Alle innlegg Sukkerforum

Vær dere selv for guds skyld !

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 20 april 2013 18:51

Nå er jeg egentlig luta lei av alle som tror at det hjelper på å gå på "dating","coaching", og andre "approaching"-kurs.... og lar dere selv lure ved å betale mange tusen kroner for dette tullet. Jeg skal si dere en ting: Det hjelper ikke på noen måte:) Bare vær dere SELV, og om personen dere dater ikke liker deg for den du er, så går man videre til man finner en som liker deg, så jævla enkelt er det.
Og jeg synes ikke synd på de som tror det hjelper å bli lurt av "coacher" på byen. :)

Skjult ID med pseudonym Gilken lø. 20 april 2013 18:52

Om en ikke synes jeg er bra nok når jeg er meg selv, så får det heller være. Da er det ikke den jeg vil ha uansett :)

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 20 april 2013 18:55

For guds skyld...næh

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 20 april 2013 18:57

ts..kunne ikkje vert meir enig:)

Skjult ID lø. 20 april 2013 19:04

Ahh bra at noen er fornuftige og ikke lar seg lure av alle disse dyre kursene :)

Skjult ID med pseudonym happydame lø. 20 april 2013 19:12

Godt. Hold dere unna alle de kursene dere. Så får vi som liker å berike livene våre med mer kunnskap, få mer tilgang på dette, og få et bedre forsprang på flere ting her i livet. :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 20 april 2013 19:15

hmm er nok uvitende .. men dating kurs? ?
Coaching .. derimot kan være bra, og ser ingen motstning mellom det, og det å være seg selv... Coachen hjelper deg bare å stille deg selv de rette spørsmålene, .. og på den måten kan en få mye ny spennende lærdom om seg selv ...

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 20 april 2013 19:16

Enklere bare være perfekt synes jeg:) U go happydame;)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 20 april 2013 19:44 Privat melding

Her virker det som at noen har blitt sjarmert av en pick up artist og er en smule bitter?

Jeg er av den oppfatning at det er viktig og bra å videreutvikle seg selv, både yrkesmessig og personlig plan. Det finnes neppe noen mirakelkur for noe, men alle har forbedringspotensiale.

For å holde det litt on topic til tema dating, så er det flaust av gutter (og sikkert jenter) som knapt klarer å snakke med ei jente uten å fomle, eller som ser ut som et spøkelse når de kler på seg selv. Jeg er ikke et sekund i tvil på at disse kunne hatt veldig godt av coaching i f.eks kommunikasjon, livsstil eller mote.

Ingen er eksperter på alt mulig. Det blir det samme som at folk kommer til meg for å kjøpe PT timer, fordi de ikke kan noe særlig om trening og ønsker hjelp til det. Det kan jeg hjelpe dem med. De kan sikkert hjelpe meg med andre ting.

Ikke døm folk som forsøker å utvikle seg selv, de blir ikke noe mindre "seg selv" av det.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 20 april 2013 20:04

Jeg lever litt etter mottoet: lik meg eller la vær.

Har ikke noe behov for mennesker som ikke syns jeg er bra akkurat som det mennesket jeg er. En person som er trygg på meg selv og trrives i eget selskap. Er så mange som higer etter almenn annerkjennelse i stedet for å tørre å være seg selv. Kan forstå at svært sjenerte personer kansje kan trenge en push. Selv skravler jeg med alle rundt meg så har ikke noe behov for sånt. så en smule enig i at de som kansje er sosialt utilpasse og svært usikker i seg selv som person kansje kan trenge noe sånt.

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 20 april 2013 20:08 Privat melding

Hvis ikke jeg skal være meg...hvem skal være det da?? ,

Skjult ID med pseudonym HeMan lø. 20 april 2013 20:11

Jeg er alltid meg selv. Selv når jeg lyver!

Skjult ID med pseudonym happydame lø. 20 april 2013 20:48

Om jeg lærer meg noe nytt, er jeg ikke meg selv lenger da?

Uansett, det sies at læring ikke forandrer hvem du ER, men hvordan DU SER verden. Og av og til høres det ut som om det er ganske mange her på forumet som hadde trengt det; Et litt annet syn på verden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 20 april 2013 21:54

Hjelper ikke? Skal vi vedde? Er helt sikker på at om du hadde truffet meg IRL så hadde du sagt; "Damn boy! Go get yourself some coaching!".

Å være meg selv er det absolutt dummeste jeg kan gjøre. Hvis du trodde jeg hadde problemer, så er det ingenting i forhold til de problemene til den dama som liker meg for den jeg er har. :P

(mann 38 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 00:06 Privat melding

jeg blir litt småirritert over at folk går til proff fotograf for å fremstille seg selv bedre enn de normalt er. Ser jo såklart hensikten, men det er da ikke modellbildene som gjenspeiler virkeligheten...

Skjult ID sø. 21 april 2013 00:55

dere menn liker plastikk damer

(mann 42 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 01:10 Privat melding

TS: Jeg har vært meg selv hele livet, har det hjulpet...nei! Skal ikke si at jeg derfor mener man ikke skal være seg sjæl, nei tvert om...man bør absolutt være seg selv! Men jeg skjønner hvorfor mange tar kurs og coaching og sånn, det er jo fordi man vil noe!

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 21 april 2013 08:13

Lurer litt på hvilke mennesker dere egentlig omgås. Jeg har ikke hørt om en kjeft som har begitt seg inn på noe sånt vås.

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 08:52 Privat melding

Være seg selv er jo en god ting, men det betyr ikke at en skal la være å utvikle seg. En god coach kan hjelpe med selvutvikling, oppdage/forstå seg selv og/eller evt. Klare å vise den rette "jeg". At du er flink til dette TS betyr ikke at andre er det. :)

Skjult ID sø. 21 april 2013 09:39

Kun i næringslivet har jeg møtt folk som har vært på coaching. Men da er det noe helt annet enn disse jallagreiene du vanligvis hører om.

PUA kursene er uetiske. Ikke fordi jeg har noe mot kurs, men fordi de selger snake oil. Har du sett PUA-guttene på byen, så har du vel neppe unngått å legge merke til at det eneste som er spesielt er at de prøver hardt og klenger noe jævlig på en drøss med damer. Er som å fiske med garn. Man får fisk, men lite presist og det har neppe noe med snake oilen de selger å gjøre.

Disse gutta tømmer utesteder for kvinner. (Damene blir lei) Ofte kastes de ut også, fordi folk blir lei av den klengette oppførselen.

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 10:00 Privat melding

PUA kjenner jeg knapt til, men at coaching kan hjelpe Ser jeg ingen problemer med. En kompis av meg er utrolig sjenert. Verdens snilleste kar, en som jeg vet ville tatt godt vare på en jente. Jeg har hjulpet han litt med selvtillit og å utfordre seg selv. Syns jentene fortjener å møte en kar som han. En som gir av seg selv betingelsesløst. Hvorfor skal ikke han få lov til å komme seg ut på "markedet", selv om han er sjenert, klumsete i uttalelser og generelt utrygg på seg selv?

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 10:14

TS jeg har gått til coaching, det er det lureste jeg har gjort. Har det mye bedre med meg selv, og gidder ikke bruke tid og energi på sladder, folk som ikke svarer på meldinger, eller tolke ting opp og ned i mente

Skjult ID med pseudonym happydame sø. 21 april 2013 10:18

@(Skjult ID ) - sø. 21 april 09:39

At noen velger dårlige coacher, er ikke det samme som at det å bli coachet er noe dårlig.
Alle av oss har blitt "coachet" mye opp gjennom livet. Hele skoleverket er jo tross alt "coaching" . Våre venner støtter og forandrer våre syn innimellom, det er også "coaching", bare ikke betalt.

En god coach skal få frem det du ønsker i deg, og forhåpentligvis er det en god ting. At de som coaches av og til vil få frem mindre gode sider, for å komme seg frem dit de vil, eller at noen coacher er dårlige, tar ikke bort poenget med at å bli coachet i utgangspunktet er en nyttig handling, om du ønsker det selv. Uansett lærer en noe mer, og det er sjeldent et minus.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 april 2013 10:28

@TS

Hmmm, hvorfor er du lutalei folk som bruker coacher? I hvilken grad påvirker det deg som person liksom! Generelt er det lite som irriterer meg egentlig og når det gjelder dette så er jeg helt trygg på at jeg ikke hadde brukt en kalori tanke på hva andre foretar seg.

Nå er ikke jeg så bevandret i "coachmiljøet", men jeg trodde at det var en person som hjelper folk til å være nettopp seg selv!

Skjult ID sø. 21 april 2013 10:31

Nesten all coaching er humbug.

Skjult ID med pseudonym Smil sø. 21 april 2013 10:54

10:31 sånn kommentar tyder på uvitenhet, og redsel for det du ikke kjenner til :-)
Men ønsker alle en strålende søndag med eller uten coaching (-:

(mann 40 år fra Oslo) sø. 21 april 2013 11:10 Privat melding

@The One
Det er mitt inntrykk også. Poenget er vel ikke å være noen annet, men å tørre å være seg selv. Mange blir kanskje nervøse i datingsituasjoner og da er man jo ikke "seg selv". Man opptrer kanskje annerledes enn man gjør normalt sett, og det er vel her coaching kommer inn. Man blir tryggere på å faktisk være seg selv.

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 21 april 2013 12:26

De som tar datingkurs for å bli flinkere til å sjekke opp noen, er like mye seg selv. Det er så idiotisk å fortelle folk om å være seg selv, det er de uansett om de vil eller ei. Selv når du har med en lystløgner å gjøre, så er vedkommende seg selv.

Og hva i all verden er galt med at noen som suger til å sjekke, tar ett kurs? Angriper du folk som tar mattekurs som ikke kan det fra før? Nei så slutt å vær så dømmende.