Alle innlegg Sukkerforum

Sende en ny melding?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ludo on. 10 april 2013 22:22

Har et spørsmål. Men først må jeg forklare situasjonen litt. Kan kanskje virke som at jeg klager og syter litt, men det er altså ikke meningen.

Først og fremst; jeg er en gutt.
Sitter å søker etter profiler jeg liker, og av naturlige grunner så er det ofte at de samme profilene kommer igjen og igjen. Greit nok det, sender ei melding til de jeg liker og håper på svar. Så går dagene, ukene, månedene osv, og en del meldinger blir sendt. Det positive er at det nå er praktisk talt gratis for meg å være superbruker:P Fortsatt er det de samme profilene som kommer opp når jeg gjør forskjellige profilsøk, og har ikke helt oversikt over hvem jeg har sendt til og hvem jeg ikke har sendt til. Men det ser jeg jo fort når jeg går inn på profilen. Jeg har jo allerede sendt på en melding, og hvis jeg ikke får svar tenker jeg at hun ikke var interessert, så jeg går bare videre til neste. En og annen gang dukker det opp en profil som bare slår deg, og du tenker; dette er jo en bedre beskrivelse av drømmedamen enn jeg har skrevet selv. Første melding blir sendt, men ingen svar. Nå kommer vi fram til spørsmålet:

Er det greit/lurt/vanlig å sende en ny "førstemelding" eller en "purremelding"?

Jeg snakker ikke om å sende massevis av meldinger, bare melding nr to. Slik ser jeg på saken:

Ja:
Fordi det har gått så lang tid (6 måneder ++) at hun kan ha endret synspunkt/kravet til drømmemannen
Hun svarte ikke sist fordi hun hadde noe på gang med en annen
Hun leste ikke den første meldingen, så strengt talt har du ikke sendt en førstemelding enda
Hun har ikke blokkert deg. Sender du en ny melding så er worst case scenario at hun gjør nettopp det.
Skulle dette være drømmedama, så er det jævlig bitter å miste hun bare på grunn av at du ikke var litt ekstra pågående.

Nei:
Det er en grunn til at hun ikke svarte den første gangen.
Du må bare godta at hun ikke svarer, og gå videre.
Blir bare tolket som mas, og at du ikke tar et hint. (mangler sosiale antenner)

Jeg har egentlig havnet på konklusjonen: Fuck it. worst case så blir du blokkert, og trenger ikke å tenke noe mer på det.
Kjør diskusjon:

Skjult ID med pseudonym abc on. 10 april 2013 22:25

Nei nei nei!!!!

Skjult ID med pseudonym Stvg on. 10 april 2013 22:29

Jeg er veldig enig med deg. Kjør på - det verste som kan skje er at hun blokkerer. Men hun kan faktisk finne på å svare deg:))

Skjult ID med pseudonym Ludo on. 10 april 2013 22:31

@abc: Ok, men hvorfor ikke?

@Stvg: takk for det.

Skjult ID med pseudonym Savage on. 10 april 2013 22:33

Det kan også være tilfeldig hvem man svarer og ikke svarer faktisk.
Det trenger ikke være at hun mislikte profilen din.

En uke kan jeg få fire mld og svare en.
En uke kan jeg få to mld og svare begge. Bare på grunn av bedre tid.

Prøv på nytt du:)

Skjult ID med pseudonym happydame on. 10 april 2013 22:33

Jeg er vel ikke av de damene som får mest meldinger, og er langt fra plaget med pågående meldinger.. så i min verden hadde det gått fint å få melding nr to etter så lang tid.

Som du sier, kanskje har hennes smak eller situasjon forandret seg, det gjør den i mitt tilfelle innimellom i alle fall (Kvinne i 30 årene).

Det verste som kan skje er jo at du fortsatt ikke får svar, og fortsatt ikke har sjanse på henne.. eller blir blokkert og fortsatt ikke har sjanse på henne..

Uansett, lurt å prøve å lure frem at hun besøker din profil før du sender melding, tenker jeg. Sett et nysgjerrig hjerte, i tilfelle hun er av typen som ser de, og titter tilbake om profilbildet ditt er fristende nok.

Skjult ID on. 10 april 2013 22:33

Jeg er dame. (Om det har noen betydning i denne sammenheng). Og jeg hadde aldri sendt ny melding til en som ikke svarte første gang.

Men du har gode argumenter for å gjøre det, så føler du for det er det vel bare å kjøre på :-)

Skjult ID on. 10 april 2013 22:35

@robinsve Har du noen flere og blokke igjen? For ett syn du har på ting! Nei deg vil jeg ikke ha:-)

Skjult ID med pseudonym Flux on. 10 april 2013 22:36

Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig jeg da. Nettdating er jo ikke en vitenskap heller, så har man lyst til å sende en melding så gjør man jo det?

Ikke tenk for mye :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne on. 10 april 2013 22:36

TS kjør på :)

Skjult ID med pseudonym abc on. 10 april 2013 22:37

Utgangspunktet er at jeg tenker det er en god grunn til at vedkommende ikke har svart meg tidligere, at jeg ikke har vært av interesse. Dette i kombinasjon med litt selvrespekt (til tross for mer eller mindre desperat nettsjekking), så sier jeg NEI:) Men lykke til uansett hva hvilket valg du lander ned på!

Skjult ID med pseudonym Ivrig on. 10 april 2013 22:40

Vente litt og sende ny melding, tenker jeg - men den må være positiv, humoristisk eller et eller annet som er hyggelig elller passe smigrende. Hvorfor svarte hun ikke førstegangen. Den positive varianten er at hun var opptatt med å skrive med noen - en potensiell prins, og neste gang hadde hun kanskje krysset for "frosk" og ikke "prins" - og derved er jo den rollen leding i hennes verden.

Skjult ID med pseudonym Øspetind on. 10 april 2013 22:41

Send i vei på nytt. Har hørt noen jenter liker å bli jaktet på;) Kan være forskjellige årsaker til intet svar første gang. Feks distre? Borte på ferie? Ikke sjekker sukker så ofte? Du hadde ett litt dårlig profilbilde første gang, nå kanskje ett bedre, kanskje du har byttet ut "mobil-på-speil-på badet-bilde-av deg selv" og damen har glemt det etter ett halvt år når du nå har fjerna det;) Kjør på!

Skjult ID med pseudonym Ludo on. 10 april 2013 22:43

Takker for alle svarene. Tror jeg må slutte å tenke så mye ja.

Skjult ID med pseudonym missy on. 10 april 2013 22:46

Hehe @robinsve:) Herlig å se "takk i lige måde";)

Skjult ID med pseudonym me too on. 10 april 2013 22:48

Kan være lurt å sende ny melding etter en stund. Men ikke late som du ikke er klar over det. Ikke si: Hei, likte profilen din, lyst til å bli kjent? sånn for andre gang. Da virker det som du spyr ut meldinger og har gullfiskminne.
Men skriv heller at du vet at du ikke fikk svar sist. Og at om du ikke får det nå, tar du tegninga, men at du håper i det lengste. Noe som viser at du vet om situasjonen og at du er ekstra interessert. Det kan tale til din fordel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 10 april 2013 23:16

Sende enda en førstemelding uten svar på den første?
Det er bare masete. For ikke å snakke om at det virker smått desperat.

Fikk du ikke svar første gangen, så er hun ikke interessert. Move on!

Skjult ID med pseudonym rattatoill on. 10 april 2013 23:16

Begynn i annen ende tror jeg. Start med en tribal-tatovering, gå så videre med å trene deg en overkropp som passer tribalen( drit i bena, de har du ikke bruk for), poengter at du har HØY lønn og utdanning(om du faktisk har det eller ikke har ingenting og si), si ja takk til en av de "penisenlargement-greiene" som ramler inn på hotmailen. Store mengder solarium, hudkreften kommer nok snikende om noen år men pyttpytt..hva gjør man ikke for litt oppmerksomhet.
Ikke få deg katt, det funker ikke. Ikke vær deg selv heller. Og er du barnløs, gjennomsnittlig fyr på 35 fra distriktet som ikke har hatt seg noe på en stund da hjelper det ikke hva du gjør, damene lukter "styr unna!" gjennom ethernet-kabelen.. Akkurat det forstår jeg ikke hvordan de skjønner, kommer sikkert bare en gledeståre eller to når "det" skjer igjen men ikke noe mer drama enn det lizzom..
Sånn...godt å få det ut. Beklager at det skjedde i en tråd merket som seriøs..

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 11 april 2013 20:19 Privat melding

Kjør på!

Jeg har noen ganger ikke svart på de første meldingene fordi jeg ikke har vært intressert, men så en kveld etter flere meldinger fra fyren så har jeg valgt å svare. Tilslutt ble jeg med fyren på cafe og likte han bedre og bedre :)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 11 april 2013 20:21 Privat melding

kjør på. send en melding nr 2 :)

Skjult ID med pseudonym Dag to. 11 april 2013 20:30

Kjør på, alle er litt følelsesmessig ustabile innimellom, du kan ha vært uheldig med tidspunktet..

Og det har ihvertfall ingenting med selvrespekt å gjøre. De drukner i meldinger, og svarer de ikke er det i verste fall etter en kort titt på noen bilder av deg og litt tekst du har skrevet.

Faen, til og med jeg merker at det innimellom avhenger av dagsformen om jeg svarer på en førstemelding eller ikke.