Alle innlegg Sukkerforum

Sexuelle preferanser og alder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym HyPer fr. 19 april 2013 15:29

Til alle kvinner her inne som er i tredve-førti-årene:

Har ditt syn på sex endret seg mye siden du debuterte, og i så fall på hvilke måter? Hvor befinner du deg nå i forhold til sexuelle preferanser, frekvens og sexens betydning for deg?

Værsågod fortell!:)

Skjult ID med pseudonym m fr. 19 april 2013 16:47

Sex betyr ikke alt når man er i ett forhold og det fungerer fint for begge parter. En av grunnene til at jeg gikk fra eksen var fordi den biten ikke fungerte, men følelsene var helt vekke og og jeg ble nok pga av vår datter. Sex betyr langt mer nå enn før, for meg er det viktig

Skjult ID med pseudonym Jatilsex fr. 19 april 2013 16:55

Sorry det skulle ikke være m nei... Og den gikk igjennom før jeg var ferdig å skrive

For meg er det viktig at sex fungerer i ett forhold, jeg blir gretten uten :-p Så trenger nok en som liker sex minst like mye som meg :-) og som svar på spørsmål sex var ikke viktig da jeg var i 20-årene... Men nå er mitt syn på det at det er viktig og bra for helsen ;-)

Skjult ID med pseudonym HyPer fr. 19 april 2013 16:59

Interessant, @jatilsex! Ville trodd at det for de fleste var litt motsatt. Det sies jo riktignok at kvinner er sexuelt på høyden i dredveårene, men man skulle jo tro at livserfaring og modenhet setter ting litt mer i perspektiv, slik at andre ting enn sex blir viktigere i et forhold etterhvert. Dog er det kanskje bare slik for menn, mens kvinner blir mer og mer opptatt av sex med årene? :)

Vil det si at du krever mer av en partner, rent sexuelt, nå enn før?

Skjult ID med pseudonym HyPer fr. 19 april 2013 17:01

Det siste svarte du jo egentlig på, men har smaken og hva du liker på sexfronten endret seg nevneverdig med årene?

(mann 36 år fra Oslo) fr. 19 april 2013 17:03 Privat melding

Jeg er ikke målgruppen, men jeg tror de fleste utvikler seg med årene. Om ikke noe annet blir man mer bevisst på hva man liker og ikke liker, og man tør å utforske mer ettersom man blir tryggere på seg selv og andre.

Spesielt gutter tror jo de er guds gave til kvinnen og sheriff i senga når de er 20. Det gjorde jeg selv også. Så gikk det noen år og så viste det seg at man egentlig ikke hadde filla peiling på hva man drev med den gang.

Selv har jeg endret meg voldsomt, og jeg kunne aldri gått tilbake til gamle dager. Sex må funke. Kan aldri tenke meg et liv med en partner som ikke matcher meg seksuelt.

Skjult ID med pseudonym HyPer fr. 19 april 2013 17:14

@Slemtiger, i det perspektivet, som forøvrig ligner mitt eget, synes jeg det er interessant med tendensen at eldre kvinner søker nedover i alder dersom de kun er ute etter et sexuelt forhold. Dette gjelder nok langt fra alle, men tendensen er likevel dokumentert her inne på forumet i enkelte tråder.

Skjult ID med pseudonym happydame fr. 19 april 2013 17:15

God sex er alfa og omega. I tjueårene gadd man av og til å være sammen med noen bare fordi de var kule, kjekke, eller (ikke og) snille..

Etterhvert finner man ut at en trenger hele pakken. Vel, kul er vel ikke lenger et tema, men kjekk ( det er subjektivt heldigvis) sammen med snill, matchende på evt fetisher, og god i senga, er nå kriterier som må til for å ikke kjede meg. Så ja, jeg kommer til å være evig singel ;)

Merker jeg at en kar har litt mer snøring på sex, ala at han har vært på avansert seksualitetskurs, så er det mange andre ting som ikke er like viktige lenger. Er han oppmerksom på hva jeg liker og kan å gi meg orgasmer, er det en så sjelden vare (noe man fant ut i tjueåra..) at da holdes nysgjerrigheten så lenge at en kan gi seg mer tid til å bli kjent med personligheten også. ;)

Overfladisk? Nei, ville heller kalle det mer en rettighet jeg tillater meg, å ha et godt sexliv, enn at det skal være overfladisk. Alt handler bare om kunnskap som en enkelt kan tilegne seg om en ikke er lat eller ignorant.

Skjult ID med pseudonym positiv fr. 19 april 2013 19:32

Min erfaring er at sex blir bedre og bedre med alderen. Da jeg var 40 trodde jeg at jeg var på ”høyden” men etter hvert som årene har sexen blitt bedre og bedre. Jeg er tryggere på meg selv, på min egen kropp, på hva som er godt for meg. Jeg vet hva jeg vil ha og jeg tør å si det.

Jeg er også mye tryggere i forhold til hva jeg har å tilby, hva jeg har å gi.

Som singel og 50 har jeg fortsatt mine daglige ”egne” orgasmer! Og er jeg i en relasjon med en mann er det ikke meg det står på!

:))

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 19 april 2013 19:34

Jeg er ikke kvinne, men jeg håper for all del at kvinner blir mer lystne på sex etterhvert. De må liksom ikke slutte å like sex akkurat når vi gutta er ferdig opplært i hvordan man jokker :D

Skjult ID med pseudonym Jatilsex fr. 19 april 2013 19:59

HyPer: Er vel ikke så mye hva jeg krever som er endret, sexlysten har vel aldri vært større. Om jeg krever noe, så må det være at en ny kjæreste skjønner at jeg er en helt annen person enn sine ekser og at det er viktig å bruke tid på hva vi begge liker for å få et sexliv som er godt for oss begge. Tar man ting for gitt blir det fort feil.

Jeg har vært i ett forhold med minimalt med sex, nå vet jeg at det ikke fungerer for meg. Det har jo og med å vise følelser og føle at en blir sett og verdsatt...

Jeg er nok mer trygg på meg selv nå, vet hva jeg liker og ikke liker.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 19 april 2013 20:41 Privat melding

Her har nok mye endret seg i løpet av de siste 20 årene :)

Jeg vil helst ha et forhold med mye sex OG kos (mye mer kos enn sex....altså mye kos) (ble mye mye her :P )
Hva som er mye kan jo selvfølgelig diskuteres :P

Og så ønsker jeg meg en mann som er tålmodig i senga, og som liker å ha god tid.
Samt en fyr som har skjønt (helt på egenhånd, ikke blitt fortalt) at en runde med sex ikke nødvendigvis automatisk er over når han har fått utløsning/orgasme :P

Samt at han ikke bør være prippen. Et godt eksempel på prippen er når fyren ikke vil kysse dama si etter at hun har sugd han :P
Eller at han ikke har selvironi i senga :P

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 19 april 2013 20:55

Jeg har ikke endret meg noe siden jeg var...eh, samme det. Og sånn skal det forbli!
Amen! ;-)