Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 53 år fra Akershus) to. 24 juli 2008 09:53 Privat melding

Hei alle menn på sukker.
Bare et lite tips!!! Det er så mange av dere som ikke har lagt til et bilde av dere til profilen og mange har ikke skrevet et ord om dere selv eller hva dere ønsker her i livet. For oss jenter her inne blir det lite innteresant, og går da gjerne videre til andres profiler som det er skrevet og lagt til bilde. Kom igjen gutter, og skriv noen ord og last ned noen bolder av dere selv, så skal dere få se at det blir mere respons:-)))
Ha en flott dag.......

(mann 49 år fra Telemark) to. 24 juli 2008 10:14 Privat melding

For min del ønsker jeg heller å vise bildet når vi har utvekslet en e-post. Eventuellt ta det hele videre via MSN med bilde/video og deretter avtales å møtes, dersom vi føler for det!

Dersom man ikke kan ta seg det lille brydderiet og sende en kort epost og så få bildet, så kan det faktisk være det samme.

Skjult ID med pseudonym ... to. 24 juli 2008 10:29

Jeg for min del deler ikke ut eposten min før jeg har pratet endel med en person. Fordi bilder som gjerne kommer på epost fra dem uten noe info om seg selv, og uten bilder, er bilder jeg helst vil slippe å få fra en person. Bilde av noens penis er liksom ikke så innmari interessant.
Da blir det heller til at jeg hopper over de uten bilde og tekst.

Skjult ID med pseudonym Bunny to. 24 juli 2008 10:36

Gir ikke ut msn eller e-mail adr til de jeg ikke har sett bilde av . Har prøvd det og det ender med blokkering og sletting hver gang.
Hvis ikke de kan ta seg det lille brydderiet å legge ut et bilde , så kan det faktisk være det samme :o)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 10:49

enig med jentene her, profiler som ikke gidder legge ut bilde og tekst, kan bare glemme å få epostadressen min også, Hvorfor skal jeg gi eposten min til ett menneske jeg ikke vet den minste lille ting om? bare så jeg kan få enda en på blokk-lista?

det som er litt "festlig", er at jeg har spesifisert i profilteksten min at jeg IKKE gir epost til noen jeg ikke har sett ett eneste lite bilde av, og at jeg ikke skriver med de uten tekst og bilde, likevel er det jammen ikke sjeldent det kommer meldinger fra nettop menn som verken har bilde eller tekst... som synes jeg har en SÅ interessant profil.... har de LEST hva jeg har skrevet i profilen???

(mann 49 år fra Telemark) to. 24 juli 2008 11:00 Privat melding

Ergo det er ikke "farlig" å gi ut msn eller epost adresse. Fordi man kan bare blokkere i etterkant både msn og epost.

Man kan enkelt opprette en epostadresse kun for dette, uten å måtte bruke sin faste.

Jeg endrer ikke dette, fordi ofte skal jentene prate i det uendelige uten at det skjer fremskritt......... - man ønsker ikke å gi av seg selv.... og det er uaktuellt for min del.

Skjult ID med pseudonym undrer to. 24 juli 2008 11:06

profiler uten bilde og tekst er neppe veldige aktive profiler eller så har de sikkert noe å skjule :)

Bare å hoppe til neste profil. Er jo mer enn nok av de her inne :)

(mann 49 år fra Telemark) to. 24 juli 2008 11:10 Privat melding

Du kan ikke trekke en slutning på at de har noe å skjule- særlig de som mangler bilde med har tekst. Jeg kan jo faktisk si det samme om deg siden du skrive anonymt? Hva har du å skjule siden du ikke viser hvem du er?
Jeg har ingenting å skjule, absolutt. SIngel er jeg også.

Jeg har faktsik så lite å skjule at jeg i mine meldinger gir ut min msn adresse. til den/de jeg syns er interessante.

Michel

Skjult ID med pseudonym Gutt29 to. 24 juli 2008 12:04

@ undrer

Du sa det!

Jeg støtter en fyldig profil-tekst, OG mange bilder i ulike situasjoner. Og ett/flere av dem bør være i helfigur! ...Jeg har selv opplevd å dra på date med ei jente som hadde et søtt og nydelig ansikt, men som bar på FLERE kilo for mye - vi snakker ikke få kilo for mye her, for å si det sånn. Det var en skuffelse for MEG, og det må ha vært en skuffelse for HENNE, da hun så ansiktet mitt (er ikke alle tanker et ansikt klarer å kamuflere). Profiler med kun bilder av ansiktet/litt av overkroppen til jenta styrer jeg derfor konsekvent unna - kan for øvrig titte på profilen til ei som har noen-kilo-for-mye, men som VISER det i profilen sin. Det er altså snakk om å ikke "kamuflere" seg - noe jeg mistenker flere jenter for å gjøre. Kommer ingenting bra ut av det...

Skjult ID med pseudonym undrer to. 24 juli 2008 12:48

@desperado6

se innlegget til gutt29. Det sier det meste. Dette er nok mer vanlig enn du tror. Ikke bilder eller bilder som ikke ligner i det hele tatt er ikke uvanlig her på sukker.....

Sier forøvrig ikke at det er noe galt å ikke ha bilde, så derfor så blir det for dumt at du skal kritisere meg for å være anonym. Jeg sier bare simpelhen at istedetfor å TS skal bruke energi på at det finnes dårlige profiler så hopper man til neste profil istedet. Er ikke verre enn det :)

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 24 juli 2008 12:49

Helt enig ---- profiler uten bilder får aldri min oppmerksomhet. Dvs. de kan godt være uten profilbilde, men da med bilder i album. Er profilen uten tekst, selv om bildene er på plass, så får de heller ikke så mye oppmerksomhet fra min side..

Det TS forsøker å si, er kun at det er større sjanse for at dere gutter får flere treff på profilen deres om dere gidder å presentere dere med bilder i kombinasjon med en informativ tekst. Faktisk er det også gutta som klager allermest her inne på at de ikke får noe særlig kontakt eller respons --- også de med bilde, selv om de kanskje får mere respons enn de med.

Og jeg skjønner Desperado6 at du gir beng i det, du kjører løpet ditt slik du vil --- og det er jo helt i orden! :-)) Alle må få gjøre det slik de vil selvfølgelig, og alle må selv ta konsekvensen av de valgene de gjør, positivt eller negativt utfall.

Ha en super, solrik dag!

:-)

(kvinne 58 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 13:04 Privat melding

Styrer unne profiler hvor det ikke er hverken bilde, eller tekst, er det derimot en god og interessant profiltekst leser jeg den.
Ønsker da heller etterhvert bilde pr mail. Det er ikke alle det er ´ugler i mosen´med om de ikke har bilde i profil, det kan være yrkesrelaterte/andre grunner til at det ikke er bilde i profil, og det er helt greit.

Har kun hodebilde i min profil, har ingenting å skjule når det gjelder kilo, opplever at det aldri blir ´nok´ bilder osv i en profil ut fra enkeltes synspunkt, men sånn har jeg valgt å gjøre det og lever godt med det.Får bra med meldinger og besøk i profilen.
En annen ting jeg styrer unna er msn/webcamera, har fått noen mer eller mindre lumske forslag til oppkobling og bruk av webcam, ikke helt min greie, men hver sin lyst...

Fin dag til alle her inne! :-))

(mann 52 år fra Østfold) to. 24 juli 2008 14:21 Privat melding

Først vil jeg si at jeg synes det er greit at mange ikke bryr seg om profiler uten bilde. Jeg selv bryr meg ikke om røykere, og alle har vi noen ting som gjør at vi siler ut folk for å finne de som vi synes passer best til oss.

Allikevel så ønsker jeg å forsvare de uten bilde litt.
- Det kan være de ikke ønsker å bli gjenkjent av naboen. Selv om dette med nettdating burde være greit så er det allikvel noen som ønsker å være litt tilbakeholdende med bilde.
- Det kan være ett teknisk problem. Det er ikke alle som har mobil eller kamera. Det er ikke enkelt å overføre bilde til datamaskinen hvis du er uerfaren. Og det er muligens ikke helt lett å spørre noen om hjelp heller.
- Det kan være personer som har en jobb, eller av en annen grunn ikke ønsker å vise seg på nett.
- Det kan være personer som er litt kjent og som dermed kan få ekstra mye oppmerksomhet dersom de blir gjenkjent.

Det finnes mange bra personer bak profiler uten profilbilde.
Jeg har ikke hatt kontakt med så mange, og heller ikke vært på date med så mange, men 66% av de jeg har vært på date med hadde manglende profilbilde, og de var alle pene damer.

Selvsagt kan det være dårlige grunner til å ikke vise bilde

Profiler med manglende, eller svært dårlig, profiltekst vil også jeg finne uinterresant.

Skjult ID med pseudonym undrer to. 24 juli 2008 14:25

og hvis noen skulle kjenne deg igjen her inne, så betyr jo det at de er her de også........ :)

(mann 51 år fra Oslo) to. 24 juli 2008 14:44 Privat melding

Ikke sant, under! Det jeg lurer på er hva i alle dager skal en skrive til en profil uten bilde og tekst? Kommentere matchtreet?

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 24 juli 2008 15:15 Privat melding

to av de jeg har møtt på date hadde ikke bilde og de var begge gift .... tillfeldig ??? kanskje .... eller så har jeg vært max uheldig .

Skjult ID med pseudonym fantasfisk to. 24 juli 2008 15:21

Flere enn meg som har fått en del mailer fra utenlandske brudefirmaer stasjonert i afrika eller østeuropa?

Et tegn på at folk som ikke er her for å finne seg kjæreste, men for å tjene penger, kan komme inn og se hvem som er her.
Og om man er gift/har kjæreste eller politiker eller noe er det ikke noe man vil gå ut med? En kompis slo opp med kjæresten sin fordi hun hadde konto på et nettdatingsted.

Skjult ID med pseudonym undrer to. 24 juli 2008 15:22

nettopp smily
Du beviser nettopp poenget mitt. Man hører jo relativt ofte om slike historier.
Sier jo ikke at dette gjelder alle, men jeg tror ikke det er tilfeldig :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 17:58

hmm...
Ikke har jeg bilde. Ikke har jeg noe jeg føler at jeg må skjule. Ikke er jeg gift. Ikke klager jeg over manglende respons som bildeløs.
Ikke hører jeg til kategorien de som ikke "gidder" å legge ut bilde. Ikke kommer jeg fra østeuropa og keen på pengene deres.

Og da lurer jeg: Er det noe galt med meg? Eller er det de som mener det er noe galt med bildeløse meg som det er noe galt med? :-)

Jeg slår et slag for friheten til å velge selv om man vil ha bilde eller ei, og slenger på et minislag for ytringsfriheten i samme slengen!

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:17

det er vel ingen som mener det er noe galt med alle som er billedløse, men det må vel være greit å si at man ikke bruker mest tid på profiler uten bilde.

Selv er jeg en visuell person, billedlige inntrykk betyr mye for meg, både via faktiske bilder og via talemåte. Derfor føler jeg at jeg ikke helt får samme kontakt og oppfattelse av en profil uten bilde, det blir litt som å dra på blind-date, noe jeg ikke er så veldig interessert i. :)

det betyr overhode ikke at det er noe feil med Zitelle eller alle andre uten bilde, men det å få litt færre kontakter/svar KAN være en konsekvens av det. Men jeg også slår ett slag for friheten til å velge selv.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 19:23

Kvinne34
Du føler deg stemplet som arrogant fordi du ikke svarer alle. Mitt innlegg var bare en liten kommentar, dog med et visst smil om munnen, at også bildeløse får sine fordomsfulle pass påskrevet, uten at det bry meg katten. Nydelig badevann i dag, forresten! :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:35

Zitelle:
jeg tror på at dere får det, på lik linje med de som ikke alltid svarer, så ser den. Og det var ikke ment som noe kranglete svar altså, jeg kan ikke prate for fler en meg selv, og jeg sier meg skjønt enig i at det bør være større frihet til å velge hvordan man føler det rett selv. At man så får ta konsekvensen av sine valg er selvsagt, men valget må være opp til hver enkelt. være seg ikke svar eller ikke bilde.

og ja, deilig badevær, idag har jeg ikke badet riktignok, bare vært ute og gått masse i solen og spist deilig mat i det fri, men håper på litt svømming i morgen. :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 19:43

kvinne34.
Jeg er glad for at du sier at du ikke mener å være kranglete, fordi jeg oppfatter deg ikke sånn heller, og jeg hater faktisk krangel :-)

Jeg tror konsekvensen av at jeg hadde hatt bilde ville vært flere jeg følte jeg måtte svare, flere jeg følte jeg måtte være høflig mot og med dette ville jeg gått litt imot mine egne prinsipper og følt meg noe mer "kynisk og kald" som bare overså menneskers utspill. Det er nok en sannhet at de aller fleste med bilder får lettere respons enn de uten. Men inntil jeg føler for å storsjekke forblir jeg bildeløs. Et bra valg for meg på samme måte som det er et privilegium for alle å velge hva som måtte passe for akkurat dem. Enig? :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne34 to. 24 juli 2008 19:53

DET Zitelle, er jeg helt enig med deg i!
jeg har også vært billedløs her inne i perioder, nettop av den grunn du tar opp her, jeg har ikke vært ute etter noe storsjekking og mest vært inne for å myse litt. Kan nok hende jeg om ikke så lenge blir billedløs og litt mer tekstløs også, fordi det faktisk, som du sier, blir litt "slitsomt" å måtte avvise mange man egentlig ikke vet noe særlig om.

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 24 juli 2008 20:00

....og med disse ord er jeg klinkende klar over at jeg både kan virke overmåte selvtilfreds i min iver etter å få andre uten for mange mailer i sin innboks til å føle seg liten. Men sannheten er selvsagt ikke sånn. Jeg får få mail selv, og må ofte skrive og stå på for å få "napp" hos andre her inne. Men dette er noe jeg har valgt selv, og synes det fungerer bra for meg. Så langt :-)

Hilsen en som ikke dater mye, men liker å sitte her å skrive litt i kveldssolen.