Alle innlegg Sukkerforum

Fins det noen på Sukker som vil ut å treffe andre ?

Vis siste innlegg
(kvinne 47 år fra Buskerud) ma. 22 april 2013 10:09 Privat melding

Jeg har snart vært medlem her i fire måneder nå og tenker at det holder. Ser jo at mange har vært her inne i flere år, men jeg er nok ikke så tålmodig. Tanken med å melde seg inn her var jo nettopp å komme i kontakt med andre, bli litt kjent og treffes. Men jeg tror mange trives for godt her inne, eller tenker at kanskje dukker det opp en som er bedre hvis jeg venter en dag til.

For min del er det bare hyggelig å treffe nye mennesker uansett om det blir den store kjærligheten eller ikke. Hvis jeg snakker med en mann over noen dager, jeg liker det jeg ser og vi har en del felles interesser og holdninger, hvorfor ikke bare møtes ? Er det så big deal om det ikke er det helt store ? Da går vi jo bare videre, men kanskje det var et hyggelig treff uansett ?

Dette har sikkert vært tatt opp mange ganger før, men vil gjerne høre hva dere syns ?

Jeg vil nok heller komme meg ut i vårsola så får jeg heller være litt flinkere til å ta kontakt med de jeg treffer der ute:)

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 22 april 2013 10:15

Lykke til der ute i vårsola TS. For mange tror jeg sukker mer er en ekstra måte å møte folk på, vi driver fortsatt på med gamlemåten ;) Vertfall gjør jeg det, masse sosiale arenaer å møte folk på :) Særlig nå som vårsola titter frem, merker at det gløder av invites på face til det ene og det andre så ut å flørt folkens! Har møtt folk fra sukker jeg både gutter og jenter men det skal nok mere til kjemi messig enn å si ja til noen man møtte på toget/på en fest/ via venner osv osv. Men absolutt mulig ja :D

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 22 april 2013 17:51

Jeg hadde en hyggelig (gjeeeesp)date i helga. Så nei, nok med hyggelig! Jeg vil ha en spennende date for pokker !! :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 22 april 2013 17:53

Btw fullt mulig å treffe mange fine folka via forumet TS
Stå på!
;)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ma. 22 april 2013 17:56

Alltids moro å treffe nye folk tenker jeg. Har truffet fler menn enn damer via sukker. Det greie med å treffe andre menn er at da er man ikke på hugget etter å imponere, det er mer lax.
Like greit å bruker sukker til å stifte mer bekjentskap, får aldri for mange kjente :)

(mann 43 år fra Rogaland) ma. 22 april 2013 18:04 Privat melding

Tror du har ret i, at der er en del sukker brugere, som er lidt for kræsen og det er sikkert også svært at lade være med at blive det, når en del herinde modtager mange henvendelser.

Men har vel også noget med beliggenheden at gøre, da jeg er mere end klar på at gå på date, men bor i "storbyen" Haugesund, som tilsyneladen ikke har så mange sukkerbrugere, så jeg må forsøge at være tålmodig, selvom det bestemt ikke er en af mine stærke sider:)

Dates er jo super spændene og chancerne er der jo hver gang for, at man faktisk møder en spændene person, som kemien passer sammen med, så ud på dates folkens og det skal helst være med mig?:P

Skjult ID med pseudonym sushibabe ma. 22 april 2013 18:09

@toppen
Kjedelig selv du....du kan ikke konkludere om slik hvis du ikke kjenner person. Noen ganger har man bare ingen kjemi sammen.Alle har det opplevd tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym oppkvikker ma. 22 april 2013 18:12

Enig med Sushibabe. Lei av gjespedater.

Skjult ID med pseudonym bos ma. 22 april 2013 20:00

Gæærn du .......det.....er farlig det !

Skjult ID ma. 22 april 2013 20:31

Birgitte

Kanskje en sukker fest i Drammen ? For oss fra Buskerud?