Alle innlegg Sukkerforum

MÅ VI HA ET SVAR?

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 27 april 2013 14:41 Privat melding

Her på forum, er det ingen hemmelighet at mangel på svar er et stort tema.
Mange tar det faktisk veldig personlig om de ikke får svar. Ja, mange blir jo til og med dømt nednom og hjem fordi de ikke svarer...

Men er det sånn at det virkelig ER høflig å svare uansett hva?
Hva ville du foretrukket: en som svarer uansett, men er dønn ærlig ("type: sorry, du er for feit, stygg ol for meg"), eller en som ikke svarer, som du kan etter eget ønske velge åssen du tolker (hvorpå da negativiteten faktisk kun kommer fra deg)?

Begrunnes gjerne svaret

Skjult ID lø. 27 april 2013 14:44

Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Skjult ID med pseudonym Smil lø. 27 april 2013 14:48

@calienta :) Ha en strålende dag, må ikke bli så hissige forde om jeg sier hva jeg mener:) må være lov det? Jeg er meg og du er deg :-) å godt er kanskje det?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 14:48

Jeg MÅ ikke ha et svar. Derfor får jeg nesten alltid svar?

Jeg prøver å svare de som skriver til meg. Men jeg har da ingen behov for å si at noen er verken for feite eller for stygge. Man kan jo svare høflig og omtenksomt uten å bli slem. Derfor forstår jeg ikke valgene du setter opp.

For meg spiller det liten rolle om han svarer høflig, ærlig eller lar være å svare. Han rammer ikke meg med dette. Men å være stygg i kjeften eller la være å svare for så å tro at jeg gidder å svare ham senere? Nei, takke meg til.
Får karamba av disse som ikke svarer, men så fort du viser et bilde så tar de kontakt. Hold dere unna.

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 27 april 2013 14:51

Nei, jeg må ikke absolutt ha et svar. Selvsagt er det hyggelig å få svar når du sender en mld, men verden faller da ikke i grus om svar uteblir heller ;-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 14:55 Privat melding

Jeg setter pris på svar, men av det høflige slaget, og praktiserer det samme selv.

Å trykke folk ned med "Du er for feit", "du er for stygg" osv er bare nedrig.

Om folk krever detaljert svar på hvorfor er det jo derimot greit å uttrykke det, men også da er høflghet greit. Men, om man har fått et nei er det lite vits i å avkreve folk forklaringer, og det å svare oppfattes iblant, selv om svaret er nei, som en oppfordring til videre kontakt, og da blir det fort dumt.

Så, å svare er høflig, å ikke svare er ikke spesielt bra, å svare stygt er tåpelig og ubehøvlet.

Skjult ID lø. 27 april 2013 14:57

MÅ ikke ha et svar, men når vedkommende ikke gidder å bruke ti sekunder på å lime inn et standardsvar hvis de får en høffelig melding fra noen som sier at de liker vedkommende, da synes jeg det sier utrolig mye om den personen. Vil de sikre seg, så kan de jo bare trykke blokk etterpå.

Synes det er topp at sukker har denne "svarer sjelden" merkelappen. For hvis noen her inne svarer sjelden, tror jeg neppe det er et menneske jeg har særlig lyst til å bli kjent med.

Skjult ID lø. 27 april 2013 14:58

Tenker: jeg har aldri fått "du er for feit" osv her inne. Hvis du er plaget med sånn, bør du kanskje ta hintet og gjøre noe med det.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 14:59

Du kan trøste deg med at det er gjensidig, Dubster. Slike bildeløse som meg er også skeptiske til de som er skeptiske kun fordi de ikke ser bilder med en gang. Men flott at smaken er som baken :-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 15:00 Privat melding

Skjult id 14:58

Om du leser det opprinnelige innlegget så vil du se at jeg svarer på det Calienta spurte om. Jeg er slett ikke plaget av sånt, og ellers håper jeg du tar hintet og opptrer trivelig og fint.

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 27 april 2013 15:01 Privat melding

Satte de valgene jeg gjorde for å sette ting på spissen...
Mye for de som hele tiden sier folk som ikke svarer, er uhøflige.
@smilet: det er ikke bare deg jeg sikter til, sett meg lei hvor mange som faktisk mener det samme... og som jeg prøver å poengtere på tråden.
Høflighet har ingenting med når du svarer eller sier din mening... Høflighet, som så mange het inne skriker om har mest med HVORDAN man sier ting...

Dessuten finnes det nok av de som svarer slik eksemplet over

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 15:02

Skjult ID: For en komplett idiotisk ting å si. Fyttirakkern.
En ukes selvbevilget "ferie" borte fra dette forumet gjorde meg godt.
Nå ser jeg klarere hvor nedbrytende det er å henge mye her på forumet.

Skjult ID med pseudonym Smil lø. 27 april 2013 15:04

Smil sier nå bare jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 15:05

Dubster. Jeg kan love deg en ting:
Det er mange her med falskt bilde. Og det er mange med ekte bilde som er tvers gjennom falske.
Ingen garantier :-)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 15:09

Jeg har...
Men fint at vi på alle måter gjør det som vi alle føler er best av oss. Ingenting er feil og ingenting er rett :-)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 15:47 Privat melding

Må ikke ha et svar. Jeg ser på det som en iq-test. Tror hun at jeg er et fettberg, stryker hun. Og jeg har ikke tid til skrotinger. Det verste er de gangene man får aggressive svar fra damer som ikke skjønner humor (men gjerne skryter på seg både selvironi og oppegående), da blir jeg bare flau på deres vegne; "huff, du skulle bare ha visst.."

Skjult ID med pseudonym Dag lø. 27 april 2013 16:41

Skjult ID 14:57

Du aner ikke hvor mange mld de fineste damene får. Om de svarer eller ikke har ingenting med personligheten deres å gjøre, har møtt flere av de:-p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 april 2013 17:05

Jeg har både falskt bilde og er tvers gjennom falsk. Slå den du! :P

Må ikke ha svar, men det hadde vært flott å få et. Sånn at jeg vet at hun har vurderte profilen min og kommet til en konklusjon.
Ingenting er verre enn å tro du fortsatt har en liten sjanse. Bedre å drepe det med å svare f.eks "Hei. Takk for meldingen, men dessverre er du ikke det jeg leter etter. Lykke til videre!".

Men jeg vet ikke. Noen får sikkert såpass mange meldinger at de ikke orker å svare på alt som kommer.
For alt jeg vet så kan det være de som ikke svarer for å senere ha en slags backup en kan ta kontakt med om det skulle skjære seg med de prosjektene en har på gang.

Som sagt, jeg har ikke svarene. Jeg vet bare at jeg har kontaktet de i fylket som jeg så for meg jeg hadde en liten sjanse på uten å få et eneste svar. Så hva nå?
Klager ikke, for all del. Det er haugevis med mer interessante mannfolk her inne, så det er jo ikke så rart.
Bare litt kjipt å ikke vite hva en skal gjøre videre.

Så sitter stort sett her og tvinner tomler og venter på at det skal komme nye profiler.

Skjult ID med pseudonym lm lø. 27 april 2013 17:18

@smil
Har du ikke noe annet å komme med enn den påtatte positivismen din? Er jo bare vrøvl du kommer med i tråder!

(mann 37 år fra Vestfold) lø. 27 april 2013 17:25 Privat melding

nei, jeg må ikke ha et svar men jeg liker å få et høflig svar tilbake og se at de faktisk har vært innom profilen min. Ihvertfall de gangene jeg har brukt litt tid på å skrive noe som virket mer eller mindre fornuftig. stort sett så ender det med at man får beskjed om at vedkommende tror ikke vi passer sammen og ønsker lykke til.. Da takker jeg for svaret og ønsker lykke til videre.

Selvsagt så skjønner jeg at jenter ikke kan svare enhver idiotisk melding de får for da hadde nok enkelte ikke gjort annet...

Desverre så får jeg ikke noen første meldinger selv bortsett fra noen som er lagd med Google translate, men jeg håper det er sånn jeg hadde behandlet dem...

Poenget er vel at folk må slutte å klage, det er usjarmerende.

Skjult ID med pseudonym curious lø. 27 april 2013 17:26

Jeg synes selv det er høflig å svare når jeg får en melding, og svarer da selvsagt på en normalt oppegående måte. Tviler på at mange velger å svare så negativt og ondsinnet som @Calienta refererer til.
Det som derimot forundrer og provoserer meg er de som faktisk ikke kan takle et høflig avslag og kverulerer på hvordan jeg kan være avvisende til kontakt når jeg ikke kjenner vedkommende.. Dette gjør jo at en nærmest gruer seg for å gi en (høflig!) tilbakemelding!

Skjult ID med pseudonym Smil lø. 27 april 2013 17:30

@Im :-) Fy så sint du er, tror du trenger en klem jeg :-)
Mye av den oppgulpe som skrives her, kan jeg virkeligt ikke ta innover meg.
Så @Im ja jeg er en postiv person, og driter vel i hva du mener :-)
Hadde du truffet meg, skulle du fått en klem :-) For det trenger du!

(mann 36 år fra Vest-Agder) lø. 27 april 2013 17:35 Privat melding

svar. vær ærlig.

derimot får du 100 meldinger fra 100 forskjellige typer er det noe annet. men der har du standardsvar hvis du ikke har skalle nok til å skrive et standardbrev du kan sende ut....

Skjult ID med pseudonym lm lø. 27 april 2013 18:00

@smil
Klarer meg fint uten din klem jeg:) Registrerer bare at det er vås du kommer med, før du avslutter med et "smil til livet" og annet pjatt.. Klart en ikke bør være så dum at en tar innover seg alt som står på forum, men med all respekt så er vel ikke dine "kloke" ord annet enn til å le av:)

Skjult ID lø. 27 april 2013 18:04

Det holder at en takker nei, skal da vel ikke konkretisere hvorfor en ikke vil ha øvrig kontakt med en person??

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 april 2013 18:05

Altså man trenger jo ikke være slemme fordi om man ikke er intresert. Hehe kunne aldri falt meg inn å synke så lavt som å kalle noen feit eller stygg etc. Hvorfor såre andre? Jeg pleier å gi et ærlig og greit svar: sorry men jeg er ikke intresert. Som regel får jeg et høflig svar tilbake hvor gutten faktisk takker for at jeg tok meg tid til å svare. Innimellom kommer det en hagle av stygge ord tilbake men det er vell en del av greia. Ikke alle takler avslag like godt.

Syns den regla om : gjøre mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg. Funker fint på mange plan i livet jeg :)

Skjult ID med pseudonym -s- lø. 27 april 2013 18:07

Har fått så mange ufine svar fra menn jeg har svart at jeg dessverre må takke nei til å bli kjent med, at det gidder jeg bare ikke lenger!! Velger nå å skåne meg fra idiotsvar fra snurtne menn- og beklager dette til de som har normalt folkevett, for mener jo egentlig at et vennlig svar er på sin plass.

Skjult ID med pseudonym Smil lø. 27 april 2013 18:14

@Im :-) Vet du hadde likt en klem av meg jeg. Jeg må tydeligvis ha gjort ett inntrykk på deg siden du legger merke til hva jeg skriver i de forskjellige tråder! Å så gir jeg deg en go latter innimellom :-) For meg er det LYKKE :-D Du lurer nok på hvem jeg er også :-) Men det vil forbli en hemmelighet!!
Ha en magisk aften da@Im, å håper mine "kloke" ord fester seg i ditt minne :-)

Skjult ID med pseudonym seriøst lø. 27 april 2013 18:14

Ja, vi må ha svar. Ingen svar = simpel og primitiv oppførsel og dårlig folkeskikk.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 18:21 Privat melding

Å unnlate å svare er også ett svar, det betyr "Er ikke interessert".

Det er bedre enn dårlig formulerte unnskyldninger.

Skjult ID med pseudonym lm lø. 27 april 2013 18:28

Stakkars da @smil... Men bra du velger å se på deg og dine ord som kloke og interessante... Kan jo faktisk også huske folk som bare kommer med piss og vet du.. Hvis det er lykke for deg, ja da sier jeg bare lykke til du @smil...:D

Skjult ID lø. 27 april 2013 18:31

@lm

I mangel av argumentasjon, velger jo enkelte å komme med utsagn som @Smil:P

Skjult ID med pseudonym lm lø. 27 april 2013 18:34

Hehe, så sant så sant @skjult id 18:31;) Ikke alle som er smarte nok til å forstå hvor åpenbart dette er da... Men la "de" kose seg:D

Skjult ID med pseudonym brittany lø. 27 april 2013 18:36

Jeg regner med at alle de som synes at det er uhøflig å ikke svare her inne ...også er da like høflige mot alle
som kontakter dem i tide og utide! F.eks telefonselgere ,Jehovas Vitne..:-))

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 27 april 2013 18:41 Privat melding

Ingen svar= ikke interessert, jeg trenger ikke å høre takk, men nei takk :)

Men ser det er delte meninger her ja....!

Skjult ID med pseudonym Smil lø. 27 april 2013 18:42

Nå kjører dere en diskusjon om hvor "kloke" ord jeg kommer med :-) Jeg skal nå ut så jeg kan ikke ta del i den, men får kanskje godt lese stoff når jeg kommer hjem inatt:-)

Hekkan jeg kan det og provosere :-) jeg liker det og kommer til og gjøre det igjen :-)
Ha en FORTRYLLENDE aften :o)

Skjult ID med pseudonym 1234 lø. 27 april 2013 22:50

Jeg har tilogmed svart en falsk profil bare fordi oversettelsen fra Google nesten ga mening.

(kvinne 45 år fra Buskerud) lø. 27 april 2013 22:54 Privat melding

Nei trenger ikke et svar ... hører jeg ikke noe er det svar nok for meg :)

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:54

Hmmm, provosere @smil... Kall det hva du vil... Du er bare deg selv, ta det som du vil..... Provoserer meg ikke en plass, men tenker mitt og håper for guds skyld jeg aldri kommer borti en dame som deg. Ha en superduper heidundrande festlig aften og masse kos og klemz....

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 27 april 2013 22:56

"Du er ikke min type" er grei nok, for da er en sikker på at mld har kommet frem. Profiler som er merket svarer sjelden gidder jeg ikke å skrive til.

Skjult ID med pseudonym The One lø. 27 april 2013 22:58

Det som er litt dumt med de som ikke svarer er at det slettes ikke betyr at de ikke er interessert alltid. Jeg er bildeløs og forventer egentlig å ikke få svar, men ting hadde vært lettere hvis man konkret og svarte. Det har nemlig skjedd flere ganger at damer har tatt kontakt i ettertid. Det bryr meg ikke, men ting hadde blitt lettere, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym m lø. 27 april 2013 22:59

Svarer en nei takk, får en ofte dritt tilbake!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 april 2013 23:01

@m

Så bare blokker rett etter du har sendt svaret da. Ikke så vanskelig. :P

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 27 april 2013 23:05 Privat melding

@ Z

Er det ofte du tar kontakt med bildeløse profiler selv? De gangene jeg får henvendelse fra billedløse profiler, så sier jeg raskt ifra at jeg gjerne vil se hvem jeg snakker med. Noe annet er rimelig spesielt, fysisk kjemi har selvfølgelig noe å si i iforhold til ærendet vi har her inne.Og det har lite med pen,stygg, feit osv å gjøre,,, Det har noe med karisma og tiltrekningskraft.
Men sånn generelt synes jeg det er lavmål at man ikke gidder å svare på hyggelige meldinger,,

(kvinne 39 år fra Hordaland) lø. 27 april 2013 23:06 Privat melding

Jeg trenger ikke et svar tilbake om det er nei, ingen svar er nå et ganske klart svar ja :-)

Skjult ID med pseudonym bibbi lø. 27 april 2013 23:08

Jeg synes heller det er et lavmål å bli sur for at en fremmed person ikke vil formulere et avslag!

Ta et hint! Hvis en person er interessert så svarer de,hvis ikke så er han/hun ikke det!
Da beveger en seg videre....

Skjult ID med pseudonym maja lø. 27 april 2013 23:15

Det er ikke alltid like greit å skrive et avslag.

Mange menn skriver bare: hei hvordan går det?
Man kan selvfølgelig skrive tilbake: bare bra

Men da fortsetter jo de å skrive tilbake og så er man i en kommunikasjon med en person
man egentlig ikke er interessert i..
Derfor bare unnlater jeg å svare..

Man kan selvfølgelig skrive:bare bra..men jeg er ikke interessert!
( men det virker da merkelig det også)

Skjult ID med pseudonym gloria lø. 27 april 2013 23:24

Akkurat @Maja! Sliter med det samme selv til tider. Ikke lett å gi et avslag dersom noen skriver f.eks; hvordan står det til med deg, du var søt osv osv. Da er det ikke lett å gi et avslag. Har prøvd på det og da ble det kverulering ift at personen kun ville si jeg var søt og hva jeg trodde jeg var som avviste osv... M.a.o. kan det oppstå kjipe situasjoner når en svarer.

Skjult ID lø. 27 april 2013 23:27

Konklusjon: mannfolk er forvokste drittunger som ikke tåler et nei!!!!!

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 27 april 2013 23:28

Svar eller ikke svar, svarer sjelden, mulig jeg skal gidde å sende en mld til de profilene også, jeg lider ikke av stormannsgalskap for å ha nevt det ! Uansett så er det hva som skjer på daten/møtet, eller i verste fall intervjuet.. som teller.

Skjult ID med pseudonym bella lø. 27 april 2013 23:28

Det er bare så typisk gloria:-)

Hvis en skriver at "takk men jeg er ikke interessert" så blir typen ofte snurt og så får en slengt tilbake:
Jeg skrev bare at du var søt .betydde ikke noe mer.

Så uansett om en svarer eller ikke..
Det er mange som ikke takler avslag!

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 27 april 2013 23:33 Privat melding

Hvis noen surmuler over at man ikke er interessert, så kan man bare blokkere! Men det kan vel ikke være slik at det er representabelt for snittet her inne ? Jeg svarer alltid uansett,,,

Skjult ID med pseudonym Z lø. 27 april 2013 23:36

Spinnvillh
"Er det ofte du tar kontakt med bildeløse profiler selv?"
Når jeg skriver med noen potensielle tar jeg nesten alltid kontakt selv, og da oftest med bildeløse, ja.

Skjult ID med pseudonym gloria lø. 27 april 2013 23:41

Ja @bella, det skjer og blir til at en bruker både noe tid og blir irritert over dernest å måtte prøve å ro seg i land med: "takk for at du synes det da".. og så er en fremdeles i en tåpelig dialog:( Uff, for et mas hehe:)

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 27 april 2013 23:42 Privat melding

@Z

Hvordan utarter det seg da? Regner med du har noen preferanser for hva du tiltrekkes av visuelt.
Har du lengre dialog før dere utveksler bilder? Og i tilfelle hva sier du til vedkommende etter å ha bygd om en god kjemi på chat/tekst, hvis du ser ut av bilde(ene) at dette er noen du ikke føler kjemi med ?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 april 2013 00:03

På samme måte som det utarter seg ulikt for de med bilder, gjør det også det med meg og de jeg skriver til. Logisk nok. Men en fellesnevner er nok smartness. Jeg kan lese ganske mye ut av hva vedkommende skriver og hvordan vi kommuniserer. Neida, man kan ikke se kjemi! Men uten mental kjemi er all annen kjemi for meg uansett utelukket. Preferanser utseendemessig har jeg, men jeg har ingen fasit eller mal på noens utseende, da det er helheten som er "utseendet" for meg. Jeg har truffet mange Greske Guder i løpet av mitt liv, og dumpet like mange fordi de ikke treffer meg. Men for å svare deg:

Jeg bygger ikke opp kjemi med vedkommende over tid på chat/tekst. Det er der, eller er der ikke.
Noen ganger utveksler vi bilder, andre ganger ikke. Menn er ulike. En vil se, en annen vil ikke!

Den absolutt kuleste fyren jeg har truffet herfra sa følgende da jeg spurte om han ville se bilde:
Du kan gjerne få bilde av meg, men nei nei! Jeg vil ikke se av deg. Det er MYE morsommere sånn!
Som regel har jeg alltid superkoselige dater. Men dette vet jeg på forhånd, jeg siler da ut!

La meg legge til at de negative erfaringene jeg har hatt herfra, har vært med bilderike menn :-)
Poenget er: Gjør det som funker for deg, så gjør jeg deg som funker for meg.
For tiden dater jeg ikke uansett, så det er ikke noen problemstilling for tiden...

Skjult ID sø. 28 april 2013 00:10

@dag, dette med at damer får så mange meldinger er i stor grad bare piss. Det er noen få jenter som får masse meldinger, resten gjør ikke det. Jeg har flere veninner her inne som ser ganske bra ut (godt over snittet) og ingen av de er nedrent av meldinger slik alle gutta tror de er. Tror hun ene hadde drøyt hundre førstemeldinger i måneden. Tar ikke mye tid å levere et standardsvar på det.

Jeg har fått se kontoen til to av dem, se hva gutter skriver osv. Det er faktisk svært få gutter som sender en melding som vinter om så mye som et snev av intelligens. Tror hun ene hadde drøyt hundre førstemeldinger i måneden. Tar ikke mye tid å levere et standardsvar på det.

Skjult ID sø. 28 april 2013 00:12

Beklager at jeg gjenntok meg, skulle flytte teksten ned og glemte å fjerne den. Sånn går det når man kommer hjem fra byen.

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 28 april 2013 05:41

Skjult ID 00:10

Har sett innboks med 440 uleste mld etter en uke på ferie.

Men uansett, hvis man f.eks. skriver med 4-5 stykker og får "bare" 6-7 nye mld daglig, og Sukker ikke er LIVET til folk, men man kanskje er innom en halvtime et par tre ganger i uka, så skjønner jeg godt at de ikke svarer. Kan jo hende de i tillegg ønsker å lete opp noen selv, og det tar også tid.
Andre åpenbare grunner er at man har en man dater og har kommet litt lenger enn bare skravling, og da blir det matfatet her mindre interessant for en periode.
Eller, det kan være hundre grunner på privaten til at man ikke har tid til å være her særlig mye.

Selv har jeg ikke svart sju stykker i april, men det kunne jeg jo gjort istedet for å skrive dette innlegget... Fire av de mld er på 1 linje, og i tillegg av totalt uinteressante profiler.

Forstår du noe av det her eller? Medlemskapet her kommer heller ikke med noen forpliktelser mtp. å svare alle.

Og hvorfor er det så viktig å bli avvist? Jeg har glemt hvem jeg har sendt mld til senest dagen etter den er sendt.