at uanset om folk bliver tvunget til, at bruge et fast brugernavn herinde, vil der komme en masse upassende kommentarer, selvom det selvfølgelig vil hjælpe, at den bestemte bruger kan bannes fra og bruge forumet, men nægter at tro på, at sukker.no vil banne brugere mere end nogle timer, da de da risikere at miste penge, da den pågældene bruger kan blive fornærmet og forlade sukker.no.

Men jeg har ikke helt forstået tanken med at skulle være anonym herinde, medmindre man er anonym på sin profil også pga. arbejde eller andre personlige årsager.

Hvis en er anonym på sin profil, så er der jo ingen grund til, at ville være det herinde, medmindre man er bange for, at folk ikke vil kontakte en pga. ens personlighed og meninger, men er det ikke tanken, at man er interesseret i at møde nogen der deler det med en?

Dette er jo et dating site, hvor hovedformålet er at møde mennesker, som er potientielle kærester, så ser ingen grund til, at folk skal have valget at være anonym.

Nogen der har lyst til at give mig en gyldig grund til, at det bør være muligt at være anonym herinde?

Hvis det blev fjernet og alt man skrev og kommenterte ville vises sammen med ens profil, så ville dette jo blive et sted, hvor der var plads til alle uden de ligegyldige, provokerende, nedsættende kommentarer, som kun bliver skrevet for at såre andre.

Skjult ID fr. 5 april 2013 20:40

Helt enig. I dag kan man poste med skjult id, en eller annen bokstav eller et navn tatt ut av intet. Den dagen man må poste med åpen profil, kommer jeg til å delta mer.

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 5 april 2013 21:02

Jeez, makan til mas det var på folk i dag da, og det verste er at jeg ikke aner hva dere bråker sånn for -.-

@ts
Secure tripcodes for brukere og capcodes for moderator/admin vil løse problemet, men du får aldri noe respons fra sukker på dette feltet uansett. Du kan søke opp flere år med lignende forslag i forumet.

Ingen anonym posting vil drepe forumet btw ;p

@Tingeling - fr. 5 april 14:35
Øyh, om vi først deler opp vil jeg ha min egen krok!
Den må være fylt med sånne plastballer som er i lekerom, ha sacosekker og en stor tv med skikkelig stereoanlegg, SNES, N64, psone... Og selvfølgelig mulighet for å lage te ^^

*åpner en pils og tar helg*

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 5 april 2013 21:17

@skjult id 20.40

Hvorfor i alle dager poster du ikke med åpen profil NÅ da?? Må det bli påbudt å gjøre det, før du gjør det? Latterlig:)

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 5 april 2013 21:21 Privat melding

@arneand Jeg er ikke enig med dig i, at formuet ville blive "dræbt" ved at fjerne muligheden til at være anonym, men ja der ville komme mindre post`s, men det svare jo bare til, at man fjerne alt det ligegyldige spam og provokerende kommentarer, så jeg tror de fleste ville være klar for det:)

Men tanken med at oprette en separat del af forumet, hvor folk kan skrive om alt mulig med anonym id virker ret god.

Skjult ID med pseudonym smily fr. 5 april 2013 21:22

Synes forum er fint som det er jeg. Ler masse og synes det er gøy at ikke alt er så veldig alvorlig til enhver tid. Dette forutsetter da at en evner å ikke ta alt her inne helt bokstavelig og/eller holde seg unna tråder en av ulike årsaker ikke liker. Ingen tvang å være her:) Negative mennesker derimot, er en plage, men thats life...:)

Skjult ID fr. 5 april 2013 21:23

Ja for deg er det sikkert latterlig, men så lenge ikke alle her viser hvem de er , så poster ikke jeg åpent.

Skjult ID med pseudonym anonym fr. 5 april 2013 21:24

Jeg håper for guds skyld det aldri blir påbudt å stå frem med åpen profil på forum!. Sliter nok med de trynene som stadig dukker opp:(

Skjult ID med pseudonym ler fr. 5 april 2013 21:25

... Bra argument @skjult id 21:23....

Skjult ID med pseudonym mr fr. 5 april 2013 21:29

La forum være som det er, sarte sjeler bør finne frem strikketøyet!

Skjult ID med pseudonym smily fr. 5 april 2013 21:35

Enig @mr;)

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 5 april 2013 21:41 Privat melding

@mr jeg er ikke en sart sjæl og heldigvis.. jeg kan ikke strikke!:)

@smily jeg føler mig overbevist om, at man kan le lige så meget om end ikke mere, hvis ikke det var anonymt og nogle få stykker, som poster anonymt, har en tendens til at provokere og spamme lort, som gør en sjov og spændene, useriøs tråd til noget personligt og det tar, efter min mening, det sjove ud af det!

Skjult ID fr. 5 april 2013 21:51

Var ikke meningen at det skulle være et sterkt og bra argument, det var konstantering av fakta. Jeg argumenterer på ingen måte for at andre skal mene det samme som meg.

Skjult ID med pseudonym lei fr. 5 april 2013 22:32

Hva med oss som er drittlei forumtrynene da?

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 6 april 2013 00:33 Privat melding

@lei tusind tak, du viser et rigtig godt eksembel på, hvorfor det er et problem med anonymitet, prøv at komme tilbage og skriv den samme latterlige kommentar, men hvor du ikke er anonym?:)

Skjult ID med pseudonym lei lø. 6 april 2013 00:36

Fornærmet @pinnemand?
Slutt å jamre om at alle må vise trynet sitt du, svarer på tiltale jeg!

Skjult ID med pseudonym lei lø. 6 april 2013 00:51

Enig med deg i det @HDV!

Skjult ID med pseudonym LoL lø. 6 april 2013 01:22

Sukker har gitt tilbakemelding på at de skal endre på forumet. Er ikke helt sikker på hva de konkret skal gjøre men har lovet en endring.

Det er jo bra!

Skjult ID med pseudonym treklitt lø. 6 april 2013 01:24

Kjempebra @LoL, takk for super innsats for fedrelandet.... Det er jo bra!

Skjult ID med pseudonym LoL lø. 6 april 2013 01:42

treklitt, hehe, hadde du visst hva jeg gjorde for fedrelandet hadde du nok blitt imponert. Du kan få bli bedre kjent med meg hvis du vil. Jeg biter ikke :)

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 6 april 2013 08:49 Privat melding

@lei haha der skal noget mere til at fornærme mig end en random person, som intet betyder for mig, der kaster omkring sig med ligegyldige kommentarer:)

Jeg takkede dig såmænd bare fordi, at du beviste, hvorfor det er vigtig at fjerne en del af anonymiteten, så vi kan undgå sådanne udtalelser, medmindre folk da vil stå inde for dem!

Skjult ID med pseudonym lei lø. 6 april 2013 09:25

Håper du har selvinnsikt nok@pinnemand til å forstå at dine uttalelser som du ti stadighet fronte, er gammelt nytt. Har skjønt hva du mener. Jeg mener motsatt. Trenger ikke å se et profilbilde, for å skjønne hva folk mener. Og ja, en kan stå inne for hva en mener uten å vise tryne sitt;)
Unngå uttalelser som mine? Er du ikke for ytringsfrihet da kjære vene? Tror kanskje d legger litt for mye i dette forumet, ikke alle tar dette like dønn alvorlig som deg og har faktisk et liv utenom..
Ha en fin lørdag, gjør godt med litt frisk luft:)

Skjult ID med pseudonym morgenfugl lø. 6 april 2013 09:36

@lei

Veldig enig i hvor irriterende det er å måtte se enkelte ansikt til gjengangerne på forum.
Dersom en ikke kan si sin mening uten å måtte vise sitt ansikt her på forum, ja da har en tydeligvis et eksponeringsbehov... Hvilket enkelte ikke burde hatt. God forbidden!:p

(mann 43 år fra Rogaland) lø. 6 april 2013 11:54 Privat melding

@morgenfugl problemet er jo måden en del folk vælger at fremlægge deres meninger på, som du feks. lige har gjort. Jeg har det godt med mig selv og er ikke bange for, at folk kan forbinde mine meninger med mig som person. Desuden har jeg ikke et behov for, at mit billede skal vises her, men det er nu engang sådan det fungere og hvis du bliver lettere utilpas af at se på det, så ville jeg da råde dig til at lade være:)

Igen kan jeg bare pointere, at den kommentar du lige har skrevet sikkert aldrig var blevet kommenteret af dig, hvis du måtte vise hvem du var.

For mig er det kujon agtigt og barnligt, men i det store hele har jeg faktisk ikke problemer med, at folk er anonyme, så længe de kan gi udtryk for sin mening på en sjov, voksen og underholdene måde uden at skulle tilsvine andre mennesker eller kun kommentere med det formål, at være provokerende og psykis ustabil i sine udtalelser:)

Har ikke rigtig haft nogle positive oplevelser med anonymitet, man ser flere og flere eksempler på dette ude i det virkelige liv blandt ungdommer, som sender tilsvininger, provokerende og truende sms, mails ect ja endda ringer og truer andre ungdommmer, fordi de kan være anonyme og vi ser jo alle herinde, at en del af dem der er anonyme vælger samme opførsel:(

Skjult ID med pseudonym morgenfugl lø. 6 april 2013 22:15

La oss gjøre det enkelt da; ikke les disse fæle innleggene fra anonyme da @pinnemand! Så skal jeg ikke se på bilde ditt...

Skjult ID med pseudonym lala lø. 6 april 2013 22:19

Virker ikke akkurat helt psykisk stabil du heller @pinnemand!