Alle innlegg Sukkerforum

Noen menn som føler seg truffet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrer meg sø. 27 juli 2008 22:46

Det har begynt å gå rykter blant jentene om sukkergutter vi bør holde oss unna. "Sukkermiljøet" er ikke større enn at "mange kjenner mange". Det er mange venninner som har samme match med guttene på sukker (venninner kan være ganske like) og praten går om hvem vi liker og hvem vi har vært på date med. Noen drikker vi kaffe med, andre går vi lenger med. Gutter vi prøver å sile ut er de som stadig er på date, med flere på en gang, gutter som ikke greier å holde fokus, som har ett forhold til en jente og som fremdeles er på nett og sjekker. Husk at vi er i lille Norge og "alle kjenner alle". Mulig noen jenter går på rundgang her på nett også, men har nok inntrykk av at endel gutter er værst?

(mann 47 år fra Telemark) sø. 27 juli 2008 22:50 Privat melding

Jeg tror i utgangspunktet at jenter er værst, og mest kyiske i forhold til hvor mange de går ut med samtidig, og at de samtidig har større kontrollbehov for å se hvem gutta dater, og helst vil være ekslusive selv.

Jeg mener det, ogg er i grunnen lei av stigmatiserende meldinger som omtaler gutter generellt enklere eller billigere en jenter. Ta ansvar selv.

Skjult ID med pseudonym juni sø. 27 juli 2008 23:04

... og jeg liker generelt ikke temaer som nærmest er med på å bygge en mur mellom menn og kvinner der vi omtrent vurderer hverandre som motstandere i steden for noen vi muligens kan bli glad i...

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 27 juli 2008 23:07 Privat melding

Signerer den Juni! :-)

Skjult ID med pseudonym Bunny sø. 27 juli 2008 23:08

Hva mener du egentlig med at noen går på rundgang ??
Jeg har treft ganske mange herfra siste året.. og ja noen har jeg gått lengere med enn andre .
Men jeg prøver å ikke "advare" venner og bekjente for en jeg har vært ute med .... men jeg prater jo med venner om de datene jeg har vært på så... men selv om noen ikke passer for meg, kan det være at den personen passer for en bekjent .

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 27 juli 2008 23:12

Ingen statistikk finnes jo på dette, men jeg tror ikke jentene er verre enn gutta og omvendt --- jeg tror mere på at det kan være omtrent lik fordeling "som bedriver ulike spill"....

En ting er jeg iallefall ikke særlig begeistret for (og ergo enig med Nimbex):
..stigmatiserende innlegg/meldinger som omtaler gutter som syndebukkene!

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 27 juli 2008 23:12

Juni --- VELDIG enig med deg også! :-)

Skjult ID med pseudonym m i i e ma. 28 juli 2008 08:36

Hvor mange man dater er vel ikke spesielt interesant. Det som kan være mer interesant er om ett menneske har oppført seg dårlig på en eller annen måte. Sukker er ikke så annerledes enn rl. Verden er ikke så stor og man snakker med hverandre.

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 28 juli 2008 09:07

For noen er eksklusivitet viktig. Slik er det i forretningslivet også. De som har det mest travelt har "egg i ulike kurver", men de som er med på denne leken og ikke vet det, lever mer risikofyllt enn de kanskje ville vært med på om de hadde visst om det. De som gjør dette lever også med en risiko og vet om det. Det er både symptom på dårlig tid og en noe mer frynsete etisk standard.

Det er ikke pent å utsette folk for risiko de ikke selv kan vurdere. Det skal man være forsiktig med i forretningslivet også. Men det kan hende det er disse som til slutt stikker av med den beste "gevinsten".

Er det for eksempel en sammenheng mellom de som kjører "paralellprosessering" og de som vil bedra deg senere i livet?

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 28 juli 2008 09:51

Jeg ser egentlig ikke problemet med at man prater med flere samtidig jeg, så lenge man a) klarer det selv, og b) stopper det når en utvikler seg fra prating og kontakt, kanskje en date, til noe mer, der man er litt mer over på å date flere ganger og finne ut at man liker hverandre.

Hva skal man liksom si da? Si man har pratet med en kar, som man synes virker interessant, så får man mail fra en annen som har en fin og interessant profil, skal man da si "nei, sorry du, jeg har sagt hei til en annen skjønner du, så jeg kan nok ikke snakke med deg akkurat nå jeg, må se hva som skjer med han jeg allerede har sagt hei til..."

nei, jeg regner det som ganske naturlig at de jeg prater med også har kontakt med andre en meg, det er først den dagen vi har truffet hverandre noen ganger og får en spesiell kjemi, som kanskje minner mer om forelskelse, at jeg tar det som en selvfølge at både jeg og han kutter andre kontakter. Men da er vi også på det punktet der jeg synes man kan vurdere om man i det hele tatt bør ha profil her inne lenger.

Selv sliter jeg litt med å få til å prate med flere på en gang, det går en stund, så lenge jeg ikke har møtt noen, men jeg har en intens redsel for å ende opp med å sitte med flere virkelig interessante menn..... å møte flere, og seriøst ville bli nærmere bekjent med flere. Sitte der at man faktisk må ta ett valg, mellom flere flotte og meget interessante menn.

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 28 juli 2008 09:59

Hva er egentlig galt med å date flere?

Selv har jeg en god tone med flere her inne, og har vært på første date med flere i løpet av kort tid..

Men jeg forsøker å finne ut ganske fort om det er noe å satse på eller ikke.
Det er ikke snakk om å lure noen for min del, det er snakk om å finne ut hva som er riktig.

Skjult ID med pseudonym draupne ma. 28 juli 2008 10:11

Et sted går det vel en grense. Hvis man har intime forhold med flere er man over en grense mener jeg. Det er ryddig å si at man dater flere hvis man gjør det.

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 28 juli 2008 10:23

Å ha kontakt med flere samtidig er jo streit, det, men min erfaring er i hvert fall at man raskt får seg en "favoritt" blant dem man har kontakt med, og jeg ser ikke noen grunn til å opprettholde kontakt med noen som allerede i hodet er redusert til "Plan B" eller "Plan C". Og da er jo det klart mest streite å si det rett ut.

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 28 juli 2008 10:25

Det er vel bare det at hvis man finner fler man har lyst til å bli bedre kjent med ,og så går det så langt at det blir følelser inne i bildet ... Så sitter du der (som ungkaren .. hehehe ) med tre / fire som du liker og som har følelser for deg ... Det skjer fort skal jeg si deg .. vet flere det har skjedd med ,også her inne på sukker .:o)

Skjult ID med pseudonym Dingo ma. 28 juli 2008 10:30

Var dette et forsøk fra Trådstarter sin side på å få oss til å bli redde for å bruke Sukker slik det er ment å skulle brukes?

Sukker.no er en datingportal, det er meningen at man skal kunne date mange på kort tid for å kanskje finne noen som passer til slutt.

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 28 juli 2008 10:34

smily:
helt enig med deg, det blir fortere følelser en man aner, og sammenligningen din med ungkaren har slått meg flere ganger ja... hvem ønsker vel egentlig det? å sitte med flere man liker, og som liker en selv, for så å måtte velge ut en? og såre resten?

nei, igjen, om man klarer det, så ser jeg ikke noe feil med det, men jeg kjenner jeg har litt problemer med det, og det etter å ha prøvd. :(

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 28 juli 2008 10:45

Hvis dette gjelder en mann , mister på måte damene makten ...
Hvis jeg fikk vite at den jeg datet datet flere hadde jeg fort mistet innteressen ....
Kan ha satt frem klørne ,hvis jeg mente han var verdt å sloss for .... men det tror jeg ikke hvis ikke han følte jeg var mer viktig for han.

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 28 juli 2008 11:05

ser ikke helt at det er forskjell på om det er menn som gjør det eller damer, damene mister makten? der skjønner jeg ikke hva du mener.

Jeg ville ikke mistet interessen for en jeg fant interessant, selv om jeg fant ut at han datet flere samtidig.
Dersom vi dog hadde kommet på ett punkt der vi hadde møtt hverandre flere ganger, hatt sex og stadig møtte hverandre og virkelig brukte tid på hverandre, så ville jeg blitt skuffet om jeg SÅ fant ut at han fremdeles datet og møtte flere andre.
Satt frem klørne vet jeg ikke om er rett for min del, men jeg ville nok pratet seriøst med ham om hva han ville og hva jeg ønsket dersom vi skulle fortsette noen form for dating. Og, ikke snakk om mer sex før vi begge var enige om at vi er eksklusive.

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 28 juli 2008 11:22

Det var det jeg mente .. at om han jeg datet og jeg hadde treft hverandre mye og det kom fram da at han fremdeles dater andre .. hadde jeg tenkt at jeg tydelig ikke er viktig nok og mistet intressen .. for så desperat er jeg ikke at jeg tar en som ikke tror på det vi driver med ... at det kan bli noe ut av det .
Men hadde sagt i fra med veldig høye bokstaver at dette ikke er noe jeg finner meg i...hehehehe.

Skjult ID med pseudonym Moral? ma. 28 juli 2008 19:24

Jeg er forsåvidt helt enig i det juni skriver i starten her, men det som virkelig er med på å lage murer mellom kjønnene er at jenter nesten utelukkende ikke svarer på brev.
Har de fleste virkelig blitt så arrogante og feige at de ikke gidder å ta seg tid til å skrive at de ikke er interessert? Det morsomme er at vi menn/gutter antagelig har skapt dette problemet selv da de fleste jenter overrøses av oppmerksomhet, og tror etterhvert at det finnes en bedre mann rundt enhver sving.

Skjult ID med pseudonym kvinne34 ma. 28 juli 2008 19:32

Moral:
og nå skaper DU mur mellom kjønnene. Skriver du veldig mange meldinger til menn?
om du ikke gjør det, hvordan kan du si at kvinner skaper mur ved å ikke svare? VET du noe om hvor mye menn svarer?

For som kvinne, og som har skrevet mange meldinger her inne, kan jeg fortelle deg at mannfolka gjør akkurat det samme, altså svarer ikke.

igjen, det er ikke noe som har med kjønn å gjøre, det har med person å gjøre og hvordan vedkommende velger å bruke sukker. Ikke tro at menn er lykkelige over enhver henvendelse her inne og at alle gutta svarer alle jenter som skriver tli dem, for det er så langt langt ifra sannheten.

Skjult ID med pseudonym Bunny ma. 28 juli 2008 19:52

Moral :
Det er faktisk like mange menn som damer som ikke svarer på meld .... ikke en "takk , men nei takk " en gang ...
Får kanskje svar på 2-3 av 10 meld jeg .....

Skjult ID med pseudonym Moral? ma. 28 juli 2008 20:37

kvinne34 og Bunny:

Jeg uttaler meg kun utifra den erfaringen jeg har, og det er jo trist at det er som dere skriver. Men mener dere da at menn får like mange brev som kvinner her inne eller andre nettsteder? Det jeg vil frem til er at jentene er i en helt annen posisjon enn menn, fordi det er stort sett de som får brev. Eller mulig jeg tar feil. :)

Jeg er ikke spesielt ute etter å grave skyttergraver, men å forsøke å forstå forholdene slik de faktisk er....

Skjult ID med pseudonym undrer meg ma. 28 juli 2008 21:32

Jeg får mange fllere meldinger enn de jeg selv sender, men svarprosenten er nok like høy. Jeg sender meldinger og får ofte ikke svar og jeg får mange meldinger som jeg ikke svarer på. Ikke for å være uhøflig, men jeg synes det er så trist å gi avslag og noen vet jeg ikke helt hva jeg vil med. Får jeg 15 meldinger i løpet av tiden jeg har vært avlogget er det desverre noen som koker bort i kålen....og det kan være fantastiske gutter jeg går glipp av........

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 28 juli 2008 21:40

hehe...det ble vel en form for konklusjon på tesen ovenfor angående skjevhet på meldinger mellom kjønnene ;-)

Skjult ID med pseudonym Ikke T5PC ma. 28 juli 2008 21:57

Jeg føler meg ikke truffet. Så vet dere det :-)

(mann 49 år fra Telemark) on. 30 juli 2008 23:00 Privat melding

man må jo kysse noen kaniner for finne eselet?

Skjult ID med pseudonym Dumpa to. 31 juli 2008 00:15

Er det egentlig galt å parallelldate?

Skjult ID to. 31 juli 2008 00:25

Spørs kva date er da, om man kliner eller har sex så held det vel med en om gangen?

Skjult ID med pseudonym Zitelle to. 31 juli 2008 09:58

Nå ble jeg litt usikker her....
Sukker har 110 000 medlemmer, det sendes en halv million meldinger i måneden og det er ca 4000 innlogget hver time på kvelden.
Trådstarter sier at sukkermiljøet ikke er større enn at mange kjenner mange.

Om jeg treffer eventuelle gjengangere er da vel revnende likegyldig? Utfallet kan bli en av to:
1. Vi finner ikke helt tonen sammen og slutter med denne daten. Ergo spiller det ingen rolle hvem han treffer før eller etter meg.
2. Vi blir kjærester. Ergo spiller det fremdeles ingen rolle hvem han traff før meg.

Og hva rykter angår, ja - så er disse meg enda mer likegyldig enn hvem, hva og hvor mennesker har vært før og etter date med meg.

Skjult ID med pseudonym snålt sø. 3 aug. 2008 06:01

enig med både juni og nimbex :)

Skjult ID med pseudonym s sø. 3 aug. 2008 15:18

Fantastisk, hah.