Alle innlegg Sukkerforum

Drømmemannen/dama

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 11:25 Privat melding

Her er en problemstilling for dere. Du sitter og blar i profiler og med ett ser du drømmemannen/dama! Han/hun bor i nærheten og er så pen at du bare må ha han/henne...men så. Du fortsetter å lese resten av profilen og serat dere ikke matcher på noen områder. Du har høy utdanning og tjener godt, han/hun har ikke noen utdanning og jobber som renholder (ikke et vondt ord om renholdere).
Du liker å trene men han/hun er anti treningsaktivist og liker å drikke kaffien med sugerør.
Kort sagt, lista over punkter dere ikke matcher er lang! hva gjør du?
Hvis du synes jeg er streng så kan dere heller tilpasse kriteriene litegrann, men husk at utgangspunktet er at matchen skal være dårlig!

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 21 april 2013 11:30 Privat melding

Tenker at motsetninger tiltrekker ??

(kvinne 35 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 11:39 Privat melding

Jeg mener du skal bla videre da..

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 11:40

Joda Avatar, da er du inne på den problemstillinga jeg prøver å skape!

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 11:42

Ok smilet. men husk at personens utessendet treffer deg på en måte du før dette ikke trodde var mulig!

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 21 april 2013 11:46

Utseende er så lite vits å gå for... Om 10 år ser verken du eller hun like bra ut uansett så slutt å bry deg om det :p

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 21 april 2013 11:47

Ja, men det er ting som mest sannsynlig vil irritere deg ved flere anledninger senere, og siden du på forhånd er bevisst på det, så vil det jo gjerne bare bli irritasjonsmomenter som vil ødelegge etter hvert..

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 11:50

Det er klart smilet men du kunn e jo begynt å vaske selv, å slutta å trene så hadde du redusert sjansen for iritasjonsmomenter med ganske mye!

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 april 2013 11:50

Tja tenker at man må ikke gjøre absolutt alt sammen heller. du kan jo fint trene selv om hun sitter på kafe osv osv. Men på verdier og hva man ønsker av barn osv blir nok litt mer uoverkommelig. Spørs helt på hva det er som skiller.

Noen ting må man bare være enig om, men hobbyer og ting man gjør må man nødvendigvis ikke gjøre sammen :)

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 21 april 2013 11:52

Seriøst. Jeg baserer ikke resten av livet mitt på et attraktivt utseende. Det vil uansett endre seg. Verdier og holdninger som er stikk i strid med mine vil ikke nødvendigvis endre seg. Så nei, ikke en sjans i havet. For å være på den sikre siden ville jeg nok blokkert personen også.

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 april 2013 11:53

@durrr
Ikke si det for sikkert ;) Opplever som oftest at utseende blir bedre når man blir kjent med personen og liker denne bedre, så uteende er også relativt.

Har vel også noe med at man blir eldre. Når man var 16 så de på 30 gammle ut, nå er det de som er vakrest, så det skjer ting med hva man liker av utseende også ;)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 21 april 2013 11:53

..så pen at du må ha henne... hemm... hvis jeg synes det om noen er jeg i utgangspunktet litt ute av balanse.. og da er det ikke lett å velge rasjonelt.

Med andre ord.. jeg ville klype meg i arma ei (god) stund og tenkt at "nå er du temmelig skjør for tida, hva søren skal du med henne, våkn opp!" :-)

Her for litt siden studerte jeg et ansikt her på Sukker, så perfekt at en trur knapt det er ekte. Meen, jeg er ved mine fulle fem og blar videre :-)

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 21 april 2013 11:54

Hehe, ja, det er sant ;) Godt alle ikke er som meg, og blar videre :P

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 21 april 2013 11:59

Ja du syns 30åringer er fine idag men kommer du til å syns at 30åringen du feier over i kveld er like pen om 10 år til tross for at hun virker som tidenes mest tiltaksløs person? :D

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 12:01 Privat melding

Sånn jeg tolker det så er det bare utseende en skal dømme på her. Greit at hun skal være pen, men ingenting av verdier til felles blir feil for meg.

Skjult ID med pseudonym fun2 sø. 21 april 2013 12:18

Blir helt feil for meg med å bare gå etter utseende. De indre verdier teller mer og når personen er vakker på innsiden blir den også vakker i mine øyne. Men om jeg blir fysisk tiltrukket er en annen sak. Tror det er en kombinasjon av ytre og indre som tiltrekker meg.....og de vakre som er så pen at man sier wow....er ofte veldig selvopptatte ihvertfall hvis de er klar over sitt vakre ytre og benytter seg av det for å oppnå kjærlighet, oppmerksomet osv.

(kvinne 49 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 12:36 Privat melding

Syns faktisk det er litt trist å lese enkeltes holdninger til andre mennesker her.
Å gå bare etter utseendet vil alltid ende med fall. Det er det indre som betyr noe - om du blir kjent med et menneske, og liker den personen, så vil utseendet bli vakkert for deg etter hvert.
Ble så lei meg når jeg leste uttrykket " uføretrygdede snegler". Hva slags idiotisk fordom er det? Det sier veldig mye om den personen som skriver dette, hjelper ikke mye å ha et fantastisk utseende om man har slike tanker om andre mennesker inne i seg. Da forblir man nok alene uansett over tid.
Jeg er selv uføretrygdet idag - men du vet jo absolutt ingen ting om meg som person for det - eller grunnen til at det er sånn. Noen snegle er jeg absolutt ikke. Har forøvrig høy utdannelse også......hehe. Renholdere trengs for å holde samfunnet igang. Faktisk en meget viktig yrkesgruppe, rart at du ikke skjønner såpass :)
Ha en fin søndag alle :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 april 2013 12:39

Jeg gjør som jeg alltid gjør i slike tilfeller, jeg blar videre. Vi passer jo ikke sammen, hva er da poenget med å bruke tid og energi på det?

Et bra utseendet er jo ikke nok til at jeg tar kontakt. I tillegg beskriver du ei dame som uansett ville vært for fin til at jeg hadde tatt kontakt selv om vi hadde masse til felles.

Dette var dessverre ikke mye til problemstilling. :P

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 13:03

hehe tror ts er inne på hvorfor mange ikke kommer noen vei her inne.. Alle sitter å sikler på de de MÅ ha, og de fleste sender meldinger også. Problemet er at de som du synes er så flotte at hjernen på andre punkter kobler ut, vel du er ikke flott nok utseendemessig til å komme noen vei....

Selv prøvde jeg noe nytt, jeg holdt dialogen med en som sendte ut massemelding i første mail, ikke var profilbilde så attraktivt heller... null profiltekst. Mulig jeg var desperat og at det går til helvete...men foreløpig beste match irl ..:)

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 21 april 2013 13:05

U go girl....heia Irene ....:))))

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 13:12

I´m running to stand still:) Og det er vååååår i lufta

(mann 42 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 14:06 Privat melding

Lucca; jeg har ihvertfall ikke noe imot renholdere, når jeg nevner renholder så er det ikke fordi jeg synes renholdere er en lavstatusgruppe! Fakta er at like barn leker best, det vanligste er at folk med høyere utdannelse finner hverandre og motsatt. Noen unntak finnes jo, men i det eksemplet så nevner jeg ikke renholdere fordi de har lavere status men fordi at du som skal fundere over spørsmålet er høyt utdannet....og mest sannsynelig er på leiting etter en som er lik. Jeg kunne selvfølgelig sagt at det var du som var renholder og lagt alt det negative på deg....problemstillingen ville ha blitt den samme, nemlig at matchen var dårlig.
Så hvis du tror jeg ser nedpå renholdere så tar du helt feil, jeg setter pris på renholdere...

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 15:12 Privat melding

Enkelt svar. Hvis det er bare bildet som tiltaler så tar jeg ikke kontakt. Men det er sjeldent at det kommer så svart/hvite tilfeller og ulikheter behøver ikke være negativt. Det må i hvert fall være ulikheter som kræsjer totalt med egen personlighet. For min del kan hun ha en "lavstatusjobb" så lenge det virker som det er noe tak i henne.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 21 april 2013 15:20 Privat melding

Jeg kommer ikke på noen som jeg kjenner eller vet om som har klart å lage et varig forhold ut av noe som kun går på utsseendet.

Men jeg har sett mange som sliter seg igjennom en haug med problemer, fordi det er såååå vanskelig å gi slipp på den pene jenta eller den kjekke fyren. Og så undergraver de seg selv, sliter seg ut, gir og gir uten å få noe tilbake, sliter og kaver, bare fordi de vet at sjansen for å få seg en som er så pen/kjekk en gang til er minimal.
Men til slutt så går det i vasken likevel, fordi de er for ulike.

Waist of time and energy tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Juicer sø. 21 april 2013 15:40

@Greiere - Selvfølgelig er renholdsarbeidere lavstatus. Kutt ut uærligheten.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 21 april 2013 15:59

når ein er 37 år gammel,burde ein vel strengt tatt ha oppdaga at utseende er ikkje alt..;p

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 17:00

jeg har selv vært renholder...synes det var moromt når folk ikke visste hva de skulle kalle meg. Så jeg sa alltid: bare kall meg vaskekjærring, er jo det jeg er...Må innrømme et var en kort karriere, sjefen ville nok ikke ansatt meg igjen om det snødde i helvete. For en drittjobb!! All ære til de som orker...For noen må jo gjøre det. Men det blir IKKE meg..

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 april 2013 17:03

Vel, jeg skjønner jo at dette er en konstruert problemstilling, men det er jo en en rekke hull i den. For det første dersom det er så stor missmatch på mange områder så er det jo strengt tatt IKKE drømmedama. Hadde verden vært så enkel at det er kun utseende som er avgjørende hadde jeg nok sluttet å være singel for ca hundre år siden. Ting er jo mye vanskeligere enn det. Har truffet mange damer som er pene, smarte, morsomme og hyggelige nok, men det er fortsatt ikke nok!

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 21 april 2013 17:05

Fy så kresen asså, @TheOne ;P

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 17:06

hmm @ the one..du er ikke fornøyd med pen, morsom og smart hehe. Ikke rart du er hauggammal og singel nei;) Eller..selv liker jeg bedre, sjarmerende, sexy og klok...kanskje der det ligger..

Skjult ID med pseudonym KK sø. 21 april 2013 17:08

Huff.. Fortvilende at noen skal dømme et menneske ut ifra type jobb?? Virker som at det blir koblet med at personen ikke er så smart...

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 april 2013 17:11

@Sirene og @irene

Ikke mobb, dere er faktisk single dere også ;-))

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 17:12

Kanskje, kanskje ikke. Mobbe gjør iallefall jeg lell:)

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 17:15

Juicer: Har jeg ved uærlighet unnlatt å inrømme at renholdsyrke er et lavstatusyrke lissom? Eller forsøkt å gjøre det til noe annet? Skal jeg være helt ærlig så aner jeg ikke hvordan folk flest ser på yrke, jeg synes renholdere fortjener mer cred enn de får, og jeg ser heller ikke nedpå dem som en annen mener jeg gjør. Skal jeg være helt ærlig har jeg mer respekt for en rengjører enn en ingeniør, mest fordi en rengjører jobber mye mer pr krone lønn enn en ingeniør gjør!

Skjult ID med pseudonym The One sø. 21 april 2013 17:16

@Skjult ID med pseudonym KK) - sø. 21 april 17:08

Jeg tror nok TS tenkte mer på store forskjeller i ambisjonsnivået på jobbmarkedet. Det er ganske mange dameprofiler her inne som søker etter menn med høyere utdannelse fordi man ofte da får mer felles kommunikasjonsnivå m.m. Det er jo klart at det ikke nødvendigvis forteller hvor smart man er for det.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 17:17

Enklere bare respektere mennesket..yrke sier ikke alt om en person:) Veldig lite egentlig...

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 17:30

Irene er inne på noe veldig vesentlig.

Skjult ID med pseudonym herregud sø. 21 april 2013 17:47

Da fant du altså ei som du ikke egentlig passer med, men som du synes ser bra ut.

Det finnes tusenvis av nettsider for å finne slikt :-)

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 17:51

Herregud: Vi må ta utgangspunkt i at vi er på sukker, at vi ikke kan se de med match under 70 er nemlig svært relevant. En person med match på noen og 70 eller mindre vil ha en ganske lang liste over uforenlige ting, alikevel mener sukker at det med match over 70 er mulig!

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 17:53

Men hvis vi dropper penhetskriterien som jeg egentlig burde ha gjort med engang så stiller det seg kanskje annerledes? Da ser du bare drømmedama/mannen og intet annet!

(mann 45 år fra Oslo) sø. 21 april 2013 18:01 Privat melding

@Juicer

Jeg beundrer aktive renholdere; vaskere, søppeltømmere osv. Hver gang jeg hører vaskeren i korridoren utenfor leiligheten - eller når jeg ser avfallsbiler kjører forbi meg på gata - får jeg en beundrende følelse i meg og tenker: Takk for at vi har dere.

Du skrev: "Selvfølgelig er renholdsarbeidere lavstatus.Kutt ut uærligheten"
Du prater for deg selv. Stryk "Selvfølgelig" og start setningen "For meg"

For deg er det lavstatus...

Skjult ID med pseudonym greiere sø. 21 april 2013 18:03

Kan bare si meg helt enig med tresnitt.

Skjult ID sø. 21 april 2013 18:06

I dag finnes det ikke norske renholdere, det er polakker som gjør jobben vel.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 21 april 2013 18:09 Privat melding

Hva er det du sier, finnes ikke norske renholdere!! Hvor mange renholdere har du egentlig kjennskap til?