Alle innlegg Sukkerforum

Til jentene. Hvordan fange deres oppmerksomhet?

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Vestfold) fr. 26 april 2013 23:31 Privat melding

Hei alle sammen. Jeg har vært inne på sukker i noen måneder nå, og sliter med at jeg ikke får noe særlig respons. Jeg er ute etter ett ordentlig forhold her inne (uavhengig av hvor stor klisje det er), rett og slett "den rette". Er jo selvfølgelig ingen garantier men når man tar kontakt med en annen person, syns jeg i det minste at det er høflig å svare tilbake.

Det jeg lurer på, er om dere gidder å se på profilen min, og kanskje peke ut ett par ting som dere syns er positive eller negative. Om det er noe viktig dere føler jeg ikke har fått med. Hadde satt veldig stor pris på det :-)

Og om det er noen av dere som synes jeg virker som en ålreit person, så blir jeg veldig glad for meldinger :-)

Ingi Björn

Skjult ID med pseudonym Dragon fr. 26 april 2013 23:45

Du må jo bruke en slik dameopmerksomhetsfanger!!
Nei da, er selv ingen jente men jeg ser på det du skriver her og i profilen din, og er lett å skjønne at du ser etter et alvorlig forhold. Det er da veldig få i din aldersgruppe som kan tenke seg noe slikt. Du trenger ikke å presisere i profilen om at du f.eks. Eier din egen leilighet og slike ting... Det viser kanskje at du har god styring på økonomi men også kanskje at du er litt kjip og kjedelig! Jobb litt med profilen og lær deg kunsten av å skrive til jentene så blir alt mye bedre :)

Lykke til!

(kvinne 33 år fra Oslo) fr. 26 april 2013 23:45 Privat melding

Du virker litt streng. Sånn i forhold til "krav" du har til en evt dame. Ellers veldig utfyllende på godt og vondt.

(kvinne 45 år fra Oslo) fr. 26 april 2013 23:54 Privat melding

Jeg synes du virker som en kjekk gutt (vel og merke for din aldersgruppe) men det første som slår meg er at den kanskje er litt vel lang og som nevnt over kan du derfor kanskje virke litt for streng, stødig eller kanskje til og med kjedelig...? Altså jeg tror det kan være mange jenter på din alder som ønsker å slå seg til ro med en som deg, men alt som står skrevet kan kanskje virke litt overveldende.
Så hjelper det alltid med et par ekstra bilder da, tror jeg:-)

Skjult ID fr. 26 april 2013 23:54

Send flere brev.

Det er helt vanlig for mange menn at kun ti prosent svarer. Halvparten av de igjen blir med på date og halvparten av de igjen får du pult.... sånn ca...

Så sett igang... skriv...

(mann 40 år fra Oslo) fr. 26 april 2013 23:59 Privat melding

Må si jentene over var veldig kritiske altså :p synes den var god jeg og legger jo vekt på det du synes er viktig. Da gjenstår å finne hun som matcher deg på det :)

Ting tar tid! Lykke til unge mann. Virker som en kjekk og oppegående mann.

Skjult ID lø. 27 april 2013 00:03

Du burde være drømmemannen for mange jenter på din alder. Flott profil!

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 27 april 2013 00:04 Privat melding

Ok, takk alle sammen. Har gjort ett par forandringer, så om noen vil se på det er det flott. humor 123. Takk for hyggelige ord :-)

Jeg ønsker jo ikke å fremstå som kjedelig, for det er ganske langt unna hvordan jeg karakteriserer meg selv. Men jeg har jo lært å forstå hva jeg liker, og hvis ikke jeg ytrer de meningene, kan jeg vel ikke kalle meg helt ærlig?

Du som skriver med skjult id og snakker om sex og det greiene der. Som du sikkert forstår, så er det ett ordentlig forhold jeg er på utkikk etter. Ikke bare ett tøm og røm møte..

Igjen, om noen gidder å kikke på profilen min nå igjen, og se de forandringene jeg har gjort, setter jeg stor pris på det.

Skjult ID med pseudonym Dragon lø. 27 april 2013 00:14

Litt bedre men fortsatt mye forbedringspotensiale. Rydd opp hvor ting er blitt skrevet. Jobb og interesser skal stå under jobb og interesser, ikke under om meg selv! Det samme gjelder drømmepartner. Ikke gjenta deg selv i teksten og bruk litt flere synonymer når du skriver. Fortsatt mye fokus på familiekjær og planer om livet videre med den fremtidige!

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 27 april 2013 00:14

Vale_26 , mulig du skal få henne til å hjelpe deg med profilen ?

Skjult ID lø. 27 april 2013 00:17

Hjelper jo ikke om du er ute etter "ett ordentlig forhold"

Tror du det noen gang blir et "ett ordentlig forhold" forhold med noen du aldri klarer å få til sengs? Skal du ha et "ett ordentlig platonisk forhold" kanskje?

Nei, det gjelder akkurat det samme om du vil ha et forhold. For å gjøre det lettere for deg. Får du ikke pult henne innen tredje date, så er hun ikke skikkelig gira på deg. Du kan gå videre og ikke kaste bort tiden din. De fleste menn som har vært på sukker en stund og datet mange kan bekrefte dette.

Så kom deg til den virkelige verden, så blir det lettere å få et "ett ordentlig forhold" også :)

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 27 april 2013 00:26 Privat melding

Jeg og du har tydeligvis ikke samme innstilling til ett ordentlig forhold!
For meg så kommer sex med kjærlighet. Og jeg ønsker ikke å innlede ett seksuelt forhold før jeg føler de rette tingene. Det er ingen i verden som kan fortelle meg at det BØR skje senest på den tredje daten..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 april 2013 00:30

Å fange oppmerksomheten til jenter er noe jeg har gitt opp for lengst.
Nå håper jeg bare de snubler innom ved en feiltagelse. :P

For langt, for kort. Aldri greit å finne balansen mellom nok informasjon til å å vekke oppmerksomheten og det å ribbe all mystikken med en gang.

Du kan jo prøve litt forskjellig og se hva du får mest feedback med. Er omtrent det en må gjøre. Prøve mange forskjellige kombinasjoner i profilen sin.
Eventuelt kan du betale Sukker og få en "super"-profil. :P

Skjult ID lø. 27 april 2013 00:41

Sorry ts... men med den instillingen kan du like godt bare gi opp nettdating.

Det du ikke forstår er at det vrimler av hunks her inne. Mange som er svært kjekke også. Så hvis du ikke lager spenning for damen, kan du vedde på at noen andre gjør det.

Du forstår ikke at hvis en dame virkelig liker deg, så ønsker hun å ha sex med deg.

Din strategi fungerer nok på Juvente arrangementer, men her inne tror jeg du kommer til å få det vanskelig.

Skjult ID lø. 27 april 2013 00:46

Ja, eller noen KRIK samlinger... eventuelt bedehusmøter..

Skjult ID med pseudonym Bais lø. 27 april 2013 00:50

Damer bryr seg kun om utseende på nette;) Sånn er det bare. På orntlig spiller personligheten 10 ganger mer. Sier ikke at du ser støgg ut på bilde, helt vanlig liksom. Men de forventer mer.

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 27 april 2013 00:52

Den dama som virker interessert må du be ut på date så fort som F, kutt ut å skrive en masse brev frem og tilbake, fokuser på å be henne ut når dere har kobling. Vi menn lever i et tøfft miljø, spesiellt vi 35 + ehm..du har lenge dit ennå !..

Skjult ID lø. 27 april 2013 01:37

Bra du byttet bilde. Tro du får mer fitte med dette enn det andre.

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 27 april 2013 01:39 Privat melding

Jeg trykket på knappen hvor det sto at jeg ikke ønsket korte useriøse svar. VELDIG tydelig at det ikke fungerte.

Skjult ID lø. 27 april 2013 01:48

Jeg er seriøs. Ingen fitte, intet forhold. Så enkelt er det, det er bare du som ikke har skjønt det enda. Men bildet er uansett mye bedre.

Sukker er -ekstremt- utseende fokusert, enten du liker det eller ikke. Og spør du damene her, så finner du ut at majoriteten ønsker "å bli tatt med storm".. så da kan du jo tenke deg selv :)

Snill gutt strategien fungerer på KRIK samlinger, ikke på sukker :)

Skjult ID med pseudonym Snill lø. 27 april 2013 01:51

TS må ikke ta alt som skrives her så alvorligt. Men lykke til på bruktmarke her inne (-:

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 08:14 Privat melding

...herlighet, feige "skjult id"- hvor gammel er du a?? 12?!!

TS; fin profil, og jeg skjønner ikke hvorfor noen mener den er "for streng". Jeg syns det er viktig at man stiller krav- for man vil jo ikke ta til takke med noen heller. Jeg skjønner ikke vitsen med å lage en profil som alle kan like og alle kan skrive til- for sånn er det ikke i det virkelige liv heller; at man passer med alle. I allefall ikke når man ønsker ser et seriøst forhold.

Ha en profil som er ærlig. Hvis folk ikke liker det, er dere ikke ment for hverandre uansett.

Tips; skriv gjennomtenkte brev/hilsninger til de du kan tenke deg å vite mer om/treffe. Les profilen dems og vis det i det du skriver. Du får garantert svar etterhvert. Vil forsåvidt også oppfordre deg til å holde deg unna forumet- her er det bare eder og galle.. ;)

forøvrig; tommel opp for sunne holdninger til dating og sex.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 08:24 Privat melding

For streng? Dette var da ikke mye krav å stille synes jeg, men profilen er kanskje blitt endret? :p

Skjult ID med pseudonym smårolling lø. 27 april 2013 09:08

Jeg foreslår at TS stiller opp på Youngstorget iført kun en rosa underbukse og gjør sensuelle bevegelser. Da får du oppmerksomhet så det holder!

Sånn seriøst, det er nokså et lavmål å stille slike spørsmål, uansett hvor godt det er ment. Ikke la andre bestemme hva du skal gjøre for å "te deg". Vær deg selv, og de som det er store sjanser for at passer med deg, vil vise seg. Lykke til!

Skjult ID lø. 27 april 2013 10:18

TS synes du har gjort det meget bra nå! Ryddet skikkelig i profilen og plutselig ser du mer attraktiv for damene.
Lykke til, håper det blir noe svar tilbake snart! Nå kan du sikkert slette tråden siden profilen samsvarer ikke lenger med spørsmålet du kom i starten! :))

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 april 2013 10:50

Jeg syns du hadde en fin profil jeg ts. :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 27 april 2013 11:01

Man må jo ikke drikke seg full i helgene da har du helt rett i, men det virker som om du leter etter en rolig ung dame i 20 årene som er ferdig med utelivet. De finnes sikkert nok, men ikke så veldig mange. Kanskje et mulig svar på hvorfor du får så dårlig feedback her inne.

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 april 2013 11:12

Jeg er nå av dem som syns skjegg er flott jeg da, ser litt mer villmann ut da og ikke så striglet og metroseksuell :)

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 april 2013 11:31

hehe nei hårete rygg er ikke jeg så glad i heller aqua :P Husker vaktmerstern på min forje jobb. Han gikk med tettsittende singlet og det tøyt ut hår i alle retninger....uæk :S det var ikke pent :P

Skjult ID lø. 27 april 2013 14:20

Likte profilen din godt jeg. Synes ikke du virker kjedelig:)
Om jeg bare var 10 år yngre:)
Lykke til!:)