Alle innlegg Sukkerforum

Et slags eksperiment

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym X sø. 21 april 2013 06:04

Noen justeringer ift den andre tråden med samme navn.

Som "nøytral forsker" har jeg fundert litt over diverse fenomen. Kun kvinner som kan svare på dette. Evt så kan menn komme med kommentarer. Her er en situasjon du høyst trolig har erfart:

Du kikker over et utvalg profiler, og kommer over en du besøker flere ganger. Men du er litt avventende, og tar ikke kontakt. Hvorfor tar du ikke kontakt?

Hypotese 1: du er definitivt interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men er redd for direkte eller indirekte avvisning, og feiger ut.
Hypotese 2: du er interessert, sjekker stadig vekk ut profilen, men vet at det er mange andre spennende menn der ute.
Hypotese 3: du er interessert, titter innom noen ganger for å vise interesse, men liker tanken på at mannen tar initiativ.
Hypotese 4: du liker å leke.
Hypotese 5: du er ikke veldig interessert, men har likevel en trang til å titte innom.

Hvilken hypotese praktiserer du?

Skjult ID med pseudonym Morgenfugl sø. 21 april 2013 06:15

En kombinasjon av 1 og 3

Skjult ID med pseudonym Gunda sø. 21 april 2013 06:55

Her mangler du en hypotese.....: jeg er definitivt interessert og tar kontakt! Ikke redd for indirekte eller direkte avvisning! Blir jeg avvist, svelger jeg kamelen og går videre ;)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 13:28

jeg har en egen

Jeg titter sjelden først, jeg avventer til noen besøker meg...sender de ikke melding så tenker jeg de ikke er interessert, kikker tilbake og tier selv klokelig.

Om jeg kjeeeeeder meg har det hendt jeg har sendt melding, men da til kjekke menn på trygg avstand:) Hvilket merkelig nok går begge veier (tryggheten) for jeg får alltid svar:) Bare litt hyggelig kommunikasjon før man faller på konklusjonen at det er meningsløst og man takker for hyggelig samtale og ønsker kjekke mannen lykke til:)