Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner og husvask....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 09:39

Hvor langt skal man dra denne likestillingsprosessen? Kvinner har tatt seg av hus og hjem i alle århundrer men i siste tiden vil de ikke finne seg i det lenger! Hva har skjedd med denne tradisjonelle kvinnen som elsket husarbeidet?

Ønsker at tråden blir seriøs uten noe illdsinte innlegg og drittkasting på hverandre.... Hold dere til temaet, pust og tenk godt før du skriver noe

(mann 49 år fra Aust-Agder) lø. 6 april 2013 09:47 Privat melding

Tror det var en svært liten prosentandel av de tradisjonelle kvinnene som elsket husarbeidet..

Skjult ID med pseudonym lotta lø. 6 april 2013 10:04

Bra innlegg @Aqua-L!

Skjult ID med pseudonym irini lø. 6 april 2013 10:05

"Den tradisjonelle kvinnen som elsket husarbeid".. Hehe, ler litt... Elsket og elsket....

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 10:06

@aqua-l
Ja det er mye i det du sier men det fins damer som lever i en verden som du beskrev enkelte menn... Jeg liker å gjør både det ene og det andre, liker hvertfall ikke skiten hus, bil, hage... Men at folk deler på oppgavene, om det er manne eller dame oppgaver er det same shit for meg, så lenge ting blir gjort og ikke ventet på at den andre skal ta seg tid og ork til det.... Jeg kjenner en kvinne som sier hvertfall at henne elsker husarbeid, vet at henne er driftig på mange plan. Ulempene er at kvinnen er i overkant mer interessert i meg enn det jeg er i henne...:(

Skjult ID med pseudonym me too lø. 6 april 2013 10:18

Radioaktiv? Kan det siste du sa ha noe å gjøre med at hun prøver for hardt og tilpasser seg for mye? Sånn hvis du tenker nøye over det?

Skjult ID med pseudonym lina lø. 6 april 2013 10:19

Tar ikke helt denne TS seriøst... Say no more;)

Skjult ID med pseudonym KK lø. 6 april 2013 10:21

En mann kan se på det sånn.. Hans samboer/kone har "mast" flere ganger på at det er hans tur til å støvsuge. Mannen sier hver gang at han skal ta det snart. Tilslutt gjør damen det selv, og det blir ingen sex på han :P Jo mer mannen avlaster damen, jo flere goder får han siden damen da faktisk har energi og lyst på sex! :)

Hva velger du?

Jeg har aldri hørt om, eller erfart en dame som elsker husarbeid!

Skjult ID med pseudonym lillemeg lø. 6 april 2013 10:21

@Aqua-L:

Du er en flott, oppegående og selvstendig kvinne!
Et forbilde for noe yngre kvinner som meg, og mange med meg!:)

Skjult ID med pseudonym funny lø. 6 april 2013 10:23

@Radioaktiv kjenner da EN dame som elsker husarbeid... Ler;)

Skjult ID lø. 6 april 2013 10:25

Syns det at noen omtaler ulike ting som kvinne- eller manneoppgaver er litt merkelig. Det er oppgaver. Noen liker det ene og noen liker det andre. Unødvendig å definere hva som passer best for hvem.

Skjult ID med pseudonym spicysweet lø. 6 april 2013 10:25

Herregud,at kvinner elsker husarbeid. Jeg er født i den delen av verden,som vi jenter faktisk blir opplært av å være den perfekte husmor. Men for min del,så er det vel ikke en plikt for at jeg skal gjøre alt i huset? Om min fremtidig kjærest ikke respektere mine tankegang,så vet han godt hvor døra er. Selvom jeg ser ut som en asiater,så betyr det ikke at jeg er "husmor". Jeg liker å fordeler oppgaver i hjemmet. Ingenting er kvinnen eller mannens oppgave. Gjør det sammen,eller lage en plan.

Forresten,bra innlegg Aqua-l

Skjult ID med pseudonym me too lø. 6 april 2013 10:30

Jeg synes det helt klart finnes oppgaver som egner seg best for menn og andre oppgaver som egner seg best for kvinner. Tenker ikke bare på dekkskift og fysisk tunge ting. Men finnes det noe mer sexy enn en mann med drill liksom?

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 10:36

@me too
Det vet jeg ikke men damen er dritig... Synd det ikke er noe kjemi mellom oss fra min ståsted.
Og damer det er ikke meningen å provosere med innlegget altså! Jeg skrev at dere skal puste godt før dere hiver dere over tastaturet ;)
Jeg liker å dele på oppgavene, men har dessverre opplevd en del jenter som vil heller se på tv... Alle serier både på dagtid og kveldstid mååååå bare ses på...

Skjult ID med pseudonym irini lø. 6 april 2013 10:37

Vel.. Jeg foretrekker menn med hjerne, fremfor menn med drill.....

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 6 april 2013 10:38

Jeg ELSKER husarbeid og liker å ha et rent hjem, men han bør rydde /vaske selv også. Vil ikke ha et uryddig rotehue som partner

Skjult ID med pseudonym irini lø. 6 april 2013 10:38

Og btw, jeg er overhode ikke provosert @Radioaktiv;)

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 10:40

@irini så bra :)

Skjult ID med pseudonym <3 lø. 6 april 2013 10:41

Kan vel ikke helt se at @Radioaktiv har vært like flink på å puste ut i tidligere tråder omhandlet mannen..., men det er en annen historie....;)
Del på arbeidet, enkelt og greit!

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 10:51

@<3
Har jeg skrevet noe før? Noen med samme nick? Hold dere unna nicken min!!! ;)
Deling er bra så lenge begge klarer å ta noe ekstra og ikke loggfører og kumulerer alt i databasen sin... Viktig med sammarbeid og KOMMUNIKAJSON!! Erfaringer sier at det å snakke om ting hjelper godt på vei både for deling av oppgaver og fred i heimen..;)

Skjult ID lø. 6 april 2013 10:57

Javel...syns det fortsatt er merkelig jeg men....jeg føler meg ikke mindre kvinnelig av å håndtere en drill.
Er ikke heller videre imponert av Aqua-L sitt innlegg. Greit at du takler det du må i hverdagen, så langt er jeg med deg, men når du sier du ikke har noe i mot en som kan ta over "manneoppgavene" sånn at du kan være mer kvinne.....ja da henger jeg ikke riktig med. Jeg føler meg aldri som mindre kvinne uansett arbeidsoppgave jeg gjør.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 6 april 2013 11:07

Jeg forstår ikke helt hva oppgaver i hjemmet har med likestilling å gjøre.
(Og jada, jeg vet det var slik for drøyt 100 år siden...;-))
Det er vel med denne type oppgaver som med oppgaver på enhver arbeidsplass? Noen oppgaver elsker man å gjøre, og andre må gjøres av plikt for at ting skal fungere. Om alle på en arbeidsplass skulle dratt "Jeg har lyst til"-kortet, eller (enda verre) likestillingskortet, ville det vært lite business å snakke om etterhvert. :-)

Hvor langt man skal dra likestillingsprosessen?
Njah...det er vel en fordel å følge med i tiden ihvertfall. Samfunnet er annerledes.
Om kvinner elsket husarbeid for 100 år siden er jeg i tvil om, men de hadde ihvertfall nok tid til det siden de fleste faktisk jobbet i hjemmet.
Vil du ha likestilling da, @Radioaktiv? Og hvordan mener du likestilling skal være?

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 6 april 2013 11:14

irini skriver at hun foretrekker en mann med hjerne framfor en mann med drill. Jeg deaktiverer.

Tenkte på det igår at jeg blir MEKTIG provosert av ytringer som "tomsingene som "bare" er håndtverkere". Har du hørt den før? Jeg er ikke helt sikker på om ingeniørene, legene, direktørene og günderne egentlig VET hva disse "tomsete håndtverkerne som ikke kunne bli noe bedre" egentlig lærer når de går på skole og deretter i lære. Drittfolk. Yes, I said it. Jeg synes voldsomt mange av disse høyutdannede, høy-på-segselv folka framstår som noen skikkelig usympatiske drittfolk.
Det er ikke enten-eller. En skrue er ikke en skrue.

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 6 april 2013 11:21

Jeg synes ærlig talt ikke husvask er så mye å snakke om, jeg. Det er jo mange måter å gjøre husarbeid på også da. Jeg er alene mann. Hvem tror dere vasker og støvsuger mine 350m²? Jo, 5 roboter (3 "støvsugere" og 2 "vaskere"), selvfølgelig. Mens jeg er på jobb. Det eneste jeg må gjøre er å tørke litt støv av og til (og det blir det jo svært lite av ettersom det støvsuges daglig) samt å tømme søppla. Har skjorteavtale med et renseri, så jeg henter klærne rene og nystrykt der hver 14. dag på vei hjem fra jobben.
Krangel om husarbeid tilhører fortiden. Våkn opp til 2013.

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 6 april 2013 11:39 Privat melding

Det viktige er vel at oppgaver blir gjort. Og er man to så er man kanskje så heldig at en liker forskjellige oppgaver? Sist forhold elsket han å vaske å rydde ( det gjør ikke jeg) mens jeg skudde opp møbler (han hatet det) og fikset ting.. Sammen likte vi begge veldig godt å lage mat, og så var det faktisk mange oppgaver vi avlastet hverandre med selv om ingen av oss lkte de så veldig godt ...

I mitt hode har arbeidsoppgaver for å få livet til å gå rundt ikke noe medkjønnroller og likestiling å gjøre nå i 2013 . Det har noe med det å fordele, samarbeide og ta sin del :))

(mann 37 år fra Hordaland) lø. 6 april 2013 11:55 Privat melding

Tror egentlig vi er kommet dit at husarbeid ikke går på kjønn men individet.

Ser at begge kjønn har opplevd late mennesker som ikke ønsker å ta del i arbeidet. Gjør begge parter sin del, uansett hva det er så tror jeg alle er happy. :D

Skjult ID med pseudonym oo lø. 6 april 2013 12:24

hurra for Aqua-L innlegg lø. 6 april 09:51!!

det er flere av oss selvstendige oppegående kvinner som ønsker en mann å balansere med.

Har funnet ut at alt for mange 40-50 årige menn ønsker seg liksom et fast forhold, men som viser seg å være en fordreid sannhet. De ønsker seg platonisk bekjentskap og ellers holde på med sine vaner, kamerater, egotripper.
Muligens er de, som sikkert også mange kvinner, blassert av sin søken etter "den rette". Jeg har ikke møtt mange menn på min alder med åpent hjerte - klar til å ta inn en ny kjæreste for å skape et balansert og harmonisk samliv.

Og så ender det opp med likestilling i hjemmet?? - "hvor blir det av kvinnene som liker å stelle hjemme med husarbeide?"

Hva med emosjonell likestilling? At begge er ansvarlig for at et forhold skal bli næringsrikt og kjærlig
Det er et mye mer spennende tema...

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 6 april 2013 12:30 Privat melding

Helt greit iKommode1.. Har prøvdå skifte dekk manuelt selv.. Var visst et artig skue i følge lillebror.. sto å hoppet på den hæresens mutteråpneren og ingenting hjalp. Legg vekta de på den sa lillebror .. JA JEG PRØVER !!! Etter det har dekk blitt skifte av snille familiemedlemmer, kjærester til søsken eller verkstedet ...

Skjult ID med pseudonym oo lø. 6 april 2013 12:55

enig Aqua L

men jeg tror det bunner ut i at de ikke har reflektert over sitt liv og sine ønsker for livet (gjelder forsåvidt begge kjønn)

de vil ha kos og nærhet, gjerne ei som steller hjemme og gjør hverdagen enklere på kjøkkenet - og gjerne baker kaker sånn innimellom. Men de vil ikke ha dialog om livet, møte den nærhet som oppstår mellom 2 sjeler som åpner for hverandre. Og så klager de på ensomhet og tror det dekkes av sex med en/ei villig...

Jeg får også hopetall av mail og tilbud. Ånei - de vil da ikke bare ha sex!
guri - jeg missforstår altså... men jeg trodde det var slik når en varmer seng og går før eller rett etter frokost?

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 6 april 2013 13:15

Men a-pro-pos likestillingsprosessen...
Jeg kjenner etterhvert mange kvinner som sliter med "Vellykket moderne kvinne"-syndromet. De er i full jobb, hvor de presterer og leverer på toppnivå. Flere tar etterutdanning og skolering underveis. De har hus og hjem som skal være tipptopp (Alle må jo dokumentere sine fantastiske interiørhjem på FB nå for tiden), og de både baker, steker, koker og er kreative på kjøkkenet. (Ref bildedokumentasjon på FB) Barna (Som jeg ikke forstår at de har tid til) får også sitt, for disse mødrene engasjerer seg i verv og aktiviteter, både i barnehage, skole og fritidsaktiviteter. De trener flere ganger i uken, helst før jobb dersom tiden ikke strekker til på ettermiddagene. De deltar også gjerne i Birken eller andre forventede arrangement. I tillegg har de overskudd til å være sosiale, smilende happy OG de ser sinnsykt flotte ut med til enhver tid perfekt hår, make-up og antrekk. Og så tror jeg flere har nevnt at de driver med hobbyer, som f.eks foto, håndarbeid, blogg eller annet som de synes er moro.
*puh*

Så ja...vi kvinner har valgt å gjøre det mye enklere for oss selv.
;-)

(Noe overdrevet, men dessverre er det mange som kjenner seg igjen i beskrivelsen)

Skjult ID lø. 6 april 2013 13:18

Jeg kjenner ingen sånne damer...kommer vel an på i hvilket miljø man beveger seg i.

Skjult ID med pseudonym oo lø. 6 april 2013 13:41

Aqua L

nå begynner jeg nesten å lure om jeg plutselig skriver under Aqua L uten å vite deg - litt sånn skap-schitzofren... For du skriver som om det var jeg som skrev ;o)

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 6 april 2013 13:59

Ikke overraskende blir en likestillingsdebatt lagt fram på feil måte og fulgt opp med å saluttere "sterke" kvinner.

Radioaktiv:
Du spør:
- "Hvor langt skal man dra denne likestillingsprosessen?"
Dra den så langt og lenge du vil for min del, men ikke gjør det rett i ansiktet mitt.
Kvinner og menn vil alltid være likestilte i kraft av at vi alle er mennesker, men også alltid forskjellige på måter som er blitt skapt av evolusjon. Disse forskjellene søker og dyrker jeg som heteroseksuell mann. En "kvinne" som har nøyaktig samme atributter som en mann er, for meg, uinteressant som kvinne.

For kvinner og menn går det an å tre inn i roller, som arbeidsgivere og -takere, studenter, politikere, forbrukere og samlivspartnere. Merkelig nok, kanskje, er det færrest lover angående rollen som samlivspartner, men svært få tenker over dette eller jobber for å endre det. Da tenker jeg spesielt på at det ikke finnes en lov mot seksuelt utroskap.

I andre roller, f.eks. som en forbruker eller arbeidstaker, skal (og gjør) loven (i veldig stor grad) mennesker ikke sees som et kjønn, men i en rolle.
(Vi kan godt diskutere likelønn, som jeg selvfølgelig er for, men ikke her og ikke nå. Her er jeg opptatt med å flytte fokus fra klesvask til den åndelige og kjødelige forskjellen på kvinner og menn. Klesvask er bare interessant i et historisk menneskelig perspektiv.)

Radioaktiv:
Du spør:
- "Kvinner har tatt seg av hus og hjem i alle århundrer men i siste tiden vil de ikke finne seg i det lenger! Hva har skjedd med denne tradisjonelle kvinnen som elsket husarbeidet?"
Hun har fått nye roller. Hun kan fremdeles være tradisjonell og er absolutt kvinne, men også noe mer.
Hvorfor er bare kvinnens roller interessante? Mannen har også fått nye roller - som er minst like interessante å diskutere. Kvinnens nye roller har blitt diskutert i femti år.

Skjult ID med pseudonym belling lø. 6 april 2013 14:26

Forøvrig er det som legges ut på facebook en glansbildevirkelighet.

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 6 april 2013 15:24 Privat melding

Jeg krever at kvinnen ikke forlater kjøkkenet i det hele tatt så det kan fort bli problematisk om jeg også krever at hun vasker hele huset :/

Skjult ID med pseudonym The One lø. 6 april 2013 15:53

Hehe brannfakkeltråd!

Det er et gammelt uttrykk som heter " det skal en mann til for å bygge et hus, men en kvinne til for å skape et hjem". Jeg tror fortsatt litt på dette uttrykket. Da handler det ikke for meg om hvem som skal ta oppvasken, vaske klær eller lage middag. Det klarer menn fint idag like godt som kvinner. Vi gjør det ikke alltid på den måten dere kvinner (ja jeg generaliserer) ønsker, men vi fikser det like bra. Det finnes drøssevis av single menn og pappaer som (over)lever fint uten kvinner i hjemmet. Det som i mine øyne er den store forskjellen på menn og kvinner er at kvinnene er mye flinkere på omsorgsrollen en menn. Da snakker jeg ikke om kun i forhold til barn osv, men i videre forstand en det. Jeg snakker om omsorgsrollen for hele familiens ve og vel.

Videre vil jeg si til det Aqua-L og dere som henger dere på henne. Det stemmer ikke at kvinnen gjør så fantastisk mye mer enn menn. Nyere forskning viser at at menn særlig hvis man tar med aktiviteter med barna gjør vel så mye som kvinner i hjemmet. Menn og kvinner prioriterer annerledes, men timeantallet er ikke så skjevt fordelt lenger.

Det jeg personlig syns er/har vært vanskelig er at i likestillingskampen (en kamp jeg er for, men syns har slått litt feil ut) er at kvinnen har skullet konkurrere med mannen istedet for å spille på lag og det har til tider skapt fronter fremfor likeverd som er en ting jeg liker bedre en likestilling. For likestilling vil vi aldri oppnå. Menn vil aldri kunne føde barn. Menn vil tenke annerledes en kvinner og de fysiske forskjellene vil alltid være der (tror jeg da).

Håper at vi blir etterhvert flinkere til å sette pris på og å dyrke forskjellene fremfor å sette dem opp mot hverandre.

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 6 april 2013 16:20

Fint innleg "The one":) Jeg ville ikke regnet aktiviteter med barna som er del av husarbeidsplikter. Det er jo oftes lystbetont å overvære fotballkamper og dra på svømming o.l. Men klart det kan avhjelpe at den ene parten bare drar med barna enkelte ganger for å få tiden til å strekke til:)

Skjult ID lø. 6 april 2013 19:32

The one.. Før var kvinnens "plass" i hjemmet.. Mente de høye herrer. Nå er det kanskje mer sånn at mannen opplever at kvinnen tar hans plass i samfunnet? Er det ikke mye snakk om feminisering av samfunnet for tida da?
Overnevnte diskusjon tar vel nettopp opp det at kvinnen "trenger seg inn på" en arena de bør holde seg unna?
Er det ikke derfor mange menn reagerer på kvinnens atferd nå for tida?
Jeg er kvinne og mener at kvinner og menn er like godt egnet til å "ta vare på hus og hjem". OG tenker det har noe med personlighet og modenhet , ikke kjønn, hvorvidt en interesserer seg om husarbeid el. ikke.

Skjult ID med pseudonym jasmina lø. 6 april 2013 19:51

Du er topp @Aqua-L!

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 20:40

Jeg er ikke husmortypen i det hele tatt når det kommer til vasking. Skikkelig hippie og easy der. Bryr meg ikke så mye om ting andre bryr seg om. Gutter jeg har datet har faktisk begynt å støvsuge, vaske her og sånn..yep jeg må ha en ryddig fyr som kan holde meg i nakken tror jeg...eller ta seg av det så kan jeg gjøre det morsomme som å lage mat.. :P Funka med en x, jeg hata vasking, han matlaging. Dermed lagde jeg maten og han vaska. funka utmerket :P

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 20:43

Jeg er en ung dame fra Thailand, men bodd lenge i Norge. Mange norske menn tenke vi gjøre alt i huset. Det ikke stemme. Jeg forvente mann skal gjøre like mye. Jeg også vil ha likestillig.

Skjult ID med pseudonym husmor123 lø. 6 april 2013 21:06

Blir flau på vegne av alle norske menn som måtte ha en slik tankegang @thai! Bra du er sterk og ikke lar deg pille på nesen av idioter;)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 21:11

Ja de holdningene er ganske avskyelige. Min xsamboer datet en thai dame. Hun var adoptert da.. men jeg fikk masse spørsmål fra folk rundt omkring her jeg bor og utsagn om hvor avskyelig han var som hadde kjøpt seg thaihore... :P Virker som det er en normal reaksjon når hvite menn dater en dame med den type nationalitet/opprinnelse etc. Tror nok vi i norge ikke er så fremmed-elskelige som vi skal ha det til. Mange som har en sånn holdning desverre.

Skjult ID med pseudonym husmor123 lø. 6 april 2013 21:14

Ja @-m-, og dessverre en del norske menn uten respekt for bl.a. thaidamer!

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 21:16

Takk. Jeg bli lei og sint når jeg blir spurt av norske menn jeg selge sex. Det veldig trist og vondt.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 21:17

@humor123

Ja absolutt, tror nok det er en av grunnene til at de velger å date en jente med den type nationlaitet i utganspunktet desverre. Det jeg har hørt mest om vertfall. Samtidig kan jeg jo ikke ungå å legge merke til mindre attraktive menn i 50 åra som gifter seg med thaidamer i 20-30 åra..liker ikke helt det der :/ Tenker automatisk kvinne-utnytting må jeg inrømme. Håper vertfall de jentene som vil ut av det får hjelp.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 21:19

@thai

huff stakkar, det forstår jeg veldig godt. Må gjøre skikkelig vondt :/ Skjemmes på vegne av norske menn når jeg hører sånt.

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 21:20

Jeg opplevd og sett masse fælt i Thailand av turist komme kjøpe sex av thailandske dame og små jente uten penger. Mange stygge me de og. Misbruke. De ikke ha respekt,se på oss som hore. Men mange også snille i Norge.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 21:23

@thai

hoff grusomt når mennesker utnytter andres fattidom og ulykke :(

Skjult ID med pseudonym husmor123 lø. 6 april 2013 21:24

Det er grusom at noen i det hele tatt kan ha en slik tankegang om andre mennesker. Disse mennene må jo ha store problemer med seg selv. -Og lar det dessverre gå ut over andre de ser på som svakere.

Skjult ID med pseudonym Radioaktiv lø. 6 april 2013 21:24

Det er jeg enig med @Thai. Xsvigerbror er nå gift med Thai og oppfører seg som en dust... Det gjør hans beste kompis ... Liker ikke folk som behandler andre på det viset!!!

@aqua-l
Jeg drømmer ikke om damer som skal rydde og vaske etter meg, men har opplevd en del damer som enten liker å bo som noe griser eller forventer at jeg skulle vasket og ryddet alt for det meste selv.

Ja til fordeling av oppgaver om de kalles manne eller kvinneoppgaver så lenge det er en fin fordeling, sammarbeid og kommunikasjon.

@-Bene-
For meg er utdannelse ikke så viktig, så lenge en repekterer partneren sin som den er.

Men kjør diskusjon videre så vi alle får lært litt av hverandre.

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 21:29

Jeg gråte tenke på fattige barn bli misbrukt av voksne menn. Det veldig vanlig. Mange ikke vite hva som skjer. De reise på ferie og gjør masse fælt i Thailand. Nå jeg vil finne en snill og god mann.

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 21:30

Takk alle.

Skjult ID med pseudonym irini lø. 6 april 2013 21:33

Kjenner jeg blir utrolig trist og opprørt på bakgrunn av det du forteller @thai!! Dessverre er nok mye av dette velkjent, men grusom å høre det så direkte! God klem til deg:)

Skjult ID lø. 6 april 2013 21:39

Disse mennene som @thai beskriver, er tapere!!!!

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 6 april 2013 21:49

Enig disse mennene er tapere og dårlige mennesker. Uff.... Håper du finner en snill og god mann thai :)

Skjult ID med pseudonym thai lø. 6 april 2013 21:54

Tusen takk for fine ord som varme. klem til dere.

Skjult ID med pseudonym oo lø. 6 april 2013 22:43

vekker kanskje uro her men klarer ikke la være
synes denne er utrolig morsom - altså når vi er inne på tema

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NfBaVEi2C0M

Skjult ID med pseudonym bos sø. 7 april 2013 00:13

Det burde blit gjor noe med alle disse annonser om hjelp til husvask . Alle er damer jo , at det går annet , srt diskriminerende at ikke menn kan få lov å ta de jobbene også og alle eg snakker med foretrekker damer til den jobben ....makan !! De skulle sett meg svinge skurefilla og kosten ...........