Alle innlegg Sukkerforum

Trenger råd om en mann jeg er blind forelsket i!

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 16 april 2013 15:02

Jeg er ei jente som er selvstendig og ikke lar andre tråkke på meg. Men så traff jeg en mann herfra i fjor sommer som jeg storm forelsket meg i, og fikk samme respons tilbake. Vi hadde det utrolig fint sammen og datet hverandre lenge. Plutselig en dag trakk han seg, fra å føle så mye for meg til å plutselig ikke føle noe som helst over natta. Jeg trur ikke at følelser forandrer seg over natta og derfor har prøvd lenge å finne ut av hva som gikk galt, men har ikke klart å finne ut av det helt bortsett fra at han har følelser for meg, men mer enn det vil ikke han si. Vi gikk mye frem og tilbake, og ingen av oss klarte å gi helt slipp. Nå merker jeg at dette er nok for meg. Jeg har latt han styre meg rundt lille fingeren og mistet meg selv opp i det. Jeg prøver å gi f*, men får det ikke helt til. Tips på hva jeg kan gjøre for å komme meg gjennom dette og klare å gå videre uten han i livet mitt?

Skjult ID med pseudonym utboks ti. 16 april 2013 15:11

Rebound, dog kun sex ikke noe følelser i bildet.
Masse hobby, masse jobb + masse tid

Skjult ID med pseudonym storlav ti. 16 april 2013 15:14

+1 utboks

Så kan du også bruke masse tid med venner og familie, eller være sammen med folk som gir deg positivitet og ikke det dramakjøret der.

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 16 april 2013 15:19

Du må bare prøve enda mer å gi f' helt til du klarer det... Så lenge du lar han få lov til å behandle deg slik, så gjør han det, og det er jo ikke så rart hvis han synes det er greit selv. Slett nr og blokk her, msn og fb, så blir det vanskeligere å kontakte ham i "svake øyeblikk". Når du tenker på ham så må du styre tankene inn på hvordan han får deg til å føle deg akkurat når du har det som verst i forhold til ham, og si til deg selv at han ikke skal få styre deg rundt lillefingeren og la deg miste deg selv igjen. Lar du ham, så havner du der du er nå igjen,og det sier du jo at du ikke vil. Det er ikke lett, men mulig. Lag avtaler med venner og familie slik at du ikke blir sittende alene, og at du har noe å glede deg til hele tiden framover. Du er jo her, så ta kontakt med andre menn som virker intressante og flørt, gi litt f* og kontakt noen selv om du kanskje vanlig ikke pleier å gjøre det, og bare la deg flyte med så kanskje er du på ny date igjen snart også...
Lykke til!

Skjult ID ti. 16 april 2013 15:22

Har mye å gjøre, er med venner og familie hele tiden. Hobby har jeg. Og rebound har jeg, men klarer fortsatt ikke å glemme han.... ( følelse messing er jeg ødelagt fordi jeg ikke klarer å føle noe for andre menn lenger)

Skjult ID ti. 16 april 2013 15:34

Jeg er ikke den typen som sårer andre. Jeg lar andre mennesker få en sjanse, jeg kunne aldri såret noen slik jeg ble såret, men det er maaange som er ute etter bare sex, og da mister jeg interessen med en gang. Litt teit av deg og påstå at han tenkte på noe annet da vi var sammen, når du ikke var der og så oss sammen, men jeg forstår hva du mener. Men det ligger mye mer i livet hans enn et jeg kan fortelle her.

Skjult ID med pseudonym tbird80 ti. 16 april 2013 16:03

Min oppskrift har vært å kutte all kontakt, hvor enn man måtte snuble over hverandre. Ta tida til hjelp, i den grad du føler det trengs. Bruk den negative engerien på å gjøre noe konstruktivt, fikse, trene, ja hva som helst som du kanskje ikke har tatt deg bryet med å gjøre tidligere. Ellers synes jeg folk sier mye bra her :)

Skjult ID ti. 16 april 2013 16:05

Føler med deg, har det på same måte men klarer ikke å gi f... bare gråter...

Skjult ID ti. 16 april 2013 16:18

Jeg har kuttet all kontakt, men det vanskeligste er vel at vi bor for nær hverandre så det hender jeg ser han flere ganger om dagen og flere ganger i uken.. Trene gjør jeg hver dag, maler en god del. Men ingenting fungerer. Hjernen min forteller å bare gi f*, men følelsene er så streke at jeg ikke klarer la være å tenke på han... Problemet er ikke at jeg ikke klarer la være å ta kontakt for det har jeg klart.Men jeg klarer ikke putte følelsene i en boks og kaste det i sjøen som jeg alltid har klart i tidligere forhold... Noe stopper meg, og jeg vet ikke hva!

(mann 43 år fra Rogaland) ti. 16 april 2013 16:27 Privat melding

@ts det var en trist historie og jeg føler med dig! der er ikke så meget andet råd at give end at stop alt kontakt med ham og hold dig aktiv, når du får triste perioder og så går det over med tiden... Det er det mest irreterrende og frustrende råd at få, men er tid du har behov for:)

Pludselig en dag, så mærker du din interesse for andre stiger og før du ved af det, så får du følelserne tilbage:)

Tror alle mere eller mindre har prøvet at være i sådan en situation og tror også alle kan fortælle, at det er tiden, som gør det bedre.

Held og lykke:)

Skjult ID med pseudonym huff ti. 16 april 2013 17:27

TS

Det er et rart fenomen, har opplevd noe liknende. Jeg ble også kjent med han i fjor sommer, store følelser, falt for meg, utrolig glad i meg, han fant meg endelig, drømmedama si.
Vi hadde det kjempefint sammen helt fram til den siste dagen. Og så plutselig og ut ifra blå trakk han seg , hadde ikke ballene for et personlig samtale heller.

Jeg har gitt fæn med engang, aldri prøvd å kontakte han igjen. Jeg hadde masse gøy siden bruddet og ble kjent med flere. Jeg anbefaler deg det samme, gi fæn snarest, don`t look back !
Det skal bli tøft i starten, men det klarer du.

Next :-)

Skjult ID ti. 16 april 2013 17:40

Tusen takk for alle gode råd :)

Og til deg som har opplevd akkurat det samme som meg. Syns du har gjort det bra, det er ikke bare, bare å legge det bak seg, så godt å høre at du har fått det til og håper på det samme skal skje meg :)

Skjult ID med pseudonym huff ti. 16 april 2013 18:27

Jeg har mistet alt respekt for ham over natta og kuttet ut kontakt fullstendig.
Så det funket bra for meg..

Ikke kast bort tiden med han! Du er verdifull og viktig, ta vare på deg selv :-)

Skjult ID ti. 16 april 2013 18:35

Tusen takk, skal ta dine råd til meg og prøve enda hardere å gi f*. Ta vare på deg selv du og ;)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 16 april 2013 18:37

Har opplevd akkurat det samme jeg også. Du skjønner..... de vet ofte at det går mot et brudd... men så lenge de vil ha sex og moro med deg, venter de med å si det. Jeg tynte en mann skikkelig sist da det så ut som følelsene forsvant over natten.

Takk for dyrsik deilig sex, roser og planlegging av ferie på lørdag - slutt på torsdag. Så joda! Jeg vet hva du mener. Men han innrømmet at han hadde tenkt at det kanskje ble slutt lenge... Det er bare ikke i deres interesse å dele den informasjonen. Det er kvalmt og feigt. I beste fall tankeløst. Så jeg har også mistet respekten for de som holder på sånn. Og vil i tatt i ham med en ildtang om han hadde krøpet tilbake nå!

De mangler noe viktig. Og du lar dem mangle det ved å godta smuler! ...

Skjult ID med pseudonym huff ti. 16 april 2013 18:52

<3

Skjult ID ti. 16 april 2013 20:50

<3

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 16 april 2013 21:04

huff, tror du bare må fokuser på alt du kan tenke deg og syns er negativt med han for å komme videre. Ikke ta kontakt, vær avisende og kald selv om hjertet ditt skriker noe annet.

Skjult ID med pseudonym Ellan ti. 16 april 2013 21:36

Tiden heler om man vil eller ei, men spesielt om man vil. Tiden er din beste hjelper

Skjult ID med pseudonym Flittigis on. 17 april 2013 00:22

Hei, Kjenner meg veldig igjen- opplevde det samme for et år siden. Han er også nabo. Går ikke en dag uten at jeg tenker på han. De første 10 mnd var helt jævlig-men nå føler jeg endelig at jeg gleder meg litt til sommer og gleder meg over våren. Eneste som hjelper er tid og komme seg ut blandt folk som gir deg noe positivt... Stor klem fra meg og noen flittigliser :)

Skjult ID on. 17 april 2013 00:32

Ikke enkelt detta nei... Man må neste bare lære seg og leve med det og håpe på det beste :) Grunn til at jeg er forvirret og ikke vet helt hvordan jeg skal klare dette er jo fordi jeg ikke har opplevd dette før. Andre forhold jeg har hatt, har vært kjempe lett og komme over. Men den verste mannen klarte dessverre å ta knekken på meg. Fornuften forteller jo meg at han ikke er bra for meg i det hele tatt.. Han har tross alt tråkket på min stolthet og selvtillit. Men uansett så ønsker jeg han vel og lykke videre...
Selv om en del av meg håper at han har det 10 ganger verre enn det jeg har det.. Er det slemt av meg å håpe på noe sånt??

Skjult ID on. 17 april 2013 00:54

sånn er livet. de fleste har bare lyst å pule. dem sier det er helt normalt. alle puu.... hverandre. merkelig, kan ikke forstå det. kan hende at dere kvinner dater samme mann. dems historie er like. dem blir dumpet når dere utvikler følelser.

Skjult ID on. 17 april 2013 01:06

Hehehe kjære deg om personen hadde villet vært pule venn så hadde jeg klart heeelt fint og latt være å falle for fyren, men der var vi ikke i det hele tatt! Så om du mener han ville bare være pule venner med meg så lurer jeg på om du vet noe som helst om meg og hans forhold siden du bare kan påstå noe sånt ut av det blå??!!! Problemet til mannen jeg snakker om er ikke at han ikke føler noe, men at han er rett og slett en forbanna pyse som ikke tørr ta sjansen på å bli lykkelig. Så hans valg var å stenge seg inne i det stakkars huset sitt og leke MANN.
Menn som ikke klarer stå for sine handlinger er ikke MENN i mine øyer!

Skjult ID med pseudonym jente on. 17 april 2013 10:00

Jeg vet heller ikke noe om forholdet over. Men jeg vet at menn har sagt at de har store følelser, men bare ikke tør å satse. At de har skyldt på bindingsangst for så å flytte sammen med andre noen måneder etterpå.

Hadde ting alltd vært slik de sa det var, så hadde vi ikke trengt noe forum... ;-)

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 17 april 2013 11:37 Privat melding

Kutt all kontakt og alle bånd. Sitt på sofaen og gråt til det går over, så er det over. Tar vel et par måneder å legge det hele sånn nogelunde på is. Hold deg unna mannen og ikke la ham manipulerer deg noe mer. Bruk dine venninner til å komme gjennom dette.

Lykke til....

Skjult ID med pseudonym Skjult id on. 17 april 2013 22:25

Åååå, kjenner følelsen... Noen ganger vil det bare ikke gi slipp.. Eller man vil ikke selv gi slipp.

Skjult ID on. 17 april 2013 23:46

Har kuttet all kontakt ut.. Har ventet på at med tiden så skal det gå over, men nå er det snart gått et år og følelsene er bare der.

Skjult ID on. 17 april 2013 23:54

beklager men , you are fu.....kd

Skjult ID to. 18 april 2013 07:33

Haha nei sier du det.... Jeg vet godt selv at jeg er det..