Alle innlegg Sukkerforum

Forelsket, trenger råd.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tk ma. 15 april 2013 02:06

Hjelp, jeg trenger råd!
Gjerne fra dere jenter her inne. Det har seg slik at jeg traff ei fantastisk jente her inne for en god stund siden. Vi datet og fant tonen, holdt sammen noen mnd. Jeg følte meg som verdens heldigste gutt. Gikk rundt og smilte fra øre til øre, jeg oste av selvtillit og overskudd. Ja jeg hadde rett og slett truffet kvinnen i mitt liv, men desverre så trakk hun seg unna. Ikke noe spesielt galt, hun hadde vel bare ikke de samme sterke følelsene som jeg fikk for henne. Til tross for dette har vi holdt litt kontakt iblant, spist middag sammen,vært på skitur osv.
Det har nå den siste tiden vært en gjensidig forståelse for at det nå kun er snakk om et vennskap, så får vi heller se hvor det ender. Helt greit egentlig, men jeg ønsker jo videre i livet, meldte meg derfor inn igjen for å gjøre et forsøk på å treffe ei ny hyggelig jente, men så etter en stund her så ser jeg henne også her inne. Det er helt rart, men alle de sterke følelsene jeg engang hadde for henne var bare plutselig tilbake. Er nå så forvirret på hva jeg skal gjøre.
Bite tenna sammen, gjøre et forsøk på å la henne være og prøve å glemme dette for godt? Eller kontakte henne her og fortelle virkelig hva hun betyr og hva jeg føler for henne?

Synes dette er skikkelig vrient, har fått en skikkelig klump i magen, tenker på henne hele tiden. Klarer liksom ikke tanken på at hun som gjorde meg så lykkelig skal bli borte for godt, selv om fornuften innerst inne forteller meg at det er det rette. Nå er det nå engang slik at i slike tilfeller er det ikke alltid like lett å følge fornuften desverre:-(

Er veldig takknemmelig om noen, kansje spesielt noen andre jenter ville tatt seg tid å fortelle hva de skulle ønske i en liknende situasjon.

T

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 15 april 2013 02:44

Hei. Jeg er ikke jente men har lyst til å si en ting allikevel. Hadde du orket å vise henne dette skrivet ditt? Det virker så ekte og oppriktig. Du har en inderlig lengsel etter henne. (Men du er kanskje redd for at dét vil gjøre et fremtidig vennskap mere vrient?) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym happy ma. 15 april 2013 02:48

Hei.
Huff, dette var ikke lett. La oss se på alternativene:

1. Du forteller hva du egentlig føler og ser hvordan hun reagerer på det. Sjansen er jo stor for at hun ikke føler det samme siden hun tidligere har sagt nettopp dette. Du risikerer da at hun ikke lengre vil være venn med deg, da det ikke er lett å være venn med en du vet har sterke følelser for deg. Men igjen, mulig hun ikke bryr seg om det og dere kan fortsette å finne på ting sammen, men jeg personlig syns det er vanskelig.

2. Du sier ingen ting og fortsetter å være en god venn. Kanskje din forelskelse går over, eller kanskje den blir sterkere. Blir den det ligger du "tynt an". Å omgås et menneske uten å kunne vise følelser er grusomt, men igjen, du kan jo være litt på småflørteren uten å være direkte. Kanskje faller hun for det :) Men spar på komplimentene og vær litt kuul. Ikke vis at du liker henne alt for godt.

3. Du kutter all kontakt, graver deg ned i jobb eller studier og tenker at det finnes flere fisk i havet (etter en passende sørgeperiode).

Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort i en lignende situasjon, men vet at jeg ikke setter pris på masete menn som hele tiden skal fortelle hvor vakker jeg er, hvor fantastisk jeg er osv. Da virker du lett desperat og det er vel ikke veldig tiltrekkende.

Lykke til!!!!

(mann 51 år fra Oppland) ma. 15 april 2013 03:10 Privat melding

Drit i henne. Hun ønsker bare vennskap. Bli aldri forelsket igjen, du vil bli såret. De fleste forhold blir slutt en eller annen gang. Derfor er vi ekser til noen.

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 15 april 2013 07:41 Privat melding

Hva som er rett for deg vet bare du. I min verden er forelskelse noe så spesielt at jeg ville sagt hva jeg følte.. Og eventuellt tapt.. Men i mitt hode er det bedre enn å angre på det en ikke sa:)) lykke til ..

Skjult ID med pseudonym TighteMeg ma. 15 april 2013 08:05

Jeg er ikke jente men i samme situasjon som deg!
Jeg forelsket meg da i en kollega. Hun er det mest fantastiske mennesket jeg ever har vært bor i. Ja, jeg var da dum og alt det der siden vi begge var gift og har barn. Men ting er ikke lett når en er på fest og har det gøy sammen... Vi er nå begge skilt men hun vil ikke ha meg lenger.... Etter 3 år har jeg like sterke følelser for damen. Det har kanskje noe at vi jobber sammen. Jeg har det vondt hver fang jeg ser hun og prøver å skjule det. Det blir da noe ligg etter fest eller noe fordi vi begge likte sex vi hadde da vi var sammen. Men that's it, vet at det aldri blir noe mer. Jeg har en litt spesiell jobb så det er ikke bare å bytte heller. Da må jeg flytte eller pendle langt og som pappa som er glad i sine barn har jeg ikke lyst til det... Da går jeg heller med vond hjerte og møter damen med et smil.... Noen dager er vi som før, tuller og ler har det gøy sammen, andre dager er det et helvete og jeg skygger unna og klarer ikke se hun i øyne!

Håper det ordner seg for oss ulykkelig forelskede en vakker dag!!!

Skjult ID med pseudonym tk ma. 15 april 2013 08:22

Hei og takker for fine svar her. Kan jo fylle inn her at det å forsette dette "venskapet" dersom hun skulle fine noen andre blir vanskelig. Har alt for sterke følelser for henne til det.

Det føles litt som er være eller ikke være nå og jeg har så lyst å fortelle henne hvor fantastisk hun er for meg (selv om vel egentlig vet det fra før).

Selv blir jeg jo også tiltrukket hvis det er litt mystisk, jeg må kjempe litt og ikke alltid vet hvor jeg har den andre. Er are så sinnsykt vanskelig når det gjelder en selv og et føles litt som om hun glipper for godt nå.

Og ja, dette er ærlig og oppriktig, jeg kunne godt vist henne dette jego m det var noen mulighet for at det kom noe godt ut av det. Bre for ordens skyld så er vi i midten/slutten av 30 åra. Jeg ar hatt flere båd kortere og lengre forhold bak meg. Sier ikke dette nå bare fordi je er helt fortapt altså, men hun er faktisk den første jeg noen gang hr fått den helt spesielle følelsen av dette er virkelig den rette for meg.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 15 april 2013 08:26

Du bør konfrontere henne med følelsene dine, så må du vurdere "vennskaps" forsettet ditt, hvis du synes det er greit å gå rundt og være venner på falske premisser, og være smårar av følelser, så hold frem som du stevner. Hvis ikke, Sukker har en blokkeringsfunsjon, det kan være greit å bruke den og for å komme seg videre.

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 15 april 2013 09:20 Privat melding

Jeg har sett venner som aldri gav opp. Stilte opp for henne og de ble sammen. Men jeg har også sett de jentene som utnytter pga at gutten liker dem så godt. Jeg tror det er verdt å kjempe ganske lenge hvis du føler det så spesielt. :)

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 15 april 2013 10:02

Vært i den situasjonen flere ganger, anbefaler deg å ta det opp med henne og si eksakt det du skriver her, det er nok den eneste måten du vil få "ordentlig" fred på, og ikke gå rundt å lure på "hva om".

Det vanskelige er at hun sier nei, da må du nok trekke deg unna henne slik at du kan komme deg over de følelsene du har hatt for henne. Har du litt flaks der så skjer akkurat det og dere kan da gå tilbake til å være venner, hvis ikke så er det bare sånt livet er.

Men har du flaks, sånn SKIKKELIG flaks, så kan det hende du smelter hjertet hennes og hun faller for deg! :)

Bare ikke ha DET som en forhåpning, bedre å vente det verste sånn sett...

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 15 april 2013 11:20

Du vet nok innerst inne at hun har avsluttet forholde til deg for godt. Hun har jo gjort det slutt og begrunnet hvorfor, og hun er her inne på søken etter ny partner. Det du trenger, er nok enda en bekreftelse fra henne på at det er slutt.Kun slik kan du få banket inn at det er over og ut. Derfor kontakter du henne igjen og sier hva du føler. Du vil da få beskjed om at det er slutt. Det er viktig for deg å høre, virker det som, så gjør det.

Dere har kun vært sammen i noen mnd., så jeg ser ingen grunner til at dere skal fortsette med et vennskap, spesielt ikke når du har følelser for henne. Det beste er å få det endelige avslaget, og gå livet i møte uten henne. Husk at du har levd et langt liv FØR du traff henne - du klarte deg uten henne i mange år, så hvorfor ikke nå? :)

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 15 april 2013 11:37

Juicer: Hvorfor skal han kaste bort tiden sin på det ? Hun har allerede gjort det slutt, og det av en grunn. Tenk så stort nederlag det blir å prøve det du skriver, for så, etter lang prøvetid med diverse subtile tilnærminger til saken, nok en gang kommer til samme erkjennelse: Hun er ikke interessert

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 15 april 2013 11:40 Privat melding

Vel dere fant jo ikke den ærlige tonen, så alt komme ikke frem når dere forsøkte. Jeg tenker at det ikke er noe som stemmer i utgangspunktet mellom dere to.

Å løpe etter henne blir helt feil. Jeg tror på kjærligheten og visst det skal bli noe mellom dere, så må du bare være tålmodig. Å mase på henne hjelper ikke. Vil hun være sammen med deg, så hadde hun vært det tenker jeg.

En ting som kommer med aldre, er kunnskapen om at en forelskelse går over. Det tar tid og er vondt, men det går over. Ta tiden til hjelp og gå videre, uansett hvor tungt dette kan virke nå. Det vrimler av singel flotte damer der ute, så du finner en ny når tiden er moden.

Skjult ID med pseudonym tk ma. 15 april 2013 12:02

Takker igjen for ærlige svar her.

Til dere som mener at jeg bør la dette være nå,evt heller la henne komme til meg. Jeg er fullstendig klar over at det kansje er det mest fornuftige og rasjonelle i dette tilfellet.
Vanligvis er jeg og en meget fornuftig og rasjonell kar. Det er bare det at i dette tilfellet så er det så sinnsykt vanskelig å tenke rasjonellt. Ja kansje jeg skremmer henne vekk for alltid ved å fortelle henne hva jeg føler for henne nå. Sjansen for at hun lar seg sjarmere av det jeg har og si er vel ikke veldig stor kansje. I motsatt fall så er det hvertfall helt sikkert at dette er endelig avsluttet.

Om vi bare fortsetter som før er jeg vel redd det bare går over, at hun sikkert finner seg e ny, noe som vel kan kalles seigpining av verste sort, men kan jo også hende tonen endrer seg om vi bare fortsetter å ha det hyggelig sammen iblant.

Det skal sies at mens jeg har kjent henne så har hun mer eller mindre vær nokså vanskelig å komme skikkelig inn på når det gjelder å snakke om føleler. Det kan jo være hun har vært uskker hele tiden, eller rett og slett som noen, bare er slik. Det er vel noe av dette som også får henne til å bli en nøtt, noe å strekke seg etter samtidig som det også blir vanskeligere å gi helt slipp når noe kan tolkes som usikkert

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 15 april 2013 13:35

uff dette hørtes så sårt ut! Kjære deg jeg tror du må fortelle henne det. Det er bedre å ta sjangsen enn å ikke gjøre det. Som du selv er inne på det å fortsette vennskapet blir bare seigpining. Hvordan skal du takle det når hun finner en ny? Late som ingenting og bli venn med den nye mannen i livet hennes og? Nei du bør nok tenke på å ta den tøffe løsningen.Si hva du føler, det er jo en sjangse for at hun føler det samme. Hvis ikke så var det vell alikevell på tide at vennskapet tok slutt? Tror ikke det er bra for deg å gå sånn. Har vært borti noe sånt med en kompis, gjengjeldte ikke følelsene hans men tror det var en bra ting at han fikk sagt det. Vi er ikke venner nå. Men ser hun på deg som en kompis vil hun jo og prate til deg som en kompis. Fortelle deg om mennene i livet hennes, spørre om råd, din mening osv. Det vil bli veldig sårt tror jeg.

Skjult ID med pseudonym xx ma. 15 april 2013 13:45

Når hun har plassert deg i vennefella skal det mye til for å komme seg ut av den.

Eneste bittelille muligheten slik jeg ser det, er å kutte all kontakt i ihvertfall et par måneder, gjerne lenger, for å "nullstille" litt. Og så kan du prøve igjen.

Ikke at jeg hadde giddet det men...

Å åpne seg og fortelle om følelsene synes som regel damene bare er kleint, når de ikke har de samme følelsene for deg.

Skjult ID med pseudonym me too ma. 15 april 2013 14:00

Jeg ville sagt til henne at du har følelser for henne, og som du tar konsekvensen av for egen del. Du trekker deg derfor una holder deg derfor borte så langt det går. Fordi du må prøve å gå videre.

Da vil hun tvinges til å kjenne etter om det er greit at DU glipper. Det vil øke respenkten for deg enten hun er interssert eller ikke. Ta ansvar for eget liv! Vis at du både er seriøst interessert, men må ta hensyn til deg selv slik ting er.

(For øvrig ville jeg deaktivert profilen her også, for jeg håper jeg slipper å skrive til menn som er så mentalt opptatt).

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 15 april 2013 14:08

Si det. Tullete utstrekking i tid, spill og spekulering er det kjedeligste som finnes. Og dessuten, som for eksempel med opplegget som Juicer presenterer - med mindre du har en habil døgnfungerende skuespiller i magen vil hun gjennomskue deg, og DA blir det kleint da.

Si det. Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

Skjult ID med pseudonym tk ma. 15 april 2013 15:43

Jeg er redd hun vil føle seg ukomfortabel og presset om jeg forteller henne det direkte. Hun er som sagt en person som ikke har så lett for å åpne seg og har ikke så lett for å prate om slike ting.
Kansje det er bedre å sende henne et fint brev her inne der jeg sier hva jeg føler for henne.

Tror aldri jeg kunne tilgi meg selv uten å fortelle henne virkelig hva hun betyr for meg. Spørsmålet er vel mer når og hvordan.
Blir det ikke noe respons da så har jeg hvertfall prøvd og det vil være mye letter å gjøre som "me too" sier.

(mann 43 år fra Rogaland) ma. 15 april 2013 16:02 Privat melding

@lusa @me2 kunne ikke være mere enig!

@TS At fortsætte som venner virker ret uaktuelt med den situation og mængde af følelser du har for hende, så efter min mening er det bare at komme i gang og få fortalt hende, hvad du føler!

Jeg har så utrolig svært ved at forstå, at nogen faktisk lever i sådanne situationer, da det må være utrolig stressende og frustrende. Hvis du får fortalt hende, hvad hun egentlig betyder for dig og hendes svar er, at dette ikke er gengældt, så ved du det i det mindste og kan komme igang med at komme videre og finde hende, der faktisk vil have dig lige så meget, som du vil have hende:)

Det kan jo også være, at du kan blive venner med hende igen efter noget tid, når du har fået bearbejdet dine følelser for hende.

Dette er ikke en sjov situation at være i, så hvorfor pine dig selv ved at blive i den?

Skjult ID med pseudonym seigmann ma. 15 april 2013 17:23

been there done that. det er bare å gå videre. eller hjelper ikke å å være en klengete eks . ikke mandig. eller tiltrekkende

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 15 april 2013 17:54

Skal si det motsatte av de andre her: Ikke si noe. Jeg har vært i samme situasjon en gang eller to og har selv konkludert med at dette er fantastiske mennesker som jeg vil ha i livet mitt, som gode venner....altså ikke verdt det å si ifra om hva jeg føler. Forelsken går over av segselv etterhvert. Bedre å beholde en venn enn å miste en.

Skjult ID med pseudonym tk ma. 15 april 2013 18:03

Svar til Kommode her:

Med de følelsene jeg har for henne nå så funker det nok dårlig når jeg vet hun er på kikkern etter en annen. Det fungerte derimot ganske greit en god stund før dette skjedde selv om jeg må innrømme at jeg var veldig obs på alt hun sa og gjorde, analyserte om det kunne bety noe mer. Det irriterer meg litt og, men har vanskelig for å la være. Det er vanskelig å være naturlig og avslapet når man går med slike tanker.

Om vi noen gang skulle finne tilbake så vet man jo aldri hvordan det blir. Jeg vet bare hvordan det var når ting var bra mellom oss, det er noe jeg gjerne vil føle igjen.

Skjult ID med pseudonym susibabe ma. 15 april 2013 18:16

Du har vel vanskeligheter å slippe løs. Men du er nødt til det vil jeg tro. Hadde du vært interessant nok for henne hadde hun ikke letet etter en annen, ikke sant:)

Stay cool, move on :-)

Det blir tøft i starten, men du må da gjennom. Vær en mann ikke en tøffel!

Du klarer det hvis du vil ! ;-)

Skjult ID ma. 15 april 2013 18:18

tøfler er vaffal varme som vafler

Skjult ID med pseudonym _smilet_ ma. 15 april 2013 18:25

Ville heller spurt om hun er intr, enn å analysert, for kvinnehoder er ikke lett å analysere ;)

Skjult ID med pseudonym . ma. 15 april 2013 20:34

Du vet vel innerst inne at hun ikke er interessert, men tankene dine vil ikke godta det. Prøv å OBSERVERE alle dine tanker rundt dette, uten å reagere på dem, om du skjønner, Så vil du observere alle de sprø tankene som kommer rundt dette, som prøver å se tingene i din favør. Har opplevd liknende, utrolig hvor mange teite tanker som virrer rundt i hodet, som hele tiden prøvde å unnskylde den andre og overbevise meg om at den andre jo måtte være interessert i meg så lenge JEG hadde alle disse følelsene for den personen. Med tiden innser man realitetenen, men det tar tid.