Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bli mer interessant her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 24 april 2013 23:13

Hei alle sammen. Jeg sitter med en tanke etter en stund her inne på sukker.no. Jeg føler selv jeg har en ålreit profil hvor jeg får forklart litt om meg selv uten at det blir "for mye" eller "for lite". Problematikken min ligger jo i den at det ikke er noen som tar kontakt. Har og ett bilde og for å være ærlig så er jeg vel ganske gjennomsnittlig. Følte når jeg begynte her inne at jeg fikk mer respons, men det har fullstendig falt av nå. Har dere noen tips til hvordan jeg kan "sprite" opp profilen evt bilde? Nå snakker jeg primært til jentene siden jeg er en gutt på 25 år.

Skjult ID on. 24 april 2013 23:20

Jeg sliter faktisk med akkurat samme problemet. Jeg er en jente på 23 som også mener bildet mitt faktisk er over gjennomsnittlig fint. Jeg er naturlig sminket, bredt smil og en innbydende profil med klare preferanser. Kall meg gjerne ekkelt mye selvsikker, men jeg forstår faktisk ikke hvorfor jeg ikke blir kontaktet. Når det gjelder gutter, fra mitt synspunkt, gjelder det å ha et profilbilde der du smiler godt, du kan godt le. Det er innbydende. Videre burde profilen være ærlig, fyll opp fotoalbumet med bilder som viser hele deg så man får en indikasjon på om kroppen og ansikt stemmer med det du har sagt, bilder av aktivitetene som gjenspeiler det du annonserer, og vær generelt aktiv på sukker. Jo mer aktiv du er rundt på divve profiler, desto mer vil jentene legge merke til deg;)

Skjult ID on. 24 april 2013 23:38

Hmm, selvom jeg også muligens høres selvsikker ut her nå, så føler jeg at jeg følger de aller fleste av disse kriteriene. profilbildet mitt inkluderer ett lite smil, profilen min går ut på mine interesser og hva jeg er på utkikk etter. Albumbildene mine har bilder fra flere forskjellige vinkler, i tillegg til ett bilde hvor du ser meg fra knærne og opp, så der har vi jo en billedlig beskrivelse på hvordan jeg ser ut da :-)

Føler jeg har vært ganske aktiv her og, ser på flere forskjellige profiler hver dag, og har jo sendt ut noen meldinger og. Og det er kanskje der mitt største problem er. Jeg føler ikke jeg får noe svar der. Må innrømme at jeg syns det er litt, ja, rett og slett litt frekt. Når noen tar seg bryet ved å skrive til deg, så syns jeg man kan svare. Om man ikke er interessert så kan man jo heller bare si det. Føler at ærlighet og oppriktighet burde stå i fokus der.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 25 april 2013 14:00

Flere som har fått hjelp av andre på forumet til å ta en kikk på profilen og komme med konstruktive tilbakemedinger. Det er jo en mulighet?
Selv har jeg bedt mennesker som kjenner meg godt IRL se på profil og bilder og si om de kjenner meg igjen.. Og om det da blir lite eller mye respons så vet jeg ihvertfall at de som tar kontakt gjør det fordi de likte den jeg er :)) Lykke til

(mann 36 år fra Oslo) to. 25 april 2013 15:31 Privat melding

Hvorfor skriver dere under pseudonym når dere vil ha mer oppmerksomhet? La forumfolk få titte på profilen og gi dere tilbakemeldinger.

Personlig tror jeg at det er profilbildet som er alfa og omega. Det er bildet som vises over alt og som avgjør om folk gidder å sjekke ut profilen.

1. Godt profilbilde
2. Gode albumbilder
3. Spennende profil

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 april 2013 15:35 Privat melding

Skaff deg heller en interessant personlighet. Det gjorde underverker for meg.

Skjult ID med pseudonym motorsag to. 25 april 2013 16:47

Flere lettkledde bilder trengs av menn, bilde med motorsag, hammer eller malekost er pluss for å vise at du er handy!

Profilteksten bør inneholde at du liker hard sex og er ingen mjuking!