Alle innlegg Sukkerforum

Vil alle ha barn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Cirkeline fr. 19 april 2013 18:59

Jeg er ca 30 år, men har ikke noe brennende ønske om å få barn. Jeg utelukker ikke helt at den riktige mannen kan gi meg lyst på barn, men per nå har jeg ikke det. Har derfor svart ganske lunkent på barn/når barn.

Jeg vil tro at det finnes noen menn på min alder som heller ikke har veldig lyst på barn, men de viser seg å være vanskelige å finne. Når jeg titter innom menn i passende alder er barnebladet så godt som alltid knallrødt.
Så da er spørsmålet er det fordi:
A) de aller fleste menn faktisk gjerne vil ha barn?
B) de vil unngå røde blad hos flertallet av damene her?

Opplys meg.

Skjult ID med pseudonym Jeu fr. 19 april 2013 19:04

Fasit:

Både A) og B) er rett

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 19 april 2013 19:08

Jeg tenker at når ei dame som har lyst på barn møter meg, så vil hun ikke ha lyst på barn lenger! Du vet, fordi jeg er så awesome, at hun tenker "klarer ikke flere av han!"

Skjult ID med pseudonym -m- fr. 19 april 2013 19:11

Jeg vil ikke ha flere barn, har jr på 6 og det holder. Bare ser for meg skrekk eksemplet å skulle fått et barn til, så ble det og slutt og man hadde 2 barn med annenhver uke hos forskjellige fedre osv...hoff :S :P

Skjult ID med pseudonym _smilet_ fr. 19 april 2013 19:17

Haha.. ler godt av @durrr :)))

Skjult ID med pseudonym Mundilfare fr. 19 april 2013 19:18

Jeg er fornøyd med det jeg har, men barn er ikke en hindring om den rette ønsker seg barn. Jeg overlever helt fint om det er ei som ikke har / ikke vil ha barn også, så får man heller bruke tid på andre ting som gir andre gode gleder i livet. Så jeg er også litt avventende og tenker ikke så hardt på den biten. Jeg klarer nok å være en god far flere ganger om det er det som skal til, på samme måte kan jeg sikkert være en knakende god turkamerat også, med stadig mer energi og overskudd etterhvert som guttungen blir mer selvstendig. :D - to alternativer, to forskjellige gleder. Bruker mer enn gjerne kveldene på ei flaske rødvin, enn på bleier, men ikke mye som er så herlig som et barn som sovner i armene på en for første gang heller. Jeg heller nok mer mot "vil ikke ha" enn "må ha" - men ikke nok til at drømmedama blir avvist av den grunn og eventuelle barn blir høyst velkommen likevel. Jeg må ikke ha en fin bil heller, men sier ikke nei takk om noen kommer med en. -- litt søkt sammenligning, men litt vinglende midt på skalaen her altså. Ingen av delene er skremmende eller utelukkende.

Skjult ID med pseudonym Ungmann fr. 19 april 2013 19:20

Har barn fra før av så har ikke lyst på nye med det første.
Men om damen har noen selv fra før så er det greit.
Som du sier så vet du ikke hva fremtiden bringer.

Skjult ID med pseudonym kasiba fr. 19 april 2013 19:35

Nå er jeg riktignok bare 20 år gammel, men for min del er gjerne utdanning og jobb et krav før en får barn. En bør danne et godt grunnlag som barnet kan vokse opp i på en trygg og pedagogisk måte.

Skjult ID med pseudonym HeMan fr. 19 april 2013 19:42

Stanley Goodspeed: "I mean it, honey, the world is being Fed-exed to hell in a hand cart. I really believe anyone thinking even thinking of bringing a child into the world is coldly considering an act of cruelty."

Skjult ID med pseudonym Elregn fr. 19 april 2013 19:43

B med helning til a.

(mann 42 år fra Hordaland) fr. 19 april 2013 19:52 Privat melding

Det finnes også menn som ikke vil ha barn og som sier ifra. Det er noe ganske idiotisk å lyve om...

Skjult ID med pseudonym ur fr. 19 april 2013 20:32

@ HeMan

Haha, good one !

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 april 2013 20:46

Jeg vet rett og slett ikke. Eneste jeg vet er at jeg ikke er klar for det akkurat nå.
Først må jeg finne meg ei dame. Så komme meg inn i et forhold med denne dama og bli der en stund. Først da kan jeg med større sikkerhet si om jeg ønsker meg barn eller ikke.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 19 april 2013 20:51

"Vil alle ha barn?"

Du besvarer vel egentlig dette spørsmålet selv i første setning, @Cirkeline. :-)
Min erfaring her inne er forresten tippekupongvarianten. Mange kjører midt på, mest fordi dette ikke er avgjørende. Og muligens har de ikke tatt stilling til det, ift om det er et brennende ønske eller ikke. Det handler vel like mye om å finne en partner man ønsker å få barna med...og ikke minst er fremtidsutsiktene trolig en faktor.
Dessuten kan alle skifte mening. Det er en menneskerett. Tror jeg. ;-)

Skjult ID med pseudonym _smilet_ fr. 19 april 2013 20:54

Tenker.. at, vil ikke ha barn med hvem som helst.. så.. det er ikke det største fokuset her inne. Er enda ingen som har spurt om jeg vil ha barn heller.. så tror ikke det er det første en del menn tenker på heller.. Men, jeg er jo god på å tro da.. :))

Skjult ID med pseudonym Cirkeline fr. 19 april 2013 21:07

@ Tingeling
Jo, jeg gjør kanskje det. Men den forbeholdende setningen har nesten blitt en refleks å legge til, for hvis jeg snakker med folk som har barn om dette, så sier de som regel "bare vent til du møter den rette". Egentlig er jeg ikke helt sikker på det, og jeg lurer litt på om jeg kan komme til å miste en som kunne vært den rette fordi jeg ikke engang vil ha barn med ham... Men det er jo ikke veldig viktig hva man svarer på disse spørsmålene, ganske mange av dem er temmelig ubrukelige, spør du meg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 19 april 2013 21:33

Jepp, enig...dersom det er relasjonsprofilen du sikter til. Jeg kunne svart 1 OG 10 på flere, og da er hele pointet borte med spørsmålet. Sånn sett kunne vi jo gått på "date" med spørreskjema, og sammenlignet. Og ikke minst fått en avklaring fra den andre parten hva som oppfattes i spørsmålet, og hva som legges i svaret. :-)
For min del har jeg ikke satt noen åpning ift barn. Jeg har tatt min beslutning. Jeg ble singel igjen i alder 35, og for meg ble dette et helt klart punktum. For meg har det ikke vært interessant å skulle lete etter "den rette" med tanke på å rekke å få barn før eggene gikk ut på dato. (Vet ikke om de har det, altså...men likefullt, jeg vil treffe en livsledsager uten tanke på TID)
Jeg har møtt mye motstand fra venninner ift min beslutning. Flere har fått barn etter de passerte 40, og de mener at jeg er lite realistisk, stenger mange dører OG er begrensende når jeg først har tatt en slik beslutning. Jeg spør da tilbake: Er dette viktig for DEG?

Så i min verden er det helt legitimt å velge å ikke få barn. Jeg mener jeg ikke trenger å stå til rette for et slikt valg, og da ser jeg selvfølgelig etter en partner som tenker likt meg i dette spørsmålet. Kjerneverdier er helt avgjørende (tror jeg) for et varig, berikende og sterkt forhold. For meg er også valget begrunnet i nettopp verdier og en større visjon, og derfor er det for meg lite interessant å treffe en som sier "Samme for meg...barn/ikke barn".
Om du skjønner hva jeg mener?
:-)

Skjult ID med pseudonym Cirkeline fr. 19 april 2013 22:21

Godt å se at det er andre enn meg som tenker sånn. Det hender jeg føler at jeg må være ei skikkelig heks som ikke vil ha barn, alle venninnene mine har funnet bra menn, og produserer unger stadig vekk. Jeg har ingen av delene. Men jeg har mitt liv, og de har sine, og de trenger ikke ta det som en personlig fornærmelse at jeg ikke vil det samme som dem.
Og det med å ha tid når man skal finne en å være sammen med er viktig, jeg vil jo ha tid til å bli kjent med mannen, ikke ødelegge alt med søvnmangel og skriking så fort som mulig.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 19 april 2013 22:31

Tenk som du ønsker, Cirkeline...så lenge det funker for deg. ;-)
Dersom du har det godt med dine valg, og med deg selv...hvem har ellers noe med det? Så lenge folk (som du ønsker i livet ditt) ikke skyr deg, eller du skader andre mennesker?
Jeg har ETT liv å leve, som jeg vet om. Det har jeg tenkt å gjøre fullt og helt med vilje, intensjon og av egne valg.
:-)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 20 april 2013 08:43

Har ikke noe brennende lyst på barn, og er åpen om det. Begynner snart å bli for gammel uansett ;)
Mange stresser for mye rundt dette med unger, og jeg skjønner ikke hvorfor.

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 20 april 2013 08:56 Privat melding

Ingenting galt med å ikke ville ha barn, tvert imot. Vi er for mange :)

Skjult ID med pseudonym Potensiell lø. 20 april 2013 09:34

@TS
Har du tenkt å bli kjæreste med de aller fleste?

Skjult ID med pseudonym humor123 lø. 20 april 2013 09:49

Du kan jo matchsøke på profiler der du velger hva slags valg de har på barn, da kan du raskt finne de profilene som har svart nei på å ha flere barn. Da burde det gå litt raskere :)

Selv om de fleste vil ha det betyr det ikke at alle vil :) Bare i tråden er det jo noen, så vanskelig kan det da ikke være?

Skjult ID med pseudonym NisseNøff sø. 21 april 2013 03:41

Mann 41, har ikke barn, vil ikke ha barn, er sjelden jeg finner noen som har grønne "barne"blader, de jeg har funnet har like interessante profiler som meg :p

Selv levner jeg ingen tvil om dette i profilen min. Jeg er ikke interessert i ei jente som "kanskje" vil ha barn. Enten vil du, eller så vil du ikke.

Så det er ikke noe enklere for oss gutta boys :D

Skjult ID med pseudonym katty sø. 21 april 2013 11:06

Vil ikke ha barn. Nyter livet uten:-)

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 21 april 2013 16:33 Privat melding

Nå skummet jeg bare fort gjennom svarene her, men jeg har svart nei på barn, selv om jeg ser at det stort sett fører til røde blad hos de profilene jeg er innom.
Jeg utelukker ikke at mitt standpunkt kan endre seg, så et nei i dag er kanskje ikke et nei om 5 år. At jeg sier nei til egne barn, betyr heller ikke at jeg ikke ønsker å treffe noen som har barn fra før. Det er jo ikke slik at jeg ikke liker unger.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 18:08 Privat melding

For meg så gjelder det ikke at jeg må ha barn. Hadde jeg hatt kjæreste som jeg elska, men som ikke ville ha barn ville jeg vurdert det. Men siden jeg ikke har det, men vil ha barn så er jeg tilbakeholden med å utvikle dypere relasjoner med en som ikke vil ha barn. Mest for å ungå problemstillinga egentlig.

Skjult ID med pseudonym yesman sø. 21 april 2013 18:16

akkurat kvitt en som ikke ville ha....

klikker raskt ut igjen ved rødt blad

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 21 april 2013 18:19

En ting som jeg syntes er fascinerende, er at mange tror man må ha barn for å ha et lykkelig liv. Bare en liten side note. De uten barn er like lykkelige som de som har.

Skjult ID med pseudonym mmm sø. 21 april 2013 23:43

Jeg er litt motsatt. For meg er barn kjempeviktig. Jeg tror ikke alle må ha barn for å være lykkelig. Men jeg tror jeg må det :) Likevel har jeg satt ca 5 på det på profilen, for å ikke virke helt gal. Jeg må jo ikke ha barn med en gang, men det er viktig for meg at vi begge har et ønske om det i fremtiden. Problemet mitt er vel at jeg ikke vet om en gutt er på 1 eller 10 når det er rødt :P Haha. Så kan jo gå glipp av den rette, fordi jeg antar ofte at rødt blad betyr at de ikke vil ha barn :P

Skjult ID ma. 22 april 2013 12:34

Jeg er 32 år gammel og kunne ikke tenke meg på noe tidspunkt å få barn......

Ingenting er selvsagt hugd i sten, men jeg kan ikke forestille meg hva som skal til for å endre synet mitt...

Jeg kunne derimot gjerne tenkt meg en kjærste/samboer/kone og blitt gammel med....

Skjult ID med pseudonym Ærligheten ma. 22 april 2013 21:18

Det er nok flere enn du tror som tenker i samme retning som deg, Cirkeline

Selv er jeg i en alder av 33 år klar for å finne ei dame å slå meg til ro med, men jeg er på ingen måte klar for barn... Nå er jeg onkel til en haug av unger, og det er mer enn nok kan man si.
Å få egne barn har jeg ingen stor interesse for, det viktige er at jeg kan leve mitt liv sammen hun jeg en dag blir glad i.

Jeg tror dog det er viktig å ikke utelukke noe, så her står døren på gløtt hvis det skulle passe seg slik.

Skjult ID med pseudonym mm ma. 22 april 2013 21:21

Nei, nei og nei! Nyter livet UTEN barn:-)