Alle innlegg Sukkerforum

er vi for sjenerte mon.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 5 april 2013 23:26

Hei,jeg undrer på om vi kansje er for sjenerte til å sende hyggelige meldinger av frykt for avslag.Jeg har sendt noen mld et par ganger,ikke for flørt,men likte godt teksten,man kan faktisk være venner her også.Ingen biter,eller hva,,

Skjult ID med pseudonym Zukk fr. 5 april 2013 23:31

Jeg sender mld til de som virker spennende, om det ikke blir flørt så blir det vanligvis noe småprat... Opplever sjeldent at de jeg skriver til ikke svarer... Kan huske den første mld. Jeg sendte og fikk ikke svar... Men det er vel selvforskyldt !!! ;)

Skjult ID fr. 5 april 2013 23:32

He, he, 53, man kan bli venner, ja.

Jeg har sendt "god påske" melding, fikk ikke noe svar så i dag sendte jeg "purring" og hva tror du? Det kom svar, ja, at vedkommende er sjenert, derfor har ikke svart.

Festlig :-)

Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 5 april 2013 23:37

ok.gjorde jeg også faktisk,et svar fikk jeg.så denne sutringen her inne er ikke holdbar.men,ingen er like..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 5 april 2013 23:41

Jeg er veldig sjenert, så jeg sender aldri meldinger. Ikke aner jeg hva jeg skal skrive heller, for samme hva jeg tenker på, så er det helt sikkert allerede skrevet til noen. :P

Skjult ID med pseudonym femtitre fr. 5 april 2013 23:58

ok.men jeg mener å sende en melding for uten å flørte,det er jo mennesker vi prater med,eller er dette bare et splil,som jeg tror det faktisk er.Kan ikke bare alle være vennlige med hverandre,så slapp vi denne sutretråden,alt er galt med kvinnen og kontra menn.Det er ikke der forklaringen ligger.