Alle innlegg Sukkerforum

åpningsreplikker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dagdrømmer lø. 26 juli 2008 10:24

Noen som har noen gode forslag til åpningsreplikker for å rett og slett få svar tilbake ?

Jeg har forsøkt en del med bare helt enkle som "hei, heisann, hvordan står det til, osv"

Disse virker kanskje på 1 /50..

Så har jeg prøvd en del med litt lengre tekster der jeg skriver en liten kort tekst om hvem jeg er og hva jeg ønsker og hvorfor jeg tok kontakt med akkurat denne personen..

Dette virker bedre, gjerne 10/50..

Nå er jeg på jakt etter "den perfekte åpningsreplikk" som gir iallefall 25/50.. Noen som har en slik en ? :)
Eller en god en iallefall :)

Og dere jenter er litt slakke med å ta kontakt først..

Jeg tror dette kan ha seg med at slike nettsteder som dette er undertallig på damer, og at guttene prøver og prøver for harde livet og postkassa hoper seg opp med masse dårlige sjekketriks.
Hva synes dere damer at skal til på en første kontaktmail for at dere skal svare ?` (ser det er mange av dere som ikke gidder se på profilen engang så da regner jeg med at det er noe i kontaktmailen som rett og slett er avgjørende)

Håper på mange svar :o)

Skjult ID med pseudonym Bunny lø. 26 juli 2008 10:38

Hvorfor sløse bort tiden .... Hva med et treff i kveld ? ;o)

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 26 juli 2008 11:35 Privat melding

Jeg har hatt et litt spesielt alderssøk i min profil i forhold til mange andre på min alder (26-36). Dette har ikke bare vært lett, for de fleste menn som er i den alderen ønsker seg helst jenter i 20-årene. Jeg har valgt å spille på dette -med stort hell. :)
En åpningskommentar med: "Hei! Jeg er riktig nok 6 år for ung, men jeg prøver meg allikevel. Forhåpentligvis kan dialekten min veie opp for det! ;)" har fungert veldig bra for min del.

Det verste jeg får er allikevel åpningskommentarer hvor det bare står alt fyren ikke er god på. "Hei. Jeg kan ikke synge, jeg trener sjeldent, jeg liker ikke å se på oppussingsprogrammer." Vel, om dette hadde vært ment som en knakende god ironisk vits, er det moro. Men når man leser profilteksten og ser at fyren faktisk ER så kjip (i forhold til mine "krav") som han sier, er det ganske dødfødt.

Og gutter, "Hei. Vil du bli bedre kjent?" er ei bortkasta melding! Bedre kjent?? Vi er jo ikke kjent i det hele tatt! :) Finn på noe gøy heller!

Maren

(kvinne 28 år fra Oslo) lø. 26 juli 2008 12:03 Privat melding

Og forresten: været er heller ingen god åpningsreplikk...

Skjult ID med pseudonym timey lø. 26 juli 2008 12:08

;-o)

da vet jeg jo litt mer om hva du liker!:-o)

Kanskje jeg sender deg en ny melding!:-o) Vi får se!:-)
Håper nå uansett du finner noen som kan passe på deg i hovedstaden, selv om ikke jeg kan gjøre det for øyeblikket!:-)

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 27 juli 2008 01:07

Hvordan skal du fikse en få-setningers åpning som skal få halvparten av 50 personer til å føle seg sett og reagere nok til å svare deg? Da må du vel ta bryet med å individualisere hilsnene dine ;-)

Hei, hvordan står det til osv er meldinger som dytter jobben med å få igang en kontakt over på den andre, og da skal du huske på at det ikke var den andre som var motivert nok til å sende en melding i utgangspunktet.

Det er ikke for mye stress å ta kontakt hvis du ikke gjør det med 50 jenter i slengen ;-)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet sø. 27 juli 2008 10:03

Mitt inntrykk er at åpningsreplikken ikke trenger å være særlig lang.. Men den må selvsagt være fengende.
Ta tak i profilen til hver enkelt, og lag åpningsmeldingen ut fra det.

Jeg har hatt stor suksess med det..

Jeg sender forøvrig ikke meldinger til 50 jenter i slengen heller, jeg velger ut 1-5 jenter jeg sender en melding til og pleier kontakten med.. Så ser jeg hvor god kontakt jeg får med de, og hvor mange av de det er noe poeng i å etablere ordentlig kontakt med..

mareeeen sin profil er et godt eksempel på en profil jeg kunne skrevet mye fint med utgangspunkt i.. Og kanskje jeg gjør det en dag også..
Jeg titter alltid innom flere ganger før jeg legger igjen en melding, liker å lese gjennom profilen noen ganger først.

Skjult ID med pseudonym booyah sø. 27 juli 2008 10:32

Den åpningsmeldingen jeg har hatt suksess med var forholdsvis lang og godt gjennomtenkt, men så var/er mottakeren også svært interessant. Jeg har også sendt en del kortere meldinger (men allikevel mer enn one-linere) der jeg spiller på ting i profilen hennes og prøver å skrive litt humoristisk - ingen suksess der, jeg har bl.a. fått et sort hjerte (som forøvrig er en ærlig sak, det er tross alt for sorteringens skyld).

Skjult ID med pseudonym Solstrålen sø. 27 juli 2008 10:42

@ 'dagdrømmer':
Desverre er det slik at mange av oss jenter mener at dere gutter også er ganske slakke til å ta kontakt først...
Ikke lett, dette her...

Åpningsreplikker som dette; " Åssen går det'a?", "Hei"...., "Skal vi bli kjent?", "Hei snuppa"... er desverre ikke noe som fenger meg personlig. Det må, som flere skriver her over, stå litt mer som gjør at det blir interessant. En åpningsmail som tar tak i noe av profilen, som det er litt 'snert' i og som gjerne er litt humoristisk, DET fenger!

Skjult ID med pseudonym dagdrømmer sø. 27 juli 2008 11:00

takker for mange gode svar :)

Jeg er enig med dere som sier at man må lage en individuell åpningsreplikk.
Dette samsvarer egentlig med mine erfaringer også.

@Ærlighet
Jeg har ikke sendt til 50 jenter av gangen.. du vet.. 42.7 percent of all statistics are made up on the spot ;) he he
Men poenget mitt var å bruke tall for å vise hvordan jeg opplever det.

Dere skriver ofte ting som dere IKKE vil høre, som i seg er ganske bra å vite at dette er "bad". Men hva vil dere høre da ? Gi noen eksempler på hva DU ville svart på ? :)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet sø. 27 juli 2008 13:20

dagdrømmer:
Jeg mente ikke det heller, det var bare et tilfeldig eksempel fra meg og.
Men sett deg ned, og skriv gode gjennomtenkte meldinger..

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 27 juli 2008 20:07

Så lenge en førstemail ikke sier "Sex i kveld!" eller "Jeg er kåt" eller andre dumheter, betyr en førstemelding lite for min del.
Den bidrar til at jeg går inn på profilen, ser i albumer og leser teksten til vedkommende. Dette avgjør mitt svar.
Om jeg svarer dette mennesket som en invitasjon til videre kontakt, er det de to tre påfølgende meldingene som tillegges vekt.

Så svaret på hva du skal skrive er; Skriv hva du vil, men være oppriktig og deg selv i den grad du klarer - og det er lov å smile :-)

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 27 juli 2008 20:44

problemet mitt, når jeg er inne på en søt jente sin profil, er at profilen i liten grad gir meg noe å ta fatt på i meldingen.. føler det blir kunstig å være superinteressert i aerobictreningen hennes, hvilket fjell hun går fjellturer i, hvilke konserter hun skal på etc i første melding.. det er jo sånn en uansett får vite når en etterhvert blir kjent.. så.. hmm.. ikke lett å komme opp med noe som er individuelt med en liten snert utenom det vanlige..

je veit nå itte je.. trur kænsje profilbilde å dæ å gi en lyd ær dæ viktigste.. men je er nå bære en simpel mænn på niogkjuge..

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 27 juli 2008 21:23

Dette her er vel rasende enkelt egentlig. Enten så liker hun profilen din og det du skriver eller så liker hun det ikke, eller en mellomting. Hvis jeg for eksempel leser Zitelle rett, så spiller det ikke så mye rolle hva man skriver, så lenge det ikke er dumt eller ufint skrevet. De ser kanskje på profilen din, (hvis de tar deg alvorlig), og så velger de å svare eller ikke.

Jeg tror 20% svar er veldig bra, 10% er kanskje mer realistisk. Får du ikke svar og du vet at de har lest meldingen din og har vært innom profilen din og det ikke kommer noe svar etter noen dager setter du "Ikke interessant" (sort hjerte) og de blir borte fra listene dine og du fra deres. Bra for deg og for dem. Man har det bedre ved å fokusere på de som faktisk bryr seg enn de som ikke gjør det. Se det halvfulle glasset i stedet for det halvtomme..

Jeg er absolutt ikke noen ekspert og er av de mer forsiktige her inne. Jeg skriver nesten bare til folk jeg har møtt eller som jeg kjenner på en eller annen måte. I liten grad til folk jeg bare har sett profilen til. Men det hender og burde hende oftere. :-)

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 27 juli 2008 21:51

draupne: eh?.. skriver med folk du har møtt eller som du kjenner på en eller annen måte? .. snakk om å være forsiktig :-) Tror kanskje jeg ville anbefalt facebook eller lignende hvis målet er å kun snakke med folk du allerede har møtt/kjenner på et vis...

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 21:54

Jo... jeg synes det spiller en rolle hva vedkommende skriver! Dersom han kommer med et tema som jeg kan hekte meg på, så er det lettere for meg å svare på en god måte, enn de gangene det kommer en melding om "står til i kveld?" eller "lyst å bli kjent?"

Det er ikke så mye fordi slike meldinger ikke tiltar meg, men jeg har opplevd at dersom jeg sender like "late" eller intetsigende meldinger tilbake, så kommer vi aldri noen vei, og kommunikasjonen dør ut i løpet av noen få dager.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 27 juli 2008 21:58

Ok Juni.
Men selv synes jeg ikke det er så vanskelig å starte en samtale. Man kan jo si hva som helst! Om han sier noe intetsigende, så kan det jo være ditt ansvar å endre dette - ikke hans? Vi jenter må da også leke at vi har baller....

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 22:03

Zitelle:

Jeg har immaginære baller nok så det holder, men av og til har jeg lyst til å teste ut menns baller...
:-)

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 27 juli 2008 22:07

Hvorfor synes du vi må testes, Juni?

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 22:13

Mann:

Jeg tar ofte stort ansvar for kommunikasjonen jeg får her inne (tror jeg selv i hvertfall) så de gangene det kommer en litt for rund og intetsigende melding inn til meg, så svarer jeg på samme måte for å se om han blir mer krevende eller mer kreativ i neste melding. Kanskje dumt, frekt og bitchy av meg....
Men jeg tenker at da har jeg jo faktisk svart han og vist at jeg er interressert, så da bør det ikke være så skummelt å prøve å bli bedre kjent med meg og komme med mer nysgjerrige spørsmål :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 27 juli 2008 22:22

Ikke bitchy. Ikke frekt. Eventuelt litt dumt, juni :-)

For med dette overlater du jo "din skjebne" til ham? Kanskje han tenker: Denne dama var det ikke noe tak i, dette gidder jeg ikke.
Hva med at du viser litt muskler, så kan du få velge bort om du synes han er interessant eller ikke på et noe mer riktig grunnlag?

Bare en tanke.....for om du føler at det er du som driver en samtale så kanskje du ikke snakker med rette menneske?

(mann 47 år fra Telemark) sø. 27 juli 2008 22:23 Privat melding

Jeg tror du kommer lant med å faktisk lese profilen du vurderer å sende en melding til, og skrive noe som oppriktig kommer fra hjertet, en detalj fra profilen som traff deg, eller som fikk deg intressert -om dette viser seg å være en felles plattform så kan dere ogås ha noe å snakke om. Svarer hun ikke, så er det jo like bra for har hun tatt seg bryet med å titte innom din profil og ikke finner noe som hun fatter interesse for så har du i alle fall vært ærlig, og valgt ut det som dusynes var mest viktig, eller mest treffende for deg.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 22:31

Zitelle:

jupp: er slikt som skjer innimellom: jeg syntes ikke det var noe tak i han og han syntes ikke det var noe tak i meg, og kanskje var det dumt for oss begge, og kanskje var vi dumme begge to :-)

Og Zitelle... det er alt for varmt til å bli analysert sånn en glovarm søndags kveld ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 27 juli 2008 22:42

Det var ikke ment som noen analyse, det var snarere bare en tanke, men den var ikke bedt om og jeg mener selv at jeg var litt teit :-)

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 22:55

Zitelle:

teit? neh...

:-D

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 27 juli 2008 23:00

Joda. Den var litt kommer her og komme her aktig, og jeg tenkte på det da jeg så at Nimbex svarte til tråden og ikke til alle andre :-)

Skjult ID med pseudonym draupne sø. 27 juli 2008 23:12

Mr Jepp. Jeg har ikke som mål å snakke eller skrive med folk jeg kjenner, men det blir gjerne slik. Mål setter jeg ikke. Men det gjør kanskje du? Jeg har møtt ganske mange her inne på forumet på sukkerfester og lignende. Noen blir man litt kjent med, det er jo meningen. Jeg er også på facebook og diverse andre nettsteder, men er nok mest seriøs her.

Jeg har skrevet med en del jeg ikke har sett også, og jeg har nok en bedre svarprosent enn 20%, kanskje 50%, kanskje enda bedre. Men så vet mange hvem jeg er før jeg skriver fordi jeg har møtt dem.

Det er mange hyggelige mennesker her. Og man behøver jo ikke å date alle man skriver med eller møter. Det blir jo slik med de aller fleste.

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 28 juli 2008 00:50

Absolutt ALLE menn her inne burde åpne med "Pule?" (bortsett fra meg da, som da kan menge meg alene med det som er av jenter her etter at Sukker brøt sammen i en sort hjerte-orgie man ikke har sett maken til siden tiden etter at skuddene falt i Sarajevo i 1914.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 28 juli 2008 00:53

*ler*

(mann 34 år fra Aust-Agder) ti. 29 juli 2008 13:29 Privat melding

Kjør på med et rollespill eller noe slikt, gjør det interessant men kanskje ikke for personlig :) Eller - som så mange andre her; skriv noe personlig og inkluder litt fra profilen. Vis at du ikke bare er interessert i bildene, men faktisk hele personen. Gjør det interessant og morsomt for dem å svare - eller aller best; skriv noe som gjør dem nysgjerrige, slik at de gleder seg til du svarer :)

Det finnes ingen fasitvsvar, bare retningslinjer :)

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ti. 29 juli 2008 13:33

Mine åpningsreplikker funker alltid.
Jeg følger diskret med på avstand først for å finne ut hva slags person jeg har med å gjøre.
Når jeg så tar kontakt er det full kontakt med en gang som følge av en genial åpningsreplikk.

Skjult ID med pseudonym juni ti. 29 juli 2008 13:34

gulp... rollespill? sist gang jeg gjorde noe slikt var det via en utdannelse...
:-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 29 juli 2008 13:37

ærlighet:

dærskuttendøtte så flink du er!
;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 29 juli 2008 22:24

@ hansomspør

Du åpnet "a can of worms", vet du det? *lol* Jeg har ikke hatt så mange tilbud om pulings i hele mitt liv...;-) Gi det noen dager, så kan du sende meg ei melding...*flire*

@ Ærlighet

Good to be a genious. ;-) Dette kalles taktikk, forresten...hehe. Imponerende...;-)