Alle innlegg Sukkerforum

Første date...

Vis siste innlegg
(mann 55 år fra Oslo) ma. 28 juli 2008 13:50 Privat melding

Hva snakker man IKKE om på den første daten? Eller er det lov til og prate om "alt".
Noen som har lyst til og dele erfaringer, gode og dårlige ?

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ma. 28 juli 2008 14:00

Det kommer veldig an på partene og hvordan de er.
I noen tilfeller kan dirty sex være lov å prate om, i andre tilfeller kan alt av sex være fullstendig tabu.. Bare for å nevne en ting.

Man må rett og slett føle seg frem..

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 28 juli 2008 14:07

hehe.. ikke prøv å stryk henne på armen hvertfall! hehe.. det har jeg brent meg på.. hehe .. fikk klar beskjed om at DET var ikke noe man gjorde på første date!

der og da var det ganske kjipt og det ble litt merkelig stemning resten av kvelden, men sånn i ettertid er det bare morsomt å tenke på :-)

Skjult ID med pseudonym bergen25 ma. 28 juli 2008 14:18

Tror det og kommer ann på hvor mye dere har snakket før den første daten - f.eks via sukker.

Har selv vært på dater der vi har diskutert politikk og andre mer alvorlige temaer fordi vi allerede følte at vi kjente hverandre godt nok via Sukker / msn.
En annen gang tar en det kanskje helt fra begynnelsen av.

@ jepp

fysisk kontakt er sikkert veldig forskjellige med tanke på jenten og stemningen. Tror nok en må være flink til og tyde tegn, noe som vil si at jeg kommer til og bomme 9 av 10 ganger på det der :-P

Skjult ID med pseudonym jepp ma. 28 juli 2008 14:22

bergen25: hehe, jepp.. skal ikke være enkelt det der.. menmen .. brent barn skyr ikke ilden her i gården.. brent barn lukter bacon :-) ..

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 28 juli 2008 14:27

ting man ikke snakker om?? hmmmm ... Pleier å snakke ganske fritt om alt jeg ... men så er jeg singel også .. kanskje jeg er for fritt-talende .... hehehhe
Snakker man om flytting/ barn/ giftemål på første daten tror jeg fort noen kan bli skremt , men ikke alle... er som sagt tidligere .. må føle seg litt frem ...

@jepp .. jeg har ikke noe i mot fysisk kontakt som stryking på arm /rygg på første date... t.o m holde rundt syns jeg er helt greit .. så det kommer veldig ann på hvem man er ute med ...

Skjult ID med pseudonym bergen25 ma. 28 juli 2008 14:38

@ jepp: hehe, brent barn skyr egentlig svært sjelden ilden...

Tror jeg har altfor selektiv hukommelse, husker bare de gode tingene, det at hun smekket til meg etter jeg sa noen "fine" (tror jeg iallefall) ord i øret er nesten helt vekke. Mener at det egentlig bare var en sånn lett lekesmekk. Kanskje jeg skal ringe til henne... *finner frem mobilen*

Skjult ID med pseudonym Løsbart ma. 28 juli 2008 14:58

Er hun fra Ålesund, dropp Sunnmøringsvitsene - det er min erfaring... :-P

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 28 juli 2008 14:59

Tja...finnes det tabuer, altså? *ler*

Ser Ærlighet kjapt sirklet inn på null sex vs dirty sex som tema - og jeg vet ikke om det er noe sjakktrekk til meg, men mulig jeg bare er litt for "konservativ". ;ø) Vi var vel inne på dette med lekne jenter i en annen tråd igår. Hehe...

Ellers er det utrolig kjedelig å sitte og høre på en som legger ut om hele livet sitt, og prater på inn- og utpust. Gjerne forteller om alle eks`er...hvorfor han hater dem nå. *ler* Osv...
Og verdensmestere...hm...finnes det utrolig mange av. Som kan alt, vet alt...gjerne mye bedre enn alle andre. Å imponere daten ihjel er vel også litt heavy. Hehe
Meget usjarmerende...;ø)

Nå har jeg ikke akkurat drevet med maraton-dating, så jeg kan ikke komme med noen fasit til noen på hva som er "riktig" og "ikke-riktig". Dessuten...det er vel en fordel å lese daten litt, da...ikke bare trøkke på. En første "date" er vel mer en introduksjon...hilse på. Og da vil det kanskje være naturlig å hoppe over de dypeste temaene...av privat karakter? Normalt vil praten flyte ganske naturlig...så får man heller kjenne litt på hva som er greit/ikke greit. Og evt spørre...om man er usikker.

:-)

Skjult ID med pseudonym Primavera ma. 28 juli 2008 15:00

Er vel ikke helt heldig og prate om eks'en hele tiden heller:-)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 28 juli 2008 15:42

Ting som er viktig for deg å vite om henne, synes jeg kan være lurt å ha fått vite om på forhånd via tasting her inne. Jeg opplevde en date en gang som lignet mer på et intervju og det var en ganske usexy opplevelse.

(mann 47 år fra Telemark) ma. 28 juli 2008 22:11 Privat melding

ikke snakk om sykdom
ikke snakk om x kjærest, og enda mindre om x kjærester.
ikke kun om deg selv

men spør gjerne om det du lurer på, så viser man samtidig interesse i hva den andre er/driver med

til sist; ikke spør meg hvor mye jeg tjener....

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 28 juli 2008 22:28 Privat melding

Hehe, artig tråd :-)

Selv så varer mine førstedater maks en time som regel (om folk er fra nettet). Er som noen over her skriver mest for å "hilse på".
Tema er varierende, alt etter hva som passer.

Det er lov å snakke om alt en føler for! :-) Det kjenner man på stemningen.
For min egen del så liker jeg førstedate'n uten alkohol :)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 28 juli 2008 22:55 Privat melding

Jeg anser meg selv som en ganske tolerant person, og jeg tror de alle fleste temaer går veldig greit for meg. Alt kommer ann på hvor seriøs man vil virke.

Men av ting man IKKE gjør på en date, er det mye. Var på date med en villmann herfra, som skrøt på seg på det ene og det andre før vi møttes. Vi gikk på en piano bar i oslo, hvor han FORLANGTE å få spille på pianoet som sto der.

Det var riktignok ikke fullstappet i lokalet, men nok folk til at det var opptatt ved alle bor. Jeg ble derfor PLASSERT i en sofa foran pianoet, mens de som jobbet der hadde et strev med å prøve å overtale denne daten min til å ikke spille. Men noe han gjorde.

Der satt jeg i en en bar, to meter fra et piano, mens en meget oppkavet mann sang og spilte søte romantiske sanger, til meg. Jeg helte ned rødvin så fort jeg kunne, og ønsket meg veldig vekk. Til slutt sa de ansatte at det fikk være bok, og han satte seg i sofaen, omtrent oppå meg.

Der begynte han å stryke på meg ved enhver anledning, jeg trakk meg så langt unna at jeg til slutt satt på armlenet, bøyd bakover. Han snakket ivei om sex stillinger, sine ferdigheter, kunnskaper og seksuelle fantasier. Jeg visste ikk eom jeg skulle le eller gråte, så jeg lo. Sa han var ytterst lite passende for meg, og han lo av min sans for humor. Blottet for selvinnsikt, og en selvtilitt som ikke jeg har vært borti før.

Jeg sa at jeg måtte gå, og vi skulle betale. Han insisterte på at jeg skulle betale selv (uten at jeg hadde sagt noe), noe jeg gladlig gjorde. Men han hadde glemt kortet sitt, så jeg måtte betale for han og.

DA vi skiltes utenfor National, prøvde han å kysse meg ved å holde meg fast i armene. Jeg la meg rett ned i snøen, og ba han forsvinne.

Da jeg kom hjem fikk jeg en mail om hans fanatsier om meg og hva vi skulle gjøre sammen neste gang.

Skulle nesten tro det var en spøk dette her, men nei... Så pass opp jenter!

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 28 juli 2008 22:56

For Guds skyld, hvis du jobber mye, så må du ikke fortelle hvor mye du jobber. Og du må i hvert fall ikke fortelle om spøken en kollega dro til overtidsmaten om at hun syntes det hadde vært så rart å spise med en fremmed mann i påskeferien.......

PS. Jeg jobber ikke mye, dette er snakk om en helt _hypotetisk_ problemstilling.

Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 28 juli 2008 22:57

Sorry Margarita :)

Skjult ID med pseudonym nea30 ma. 28 juli 2008 23:02

@hansomspør

Hva er problemet med å si at man jobber mye om det er sannheten?

@Margarita

Shit! Det høres ut som en date fra Hell, hihi :-). Skal si du var tålmodig med han!

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 28 juli 2008 23:06

@ Margarita
Woaw...du holdt ut lenge på den der. *ler* Djees...for et catch! Hehe...

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 28 juli 2008 23:09 Privat melding

Ja, jeg er ganske tolerant, men er vell en grunn til at jeg er litt skeptisk til en ny sukker-date! Han var forresten svært lite tiltrekkende, hadde på seg ytterst spesielle ødelagte klær, og så skikeklig skitten ut. Luktet vondt gjorde han og:(

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 28 juli 2008 23:14

Oooops, og jeg skjønner du blir skepp.
Jeg hadde antagelig tatt et "Amourine-snur-i-døra-triks", siden jeg har lært meg å ikke kaste bort tiden min. Men...du vet, søta - det er mange flere kjekke gutter i dette store Sukkerhavet, og ingen er like. Er det ikke flott? :o))
Kanskje du har brukt opp uflaksen din, rett og slett...;-)) På èn date. Hehe...

Skjult ID med pseudonym Ærlighet ti. 29 juli 2008 08:50

Det må jeg si, Margarita. Det høres ut som en uforglemmelig opplevelse!
Du får gå på en date med meg istedet, jeg garanterer NULL pianospilling.

Skjult ID med pseudonym Primavera ti. 29 juli 2008 09:36

@Margarita

Ikke rart du er skeptisk :-) Lurer på hvordan han greide og slippe igjennom nåløyet ditt :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 29 juli 2008 09:42

Hei trådstarter.
Hvor godt man liker sin første date, og hva man ønsker med dette mennestet har vel litt å si for hva man kan snakke om?
Er man ute etter en eksperimentell og kinky sexlekehest, ville det vel vært litt rart å snakke om din fars gikt.
Om du liker daten din tror jeg de fleste av oss vil være lydhøre, oppfatte signaler på iver/kjedsomhet og bli fleksible samtalepartnere.

Om kontakten ikke er gjensidig, kan mange små signaler skje: Han begynner lett å snakke mye om seg selv og sin vellykkethet, han starter intervjusamtalen, han snakker om ting som egentlig ikke interesserer ham, eller han kan falle for fellen lekenhet rundt sex. Om han er den litt forsiktige typen vil han kunne bli stille eller si litt "plumpe" ting. Dette er derimot ok, og mer "sjarmerende" å takle.

Men det finnes unntak ser jeg. Hadde jeg vært Margarita hadde jeg verken snudd i døra eller sitet en hel kveld. I det daten min hadde blitt too much, noe jeg mener skjedde TIDELIG i dette tilfelle, ville jeg sagt: Sorry, men....... tatt min hatt og gått. Ærlig talt.

Om begger liker hverandre mener jeg at man kan snakke om alt, fordi man da nettopp "ser" hverandre......

Skjult ID med pseudonym Løsbart ti. 29 juli 2008 10:11

Jeg må innrømme at jeg blir litt ukomfortabel dersom man begynner å snakke om sex på første date. I hvert fall for meg, er poenget med første date å finne ut om det er noe der, jf. tråden om kjemi, og da foretrekker jeg å snakke om hverdagslige ting, enten det er jobben, studietida, Frps skremmende oppslutning på meningsmålingene eller noe helt annet. Den ideelle første daten for meg, er over en kopp kaffe eller et glass vin en dag i uka slik at det uansett ikke blir lagt opp til noen forventninger om annet enn å "lodde stemningen". Så får man heller håpe man har gjort bra nok inntrykk til at vedkommende blir med en tur i marka kommende helg eller noe lignende.

Men, klart, er målet å hoppe i høyet første kvelden, bør det nok legges opp litt annerledes.

Skjult ID med pseudonym Twinboy ti. 29 juli 2008 10:13

@Zitelle

Enig med deg, spesielt den siste setningen din. Det at man "ser" hverandre gjør at samtalen kan berøre de fleste områder ut at det blir flaut på noen måter. Gjelder uansett og være våken og tilstede i samtalen.

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:08

"Hva snakker man IKKE om på den første daten?" Særdeles lite.

Men det kommer an på datens lengde og innhold generelt, hvilken type person en møter, hvor mye det klaffer / flyt en har i samtalene osv. osv.

For noen passer det å snakke om f.eks. krig, politikk, religion, familie, eks-familie, unger, sex og penger, for andre ikke.

Skjønt, det er kanskje ikke SÅ kult å nevne på førstegangsmøte om du er bifil kinakommunist med tre løsunger, fire ekskoner, har fjorten inkassokrav og liker å ta dama i to'ern samtidig som hun bajser!

Alt til sin tid.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:23

S...du er faktisk inne på noe her.

*ler*

Og nå bør Amorøsouine gå og legge seg...
Hehe...

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:31

Som flere :)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:33

*urk*

Flere enn meg som er oppe, altså?
*ler*

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:34

Nei, dette er min automatiske svarertjeneste.

Den er ganske snill (tm).

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:39

Mhm...du har en automatisk en...heldiggris. *ler*
Jeg holder på å knekke fingrene her.
;ø)

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:40

Jasså?

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:43

Enstavelsesord er sjarmerende...hehe.
(F...jeg trenger en sekretær)

;ø)

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:47

Så så, ikke ypp.

Du har vel andre ting å stille opp med enn å angripe meg for å skrive ETT enstavelsesord-innlegg? :)

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:49

Ok...så lenge du ikke kommer med flere...hehe.
(ser fortsatt etter sekretær, dette er strevsomt)

Yppe? Hmm, hva føler du nå?

*flire*

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 04:50

... og når jeg tenker meg om: Enstavelsesord? Jasså? Tell, tell, tell.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 04:58

Jeg er nesten sikker på at du hadde et....hehe

Skjult ID med pseudonym s lø. 2 aug. 2008 05:02

Ett, i så fall - ikke et :)

Nei, jeg sa jo natta. Nemlig!

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 2 aug. 2008 05:04

Så legg deg da. ;-)
*ler*

Nemlig!
;ø)