Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange er de(n) rette?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hansomspør ma. 28 juli 2008 23:54

Ja, hva tror dere. Er det en 10-20 personer eller er det kanskje noen hundre som er den rette for oss? Eller er det over 1000 mennesker som faktisk er "den rette"?

Hva tror dere? Og hvis det er så mange "den rette" som jeg faktisk tror, hvorfor finner vi dem ikke?

Han som undrer.

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 28 juli 2008 23:59

4 spørsmål det, Mr....;-) Jøss, de var vanskelige også...hehe.

Oki -
Jeg tror det er flere enn èn...men likevel kun den Ene, når jeg har truffet Han.

Over 1000? Ja, kanskje...men snakker vi om et begrenset geografisk søk? (Sorry, typisk trønder å stille et nytt spørsmål som svar på et spørsmål...*ler*)

Jeg tror...på kjærligheten!

Og vi finner ofte ting vi leter etter...når vi IKKE leter etter dem.

Jeg undrer også, forøvrig - men jeg har drukket noen pils nå....
:o)

Skjult ID med pseudonym Bunny ti. 29 juli 2008 00:00

hmmm.. i en alder av 32 så har jeg aldri følt at jeg hadde "den rette".. så tror ikke det kan være så mange som er den rette for meg .

Skjult ID med pseudonym Sandaker77 ti. 29 juli 2008 00:09

Jeg pleier jo å være pessimist, så jeg skal male faen på veggen med følgende resonnement: Det finnes ikke noen klar grense mellom rett / ikke rett; noen vil vi passe bedre sammen med enn andre. Dermed vil vi statistisk sett ende opp med den "15:e beste" eller "31:e beste" nesten uansett hvor mye vi leter. Den aller beste matchen vil vi antageligvis aldri rekke å finne.

Skjult ID med pseudonym agusta72 ti. 29 juli 2008 00:14

@hansomspør

....hun er der. Plutselig. Når du er uanfektet. Når du er som deg selv. Når du ikke ser. Når du ikke speider.......da ser du henne, hun som selv ser, henne som du ikke så, henne som.....plutselig

Skjult ID med pseudonym hansomspør ti. 29 juli 2008 00:17

Det bare slo meg, da jeg stadig vekk ser folk som søker etter "den rette", at hvis det var veldig få som var "den rette", hvordan kan da folk fra ei lita bygd med 2000 innbyggere finne hverandre i for eksempel ungdommen og leve hele livet sammen? Kan man si at de har tatt til takke med 3.157. valget? Eller hadde de så griseflaks at de var de rette for hverandre og utrolig nok bodde i samme bygd?

Og er egentlig valg av partner kanskje et slags minste felles multiplum?

Mange spørsmål her nå.

Skynda på och svara, så jag slipper og grubbla hele natten.

Skjult ID med pseudonym agusta72 ti. 29 juli 2008 00:19

jo større utvalg, desto mer kresen, desto mindre sjanse på å finne den rette....kanskje. Vet ikke???

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 29 juli 2008 00:40

Er ikke alder en faktor her, tro? ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ti. 29 juli 2008 00:44

Jeg vet ikke helt hva jeg tror at jeg mener, men jeg tror at jeg mener at det finnes mange rette for meg.
Mer enn en, mer enn ti, mer enn hundre. Grunnen til at jeg fremdeles er singel, er delvis tilfeldig og delvis ikke.

Jeg tror det fort blir feil å lete etter en rett. Dessuten; Vet vi hva vi da leter etter? Hva er egentlig rett for oss? Går vi ikke ofte i gamle og opptråkkede spor? Bidrar ikke dette til manglende åpenhet for enkelte type mennesker, overfor "ukjente typer" som også er bra?

En annen ting jeg tenker på, er å rette blikket litt innover mot oss selv, og ikke bare søkende utover. Hvem er jeg? Hva vil jeg, og hva skal jeg gjøre for at det jeg ønsker meg av livet skal falle på plass? En ting er hva jeg vil ha eller ikke ha, og hvor mye jeg egentlig vet om dette. En annen ting er vissheten om timing, og når man evner å være åpen nok til å ta imot like mye som man ønsker å gi.

Mitt siste stikkord er personlig og stødig plattform uten å måtte reddes........

Og mitt siste stikkord til meg selv er: Slutt å tenk så mye........ting skjer når det skal skje. Stol på det du, Zitelle! ;-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 29 juli 2008 00:58

Amen, Zitelle!
Oh...du er jenta si, altså! Hehe...
Jeg sier også til meg selv: Ting blir...akkurat som de skal bli. :-) Everything has a reason...

:o))

Skjult ID med pseudonym hansomspør ti. 29 juli 2008 01:02

Ha, dere to er nå bra, da :)

Skjult ID med pseudonym Gamle eika ti. 29 juli 2008 01:22

Yo ! Zitelle og Amourine !

Hva driver dere med egentlig? Har hatt fornøyelsen av å følge med litt på diskusjonene her inne, og dere er f.... meg med på alle sammen? Er det bra eller dårlig? Har ikke peiling jeg, men jeg klarer i hvert fall ikke å bruke så mye tid på dette.

Tilbake til trådstarter : Det er sannsynligvis tusenvis av "den rette" der ute. Verden er stor, vet du. Det spørs litt hvor høyt (eller lavt) du legger lista. Det er som Zitelle sier ; det skjer når det skjer. Ikke få panikk. Livet er fult av av fantastiske overraskelser.

Good luck !

F.

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 29 juli 2008 01:37

@ Gamle Eika
Look closer...hehe. Jeg er nok ikke med på alle sammen, men der jeg velger å engasjere meg - ihvertfall endel eller litt. :-)
Utover det sitter jeg her og blomstrer...*ler*

;ø)

(mann 34 år fra Aust-Agder) ti. 29 juli 2008 13:12 Privat melding

Jeg tror det finnes en håndfull mennesker her på planeten som virkelig kunne være den rette. Som du føler deg selv 100% med, som du bare "klikker" med, og som gjengjelder det. En håndfull mennesker som, når dere berører hverandre de første gangene, så føles det som det går elektrisitet mellom dere. En håndfull mennesker som det alltid vil være slik med, uansett.

Men har du først funnet én av dem, trenger du ikke lete mer..

Jeg tror på kjærligheten, og håper dere andre også gjør det :)

Skjult ID med pseudonym gilitrutt ti. 29 juli 2008 14:48

Jeg har vært ivrig "leser" av forumet lenge, mange kjekke innlegg :)
Nå fikk jeg lyst til å komme med komentar, for dette har jeg tenkt masse på :)

Tror at den "ene rette" kan være mange, men tenk på i gamle dager, når et samfun var mye mindre en i dag, en liten fisker landsby f.eks. dypt inne i fjordene. Utvalget var så mye mindre av aktuelle partnere. De mest aktuelle var vel de på lik alder, og som hadde noenlunde samme status (famile, eiendommer osv) der var kansje bare "en rett" der, og siden de ikke viste om noen andre (pga isolasjon fra resten av verden) så savnet de vel ikke noe annet heller?

Den ene rette forstår meg, fordi han/hun kommer fra lignende oppvekst/ samfunn/ familie osv. Derfor så føler jeg meg trygg, derfor er denne personen den rette .........?
Jeg tror at vi holder oss noenlunde til den samme oppskriften i dagens store samfun, med litt forandring. En høy atletisk man vil helst ha en høy atletisk kvinne, en som ikke røyker vil ikke ha en som røyker, en som tjener masse penger vil ikke ha en som går på sosialen osv...........

Og så er det lukten som må tiltrekke (leste det en plass) at vi kan lukte oss (ubevist) fram til om personen har de genene som passer best til våre egne, for å få mest mulig sunne og friske barn.
(kansje det var det som skjedde med Romeo og Julia) så av å til går vi på tvers av vår oppfatning av den ene rette.

Vel mye å tene på, men jeg har komt til den konklusjonen at vi har sikkert tusener av den ene, og vi går sikkert forbi mange av dem hver dag................. :D

Skjult ID med pseudonym gilitrutt ti. 29 juli 2008 15:17

og nå er jeg helt oppslukt av taken om dette hehe

en er for gammel og en er for ung
en er for liten og en er for stor
en er for fet og en er for tynn
en er for fattig og en er for rik
en er for stygg og en er for fin
en er for ivrig og en er for sløv..............o.s.v

men alle andre kan jeg ta med heimåt, og leve lykkelig med sukker på

Skjult ID med pseudonym bergen25 ti. 29 juli 2008 15:20

Kanskje noe og å tenke på er at hvem som er den du definerer som den rette, har kanskje forandret seg litt etter hvert som du har blitt eldre - og dermed så har det kanskje vært flere rette igjennom tidene. Jeg håper jo at når en finner den rette (med tanke på familie og sånt) så kan man slå seg til ro og leve livet med denne personen, mens når en var 16 -17- 18 så var den rette personene kanskje bare en som kom til og vare i noen måneder/år...

Jeg håper det er mer enn bare 1 rett person der ute, og det er jo det jeg føler også :-D

Skjult ID med pseudonym juni ti. 29 juli 2008 15:37

Jeg savner fortsatt en person som den gang kanskje på sikt kunne vært den rette. Traff han via et langvarig kurs. Gode fleiper mellom oss... morsom flørting som jeg følte egentlig var trivelig tidsfordriv... kreative og dynamiske og krevende diskusjoner, og ikke minst den opplevelsen av at når jeg kom, så var det på tide for oss begge å ta en kaffepause og skravle, det var liksom alltid litt oss to.
Etter noen måndender (jada, vet jeg er innmari treig i avtrekkeren) klarte jeg ikke å se på han uten å inderlige ønske at han kunne kysse meg.
Så tok kurset slutt, men jeg fant han tilfeldigvis på et annet nettsted og sendte en melding.... men der svarte han meg ikke...snufs.

Hva søren skal oss langbente kvinner gjøre siden så mange av våre menn er lavere enn oss, fordi denne mannen rakk meg opp til litt over skulderen min!

Vel, har ingen kontakt med han i dag, men han spøker faktisk i bakhodet mitt ganske ofte. Men det er slik jeg liker å bli forelska... denne gangen tok det to måneder. Neste fyr grabber jeg bare, uansett protester, uansett høyde... eh... i hvertall om jeg oppdager at jeg sånn saktig er i ferd med å forelske meg!

Skjult ID med pseudonym gilitrutt ti. 29 juli 2008 16:26

@juni
Ja vi gjør det helt sikkert litt vanskelig for oss sjøl noen ganger..............
jeg har en litt lignende historie, men har jeg lært av det?
det vet jeg ikke faktisk ......... hehehe kansje ikke før en det er for seint...... igjen ;)

Skjult ID ti. 29 juli 2008 22:00

Jeg følte jeg hadde funnet den rette med han som jeg var samboer med. følte at vi hørte sammen, noe som bandt oss sammen.
har hatt kjærester etter han, men når jeg kjenner etter har ikke de føltes Den rette. jeg har vært forelska i de, men x samboeren, da jeg var nær han brant det i hele meg,hele meg ville ha han.

jeg håper at jeg kan oppleve dette igjen...

jeg vet ikke?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 juli 2008 01:06

Gamle eika.
I går var det meg og Draupne du kommenterte. I dag er det meg og Amourine. Gjør det meg til en rundbrenner mon tro?
Draupne har som tidligere nevnt at han ikke er her mye, og Amourine sier nå at du må følge bedre med i timen.
Jeg sier at jeg bruker mye tid her. Og jeg kommer aldri til å spørre noen om det er greit at jeg bruker tiden min eller ikke her :-)

Om du føler for å bruke tid på å kritisere hyppighet på innlegg, er det jeg som er ditt perfekte bytte - ikke de to andre, ok?

Skjult ID med pseudonym Amourine on. 30 juli 2008 01:28

*lol*

Jeg er her jeg også...(har ikke annet finne på, på denne tiden - ikke noe bedre ihvertfall...*ler*)

Så jeg legger med dette ut huet på hoggestabben ved siden av Z...skal se hvilket han går etter. *flire*

Zitelle...har du andre enn meg? Er du en rundbrenner? Djeees...*snufs*...jeg er SÅÅÅÅ skuffet. Må ta et lite glass hvitvin., siden jeg fortsatt har ferie...jeg må nesten gå ut på verandaen og sniffe inn litt nyrenset tordenregnlukt...og så skal jeg komme tilbake - og kjenne på om jeg fortsatt er...hm...hva var det egentlig jeg snakket om nå? *lol*

Good 2 see U, søta. Så er jeg ihvertfall ikke alene...:o)))
Klem

PS/Til alle - JA, jeg bruker også endel tid her. Jeg trives her. :-) *arrester meg*

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 juli 2008 01:42

Hei Amourine
Bedre å sitte her enn å drekka seg møkings, ikke sant? (Et glass vin på terassen er ok altså!)

Denne eika fikk meg til å tenke på to ting:
Skoledagene. Det var alltid en person som ble kritisert for å alltid mene noe i diskusjoner i klassen og ofte få ordet generelt. Why?
Det er så lett å skylde på de som sier noe fremfor å bidra med noe selv i steden for å si: Jeg sier lite, men du sier mye. Vi er derimot en ressurs på hver vår måte. Flott!

Så tenker jeg på spørsmålet som stilles til oss fra den gamle eika, Amourine: er det bra eller ikke å være så mye på forumet?
Selvsagt er det ikke det! Det ville vært verdens enkleste ting å si: get a life til seg selv, logge av og aldri vende seg tilbake. I alle fall er det lett å tenke om man skulle ta med i vurderingen hva andre måtte mene eller tenke om meg som er så aktiv her inne. Jeg innrømmer det glatt: Jeg er tidvis arrogant selv og tar meg lett i å tenke tanker om de som skriver masse her inne. Men faktum er jo at jeg selv skriver kanskje mest av alle tidvis. Så med dette biter jeg meg selv i halen. Så selvsagt ville det vært bedre for meg i perioder å være mer ute, gå på masse dater, hoppe i gresset og klatre i trærne. Men faktum er at når jeg har vært ute en hel dag eller jobbet en i 10 timer synes jeg det er digg å være litt alene. Men så sosial som jeg tross alt er så klarer jeg ikke å holde meg helt unna dette her. Heller ikke nå på sommeren når det er fantastisk å sitte på verandaen og nyte solen, varmen og litt sukker.

Amourine:
DEG gidder jeg ikke å arrestere. Kun meg selv stort sett, men overfor meg er jeg skikkelig streng altså - men kun på viktige ting :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 juli 2008 01:45

Trådstarter: Unnskyld at jeg har bablet litt utenomsnakk på tråden din.

Når det gjelder det du spør om, så vet jeg at det finnes mange rette. Likevel har jeg ikke truffet den rette.
Jeg må også med hånden på hjertet si at deep deep down så tror jeg ikke at jeg har trodd at jeg noen gang har truffet ham heller.
Men jeg er fremdeles overbevist om at det kommer til å skje! Fytti som jeg gleder meg!

Grunnen til at jeg ikke har truffet ham enda? Det handler jo ikke om "ham", men om meg.....som det gjør med de fleste :-)

Skjult ID med pseudonym hmm on. 30 juli 2008 02:59

hva gjør man når det som er rett for den ene, kun retferdiggjøres av den andre

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 30 juli 2008 11:50

Ja, hva gjør man da? :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 30 juli 2008 13:55

Jeg tror det er nøyaktig 17 for min del. Gjennomsnittet skal visstnok være 15,3 (ekstremt godt vitenskapelig dokumentert), så da avviker jeg jaggu litt fra hvermannsen. Nei og nei.

Skjult ID med pseudonym mja... sø. 3 aug. 2008 22:58

jeg tror helt alvorlig at det umulig kan være kun 1 av 6 milliarder som er rett for alle! hva er da sjansen for at denne ene befinner seg i for eksempel oslo?? eller i det hele tatt i Norge? tenk hvis denne ene rette befinner seg i uganda og er leder av en stamme på 20 mennesker i den svarteste jungelen? hva er da sjansen for at du kommer til å møte denne ene personen? nei.. den kjøper jeg ikke!

tenk da: hvis du har 500 000 mennesker (slik som i oslo)
så tenker man seg at 300 000 av disse enten for gamle eller for unge, 100 000 av de som er igjen er feil kjønn, og 10 000 av de gjenværende er homofile. da står vi igjen med 90 000 mennesker. ca 60 000 av disse har kjæreste. da har vi 30 000 igjen. så tenker vi oss at 20 000 er for høy, for lav, for tjukk, for tynn osv. da står vi igjen med 10 000 mennesker. jeg burde vel klare å finne IHVERTFALL 10 personer som jeg syns var attraktiv, med bra personlighet og som syns det samme som om meg blant disse 10 000 guttene..

bare en liten tanke jeg har tenk litt på.. :)

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 3 aug. 2008 23:05

Det var mye lettere før. Da var det Kari Oppidalen som ble sammen med Ola Nedidalen. Hele dalen viste hva som kom til å skje fra den yngste ble født..

Poenget er at den rette er avhenging av hvilke valg en har. Har en hele verden som sitt potensielle marked, kan det være mange som i en gitt situasjon er den rette.

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 3 aug. 2008 23:07

Tror det finnes drøssevis av rette, jeg. Men tør vi å se han/henne? Og ikke minst: Er vi modige til å være den rette? Gripe sjansen?
Eller skaper våre perfekte bilder av idealet skylapper så vi ikke lenger ser hva som hadde vært best for hver enkelt av oss?

(mann 49 år fra Akershus) ma. 4 aug. 2008 08:52 Privat melding

Det finnes mange rette. Men noen er rettere enn andre. Spørsmålet er vel: Hva er rett nok?

Noen forhold er krokete og man må jobbe mye for å få det rett. Et forhold må tidlig avkrøkes. Kanskje går det, kanskje ikke

Rett nok, når man har funnet noen som er rett nok, må man jobbe resten av livet for at ting ikke skal bli skakt.

Oppsummert:
Det er mange rette, man må uansett jobbe for at ting skal forbli rett.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 09:36

Litt tall-informasjon fra en artikkel jeg leste i et blad her forleden:
Tallmaterialet er referert med kilde fra Ensliges Landsforbund ---- hm...jeg visste ikke at vi hadde vårt eget forbund?? ;-))

"Jakten på den rette" har blitt en milliardindustri."

" Det er lenge siden vi med god samvittighet kunne fnise av kontaktannonser i ukeblader av typen "bill.mrk". For etter at kontaktannonsene er pakket inn i ny teknologi, har snart 1/3-del av oss vært inne og kikket og kLikket på hverandre.

Og det er kanskje ikke så rart, for i Norge alene finnes det over en million single mennesker over 18 år. og bare i Oslo er svimlende 80% av alle husholdningene enslige..

I Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø ligger antallet på rundt 40%, noe som til syvede og sist gjør at 38,5% av Norges befolkning bor alene. Som kontrast var dette tallet 14% i 1960.

Men det er ikke bare nordmenn som er single, eller har begynt å lete etter den rette i cyberspace.
Bare i Kina er datingindustrien verdt 6,8 milliarder kroner. I India er bransjen verdsatt til 1,6 milliarder kriner, mens i Japan overstiger den 26 milliarder korner.

Onlinedating generelt øker med 32 % i året i Europa, bare i 2007 brukte tyskerne 700 millioner på å finne en partner, og i Thailand regner man med at det er 15 millioner single mennesker.

Mange av disse menneskene er høyt utdannede med høy inntekt, og det er selvfølgelig det som gjør datingindustrien BIG business.

Men selv om dating på nett har eksplodert, er vi fortsatt like single"

...og jeg regner med at det høyst sannsynlig kommer en god del innlegg med gode forslag til hvorfor.....*ler!

Skjult ID med pseudonym Kurert ma. 4 aug. 2008 09:59

Takk for litt harde fakta og litt perspektiv på ting, Bloomie:))....

Ensliges Landsforbund, sier du? Aldri hørt om det jeg heller..hehe:)

Men tenk; blant alle disse millionene av single, søkende mennesker rundt om i verden, så er det en egen historie bak hver enkelt av dem....

Tenk deg et forum a la sukker i kina!!!...med alle de evt. brukerene der på en gang!...hehe:))

Skjult ID med pseudonym Bloomie ma. 4 aug. 2008 10:32

Jeg tror vi alle iblant har godt av å få litt perspektiv på ting, Kurert!

Og temaene i forumet handler naturlig nok ofte om singeltilværelsen, og mange tanker hver og en måtte ha om det livet.

Tallene viser oss i allefall at ingen av oss er alene i dette singellivet -- det er mange mange enslige rundt oss, og det forteller oss samtidig at den rette finnes der ute ett sted!

Alt dette vet nok hver og en av oss helt sikkert -- noen har større tro på det enn andre -- men det viktige er uansett:

Nyt livet selv som singel! Ikke stikk hodet i sanden, men grip dagen og lev med hjertet! Invester i livslyst!

:-)