Alle innlegg Sukkerforum

Så hvordan funker det egentlig??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym englestøv ti. 9 april 2013 21:56

Etter et 13 år langt forhold , så skal man plutselig ut på markedet igjen, Så tenkte jeg.
Tja dette kan da ikke være så vanskelig, er vel som jeg var når jeg var 16, men nei da etter 2 år er jeg fortsatt like singel og har null ide på hvordan dette sjekke greiene fungerer. Ja man skal vel si at man har gjort noen tapre forsøk som ikke er noe å skryte av.. Noen som har den ultimate oppskriften??

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 9 april 2013 21:59

og dei trur du er her?:) seriøst?:)

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 9 april 2013 22:09

Sjekkegreiene fungerer slik at man må bare finne den rette profilen så går ting av seg selv :)

Skjult ID med pseudonym bos ti. 9 april 2013 22:17

Har du vært åpent moden og lysten på et nytt forhold ? Hva er de som hindrer deg , mener du ?

Skjult ID med pseudonym englestøv ti. 9 april 2013 22:21

Hehe.. Jupp er evig optimist Blindebukk :D .

Det med å sjekke opp og svare på meldinger har jeg vel egentlig funnet litt ut av. men etter det er jeg fullstendig låst, Men så var det jo ikke nett dating den gang jeg var ung :P

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 9 april 2013 22:22 Privat melding

hvis fjellet ikke vil komme til mohammed så må mohammed komme til fjelle,t eller noe sånn

Skjult ID med pseudonym søker ti. 9 april 2013 22:24

Det er ikke vanskeligere enn når du var 16, bare annerledes (mer korrekt så er vel balansen forskjøvet slik at mennene har mer de skulle sagt). Har selv opplevd jenter som kommer ut av lengre forhold og forventer at det er som når de er 16. Oppskriften er vel bare å innse at det er en ny situasjon som du må lære. Men de som har funnet den ultimate oppskriften er vel ikke på sukker lengre?

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 9 april 2013 22:35

Kjenner meg litt igjen, online dating eksisterte ikke når jeg var singel sist. Nå har det gått noen år og ingen har klart å binde meg, tross mange flere tilbud nå enn før, mange flere dater nå enn før. Så det er vel som @søker sier, de som har funnet ut av det er ikke her :)

Men for min del tok det lang tid før jeg var klar over at jeg var klar for å gå videre, de første to årene brukte jeg vel mest på å skubbe folk unna enn å åpne meg opp. Nå derimot er historien, nettopp historie og jeg har funnet meg til rette i det livet jeg lever og har det veldig bra - savnet etter en armkrok begynner å merkes så smått igjen og jeg har til og med turt å åpne meg opp og bli såret igjen uten at det var det største arret, mer en seier egentlig sånn når man får reflektert litt.

Tror den største utfordringen for de fleste single er å tørre å åpne hjertet, tørre å bruke tiden det tar for å bli kjent og riskikere å feile litt. For meg har den "åpenbaringen" kommet som en kjærkommen gave. Og det er greit å vite for min egen del at jeg tør å åpne hjertet. Problemet med online dating derimot er jo at man legger lista kanskje litt for høyt. Jeg ser jo mennesker titt og ofte i dagliglivet som virker spennende, noe med auraen som man ikke ser på en nettside - livet i mennesket rett og slett. Og det hender jeg tenker at den personen ville jeg trolig ikke kontaktet her inne. Og så prøver jeg å snu på det, og se om jeg finner de personene med den "livsgnisten" som jeg faller så lett for, men her inne er det umulig å vite - så da må man møtes.

Kjør på, date mye, have fun, ikke ta ting så seriøst så løser det seg kanskje for oss gamle bruktbiler også. :D

Skjult ID med pseudonym englestøv ti. 9 april 2013 22:37

Kan trygt si at det er en ny situasjon. Og er veldig lærevillig :D men ser jo at etter de første meldingene som jeg skriver, kommer uanstendige tilbud opp veldig fort i fra motparten. Er det virkelig sånn det er her inne, eller er det jeg som har svart på meldinger fra feil personer ??

Skjult ID med pseudonym sushibabe ti. 9 april 2013 22:45

Du må kanskje prøve å gjør ting som du aldri har gjort før....å trene f.eks? :-)

Skjult ID med pseudonym rattatoill ti. 9 april 2013 22:47

@TS
Jeg sitter med med samme "bakgrunn" selv, og gir dette her opp:) Jeg har trolig flere ting som taler negativt enn deg så jeg har konkludert med at jeg kan bare pakke snippsekken og rusle rolig videre. Dette plager meg mer enn det gjør godt så...ut blant folk igjen...MYE ut blant folk:)

Skjult ID med pseudonym englestøv ti. 9 april 2013 22:52

Takk Artigmann , flott det du skrev. Det skal jeg ta med meg videre. :D

Og Flipper85 jeg har ikke noe utpreget profil eller bilder som gjør at man fremstår som om det er det jeg leter etter... Har jo blokkert en del jeg også, men av min gode tro om at alle er flotte mennesker som. er på søken etter den rette. faller jeg i den fella om og om igjen. Mulig jeg ikke må tenke som Ole Brum ??

Skjult ID med pseudonym Artigkar ti. 9 april 2013 22:57

online dating er jo ikke "løsningen" men mer et suplement, det skader jo ikke å lete på flere arenaer, ta det som det er, en ekstra fiskekrok ut i havet. Ingen garanti for fisk, men man får ikke fisk med kroken i båten, med mindre det er sånne overivrige hoppefisker som man av og til ser på youtube...

Det er nok mange useriøse her, men også en del seriøse, som meg selv for eksempel. Så det er jo muligheter. Men det er ikke nødvendigvis lett. Ufine svar og profiler er bare å blokkere og move on. Selv bruker jeg kanskje for lang tid før jeg trår til med flørtingen, for damene har en tendens til å bli stille etter 3-4 meldinger - og det er jo først når jeg er trygg på ei dame at de får mitt fyrverkeri :D Gir jo ikke bort det gratis. :D

Men samme det, nå har jeg i en annen tråd her lovd meg selv å logge av denne nettsiden i et par uker i mild frustrasjon. Lykke til, jeg går for å legge meg.

Skjult ID med pseudonym Ella ti. 9 april 2013 23:19

Hei Englestøv!
Jeg tror det første du må gjøre er å innse at det ikke er som da du var 16. Både du og de du søker er (forhåpentligvis) både eldre og klokere på livet. Dessuten, da vi var 16 så lette vi ikke - vi bare fant! "Alle" var single og alle var (ubevisst) på leit, sånn er det ikke lenge, derfor er vi her... Noe av det minst atraktive som møtte meg da jeg blei singel var menn på 40 som oppførte seg som om de fortsatt var 22, så bruk litt tid på å finne ut hvem du er og hva du søker/ikke søker, så blir det kanskje lettere å treffe blink!

Og @artigkar: du skrive veldig klokt, det å tørre å åpne opp og tørre å bli skuffet eller såret, det tror jeg er grunnleggende for å lykkes neste gang. Ellers går vi i samme fella på nytt.
En digresjon til det siste avsnittet ditt; et sted vi skje kan få et lite innblikk i andre menneskers tanker her inne, er i seriøse dikusjoner som denne. Men hvordan skal man finne de levende menneskene bak de anonyme pseudonymene her i denne cyperspacedatingverdenen?

Skjult ID med pseudonym englestøv ti. 9 april 2013 23:39

Hei Ella
Jeg har vel begynt å se at det er litt anderledes etterhvert...
Det jeg ble så skremt over var hvor mange gifte menn og menn som var i et forhold som var på "jakt"
Og ikke minst hvor mange som var på jakt etter en one night stand . Var mulig veldig naiv.. hehe..
Men det er jo litt av en jobb og luke ut disse personene..

Er jo bare så fantastisk at man kan lære litt og forstå noe av denne verden ut av en liten tråd her inne. :D

Skjult ID on. 10 april 2013 03:39

Trodde det var lett å luke ut de som er på jakt jeg, ihvertfall over 30. Det er de som er mest frempå. Både på byen og her inne. Oppskriften er enkel; slutt å lete så står den rette der før du har fått sukk for deg! Da er du deg sjæl, og vurderer andre på en "normal" måte.

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 10 april 2013 10:53 Privat melding

Hadde jeg har den gode oppskriften, så hadde jeg ikke sittet her.......:-)

Sorry @TS, jeg er like klønete