Alle innlegg Sukkerforum

Hva foretrekker dere menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 12 april 2013 20:57

Etter en haug med meldinger fra forskjellige, så sitter jeg igjen med et spørsmål...? Hva er det som får dere menn til å kontakte en kvinne? Fine/sexy bilder, en gjennomført beskrivelse av seg selv eller begge?

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 12 april 2013 21:08 Privat melding

Hvis bildene er fine, og teksten er bra....
-da er det melding på vei :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 12 april 2013 21:08

hæ? kan ein kontakte andre her??????

Skjult ID med pseudonym belling fr. 12 april 2013 21:17

@blindebukk
Nei, det går ikke an.
Noen misforstod bare.
Det finnes bare forum og kun forum her.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 april 2013 21:20 Privat melding

Det er jo en helhet. Jeg kan finne på å sende en hyggelig melding på bakrunn av noe jeg finner positivt i profilteksten og kan skryte av det uten at jeg vil noe annet enn å sende en hyggelig melding. Det kan være alt i fra verdier eller egenskaper jeg setter høyt eller noe spesifikt som fasinerer meg.

Jeg skriver ikke så veldig mange meldinger egentlig og prøver å etablere kontakt med "en og en" i gangen, og det hender at jeg går mer seriøst inn for å å få kontakt, da er det selvsagt en person jeg synes er flott å se på og så har hun gjerne en appelerende tekst, da må det være en tekst som jeg føler matcher min personlighet, og også utfordrer meg litt. Altså en person jeg gjerne vil bruke tid på å bli bedre kjent med for å se hvor det kan føre.

Det er litt vanskelig å si sånn på ordet hva nøyaktig det kan være som trigger, men hos meg ligger omtanke og respekt for andre mennesker høyt, om man viser en slik personlighet i kombinasjon med at man har et tenkende hode så begynner det å hjelpe. Er man i tillegg glad i et godt glass rødvin og hjemmekos, like mye som at man av og til kan gå på en fjelltopp, da er det bra. Videre må du da enten bo i umiddelbar nærhet eller være villig til å flytte.

Jeg skriver ikke eller svært sjelden kun til et bilde, eller kun til en god tekst. Ha begge deler. Jeg vil at dama skjønner at jeg velger henne for mer enn bare det ene. Og så må jeg ha inntrykk av at jenta vil ha noe mer enn bare en flørt.

Jeg styrer unna folk som virker hyperaktive, type klarer ikke å nyte en film uten å klatre i gardinene. Jeg prøver å styre unna de som reiser hele tiden, for det går ikke med det livet jeg har. Reise ja takk, hele tiden? Jeg har ikke evigvarende bankkonto, så det må komme noe inn først.

Men nå har jeg fått et relativt avslappet forhold til denne formen for "dating" og er ganske laid back og prøver å bli kjent med noen uten noe mer fuss akkurat nå, så nå skriver jeg mest fordi personen virker spennende, så får man ta det som kommer, som det kommer.

Til slutt er det vel like mange grunner til å skrive til noen som det er medlemmer her inne. :) Litt innblikk i min tankegang.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 12 april 2013 21:58

belling..ohh:) takk og pris...