Alle innlegg Sukkerforum

Alt til sin tid :)

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Vest-Agder) to. 25 april 2013 17:50 Privat melding

Tror grunnen til at mange ikke får kontakten med damer er at dem virker for intense eller litt for desperat... selv er jeg en fyr på 30 (snart 31 i mai) fra Kristiansand opprinnelig er adoptert fra Colombia, noe som såklart kan gjøre ei jente veldig skeptisk... men HEY ikke vits å gi opp av den grunn! Gå frem på en saklig og hyggelig måte :)

Skjult ID med pseudonym Eh? to. 25 april 2013 18:47

Jeg ble nå kontakten av en kar tidligere i uken som ble for intens med å ville avtale både det ene og det andre etter bare ett par meldingen. Sånn får jeg panikk av, så jeg takket for meg i en kort melding og blokkerte han for å slippe å måtte diskutere det noe mer. Den tankegangen din der gjelder menn også. Men skal vel gjerne og nevnes at de som sender upersonlige meldinger blir vel gjerne oftest ignorert, skriv mer enn hei og de det gjelder får kanskje tilogmed svar ;-)

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 april 2013 18:59 Privat melding

Saklig & hyggelig?

Bah, kjedelig.... drama og løgn, derimot, der har du en vinnerformel.

(mann 43 år fra Rogaland) to. 25 april 2013 21:43 Privat melding

tror der er rigtig mange grunde til, at nogen ikke får kontakt og vælger da at tro, at de fleste mænd herinde ved hvordan man skriver til en pige, men der er store krav herinde på sukker.no om det er pga. folk leder efter noget som er lidt urealistisk eller om de egentlig ikke er klar til noget seriøst ved jeg ikke :D Det er selvsagt ikke alle der er på denne måde! :D

Men ting som børn, beliggenhed, alder, profiltekst, arbejde, matchtall, udseene, højde, dialekter, interesser, hobby er jo alle ting, som bliver vurderet, så egentlig er det et mirakel, at folk finder sammen:P

Hvis personen bliver godkendt, så bliver personen bedømt udfra de første 1-3 beskeder, som bliver skreve og hvis ikke de fanger interessen med en gang, så bliver personen ofte sorteret fra.

Personligt mener jeg, at der er alt for mange, som har urealistiske krav herinde og er lidt for hurtig på aftrækkeren, når de skal vælge om de vil skrive mere eller ikke, da man efter min mening ikke finde ud af, hvad en person indeholder ved at skrive 2 beskeder:)

Men all is fair in love and war :D

Skjult ID med pseudonym eh? to. 25 april 2013 22:02

Det var jo ikke det at han ville se meg etter et par meldinger, men å ville avtale klokkeslett for å sende meldinger frem og tilbake syns jeg er litt drøyt etter ett par korte meldinger. Syns det er mye greiere at det går i naturlig fart uten at den ene må pushe på så ting liksom skal skje i rekord fart. Følte meg litt overkjørt, og jeg tror nok ikke du heller ville satt pris på en som virket desperat.

men jeg skjønte jo at når jeg tenkte som jeg gjorde, så var jeg nok ikke interessert.

(mann 43 år fra Rogaland) to. 25 april 2013 22:12 Privat melding

@eh? min post var ikke rettet imod dig, selvom jeg kan forstå, at du måske tar den sådan! Jeg er jo heller ikke interesseret i folk, som er desperate, så kan ikke udtale mig om den situation, som du skriver om:)

Min post er mere min opfattelse af, hvordan mange folk bedømmer andre på urealistiske måder og hvis de endelig slipper igenne nåleøjet, så skal de imponere meget i de første 1-3 breve ellers bliver de også her sorteret fra :D

Der er selvfølgelig folk, som er alt for direkte.. oplevede det selv den anden dag, da en pige skrev til mig og allerede i anden besked ville vide om, hvordan jeg var med pigen i sengen og om jeg var Hård og kontrollerende, som jo da resulterede i, at vi afsluttede samtalen, da vi blev enige om, at jeg ikke var den hun søgte.

Skal dog siges, at hun virkede som en sød pige, men var for hård og direkte for mig:)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 25 april 2013 22:31

viss du sender 19.55,så sender eg 20.00 hahaha...teit om det kommer tidleg eller sent meiner eg..:p

Skjult ID med pseudonym eh? to. 25 april 2013 22:32

Min var ikke rettet mot deg heller ;-)