Alle innlegg Sukkerforum

Skamme seg over sin egen kropp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:10

Har truffet noen damer her på sukker som tydeligvis skammer seg over sin egen kropp. Det ser jeg når vi kommer på tomannshånd, da skal lyset av og hun sniker seg under dynene mens jeg ikke ser den veien. Spørsmålet er hvis de føler seg usikre eller skamfulle av kroppen sin, hvorfor gjør de ikke noe med det da? Hvorfor ikke trimme bort den slappe magen eller stramme opp rompemusklene, eller hva det nå er de er så flaue over? Har de tenkt å la kroppen stå i veien for god sex resten av livet? Er det det de vil servere en partner?

Skjult ID med pseudonym Bais sø. 21 april 2013 19:13

Husker ikke tallene, men storparten av kvinner i vesten er missfornøyd med hvordan kroppen dems ser ut. Men vår egen feil, siden ingen ser ut til å bry seg om hva media spyr ut lengre.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 19:16

Prf, den dagen mannen skrur av lyset når vi skal ha sex skal jeg heller ta hintet og gjøre no m det.

Lurer på hvor gammel du kan være Gaffi?

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 21 april 2013 19:27

Irene@

jeg slår av lyset for å slippe å se dame lide ;)

Skjult ID med pseudonym jea sø. 21 april 2013 19:29

tror nok ikke de skammer seg, men heller er usikker og ikke trygge nok på DEG

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 19:32

hehe john doe...selvinnsikt er ettertraktet:)

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:34

@jea, de skjuler kroppen sin fordi de er usikre på MEG? Den må du forklare

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 19:34

vel @jea da burde de kanskje droppe hele greia:)

Skjult ID med pseudonym ? sø. 21 april 2013 19:39

Opplever det samme hvis jeg ikke kjenner partneren godt nok, litt flau, men ikke over kroppen min...forskjell på menn og kvinner når det kommer til nakenhet. Mine menn gjennom livet har alle spradet rundt uten sjenanse, men jeg alltid har vært mer diskre. Sånn er det med den greie, men flau over kroppen min er jeg ikke for den er enda pen.:)

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:39

@Linn1982, men det betyr jo at hun ikke kan være særlig stolt over sin egen kropp... hvis hun må ha min forsikring om at den er "grei nok".

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 21 april 2013 19:40

irene:)) - Nei? Ingen føler seg driiiiitconfident første gang de skal ha seg med en ny person? Iallefalledruhost. Det må gjerne noen runder til før man føler seg trygg og chill nok til å la alle hemninger ligge.

Skjult ID med pseudonym jea sø. 21 april 2013 19:40

jeg mener det at når man har sex med en man ikke kjenner så godt så vil det nok bli sånn i mange tilfeller. jo bedre man blir kjent, jo mer trygg blir man og hemningene forsvinner

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 april 2013 19:41

var sammen med ei jente i 6mnd og hun lot meg aldri se henne naken mens hun sto...puppene var ikke bra nok, men det var visst OK om hun lå...

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:42

@jea, OK. Jeg tror jeg forstår hva du mener. Men jeg kan jo aldri vite om hun noengang vil mykne opp, så jeg dumper henne. Gidder ikke sånn barnslig oppførsel.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 21 april 2013 19:44

Så trivelig du er da, ts :) Man får virkelig trua på menn.

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:46

@-Bene-, men spørsmålet mitt var hvorfor gjør ikke damer noe med det, hvis det plager dem så mye at det påvirker ikke bare sexlivet deres, men kanskje også minker utvalget av menn som kunne tenke seg å leve med henne?

Skjult ID sø. 21 april 2013 19:47

Hvis vi skrur av lyset får jo ikke jeg se noe heller. Kjedelig!
Nei, på med lyset. Blir han forferdet over min langt fra perfekte kropp får han heller ta seg en bolle og et skrapelodd.
På stranda, derimot, der er jeg ikke glad i å vise fram skavankene.

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 21 april 2013 19:49

Gaffi - Fordi jeg mener bestemt at det er umulig å være helt fullstendig trygg første gangen, med mindre man er dritas, sikkert uansett hvor fabelaktig figur man har. Det burde dog ikke være særlig mange ganger før man slapper av. Synd at du ikke gir henne den tiden :)

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:49

@Linn1982, skal jeg si at jeg liker det jeg ser når lyset er av?

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 19:49

hahaha @ ...så du måtte vente utenfor til hun hadde lagt seg ned? 6mnd????? Hi five

joda @ Bene..men nå er jeg en gammel kjerring, går bare en vei med denne kroppen, hver eneste dag er bedre enn den neste:) Så jeg gidder ikke være sjenert når det kommer så langt.. Men litt vin pleier komme på banen i forkant såååååå : ser deg:)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 19:49

hahahaha gaffi, ekke lett:))

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 april 2013 19:53

hun holdt puppene oppe med hendene eller bare snudde ryggen til . Komplekser er ikke til å kimse av, tydeligvis

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 21 april 2013 19:56

irene;) : Jeg er også ei halvgammel kjerring og takk og pris for det når jeg leser en tråd som denne...hehe )
Glad det er jeg som er `sjefen` ...

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 19:59

frøken-o og irene, Ja dere er sjefen når det kommer til sex. Det er bare slik det er. Kvinner sitter på nøkkelen til sex. Men ikke glem at menn sitter på nøkkelen til forpliktelse. Hvis dere ønsker at en mann skal forplikte seg, så nytter ikke å drite i menn på den måten.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 20:00

hehehe å den nøkkelen..vel lev i troa du:)

Drite i menn btw? hva mener du nå?

Skjult ID med pseudonym StaminaNOT sø. 21 april 2013 20:01

Syns nå kroppen min er OK jeg, selv om tyngdekrafta har begynt å virke og jeg ikke går på treningsstudio. Men kanskje det var meg han ikke ville se, han som slo av lyset sist jeg var til seng med et mannfolk. Jeg trodde det var noe han var flau over......
Men vi er da vel forskjellige, noen vil ha lyset på og andre vil ha lyset av.....

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 21 april 2013 20:05

Er ikke snakk om å drite i noen..men hadde jeg vært gutt/mann kunne jeg ikke tenke meg noe mer pirrende enn ei dame som tenker like mye på sin egen nytelse som hans og som blåser i hvordan man ser ut der og da ) Slapp av, det kommer med åra unge mann )

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 21 april 2013 20:07

Stakkars jente :/ Altså tror nok ingen er 100% fornøyd med seg selv. Mennene jeg har vært sammen med har spradet rundt naken i leiligheten min her med den største selvfølge..hehe tror det er litt forskjell på kjønna sånn sett. Jeg gjør ikke det men er heller ikke typen som har lyset av eller bare har sex på soverommet. Kan vell knapt nevne en plass i leigheten som ikke har vært brukt til sånt noe. Jeg er lidenskapelig og gir av meg selv. Tenker som så at har en mann først sex med meg så liker han jo det han ser. Hvorfor ikke være fornøyd selv og da? Men mange jenter har store komplekser. Vet feks ei nabo jente som etter mange års samboerskap ikke engang tar av seg bhen fordi hun skammer seg over brystene sine. Det er virkelig ille synes jeg. Klart som flere sier man blir mere comfy etterhvert som man blir mere kjent og har mere sex. Viktig at man påpeker det som er bra med hverandre og lar det andre ligge syns jeg. Ros parntern din og vis at hun blir satt pris på og at du liker det du ser. Så burde hun vell bli mer comfy. Ingen er like uansett. Det skal jo gå begge veier da så klart :)

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 21 april 2013 20:07

@frøken-o
Helt enig :)

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 20:12

Vel, der er vi nok uenige. Jeg ønsker ikke en dame med komplekser. Og jeg gidder ikke ta henne i "behandling" hvis hun selv ikke gidder gjøre noe for sin egen kropp. Second-best er ikke godt nok.

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 20:30

Og bare for å ha sagt det. Jeg forventer ikke at kroppen hennes skal være perfekt. Det eneste jeg ber om er at hun selv er fornøyd med sin egen kropp. Jeg holder min egen kropp i shape, av hensyn til dere damer. Jeg er fornøyd med min kropp, ellers ville jeg ikke ha tilbudt meg på "markedet".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 april 2013 20:33

Er nok heller som folk sier her inne at de ikke føler seg helt komfortabel med deg enda. Og det skjønner jeg jo godt.
Det fleste er vel slik vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 21 april 2013 20:36

Jeg holder nå min kropp i shape like mye av hensyn til meg selv jeg da :) Nå har jeg heller ikke opplevd en mann med komplekser da, så kan ikke sette meg helt inn i det. Eller det kan jo godt hende noen har hatt det, men det har vertfall ikke kommet frem :) Jeg forventer heller ikke noen som er perfekt, mange andre egenskaper som teller mer for meg. Viktig å være comfy med seg selv da. Bra personlighet vinner over en god del andre ting for meg da i en mann :)

Skjult ID med pseudonym . sø. 21 april 2013 20:36

gjøre noe med det og gjøre noe med det. Hvis det er puppene det gjelder, er det ofte intet annet å gjøre enn å ta en brystoperasjon, og det er jo ikke ufarlig heller, og fører til mange arr (om det er puppeheng som skal rettes opp). Så man må veie fordeler og ulemper. Hvis man velger å ikke gjennomføre operasjon, er det likevel kanskje ikke så lett å være fornøyd med de puppene man (fortsatt) har.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 21 april 2013 20:37

Liker -m- :)

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 20:37

@Powpowgutt Det du mener er at de er ikke trygge på om jeg er villig til å ta til takke med kropp som de selv ikke synes er noe særlig?

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 21 april 2013 20:39

Takk @..... :)

Skjult ID med pseudonym Littflau sø. 21 april 2013 22:21

Jeg er fornøyd med kroppen min, det er den jeg har fått så da får jeg bare være fornøyd. Skulle vel gjerne hatt større pupper, men er nå ikke så veldig flau pga det. I starten av et forhold er jeg likevel sjenert, men det går fort over. Men lyset av nei, da ser jeg jo ingenting :-p

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 22:28

@Littflau Ingenting er mer sexy enn små, faste pupper!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 april 2013 22:32

Her er det jeg som skrur av lyset og drar opp dyna! :P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 21 april 2013 22:35 Privat melding

Man kan ikke stramme opp feks en mage som henger etter flere graviditeter ved å trene :)
Pupper kan heller ikke trenes til å bli noe mindre hengslete (eller fyldigere).
Og slapp hud generelt sett etter overvekt (kanskje man har trent seg ned i vekt ;) kan heller ikke trenes strammere dersom det er snakk om mer enn "vanlig slapphet".

Man kan heller ikke punktforbrenne fett. Og har man en kroppsform som tilsier at man har en del mer fett feks på rumpe og lår, eller på mage og pupper, så er det mye vanskeligere å trene seg til en "normal" kroppsform.

Jeg sliter med mitt eget kroppsbilde til tider. Men kun over de reelle tingene, jeg henger meg ikke opp i cellulitter (til tross for at jeg har mye mer av det enn de fleste venninnene mine) og andre "filleting" som rynker og slikt.
Og det som er reelt synes når klærne faller, så det er klart at det er litt "vanskelig" å vise seg de første gangene for en fyr.
Men jeg biter meg i det, og gjemmer meg ikke under dyna eller slår av lyset. Samt at jeg også gjerne tar en prat om de aktuelle tingene, slik at han vet at det faktisk er greit at han ser det og kan snakke om det.
For mange kvinner/jenter føler det ofte enda verre dersom en fyr faktisk nevner noe om "problemene" de føler på kroppen. Jeg foretrekker heller at man er ærlig på alt, fremfor at ting skal dysses ned og liksom ikke "eksistere".
For har man feks hengepupper, så er det såpass åpenlyst at man ikke kan late som noe annet :)
Menn ser jo de tydelige tingene på kroppen til en dame.
Men de små og mindre skavankene er det først og fremst damene selv som ser. Og blant dem er det mange ting menn ikke engang ser om jenta peker på dem :P

Skjult ID med pseudonym Littflau sø. 21 april 2013 22:37

@Gaffi .... Så du syns det ja ;-) vel de henger ihvertfall ikke.

Skjult ID med pseudonym exquziteyz sø. 21 april 2013 22:40

må ta bryst operasjon ,har pupper av forkjellige størrelse.:(

Skjult ID med pseudonym Minney sø. 21 april 2013 22:41

Er størrelsen veldig forskjellig, så kan du få dekket det av staten :)
Ta deg en tur til fastlegen :)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 21 april 2013 22:42

Ikke alle skammer seg like mye.. så akkurat et trusebilde lagt ut av ei dame betydelig eldre enn meg :-b

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 22:44

haha @bønna..på sukker?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 21 april 2013 22:45

Japp.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 22:46

fæn nå ble jeg nysgjerrig...

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 21 april 2013 22:47

Slapp av... det var sikkert ikke naboen din.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 21 april 2013 22:49

Var nok en østlending el trønder ja så tviler:) betrygget el mindre nysgjerrig? nope

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 22:54

@Littflau, selvfølgelig mener jeg det. :)

Skjult ID med pseudonym Jeppda sø. 21 april 2013 22:55

Nok en narcissist!

Jaggu meg mange av dere!

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 22:59 Privat melding

Nå er jeg ikke en dame men har skammet meg over min kropp hele livet mitt. Jeg får ikke vekk gulfargen fra kroppen min. Har skrubbet og skrubbet men det ender kun med at jeg har bandasje over hele kroppen!

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 april 2013 22:59 Privat melding

Hvis man vil ha Romeo, må man se ut som Julie. Ikke slagg.

Skjult ID med pseudonym padde sø. 21 april 2013 23:01

@kimkom
Var det ikke en som het noe som Jackson som tatoverte bort brunfargen sin?

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 23:02 Privat melding

padde: hmm, visste ikke at han tatoverte. går det altså ann? og må jeg gjøre det på bekostning av nesen min? (den er jeg litt fornøyd med faktisk...) :P

Skjult ID med pseudonym megmeg sø. 21 april 2013 23:07

Minney har rett... Dere som sier at det bare er å gjøre noe med det, vet ikke hva dere snakker om. Dere har ikke født, dere har ikke ammet osv. mener jeg du virkelig viser en umodenhet i forhold til hva sex mellom to mennesker kan være uttrykk for.

Gaffi. Du holder din kropp i shape av hensyn til oss damer. Du mener at du selv må ha en kropp du er fornøyd med for å tilby deg på "markedet". Så du mener at damer bør være i shape, og i alle fall må være fornøyd med kroppen sin eller så bør de trekke seg fra å ha sex, altså "markedet"???

Skjult ID med pseudonym Me too sø. 21 april 2013 23:14

Må spørre dere menn nå.

Jeg har i blant med fascinasjon sett menn som jeg har hatt et forhold til sprade rundt i leiligheten med mager tytende ut. De ser ut til å slappe fullstendig av, selv om de abasolutt med fordel kunne sett bedre ut både her og der. Dette er faktisk tiltrekkende. Det at man ser at de gir blanke og synes selv de er bra nok.

Men er det slik for oss kvinner også? Jeg innbiller meg at for en kvinne og stå meg hengepupper og bøye seg etter avisen ikke er like "flott"? (At kvinner flest derfor bøyer i knærne hvis det henger litt, legger seg raskt ned osv) Vi har alltid hørt at menn er så visuelle. Så er det ikke sånn at det dere ser kan være litt turn off? Eller er det alltid mer turn off at vi tar av lyset, eller hiver på en morgenkåpe osv. før dere får "studert" oss?

Lurer virkelig på dette! :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 21 april 2013 23:16 Privat melding

@ megmeg

Den dagen man treffer noen som virkelig elsker en, så bryr de seg uansett ikke om hengepupper eller hengemage :)
Og hvem vet, kanskje man treffer på en mann som også har skavanker med kroppen sin :P

Jeg føler meg nok mest komfortabel naken med noen som ikke har en alt for perfekt kropp selv :)
Eller kanskje rettere sagt, mest komfortabel naken med en fyr som ikke er så opptatt av kropp (kanskje til tross for at han har en flott kropp selv)
For det finnes mange som ikke har verdens flotteste kropp, men som likevel er veldig opptatt av hvordan kroppen skal se ut, og som dermed også forventer en flott damekropp.

Så egentlig er det hva som rører seg i hodet til fyren som avgjør om jeg føler meg komfortabel naken med han, ikke så mye hvordan han ser ut.

Skjult ID med pseudonym Gaffi sø. 21 april 2013 23:21

@megmeg Jeg snakket om kvinner som lar sin egen kropp stå i veien for god sex. Slike kvinner gjør sex til kun "wham bam thank you ma'am", og så kritiserer de kanskje menn for kjedelig sex?!? Nei, mente det ikke slik heller. Ønsker ikke at vi skal gå i skyttergravene nå. Hovedbudskapet er la oss prøve å møtes som voksne mennesker. Ingen er perfekte. Men vi kan alle gjøre litt av respekt for partneren. Hvis en viser med all tydelighet at en ikke gidder løfte en finger for å gjøre seg selv litt attraktiv så synes jeg at det i seg selv er lite attraktivt. Og når det går så langt at det går ut over sexen, da er det også ødeleggende for parforholdet. Jeg vil ikke gå inn i et slikt forhold i håp om at det skal bli bedre. Da går jeg videre til neste blomst.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 april 2013 23:23 Privat melding

Alle ønsker å bli elsket for den de er. Fysisk tiltrekning er ikke en viljeshandling. Å tro at man vekker begjær ved sympati og empati er fåfengt. På mange måter; dessverre.

Skjult ID med pseudonym megmeg sø. 21 april 2013 23:25

Neida, Minney. Men på Nettdating treffer man jo ikke " En som elsker deg".

Man treffer en som har et utall jenter å velge blant. Som man skal prate hyggelig med, møte, ha det utanstrengt og morsomt med, og som man normalt sett vil forsøke å forføre ved gang 2-3....

Men når en mann sier at du er helt flott ut! Vil ikke høre et ord mer om overvekt eller hengepupper, ja så gjør det underverker for å slå seg løs i senga. Om han derimot lurer på hvorfor jeg ikke rekker å trene mer, så sier det seg selv at jeg er er kjapp med håndkleet etter dusjen.. Og antakelig ikke ser ham igjen.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 21 april 2013 23:25

hahaha kimkom du er jaggu en morsom fyr:P

megmeg

ja vet du det har jeg og tenkt på, menn virker så komfortable i seg selv uansett. Hvor kommer det fra? På den andre siden så er jenter generelt så misfornøyde med seg selv, selv om de er flotte! Ganske stor forskjell på kjønnene der synes jeg.

Minney

sånn tenker jeg og, å være med en mann som er overfokusert på det der hadde jeg ikke taklet altså. Hadde jo følt et enormt press på seg selv da. Var sammen med en mann som ikke hadde et gram fett for mye på kroppen, veltrent som fy. Alikevell var han ikke fornøyd med seg selv, veide seg vær eneste dag og falt alltid feil på seg selv. Meg derimot var alt fantastisk med, haha og jeg har da skavanker jeg. Som du nevner magen etter graviditeten osv har jeg og det, og tigerstriper ;) Alikevell det så ikke han..og uansett hvor bra jeg sa han så ut, så han det ikke selv. Tror at det ikke er helt bra med alt presset i samfunnet. Man blir så overfokusert på det som ikke teller i lengden, det som virkelig teller er jo personligheten og hvordan man er mot hverandre :)

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 21 april 2013 23:33

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=litXW91UauE

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 21 april 2013 23:42 Privat melding

-m- : takk snille deg :D

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 april 2013 09:31 Privat melding

Folk flest trenger bare små justeringer i kost og livsstil for å kommei form og bli fit, men det er ikke noe man skal gjøre for andre sin skyld, men for sin egen.

Ingen er perfekte. Vi gutter f.eks er jo kun utstyrt med hva gud har skapt oss med, lite å gjøre med det, heldigvis hadde han en bra dag på jobben når jeg kom til verden :p phew. :p

Små skavansker eller ei, man må fremstå som selvsikker, da blir alt så mye bedre :) Man må like seg selv før andre skal kunne like deg.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 22 april 2013 13:50 Privat melding

Godt du skriver folk flest Slemtiger :)
For det er mange unntak mht det å bli "fit". Nå skriver jeg fit i hermetegn, for jeg er litt usikker på hva du mener med fit. Men det første jeg tenker på når jeg hører ordet fit er jo type "stram i fisken".

En ting er at alle kan komme i bedre form, få bedre kondis og noe mer muskelstyrke.
Men å heise opp hud som har vært strukket litt for langt ved graviditet og/eller overvekt tilsier at man må bli bodybuilder for å få til. Og selv da er det nok mange som ikke vil kunne få til akkurat det.

Men så er det jo også noe med hva som er små og hva som er store skavanker.
Litt løs i fisken er jo en ting. Men når man får skikkelig "mageforkle" etter et par graviditeter, så er det ikke lenger en liten skavank. Eller pupper som henger langt ned på magen og ikke har noe "fylde" igjen i det hele tatt.
Og jeg tror nok dette med løs hud og ting som "henger" er et "tabu" for mange. Det kan skjules under klær, så det er ikke synlig på samme måte som når man feks går rundt og er overvektig.
Men likevel er det nok noe mange ikke snakker om, fordi det ofte blir sett på som enda mer frastøtende enn om man hadde vært skikkelig tykk.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 22 april 2013 14:02

Jeg pleier bare å slå knute på løshuden bak ryggen. Da ser det topp ut forfra :-)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 22 april 2013 14:25

@lusa

hihihih :P ;)

@Minney

sant er en del ting som ikke kan forandres på kun ved kosthold og trening. Da må det noe drastisk til som operasjon. Alikevell synes jeg det skal vises at man har levd et liv. Samfunnet nå i dag er så opptatt av at alle skal være så perfekte. Det er egentlig veldig synd for det skaper så mye vondt. Leste akkurat i avisen i dag at psykiatrien har økt så voldsomt blant de unge at BUP( Barne og Ungdoms Psykiatriske) ikke har kapasitet til å ta seg av alle. Der sto det nevnt at to av de høyeste årsakene var spiseforstyrrelser og angst. Hva slags samfunn er det vi utvikler oss til? Det lurer jeg på mange ganger...

(mann 36 år fra Oslo) ma. 22 april 2013 14:33 Privat melding

@Minney

Når jeg skriver folk flest så tenker jeg på den store mengden som er litt sexy chubby og som ikke hadde hatt vondt av å gå ned 5-10 kg. Veldig ofte så har ikke vi gutta noe i mot denne kategorien, men det sitter ofte i hodet hos dere jenter.

Med fit mente jeg generelt bedre kondis, strammere kropp, mer muskelmasse. Litt av alt kan du si.

Vektreduksjon er i all hovedsak kosthold. I allefall 80%. Det gjelder uansett om du skal ned 5 eller 100 kg.

Overflødig hus og hengende pupper og den slags er litt større skavanker enn de "små" som jeg refererte til og kan kun løses med kirurgi.

Full bukplastikk for å fjerne overflødig hud, fikse ny navel og slikt koster mellom 40-50 tusen hos private. De som har vært sykelig overvektige og gått ned mye i vekt får som regel slike operasjoner dekket av det offentlige, men det avhenger av medisinsk indikasjon og at inngrepet ikke blir ansett som kosmetisk.Det er vanligvis påkrevd at man har hatt stabil vekt i to år før man får plastisk operasjon.

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 22 april 2013 14:34

Har i komplekser i bøtter og spann over kroppen min!
Er storfornøyd med klær på, men sliter når det kommer til å blotte seg helt.
Det skal ganske mye mer til enn litt trening og litt endring i kosten for å endre enkelte ting. Som f.eks de som Minney nevner.
Lar jeg dette hemme meg seksuelt dersom jeg treffer noen jeg føler meg trygg på? Så absolutt ikke! Men om jeg skulle havne i senga med en på første eller andre date ville jeg ikke følt meg særlig vel.
Trener jevnlig for å bli "fit", og er i god form, ikke så mange kilo for mye egentlig.
Har vurdert å gjøre kosmetiske inngrep for å ordne det jeg ikke er fornøyd med, men det har av ulike grunner ikke vært aktuelt å gjøre det enda, men plutselig en dag ;-)
Om jeg velger å endre noe, så er det for min eget velbefinnende, og hvis jeg treffer en mann som ikke liker meg slik jeg er i dag, så er han uansett ikke rett mann for meg senere heller. Enkelt og greit.
I mellomtiden tror jeg at jeg skal bruke trikset til lusa, eventuelt beholde klærne på :-)

Skjult ID ma. 22 april 2013 14:51

Det er vel snakk om ulike arenaer her?

Skjult ID med pseudonym Alexis ma. 22 april 2013 15:12

Janteloven @ Aqua-L... Du skal ikke tro du er noe... Blæææææææh!

Jeg synes det er flott at du er stolt over kroppen din! Og det har du all grunn til å være også, tror det ligge mange treningstimer og god disiplin bak, så det er nok mange som ikke innehar dette selv som er misunnelig.

Du MÅ ikke fjerne muskelbilder dersom du ikke vil det selv. Ved å beholde dem så får du ihvertfall respons fra dem som liker muskuløse damer, og de som ikke liker det kan velge å ikke kontakte deg...

Skjult ID ma. 22 april 2013 15:38

@Aqua-L.
Litt avsporing fra tråden, men hvor lang tid brukte du på å bygge 4 kg muskler?

Skjult ID med pseudonym The One ma. 22 april 2013 16:45

Spis pot og drekk øl med begge henda, da holder man nemlig skinnet stramt!

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 april 2013 09:22 Privat melding

@Aqua-L

Det er ikke til å komme utenom at man går opp i fettprosent når man øker muskelmasse.