Alle innlegg Sukkerforum

Menn som ikke svarer på melding- so what??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym curious fr. 19 april 2013 23:25

Vet at dette ikke er noe nytt tema... Det er likevel en gjenganger at damer blir dypt såret og frustrert over at menn ikke gir lyd fra seg etter at damer har skrevet en melding og at de dermed forventer svar.
Er selv dame, en kjenner jeg blir lettere frustrert over at enkelte damer er så svake og hårsåre at dette medfører dårlig humør hos den berørte, som igjen går utover venner og familie, som i utgangspunktet bare vil en vel.
Kjenner jeg for min del har fått nok av egosentrisk syting og klaging over alt og ingenting,og at det ofte kan være de samme personene som øser ut av seg hvilke ting de sliter med i livet- og som en høflighetsfrase kjapt spør hvordan det går med deg- selv om en merker at fokuset IKKE er på deg når du prøver å gi et svar... Synd enkelte ikke evner å se seg selv oppi det hele og faktisk gjør slik at folk til slutt for nok av den massive egosentriske sutringen. Hvem har da ikke noe å klage over?? Forskjellen er vel at enkelte ikke klarer å legge bånd på seg og også evne å gå ut over seg selv og faktisk kunne oppriktig bry seg om sine medmennesker... Konklusjonen er at en må gi og ta i et vennskap- hvis ikke dør det før eller siden ut...

(mann 41 år fra Hedmark) fr. 19 april 2013 23:27 Privat melding

Gi og FÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID fr. 19 april 2013 23:36

Bra innlegg TS! kjenner selv at nok er nok ift hvor langt jeg gidder å hele tiden måtte strekke meg ift en venninne jeg har hatt fra barndommen. Overdriver ikke når jeg sier at jeg har følt meg som en støttekontakt for henne i veldig lang tid. Det er for så vidt helt ok, vi er da venner, men nok når jeg innser at hennes ustabile humør smitter over på meg og andre, ja da er det nok på tide å se hva det egentlig gir en selv... Hvem ønsker ikke å omgås positive og oppriktig støttende personer? Ikke dermed sagt at vi alle kan ha en dårlig dag, det kan vi alle, men da må det være rom for det for begge parter!! Kjenner og vet at slike negative egosentriske personer egentlig gir meg alt annet enn positivitet, snarere tvert om. Og når en føler at det ikke nytter å ta dette opp med vedkommende, for der er det ALLTID noe negativt å tenke på.., ja da bør en kanskje tenke over hvilke venner som gjør en godt og som det er verdt å satse på!:-) Liver er for kort til sutring hele tiden!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 april 2013 23:43

Aldri skjønt greia med å klage over manglende svar.
Manglende svar er svar i seg selv. Det er nettdating 101. :P

Skjult ID med pseudonym onkelskrue fr. 19 april 2013 23:50

Slik jeg tolker tråden handler dette om vennskap- om å gi og ta.
Har selv til tider følt meg "overkjørt" og ikke sett av en kompis. Ettersom han tydeligvis var snever på det området og enten ikke evnet å se det selv, eller selv ikke ønsket det, så ble til slutt nok- nok! Er da ikke en idiot å lar meg misbruke som hobbypsykolog når dette absolutt går en vei, aldri igjen! Damer: sett foten ned!- Alt for mange damer skal være snille mot disse ego-venninnene som aaalltid har det så fælt.. Tenk mer på dere selv!! Gir det dere så mye å omgås venninner hvor det kommunikasjon og interesse for den andre nærmest bare går en vei?? Det tviler jeg sterkt på!

Skjult ID med pseudonym onkelskrue fr. 19 april 2013 23:52

Akkurat @Powpowgutt! Men disse personene klager nok over langt andre ting enn manglende svar, noen personer dyrker negativitet dessverre...

Skjult ID med pseudonym snillemeg fr. 19 april 2013 23:54

Slike personer kan nok profittere på profesjonell hjelp, før de sliter ut/ avviser både venner, familie og seg selv.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 19 april 2013 23:57 Privat melding

VELDIG viktig tema. Litt for trøtt til å tilføre noe akkurat nå, men kommer kanskje sterkere og smartere tilbake.

Skjult ID med pseudonym curoius lø. 20 april 2013 00:00

Takk @Escrime, venter å høre fra deg:-)

(mann 42 år fra Telemark) lø. 20 april 2013 00:01 Privat melding

Hmm...slik jeg tolker deg Ts er de fleste sytere notoriske som alltid skal spy ut av sin elendighet til andre. Du har delvis rett, noen er slik! Men jeg tror noen blir syterske ffi kortere perioder når de går igjennom noe vanskelig! Ikke bare tror jeg, jeg vet fordi jeg har vært der selv! For en tid tilbake så gikk jeg igjennom en depresjon, selvtiliten var på et historisk lavmål for mitt vedkommede. Den tida lagde jeg flere sytetråder her på forumet,men etterhvert som ting gikk bedre slutta jeg med det. Jeg begynte helt enkelt å forstå at jeg var litt sytete!
Moralen er...ikke døm sytere for du vet ikke hva de opplever. Prøv heller å overse de:)

Skjult ID med pseudonym curoius lø. 20 april 2013 00:15

@Greiere

Mye rett i ditt innlegg etter, mitt syn. Klart det er ulike årsaker og grader av negativitet og syting, helt klart! Og som tidligere nevnt, så er det da både menneskelig og helt ok å ha dårlige dager hvor en får utløp for frustrasjon(er)! Problemer oppstår, mener jeg, når en står fast i et mønster og hvor nærmest alt blir noe å klage over. Det være den minste ting. Kan virke som en har kommet inn i et egosentrisk spor hvor en kun tenker på seg og sitt og samtidig forventer all mulig støtte fra sine medmennesker, uten overhode å være tilstede dersom den andre part ikke fullt så "brautende" klager på samme vis- til tross for kanskje langt mer alvorlige ting. Det verste er vel at en føler seg ignorert når en en sjelden gang prøver å lufte litt med slike personer som en har gitt veldig mye av seg selv til. Er vel ofte da en ser hvilke virkelige venner en har....!

Skjult ID med pseudonym xxx lø. 20 april 2013 00:21

Noen personer klarer kun å ha fokus på egen fordervelse og dyrker dette!! Livet er for kort til på å bruke seg opp på slike personer som gir fint like og ingenting til andre!!! Vær sammen med folk som gir deg positiv energi!!:)!!

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 20 april 2013 00:22

De gangene jeg slutter å svare, er det fordi dama jeg skriver melding til, har ikke noe mer å skrive enn "hehe:)" etter annenhver setning og intet interessant utover det...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 april 2013 00:24

@durrr

Tenk om hun bare ler så fælt at hun har vanskeligheter med å formulere lengre setninger? :P

Skjult ID med pseudonym pippi lø. 20 april 2013 00:34

Personer som tar helt av på nettdating mener jeg har andre mer grunnleggende problemer som ligger i bunn...
Nett"problemene" blir ofte dråpen som skal til for å få ut mye eder og galle.. En ting at det forsurer den aktuelle personen sitt liv, men langt flere blir skadelidende opp i dette. Da bør en kanskje stille seg spørsmålstegn ved om en er i stand til å bli med på dette, familie og venner bør vel viktigere....

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 20 april 2013 00:35

@powpowgutt
ja det var synd det da.. Jeg ønsker meg damer som kan noe mer enn å drepe samtaler :-)

Skjult ID lø. 20 april 2013 00:43

@iKommode

Dette stemmer nok ja og slike personer senser fort hvem de kan legge ut til i det vide og det brede og som kan brukes som en hobbypsykolog. Ettersom enkelte personer ikke evner, eller vil klare, å balansere denne skjevfordelingen, ja da må det enkelte individ tenke seg godt om..

Skjult ID med pseudonym greiere lø. 20 april 2013 00:47

Menn hvordan er det egentlig med menn som ikke svarer? Bader de i innmeldinger de og?

Skjult ID med pseudonym ls lø. 20 april 2013 14:19

Vel @Ikommode, jeg mener da at noen vitterlig har større sperrer for hva de sutrer og klager for overfor personer de omgås enn andre! Men at dette er noe som ligger, mer eller mindre, i menneskeheten, det er jeg enig i. Klart dette fordrer at den enkelte er ansvarlig for ikke å ble en klagemur for andre i det uendelige! Selvsagt skal familie og venner stille opp, men dersom det blir et vedvarende mønster at en person stadig har noe negativt å klage over, dernest at humøret blir påvirket av det og at dette igjen får negative følger for personer som står denne personen nær- ja da er det vel på tide å tenke gjennom hva dette gjør med deg som blir "klagemur"... Personer som i lange tider kun har fokus på seg selv og alt det fæle i livet sitt, er nok ikke de som stiller mest opp for andre som sliter, da blir det som TS nevner som et kjapt høflighetsspørsmål. En skal gi og få i et vennskap. I de vennskapsrelasjonene hvor en av partene bare gir, ja da blir det helt feil! Kanskje ikke for den som stadig får oppmerksomhet for sin sutring (ofte over bagatellmessige ting er min erfaring), men både irriterende og lite givende for motsatt part!

Skjult ID med pseudonym meg lø. 20 april 2013 14:35

Hadde en slik venninne for noen år tilbake som alltid, og da mener jeg alltid, hadde noe å klage over og samtalene vi hadde dreiet seg også da om det hun hadde på hjerte av negative ting.
Ettersom hun var en barndomsvenninne jeg hadde hatt i mange år, syntes jeg det var vanskelig å kutte kontakt, noe jeg nok burde gjort før. prøvde også å ta opp med henne at jeg følte vennskapsforholdet vårt mye gikk en vei og vi hadde også pauser i relasjonen grunnet dette. Dessverre bedret ingenting seg, fokuset var alltid på henne og humøret hennes var så ustabilt at jeg til slutt fikk nok. I dag omgås jeg med venninner som virkelig er venninner! Vi klager sammen over problemer som måtte oppstå i livet, men det går ikke i monolog fra en person. Kjenner det er en befrielse å slippe denne grunnleggende negativiteten. Deilig å omgås normalt positive mennesker som ikke stjeler din energi!!:-)

Skjult ID lø. 20 april 2013 14:39

Damer er altfor tålmodige med å høre på jamringa til venninner. Klart personer som er så selvfokuserte elsker å jamre ut av seg all elendighet til venninner som lytter. Slike personer må ha klart svar, de tar ikke små hint.

Skjult ID med pseudonym pepita lø. 20 april 2013 15:46

Nope, livet er for kort til å henge med venninner som kun har fokus på seg selv, been there done that.
Gjensidighet på alle måter er noe jeg forventer i et vennskap.
Vil heller bruke tiden på venner som virkelig ER venner, og som også kan klare å ha fokus utover sitt eget liv!

Velg dine venner med omhu:)

Skjult ID med pseudonym m lø. 20 april 2013 17:39

Viktig å tenke gjennom hvilke venner en bruker tid på. Dem som utstråler negativ energi er ikke bra!!!

Skjult ID med pseudonym happy lø. 20 april 2013 17:45

Jepp, livet er altfor kort og dyrebart til å kaste bort på folk som er gjennomsyret negative! Vi bør bruke tid sammen med mennesker som er positive til livet og som en vet at oppriktig bryr seg om andre. Negative egoistiske mennesker er det verste jeg vet!!- Og da mener jeg ikke at vi alle kan ha en dårlig dag og to, det er vanlig og noe het annet! Smil og vær glad:-)))))

Skjult ID lø. 20 april 2013 17:53

Er det noe som virkelig er turn off, enten det er i en vennskapsrelasjon eller som partner, så er det disse negative grinebiterne som kun tenker på seg selv og som klager på alt og alle!:( Fysj fysj forsvinn...

Skjult ID med pseudonym ___ lø. 20 april 2013 19:35

m: du har helt rett

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 22:10

Helt riktig @m.

Oss damer spesielt ønsker å være snille og forståelsesfulle, og ikke minst lyttende til hva venner har av problemer.
Dette er i og for seg en fin egenskap, men som dessverre ofte kan bli misbrukt av personer som er usmakelig opptatt av seg selv og alle sine problemer.
Det er et ordtak som lyder: Gir man dem lillefingeren, tar dem hele hånden... Mye sant i det ordtaket, visse egosentriske personer er så opptatt av sitt eget liv at de gir faen i hvordan andre måtte ha det!
For min de kalles ikke dette vennskap, heller at en person får tømme seg...!
Nei la oss være bevisste på hvem vi bruker tiden på, bruk den på folk som fortjener deg- ikke på folk som bruker deg som en container!!

Skjult ID med pseudonym -s- lø. 20 april 2013 22:15

Sant sant @nyana. Vennskap bygges på gjensidighet! Gjør det ikke det, kalles det ikke vennskap! Alle bør være bevisste på hvem en omgås og skal selvsagt føle at den andre part er opptatt av andre enn bare seg selv. Ingenting er mindre sjarmerende enn egoistiske og negative folk!:((((( Styr unna!

Skjult ID med pseudonym DrFeelvalp lø. 20 april 2013 22:18

Sant venninner. Lytter bedre og er ellers mer forståelsesfulle og mere.

Skjult ID med pseudonym -s- lø. 20 april 2013 22:22

Er en veldig god venninne selv, men gidder ikke å bli brukt som hobbypsykolog over lang tid når en merker at det kun går en vei. Det kalles utnyttelse. I en normal vennskapsrelasjon er det gjensidig kommunikasjon. Er gjerne lyttende jeg, men lar meg f... ikke utnytte!

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 22:26

Enig, stol på magefølelsen @-s- og dere andre jenter/damer. En også få noe positivt igjen av et vennskap, selvsagt skal en det! Dessverre noen som sliter og som ikke har de sosiale sperrene for når en bør holde kjeft og la den andre part komme til.. Litt for selvopptatte noen, slike venninner vil jeg IKKE ha!:)

Skjult ID med pseudonym DrFeelvalp lø. 20 april 2013 22:26

Men vi er vel venninner.

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 22:29

Hvis du kan oppføre deg ja @DrFeelvalp;)

Skjult ID med pseudonym DrFeelvalp lø. 20 april 2013 22:30

Du kan ikke vite at jeg kan det

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 22:32

Nei @DrFeelgood, håper du er i stand til å vite det selv.....

Skjult ID med pseudonym *** lø. 20 april 2013 22:33

Er det noe jeg IKKE trenger i livet mitt, så er det selvopptatte grinete venninner som har såååå mange problemer å øse ut av seg til støtt og stadighet..

Skjult ID lø. 20 april 2013 22:42

Måtte nesten smile litt når jeg så denne tråden. Ikke fordi den er morsom, men fordi jeg kjenner meg så godt igjen.
For noen år tilbake hadde jeg en venninne som var meget ustabil i humøret og som alltid hadde noe å klage over. Jeg ble (tillot meg å bli!) den lyttende part. Det meste dreide seg om henne, hun var ikke mye "tilstede" når ikke hun var i fokus og vi prøvde å ha en dialog (ikke monolog...).
Enden på visa var at jeg fikk nok. Fikk nok av å ha en venninne som ikke oppførte seg som en venninne og som stort sett gjorde meg alt annet enn glad. Underveis prøvde jeg å konfrontere henne med mine opplevelser av situasjonen, men hun hadde da selvsagt mange "gode" unnskyldninger om hvor fælt hun hadde hatt det osv...
Budskapet er vel at en skal forvente å få noe igjen av et vennskap, ellers er det bare å nyte at en er kvitt negativiteten og fokusere på alle de oppriktig gode vennene sine:-D

Skjult ID med pseudonym nam lø. 20 april 2013 22:55

rydd opp i venneskapet og behold kun de vennene du er glad i og som du passer sammen med;*

Skjult ID lø. 20 april 2013 23:07

Damer er ofte mye mer bitchy enn menn! Dersom en dame har så mange problemer i livet sitt er det kanskje lurt å be vedkommende om å oppsøke profesjonell hjelp i stedet for å slite ut og støte bort venninner. Hadde aldri latt meg bli brukt som dørmatte av en venninne, finnes da grenser. Slike ego-venninner er ikke noe tap!

Skjult ID med pseudonym Hannibal lø. 20 april 2013 23:10

Jeg er en sånn fyr som blir beskrevet i flere av innleggene her. Jeg tenker i all hovedsak på meg selv,og liker å utnytte andre. Liker å ha 90 % fokus på meg selv. På sikt vil ikke folk kunne holde ut med meg. Jeg provoserer, og sprer negativitet, så det bare står etter, rett og slett eksperimenterer med folk. Finner dette svært underholdende til tider. Og viss jeg blir motarbeid, eller ikke får viljen min,gjør jeg mer en bare provosere og leke med folk.

Skjult ID lø. 20 april 2013 23:11

Men du er ikke dame, eller venninne @Hannibal:P

Skjult ID med pseudonym ^^ lø. 20 april 2013 23:13

Unnskyld meg, men det er bare å kvitte seg med personer som hele tiden sprer negativ energi.

Skjult ID med pseudonym Hannibal lø. 20 april 2013 23:27

Jeg liker å utføre det mot damer. Liker å se hvor skremt en dame kan bli,hvor lett det er å herske over en dame ...

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 23:37

Glem det @Hannibal, meg klarer du ikke å herske over lille mann:P

Skjult ID med pseudonym nam lø. 20 april 2013 23:39

Tror godeste Hannibal bør oppsøke proff hjelp jeg.... God bedring:))

Skjult ID med pseudonym mlm lø. 20 april 2013 23:42

Har kost meg hele dagen sammen med gode venninner som jeg kjenner positivitet og glede etter å ha vært sammen med:) Dette er oppbyggende!:)

Skjult ID med pseudonym Hannibal lø. 20 april 2013 23:42

Jeg må jo ha en grunn nyana, eller finner jeg ikke motivasjonen.Motarbeid meg litt mer så merker jeg sikkert etterhvert lysten til å ta deg

Skjult ID med pseudonym nyana lø. 20 april 2013 23:48

Har ingen lyst eller glede til å leke med deg @Hannibal...

Skjult ID lø. 20 april 2013 23:58

Etter å ha lest gjennom tråden har jeg gjort meg noen tanker ift mine venninner og reflektert litt over hvem som gir meg energi og hvem som stjeler energi fra meg (tenker da ikke enkeltsituasjoner, men som helhet). Overraskende hvilke tanker en sitter igjen med om hvilke sider mine venninner innehar og hvem jeg virkelig føler har fokus utover seg selv (heldigvis noe de aller fleste av mine venninner har). Som nevnt tidligere i tråden tror også jeg det er viktig å bruke tid på de vennene som fortjener oss! Ikke de som ikke ser lenger enn sin lille nese rekker og som har nok med seg selv- ergo: er ikke i stand til å gi noe til andre; altså er en dårlig venninne.

Skjult ID med pseudonym mm sø. 21 april 2013 00:03

Kjempegode og fornuftige innlegg ovenfor! Viktig at vi alle er bevisste på hvem og hva vi bruker tiden vår på ja!!

Skjult ID med pseudonym nyana sø. 21 april 2013 00:17

For min del har jeg i allefall blitt mye mer bevisst på hvem jeg bruker tid på og hva dette gir MEG. Nå er det på tide at også jeg er i fokus:) Heldigvis er jeg prisgitt mange flotte og oppegående venninner med gangsyn som er også er opptatt av andres ve og vel, men noen "ugress" har vel kanskje også jeg i vennegjengen.

Skjult ID med pseudonym grrr sø. 21 april 2013 00:22

Få dritten bort...

Skjult ID med pseudonym Hannibal sø. 21 april 2013 00:25

Nyana, hva med å se på filmene om Hannibal Lecter? En fyr som virkelig liker leke med folk, Kanskje du blir gira og tent etter maraton med Hannibal the Cannibal

Skjult ID med pseudonym nyana sø. 21 april 2013 00:27

Det tviler jeg sterkt på @Hannibal....

Skjult ID med pseudonym perla sø. 21 april 2013 00:46

Er dypt takknemlig for alle de gode venninnene jeg har jeg! Her er det ikke snakk om enveiskommunikasjon, det hadde jeg aldri giddet!

Til alle jenter: bruk tid på de vennene som gjør dere godt! Nyt livet:=)

Skjult ID med pseudonym Hannibal sø. 21 april 2013 00:49

Men klar for å leke lit du nå nyana?
Provoser meg litt da, hiss meg skikkelig opp ...

Skjult ID med pseudonym nyana sø. 21 april 2013 11:07

Jeg er klar for å leke ja, men ikke en lek med deg @Hannibal....:)))

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 11:38

@Hannibal
Du høres bare ut som et vanlig forumtroll, en sint mann/kvinne som bare sitter bak et tastatur.
Det virker som om du har litt igjen å gå før du blir et av de verre forumtrollene, som f.eks. stalker eller trakasserer andre på forum på privaten.

Skjult ID med pseudonym dama sø. 21 april 2013 14:05

Har vært på hyttetur med et par gode venninner i helgen. Etter å ha fulgt litt med på denne tråden kunne vi gladelig konstatere at vi er heldige som slipper å ha noen surmulende venninner blant oss. Klart vi til tider kan ha våre issues, men det lar vi da pokker meg ikke gå ut over venninner! Vi diskuterer som voksne, men å spre dårlige vibber med ustabilt humør- nei, takk og lov:-)

Skjult ID med pseudonym jenta sø. 21 april 2013 15:20

Hater ustabile og negative folk, og det er noen damer som eeelsker å klage over alt og alle!!! Spyr av slike mennesker og unngår dem som pesten! Det verste er at de ikke er istand til å se hvor uspiselige de er... Smil til livet bitre damer:-D

Skjult ID med pseudonym xxx sø. 21 april 2013 15:28

Noen mennesker, og en del er ofte voksne damer, kan være sure og grinete. Er det ikke menn som lar være å svare på meldinger, så er det så mye annet å klage over og dermed ha "god" grunn til å være sur og tverr for..
Poenget er at noen er negative og egoistiske av natur! Omgås heldigvis normalt positive mennesker, de andre får surmule alene;D

Skjult ID sø. 21 april 2013 15:32

Nope, slike venninner vil jeg ikke ha!

Skjult ID med pseudonym jenta sø. 21 april 2013 15:42

Nå er det ut å spise middag med noen gode og positive venninner som jeg blir glad av å være sammen med:-)
Ha en fin dag alle humørspredere der ute!:-D
... Dere andre: husk at det påvirker andre enn dere selv med det bedritne humøret deres, så smiiiiiil før dere ender opp bitre og alene:-)

Skjult ID med pseudonym iha sø. 21 april 2013 15:55

Det som er litt trist med negative og selvopptatte folk er at de ikke klarer å forandre seg. De kan ha gode glimt innimellom ja, men vips, så var de tilbake til deres sanne lite sjarmerende selvopptatte jeg:(

Skjult ID med pseudonym grrr sø. 21 april 2013 16:03

I know @iha...

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 21 april 2013 16:06

Altså, 99 prosent av alle damer her inne svarer jo ikke på meldinger hvis de ikke er interesserte, så ser ikke hvorfor vi menn skulle måtte oppføre oss noe annerledes. Et manglende svar er også et svar.

So what?

Skjult ID med pseudonym grrr sø. 21 april 2013 16:14

Helt enig @mann36, selv om jeg alltid gir et svar jeg da.

Skjult ID med pseudonym irini sø. 21 april 2013 16:20

I et vennskap skal en både gi og få noe tilbake.
Dersom en kun blir den som gir, lytter og stiller opp, og den andre part ikke gir noe igjen (utenom negativitet og prat om seg og sitt) ja da er det ikke et ordentlig vennskap!
Tror flere burde tenke gjennom hvilke "venner" en har og være kritisk ift hvem en bruker tiden på.
Jeg lar meg ikke utnytte og bruke som hobbypsykolog i det uendelige, spesielt ikke av venninner som ikke evner å ha andre enn seg selv i fokus!

Skjult ID med pseudonym mann36 sø. 21 april 2013 16:21

@ grrr

Da er nok du et hederlig untak. Jeg har vært av og på her i 4 - 5 år nå, og har sikkert skrevet bortimot tusen førstemeldinger, og jeg kan telle på fingene hvor mange såkalte høflige avslag jeg har fått. Jeg har selv sluttet å skrive slike etter å ha "blitt lært opp" av jentene her i at det ikke er vanlig eller forventet, og antar det er slik jenter flest faktisk foretrekker det selv (for de gjør vel mot andre slik de vil at andre skal gjøre mot dem?), og faktisk synes jeg det nå er helt greit å ikke få svar. Jeg kunne ikke bry meg mindre faktisk, et nei er et nei uansett om det sendes skriftlig eller bare kommer i form av manglende svar. Men husker jeg reagerte litt da jeg var ny her jeg også, og ikke hadde skjønt at dette var helt vanlig skikk og bruk på nettet og overhode ikke noe vondt ment.

Skjult ID med pseudonym søta sø. 21 april 2013 16:40

ENIG @irini:O

Skjult ID med pseudonym grrr sø. 21 april 2013 16:42

@mann36

Føler meg litt slem om jeg ikke svarer, men angrer av og til etterpå da ikke alle tar et nei for et nei....:)

Skjult ID med pseudonym toan sø. 21 april 2013 16:46

Vi bør omgi oss med mennesker som utstråler positivitet og omtanke for andre mennesker!!:))))

Ustabile og humørsyke mennesker er no good!!

Skjult ID med pseudonym toan sø. 21 april 2013 16:49

- Og ikke minst; bruk tid på mennesker som gir av sin tid til deg, dette skal selvsagt gå begge veier!

Kvitt deg med dårlige venner som sitter på rævva og forventer alt av andre og ingenting av seg selv!!

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 april 2013 18:30

Damer som klager over ikke å få svar på meldinger, er damer som generelt er negativt innstilt til det meste i livet..
Ingenting å ha på, hverken som venn eller partner!!

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 19:00

Du skulle bare visst "reg" .......men litt usikker på om jeg kommer til overgå forumreglene viss jeg skulle fortalt inngående om det....digger å sammenligene min nulltoleranse for kvinner med godgutten Adolf Hitler og nazipartiet sin totale nulltoleranse for jøder og det som ikke inngår i den ariske rase

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 19:50

@hannibal
Så du er egentlig en av disse kvinnehaterne.
Kan du ikke bare finne deg en søt, bamsete, muskuløs, macho (hva du enn foretrekker) mann, som er til å spise opp (bokstavelig eller ikke), med eller uten chianti.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 20:29

Det er link til forumreglene ved siden av "legg til" nederst.

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 20:31

@hannibal, men du er vel ikke egentlig interessert i kvinner, innerst inne, er du vel?

Skjult ID med pseudonym nyana sø. 21 april 2013 20:43

Jeg ypper og ler av deg @Hannibal:D

Skjult ID med pseudonym irini sø. 21 april 2013 20:46

@Hannibal- the joke:P

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 20:51

Jeg har verken sympati eller empati nyana. Jeg bryr meg ikke om din eksistens. Skal du klare åprovosere meg må du komme inn på kvinners fordeler på kjønnsmarkedet.

Korte relasjoner går "reg". Men dersom de ikke gir meg nok oppmerksomhet så slakter jeg dem.

Skjult ID med pseudonym nyana sø. 21 april 2013 21:03

Er du kåt @Hannibal siden du er så hissig??

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 21:06

@hannibal, korte relasjoner, dvs du er ute og kjøper deg (fordi det er alt du kan)? :-)

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 21:08

Hvorfor er du på Sukker når du er kvinnehater @Hannibal? Eller er det menn du er på jakt etter?

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 21:19

@hannibal, det er forresten helt gratis hvis du drar til cruisingdelen av parkeringsplassen ved Sognsvann.

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 21:29

Psykopat som jeg er kan jeg ikke ha langvarige eller sammenhengende relasjoner. Kan dog ha litt av og på relasjoner. Uanhengig av kjønn.
Men la oss heller snakke om menns dominerende sider i samfunnet, og hvor enkelte menn kan ta, knuse kvinner. Menn er blant annet fysisk overlegne. Dette er et utrolig bra våpen om man skal trakassere, eller på andre måter sette på plass kvinner. Fysisk styrke gjør ikke kvinner bare fysisk sjanseløse, men også psykisk hemmet, tilbakesatt. Tenk f.eks på frykten kvinner må leve med, de kvinnene som har menn etter seg, som skal ta dem. Dette kan man enkelte fryde seg over,dersom man legger langsiktige, ondskapsfulle planer.

Kan evt få med noen andre menn som er gira på å drepe feminisme og sånn, "missT".

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 21:31

@hannibal Du vet at måten du omtaler oss kvinner på, viser bare tegn på din egen usikkerhet. Kanskje vi skal å rett til kjernen av probleme ditt, kanskje det er noe noen kan hjelpe med :-)
Men bare så det er sagt er det tissetass som du synes er for liten, så må du nok søke profosjonel hjelp!
Ønsker deg hannibal en magisk kveld (-:

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 april 2013 21:31

ehh, hvor gammel var du @hannibal?

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 21:40

Ler og ler:)))))))

Skjult ID sø. 21 april 2013 21:42

Å nei, ikke skrem oss @Hannibal..... Blir livredd jeg!!!!!! Er det de 3 små grisene du skal ha med???

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 21:45

Og etter latteren tenker jeg at du enten er en fullstendig skrudd person som snart havner bak lås og slå, eller bare en skrulling som har fått altfor lite oppmerksomhet i livet. Mobbeoffer kanskje.. God bedring!!

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 21:59

"Dette handler ikke om mine relasjoner til folk og den slags "smil", men om forskjeller på kjønnsmarkedet "smil",og min nulltoleranse.

The one, jeg bare ordlegger meg enkelt om hvordan jeg tar kvinner. Så enkelt gjør man det.
Jeg måtte dessverre slette den andre tråden, i og med at det ble for heftig. Men man må tydeligvis være rimelig på kanten for å få folk til å reagere. Kunne seriøst tenkt å fortalt hvordan jeg bahandler mine 2 ofre, og hvordan jeg ødelegger deres liv.Men redd jeg blir kasta ut fra her da.

Miss T....som jeg sa til en annen her....se på Hannibal the Cannibal, Hannibal Lecter ....kalkulerte psykopater er folk man kan tulle med inn til det tidspunktet man vet at psykopaten prater sant. Vil du vite mer missT?

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 22:04

@hannibal "lillevenn" du vet det finnes hjelp og få uansett hva probleme ditt er :-)
Liker en mann som er så hissig som du er lille hannibal (-: knurr knurr

Skjult ID med pseudonym reg sø. 21 april 2013 22:04

@hannibal, men kvinner kan ha forsvarsspray etc, eller lære seg kampsporter...

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 22:26

Jeg er nok mer en kalkulert jævel missT, som ingen vet hva er i stand til. På den måten glir jeg inn, og skjuler meg perfekt i samfunnet. Det er av de ting man frykter med psykopater, og som gjør dem så skremmende, at de virker som alle andre på utsiden, på overflaten,men er i stand til de mest grusomme ting.
Jeg rett og slett elsker og fryder meg over dette. Føler nærmest jeg har en makt på dette viset. Og måten jeg tenker om folk på gata, om hvor lite det går an bry seg om folk rundt seg.

Overdriver litt nå, men dette er jo hva ekte psykopater tenker. Jeg føler fortsatt jeg har en lang veg å gå:):)
Miss, kjenner du til Ted Bundy og Dennis Radar? Herlige folk. Sistnevnte var en jævel på å gli inn i lokalsamfunnet. Og han teroriserte samfunnet han levde i i 20- 30 år. Herlig fyr må jeg si. Lekte med politiet, ga dem små lapper med info. Ser du ikke kicket dette kan gi miss?
Bunde var knallhard på kvinner, han lokket dem til seg, før han gjorde ende på dem.
Nå gjelder det å benrense seg igjen føler jeg. Men dette erbare skremmende eksempler på tidenes verste psykopater. Du vet, man må ha litt inspirasjonskilder:)

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 22:44

Synes synd på deg jeg @Hannibal... Hjernen din har tydeligvis ikke godt av enkelte filmer....

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 22:45

Men skremt, NEI det blir jeg OVERHODE ikke;)

Skjult ID med pseudonym missy sø. 21 april 2013 22:47

Uffda, noen galninger på frifot......

Skjult ID med pseudonym padde sø. 21 april 2013 22:48

@missT
Bare vent, snart er det mange vampyrfilmer/serier på programmet.
(-:

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 22:50

Man må tydeligvis uttrykke seg kraftig, eller for å låne et uttrykk, gi et kraftig signal, for å bli tatt på alvor her.
Resten av hva jeg skulle sagt egner seg ikke i dette forumet.
Noen som fortsatt ikke tar meg på¨alvor, eller fortsatt ler av meg?

Skjult ID med pseudonym missy sø. 21 april 2013 22:54

Jeg LER av deg @Hannibal:D

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 22:54

@lille hannibal HAHAHAHAHA

Skjult ID med pseudonym padde sø. 21 april 2013 22:57

Han er et lite rumpetroll, men ikke et av mitt og paddines.
(-:

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 23:08

Det er jo på en måte fint at man kan uttrykke dette, å bi tatt med en smil. Da slipper man bli utvist fra forumet.
Men resten kan jeg ikke si. Det vil bli for ille å skrive om det på dette forumet.

Dere hadde dog ikke smilt om dere hadde pratet med mine to ofre. Hun ene er skikkelig redd meg, tar forhånderegler, og diverse, og hun vet ikke hva hun har i vente. Hun kommer ikke til å få det livet hun vil. Tenk på så lett det er å ødelegge andre sitt liv,uten at de kan gjøre noe med det. Skremmende.
Vet dere hvor mange kvinner som forfulges i USA, av menn,og i hvor stor grad kvinnenes liv blir ødelagt? Kvinnene er jo så svake, helt ute av stand til å beskytte seg mot disse farlige mennene. Sånn er det å være svak kvinne. Ja uffa meg, det er forferdelige greier, spesielt for kvinnene. Men pytt, pytt.

Skjult ID sø. 21 april 2013 23:11

Men nå skal syke mennesker få fotlenke, sånn at de må holde seg borte fra ofrene sine. Så det blir som en ny verden for de som plages av sånne.

Skjult ID med pseudonym missy sø. 21 april 2013 23:21

Du er jo en skikkelig taper @Hannibal som trakasserer damer! DET er ingenting å skryte av! For det jeg vet kan du være en gal lystøgner med oppmerksomhetsbehov, men hvis jeg skal ta deg på alvor er jeg glad vi har et politi som tar seg av sånne som deg- eller enda verre kanskje: damer som kjenner menn som tar loven i egne hender å ødelegger sånne som deg;)

Skjult ID sø. 21 april 2013 23:23

Kom deg i fengsel der ynkelige menn som deg hører hjemme @Hannibal.. Der får du smake din egen medisin av de store gutta vet du;-)

Skjult ID med pseudonym missT sø. 21 april 2013 23:24

Svak og svak fra Blom.. Hvem er svakest her hehe:))))))

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 23:25

@lille hannibal! Ja jeg velger og kalle deg liten, forde er det du er i mine øyne. Alle vet at der finnes både menn og kvinner som utsetter sin nærmeste vold og trusler. Men i mine øyner så er de små rompetroll, som nok ikke sto først i køen når vede ble levert ut.
At du må bruke forum for og uttrykke din mening sier bare hva nivå du er på.
Du er en liten mann, som bruker store ord og vold for og kompensere for din egen usikkerhet. Alle uten om deg vet det.
Mitt råd er at du søker hjelp lille hannibal

Skjult ID med pseudonym missy sø. 21 april 2013 23:28

:) @Smil:)

Skjult ID med pseudonym mia sø. 21 april 2013 23:30

kom å ta meg @Hannibal:-)

Skjult ID med pseudonym hannibal sø. 21 april 2013 23:45

Hehe, jeg er rimelig normal, har bare behov for utløp av psykopaten i meg med jevne mellomrom, spesielt ift folk som på en eller annen måte har gått imot mitt opplegg og min vilje. Da får de sin skjebne. Det er ingenting noen kan gjøre med det, dessverre for dem og deres nærmeste.Til glede for mine lyster. Satisfaction baby. Deep satisfaction.

Lotta: angripe feminismen, og vise hvilke virkemiddler som skal brukes. Mannens dominerende sider vil knekke en hver kvinne som ypper, ikke underordner seg ...til mer kvinnen ypper, til hardere får hun igjen, og mannen er det sterke kjønn, og vil dermed styre det hele, om han bare vil, sånn generelt sett. Dette praktiserer jeg. Det gjør kvinner ekstremt sårbare.

Skjult ID med pseudonym mia sø. 21 april 2013 23:53

Pass deg du @hannibal, du vet at veldig mange menn liker å banke sånne som deg vet du;)

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 23:55

@lille hannibal. Du har fått med deg at vi lever i 2013???
Stakkars lille mann som må bruke makt for og få det som han vil. Jeg vil jeg vil men får det ikke til!!
Huff så sint du må være til alle døgnets tider. Må ta på en liten mann og bære rundt på så mye sinne og usikkerhet.
Nei søk hjelp du lille hannibal!

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 00:29

Haha, dette begynner bli festlig, rasende fetlig.
Mia: jeg planlegger ganske rasjonelt, for på den måten å unngå noen som helst slags represalier, jeg har f.eks lange mellomrom mellom ødeleggelsen av kvinnene. Hun ene av dem er også så svak,hun klarer knapt prate for seg, så satser på at det blir et lett offer.

Her skal du få et mer konkret utdrag Lotta, for å få bedre frem poengene: eller, faan, vil ikke bli gjenkjent ....kort sagt, jeg godtar ikke de store forskjellene på kjønnsmarkedet(sjekking, dating, oppmerksomhet, partnerseleksjon ....) og konsekvensene dette har, og gjør det som trengs for å vise dette.

Har en lengre avhandling. Mot avslutningen legger jeg vekt på hvor enkelt menn kan ta kvinnene, knuse dem....og at deres fordeler på kjønnsmarkedet vil kunne få store konsekvenser. Et av poengene: kvinnene slipper ikke unna uten konsekvenser. I ytterste konsekvens har de å underordne seg mannen.
Og det jeg gjør er ikke feigt. Kvinnene må tåle å få motstand. Fordelene de har på sine områder kan sies å være like feige,og ulikhetene på dette gjentatte kjønnsmarkedet har jo vært oppe i media både nå og da, og det har mindre heldige konsekvenser. Det godtas ikke, og jeg går så hardt til verks som nødvendig er for å gi kraftige signal.

Ift rettskriving, gidder ikke fokusere på å skrive hvert ord korrekt, Har universitetsutdannelse, og har ingenting å bevise.
Flytte til Afghanistan, NEI. Liker meg i Norge, liker også å ha kortere relasjoner til kvinner. Men jeg tolererer ikke en del aspekter med norske kvinner.
Genial oppvekst. Men tolererer ikke en del aspekter knyttet til norske kvinner.

Skjult ID med pseudonym Smil ma. 22 april 2013 00:32

@lille lille hannibal(-: du kommer til og slide i mangen år framover, for det er nå tiden og ikke fortiden vi lever i, du vet det??
Men ønsker deg lille mann ett rolig natt og la tankene få hvile, så skal du se at dagen imorgen er nok lik dagen idag. Me lever tross alt i 2013!

Skjult ID med pseudonym missy ma. 22 april 2013 00:38

Du skremmer oss fælt nå @Hannibal:))))

Skjult ID med pseudonym missy ma. 22 april 2013 00:58

Noen med stakkarslige fritidsproblemer her....

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 01:01

Stol på meg du "smil". Jeg kommer til å få utrettet deg jeg vil. Men jeg liker å gjøre det langsomt, langsom pining. Og stol på meg, jeg gjør det så feigt som nødvendig, for selv å slippe unna. Like feigt, urettferdig som kvinner opererer på, på sine sterke felt. Får ikke både i pose og sekk vetu smil. Må tåle å få tilbake. Sånn er det. Godnatt da smil:) Jeg har andre ting å gjøre. Jeg planlegger omhyggelig. Forbereder anslag.

Svada,hva faan er det du innbiller deg lotta? Du får heller kalle det ekstreme meninger. Jeg har ekstrem meninger på området, og det vil få harde, dramatiske konsekvenser. Nulltoleranse får konsekvenser. Du er jo kvinne ...ta å se det litt fra en manns perspektiv...ift disse forskjellene, viss du hadde vært gutt hadde du neppe likt at jentene hadde fått ting servert. Men da tar bare jeg utøver fysisk styrke, og den slags, og da vil du jo oppleve bedre hva det vil si å stille med en stor ulempe. Det er akkurat dette jeg gjør. Jeg bruker menns styrker til å irettesette kvinner, og mer om nødvendig, så de skal forstå hva store kjønnsforskjeller vil si. Og jeg går enormt til verks for å signalisere realitetene i dette, og hva som i ytterste konsekvenskan skje.

Breivik og Eivind Berge har demonstrert knallhardt, og det er relatert til mine ekstrme meninger. Breivik kom jo Berge i forkjøpet. Uten at jeg har lest konkret hva Breivik mener om feminismen, så kan være jeg tabber litt her. Og uten å skrive positivt om Breivik i det offentlige. Det går ikke an på dette forumet, som kun består av høffelige, normale avkom.

Skjult ID ma. 22 april 2013 01:04

Søk hjelp @hannibal før du havner bak murene....!!

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 01:08

Oj, høflig skal det vel være lotte- fjott. Maksimal tabbe.

Hvem faan har sagt at jeg er en ekte psykopat lottefjott. Ikke glem at mye av det jeg sier er for underholdningens skyld, så jeg kan sitte her å le av folk som engasjerer seg i noe de ikke har peiling på det ekte innholdet av.

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 01:20

Hvorfor var det ikke noen menn med å skrev her forresten?

Jeg føler herved jeg har signalisert nok, og trekker meg rolig tilbake.
Spre mitt kraftige signal til alle dere kjenner. Kan jo være det er akkurat venninna di som treffer meg neste gang, eller får tilsendt en lengre omhandling.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 22 april 2013 01:30 Privat melding

Vi menn synes bare synd på deg.

Du er verken skremmende, spennende, eller ekstrem.

Uansett hvor mye du ser på Hannibal: Du er bare en fyr som blir avvist.

Gro heller et par baller, og bli en mann.

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 01:56

Hehe, du er uvitende og naiv Fettgerget. Eneste grunnen til at jeg ikke går lengre er forumreglene.
Og eneste grunnen til at jeg ikke .....deg fettberget er av samme grunn. Som deg, i likhet med alle andre, driter jeg i dere. Men du mener at dette ikke engang er noe folk gidder rapportere? Vel, bra for meg.

Skjult ID ma. 22 april 2013 03:43

Du er en stakkarslig liten taper @hannibal..... Pass deg så ikke de skikkelige mannfolka får tak i deg.....

Skjult ID med pseudonym pia ma. 22 april 2013 05:45

en liten hannibal som prøver å skremme hehe:) syke j......

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 07:12

Nei fy faan da sliter jeg,viss en av dem har en stor, sterk og hissig fyr. Har vært inne på tanken, man vet jo aldri. Da stikker jeg så fort som mulig. Jeg hadde langt ifra digga det selv om en fyr hadde trakassert og plaga dama mi til døde. Det hadde jo ikke en fyr som meg taklaog tolerert for fem øre. Vet seriøst ikke hva jeg hadde gjort. Men det gjør det jo bare enda mer rasende festlig for meg, og tenke på både hvordan de evt fyrene deres må føle om det, og hvordan det er for deres nærmeste, i den grad de videreformidler.

Tar tid å bli som Hannibal Lecter vetu pia. Kreves en del erfaring for å bli like knallhard og like knallkald.
:)

Skjult ID med pseudonym bat ma. 22 april 2013 08:14

En simpel wannabe.
Og neppe dominant heller, men helt sikkert en sub.

Skjult ID med pseudonym hannibal ma. 22 april 2013 09:11

Dominant nei. Jordnær fyr, med en ekstrem nulltoleranse. Skulle digga å sendt fortløpende oppdateringer om min virksomhet, men det hadde jo blitt sykt, og alt for riski.

Skjult ID med pseudonym xxx ma. 22 april 2013 11:57

Skjønner du må ha store problem av ymse slag @hannibal! Du har vel kanskje fått med deg at det å plage damer er det feigeste en kan gjøre! Pyse, som er livredd når barskingene knuser deg;)

Skjult ID med pseudonym bat ma. 22 april 2013 12:20

Det er bare en wannabe.
Det tar sikkert veldig kort tid før ei tvinner ham fullstendig rundt lillefingeren.
Han blir nok veldig fort helt lydig, og får seg et par fine, slitesterke tøfler som belønning.

Skjult ID med pseudonym mia ma. 22 april 2013 13:14

Garantert @bat:) Stikker nok ikke så veldig dypt hehe;)

Skjult ID med pseudonym ohlala ma. 22 april 2013 14:47

Hvor er du farlige hannibalen??? Jobber du med håndarbeid?? Eller i terapi kanskje??:-)

Skjult ID med pseudonym irini ma. 22 april 2013 16:29

Så gikk tråden fra å handle om negative mennesker til Wannabe-psykopater:=)))))

Skjult ID med pseudonym Smil ma. 22 april 2013 16:47

@lille lille hannibal! flirer enda av din usikker framtoning her inne på forum :-)
Huff og huff så "skremmende" du er
Prøv og smil litt mer, så skal du se ting blir litt bedre :-)

Skjult ID med pseudonym missy ma. 22 april 2013 18:05

Fikk du sove i natt @Smil?!? Helt utkjørt jeg etter @hannibal sin fæle skremselspropaganda;P

Skjult ID med pseudonym breeee ma. 22 april 2013 18:28

@hannibal jobber som blomsterbud og er alt annet enn psykopat:-D

Skjult ID ma. 22 april 2013 18:55

Nei, @hannibal er blomsterdekoratør....

Skjult ID med pseudonym what ma. 22 april 2013 19:20

Tenker dere på han venneløse?

Skjult ID ma. 22 april 2013 20:25

hvor er du hanniballlllllllll?????????????????????

Skjult ID ti. 23 april 2013 00:55

hanni hanni, hvor er du???? har trollet tatt deg????

Skjult ID med pseudonym sirene ti. 23 april 2013 10:41

Tenker sukker.no har tatt`n ;)