Alle innlegg Sukkerforum

Hva skjer når man rapporterer en bruker?

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Oslo) lø. 6 april 2013 16:55 Privat melding

I profilene er det en knapp som heter "sett ufin". Hva skjer når man trykker på denne? Blir sukker-administrator varslet, og kan denne i så tilfelle gå inn og lese hva vedkommende har skrevet? Eller må jeg sende en mail til support? Begynner å bli litt lei av å bli kalt innbilsk, usjarmerende, krass, oppmeksomhetsyk og ikke minst et ludder... Meldingene kommer helt uprovosert, og fortsetter å komme etter at jeg har trykket "sett ufin"

Ja, du vet vel selv hvem du er! Jeg gidder ikke å bare blokkere deg, du bør etter min mening utestenges fra sukker og skaffe deg noen selvhjelpsbøker, samt en ny hobby

(mann 51 år fra Oslo) lø. 6 april 2013 17:26 Privat melding

Kanskje det bare er en knapp som du kan trykke på?

Jeg har hatt flere biler som har hatt den finessen, man trykker på en knapp. Og det er det...

Jeg har en liten mistanke om at "ufin" bare er en huskelapp for deg selv. Tror det ville vært en annen type layout/info dersom det hadde innbefattet varsling til admin. Blokkering er Sukkers løsning, de vil nok ikke involveres i krangler.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 6 april 2013 17:33

anbefaler å blokkere :)

Skjult ID lø. 6 april 2013 17:51

Jeg har sendt sukker kopi av slike mailer, og da har personene blitt utestengt rimelig kjapt. Har dessverre sett de tilbake med nye nick og nye bilder, men de har heldigvis holdt seg unna meg.

(mann 42 år fra Vest-Agder) lø. 6 april 2013 17:56 Privat melding

Kan ikke skjønne at noen ønsker å såre noen som leter etter en kjæreste. Skulle ønske at den ufin-knappen sendte et forferdelig datavirus rett til vedkommende :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 6 april 2013 17:58

ludder.....av en eller annen grunn så begynner jeg å le av det ordet hver gang jeg hører det. Bruk skjøge Feuer_Frei, mye bedre ;)

Skjult ID med pseudonym missy lø. 6 april 2013 19:18

Det finnes dessverre mindre friske personer her som i samfunnet for øvrig. Det kan vi også se på enkelte syke uttalelser på forum. Rapporter til support!

Skjult ID med pseudonym storlav sø. 7 april 2013 10:26

du må sende support mail, det skjer ingenting når du trykker den knappen, det er bare når flere trykker på den at de gjør noe med det.

Skjult ID med pseudonym ann28 sø. 7 april 2013 20:21

Ja send en mail til support og gjerne kopier inn hva han typen har skrevet.

Men jeg er veldig usikker på om det får noe særlige konsekvenser.
Hvis det er slik at han kan bare opprette en ny profil så er ikke et godt nok system.

Skjult ID med pseudonym katty sø. 7 april 2013 21:23

Jeg blokker ofte Flipper85 og det tror jeg ganske mange gjør etterhvert.

Det er desverre endel personer som ikke takler et nei uten å bli ufine..så med engang jeg skriver at jeg er desverre ikke interessert så blokkerer jeg de.

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 7 april 2013 22:14 Privat melding

Selvfølgelig kan man blokkere... Men da fortsetter jo bare rasshølet med å trakassere andre uskyldige små jomfruer her inne

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 7 april 2013 22:16

Måtte selv blokkere en person nå nettop som ikke tålte å få et høflig avslag..blir til at man heller blokkerer enn å sende et svar :P Men så er det like mange som svarer høflig tilbake at det var fint man sendte den mld i stedet for bare å blokkere...vanskelig det der :P

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 april 2013 23:33 Privat melding

Jeg har aldri forstått meg på folk som ikke takler et nei eller avslag uten å ty til personangrep, caps lock og ørten utropstegn i samme setning (gjelder forsåvidt forumet også). Jeg fatter det bare ikke.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 8 april 2013 23:31

Øøøhh.. Trodde "ufin" var en betegnelse som jeg kunne hefte ved en kvinne som jeg ikke synes var fin..