Alle innlegg Sukkerforum

Den totalt umulige oppgaven

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 27 april 2013 20:25

Ja det synes jeg.. Å finne ei jente, finne kjærligheten..

Jeg synes det er utrolig vanskelig å finne ei.. Jeg ser mange av de jeg kjenner finner noen om de er gutter eller jenter.. Enten varer forholdet lenge eller kort.. Hva jenter vil ha er umulig å si, de vil enten være seriøse eller få seg et ligg eller så veit de ikke.. Jeg er ganske sikker på utseende har mye å si her inne ihvertfall og der ute.. Og jeg fatter ikke hvorfor jenter som har utseende og det der er her inne og leter og sliter med å finne noen.. De sier ofte det er ikke lett og menn er useriøse og ikke vil ha forhold.. Men nå er det slik at det er foskjell på menn og kvinner.. ikke alle menn vil rett i et forhold hvor dama har planer med å gifte seg og få unger med det første for det er det en god del kvinner som vil... og så ser jeg det er maaaaaange singel jenter med unger og krever ditt og datt av gutten om det skal fungere.. Men må vi menn inn i et forhold med en dame som har unge/er?? hvorfor skal vi bruke tid på noen som ikke er våre når vi er 25 år og til 30 år... Jeg synes norske kvinner krever altfor mye og skal nesten føle og tenke alt riktig før de treffer gutten,,, at alt skal klaffe bare etter noen meldinger her inne eller andre plasser... ?? det fatter ikke jeg.. og så sier noen jenter at de ikke vil treffe på gutter som er selvopptatte.. >Men hva med de selv.. som bruker masse tid foran speilet.. i butikker og leser alt mulig dritt om hvordan du skal se ut og bla bla blaa.. Ja de fikser på seg,... pupper rompa og mye.. de må ofte pynte seg for å gå ut på butikken.,.. og bruker annsiktskremer og alt mulig dritt.. er dere ikke selvopptatte dere å...???
og en annen ting,... Jeg har lagt merke til de som er vanlige jenter som ikke tror de er de peneste og ja bedre enn andre de kan gi ut nr sitt uten at en må overbevise de at du ikke er farlig og voldelig og slike ting.. men de med utseende og som veit de har det nei de er umulige med å gi ut nr... jævla merkelig spør du meg... jeg har møtt jenter som kommer i fra land der det er mye mye verre enn i norge hvor det er krig og fattigdom nei de er ikke redd for å gi ut nr sitt og møte meg.. mens de i norge er skeptiske og hvertfall om du ikke har riktig utseende... men på byn der er det greit å treffe en gutt som manaldri har sett før og ha ligg med han og så skylder jenter på menn er så løse .....og de med utseende og det som er riktige på utsiden.. tror dere at dere er bedre mennesker.. lettere å ha med å gjøre.. bedre i seng

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:26

ts her.. jeg er ganske sikker på utseende er alfa omega men folk tør ikke å innrømme det... og det teller ikke hva du har på innsiden ser det utsom her...........

men tar jeg feil eller er det noen som ser seg noe enig her...???

Skjult ID med pseudonym mina lø. 27 april 2013 20:30

Et forvirrende innlegg!

Du skriver at du søker etter en jente og kjærligheten..men du virker veldig fordomsfull og nærmest spydig
i måten du beskriver mange jenter på.
Fullstendig usjarmerende og jeg hadde løpt langt..hadde jeg møtt en mann med så mange fordommer!

Skjult ID med pseudonym vera lø. 27 april 2013 20:31

Jada!Veldig rart at du TS ikke har funnet kjærligheten...hmmm..hva med å gå litt inn i deg selv her?

Skjult ID med pseudonym -m- lø. 27 april 2013 20:32

Selvfølgelig teller innsiden, den teller mye! Nå er det nå sånn at utsiden også teller. Man kan si det sånn at utsiden er det som gjør at du først får interesse mens innsiden er det som gjør at du blir :)

Jeg kan bare snakke for meg selv men jeg liker å ta det rolig, har heller merket det motsatte at det er guttene som begynner å snakke om fremtid. Hvor ser jeg oss om så og så mange år, hvis vi skal flytte sammen hvor skal vi flytte osv. Jeg tilhører den kategorien som blir skremt av sånt jeg. Synes vertfall ikke det er noe man bør ta opp allerede i dating fasen.

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 27 april 2013 20:34

Wææææ, hold deg unna TS!!!!!

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:36

ts her. dette er hvordan jeg har opplevd hvordan folk er... hvordan de er med meg uten jeg har åpnet kjeften min.. men det er jo noen av dere som aldri har opplevd det..................................

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:39

Reis til Langtvekkistan da vel TS?!

Skjult ID med pseudonym w lø. 27 april 2013 20:39

TS:

Hvordan kan du forvente at jenter skal være hyggelige mot deg ..når det er så mye bitterhet og galle som kommer fra deg?

Det du gir ut-får du også tilbake!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 20:46 Privat melding

Dette innlegget var forvirrende og med så mange påstander at man må skrive en halv roman ca for å besvare alt, og det er det ikke verdt...

Men, det du skriver om alenemødre...

De fleste av oss her har forhold bak oss, og mange har barn. Allikevel søker vi noen å dele livet med. Jeg er far og har en sønn. Det er slik at barna er det viktigste vi skaper her i livet, og vi kan ikke dumpe dem for å tilfredsstille noen som misliker det... Om du ikke vil forholde deg til barn bør du date barnløse.

Du kan ikke forvente å få forrang fremfor barna hennes. Om ei jente kom inn i livet mitt ville hun måtte forholde seg til at jeg har et barn 50% av tiden. Enten måtte hun vært del av familien og vært med oss begge, eller så måtte hun vært med meg de 50% av tiden da sønnen min er hos moren. Hvis ingen av delene er aktuelt måtte vi gått hver til vårt. Jeg ville forholdt meg til hennes virkelighet og barna hennes, og behandlet dem godt og vært en positiv skikkelse i livene deres, selv om jeg ikke ville forsøkt å bli pappa i stedet for pappaen.

Så, hvorfor skal du bruke tid på dem,spør du. Svaret er enkelt - la være! For barn trenger stabile, gode folk rundt seg, og egoister som forlanger å få forrang fremfor dem er det siste de trenger. Finn deg noen uten barn, så slipper ungene å forholde seg til deg.

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:48

Jeg gjentar: reis til Langtvekkistan TS!

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:48

jeg dømmer ikke de jeg blir kjent med.. dere må jo gå inn i dere selv å jenter... dere tør ikke å innrømme at dere tror dere er mer verdt når dere har utseende.. noen av dere har hatt det for lett når andre må slite ihjel seg for vanlige ting... jeg kan da ikke ta så feil.....................???

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 27 april 2013 20:51

Litt morsomt at mange tror at det er alle andre det er noe i veien med når de ikke ser hvor vakre de selv er på innsiden. Spesielt mindre pene menn, de ønsker seg de peneste jentene..Og mener de pene jentene er overfladisk for at de er overlegne mot dem...Eh?

Utseende gjennom utsråling/fremtoning speiler innsiden..enkelte har bare lite å by på inside/out, men tror selv de bare er misforstått...

men lykke til, en vakker dag vil den fagre prinsessa se at du er laget av diamanter og dere vil leve lykkelig videre...jeg lover:)

Eller så kan du være litt mann og i tillegg skaffe deg en fet lommebok, hørt at det er tiltrekkende og...

Skjult ID lø. 27 april 2013 20:51

jeg mener ikke bare alene mødre... men de som ikke har barn..........

Skjult ID med pseudonym Nettelett lø. 27 april 2013 20:51

TS:
Igjen! Dette blir for dumt!
Pene jenter eller gutter for den sagt skyld har også sine "problemer" og selvom de kan virke overfladiske utad..så vet faktisk ikke du TS hvordan de egentlig har det!

Slutt å kast stein! Du virker bare mer og mer patetisk jo mer du prøver å finne feil hos andre.
Begynn med deg selv først!!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 april 2013 20:54 Privat melding

Ja, TS, er vel derfor du skrev:

"og så ser jeg det er maaaaaange singel jenter med unger og krever ditt og datt av gutten om det skal fungere.. Men må vi menn inn i et forhold med en dame som har unge/er?? hvorfor skal vi bruke tid på noen som ikke er våre når vi er 25 år og til 30 år... "

Stakkars deg...

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 27 april 2013 20:54

Er du mindre pen @TS?

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:12

ts her. ja og og mye mer...uansett hvor snill grei morsom og det der jeg har jeg blitt dømt for å være stor og mye mer...

Skjult ID med pseudonym ... lø. 27 april 2013 21:13

Hørtes skrekkelig ut TS! Du høres ut som et kupp, spør du meg!

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 27 april 2013 21:15

Hva er nicket ditt TS? Så skal du se det blir et stort antall besøk på profilen din og vips, så har du kjæreste.)

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:21

nei tror ikke det skjer... da får jeg mange hat brev

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:26

nesten men er ikke den... flere med samme nick omtrent

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:30

fortsatt ikke den som står her oppe:-)

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:36

men se på hu som heter Ameno her inne da... hu setter jo stopper for mange....... og slik er det manger her inne som er

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:39

da skal jeg sette de under 160 skal ikke ta kontakt.. og har de noen kg ekstra bare glem det

Skjult ID med pseudonym -s- lø. 27 april 2013 21:46

Meget spesielt av TS og oppgi et nick til en dame på sukker.. Begynner jo å lure på om både TS og nevnte nick har en sammenheng...

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:47

Ville hun ikke ha deg TS?:D

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:49

nei jeg skal ikke gjøre det.. tok d som et eksempel.. jeg har ikke skrevet at de under 160 og med noen kg ekstra ikke skal ta kontakt... jeg liker det meste... mye myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyye flotte jenter i fra 150 og oppver selv med noen kg ekstra

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:51

hu setter jo stopper for hvem som skal kontakte henne så hvorfor skal jeg...?????

Skjult ID med pseudonym <3 lø. 27 april 2013 21:51

TS er Ameno, fake profil

Skjult ID med pseudonym jenta lø. 27 april 2013 21:53

Hvem har sagt at du skal sette stopper for hvem som skal kontakte andre da TS? Det klarer vi da utmerket selv!

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:53

jeg er ts en mann ... ameno er ei jente jeg bare besøkte her inne

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:56

hør her... jeg er ts her..... og ameno er en profil jeg besøkte hvor det sto: er du unfer 183 ikke ta kontakt har du unger ikke ta kontakt.. tar du ikke vare på kroppen din ta ikke kontakt.. og når det står slike ting tar ikke jeg kontakt... for jeg er overvektig og ikke trent.. jeg har ikke mulighet på henne da....

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:57

og rart jenter setter opp slike ting...noen jenter ikke mange.............

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:57

Du kan umulig være med dine fulle fem TS...............

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:58

TS har fake dameprofil, i know!

Skjult ID lø. 27 april 2013 21:58

har mere enn 5 jeg... og du å....hva mener du??

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:00

jeg er ts og jeg har min profil og det er den eneste.. og det er en profil av en mann

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:01

Nei TS!!!!

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:02

hva nei ts?????

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:09

slutt å heng ut din egen profil på forum stupidhead

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:11

jeg har en profil............

Skjult ID med pseudonym meg lø. 27 april 2013 22:15

Oooops busted TS:P

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:19

busted på hvilken måte??

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:21

Du vil nok bli kontaktet av sukker TS, så skjønner du da:)

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:24

ja ok.. men de vet jeg har en profil.. så hvorfor skal de kontakte meg????

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:27

Ja det vil de jo finne ut:)

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:29

bryr meg ikke

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:30

Neida...

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:31

det jeg mente i stad.... hvorfor setter noen jenter slike krav: vær over 180 ikke vær tung,, ikke ha unger og ha bra jobb eller er det ingen vits å ta kontakt?????

Skjult ID med pseudonym ann28 lø. 27 april 2013 22:32

Nå får du slutte å syte TS!

Dette fører ikke til noen verdens ting!

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:33

Sukker og sikkert andre vil ta kontakt med Ameno som du henger ut i denne tråden TS, så får du ta følgene!

Skjult ID lø. 27 april 2013 22:43

men hva er det å ikke ta vare på kroppen sin??

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 27 april 2013 22:44

Det er det mest usmakelig jeg har lest på lenge, skjønner ikke hvorfor du kommer her for å kritiserer andre når det er så tydelig at du trenger å jobbe med deg selv. Du vet jo ingenting om meg eller de fleste av damene her på sukker (om du i det hele tatt har truffet noen herfra) Hva vi foretrekker og føler oss vel med er når vår sak, hva så om noen av oss liker å sminke oss for å gå butikken. Gjør da vel ingen til en dårlig person av den grunn, det sier ingenting om ens persons indre. Skal nå ikke gå innpå hva du sa om alene mødre, men hallo noen forventninger må man få lov til å ha for å øke sjansen for å finne en som passer for en (er nå helt normalt det). Jeg vil f.eks ikke ha en som er full av fordommer, ikke liker barn og syns veldig synd på seg selv. Jeg ønsker en det er tak i og som gjør noe med utfordringer istendenfor å klage... Bare sånn for å nevne noe.

Først og fremst kommer nå kjemi, alt annet kommer etter det...

Slutt og klag, dette oppgulpet vil ikke gi deg en eneste date...

Skjult ID med pseudonym m lø. 27 april 2013 22:45

Spiller du dum, eller er du mindre smart TS? Du vet ikke hva det vil si å ta vare på kroppen...?

Skjult ID lø. 27 april 2013 23:21

nei men det er jo forskjell på hva noen mener... og er det greit da at noen kvinner har 4 unger med 4 forskjellige menn...????? kjemi kommer ikke først. utseende...

Skjult ID med pseudonym x lø. 27 april 2013 23:30

TS prøver å provosere eller er kraftig uintelligent:) Eller en kombinasjon.

Skjult ID med pseudonym NisseNøff sø. 28 april 2013 02:57

TSK TSK TS, du må aldri være mann her inne og prøve å komme med dine indre tanker, da får du bare kjeft, uansett. Prøv heller å starte en morsom tråd.

Skjult ID sø. 28 april 2013 04:19

ts her.. og så er det noen som sier... åå jeg tåler godt å bli møkkete på hendene.. ja når har det vært farlig......? og de er så flinke å gå i fjellet og det der....

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 28 april 2013 05:29

Det ble ikke napp på byen heller TS...?

Skjult ID med pseudonym klovn sø. 28 april 2013 07:55

Innse hvilket nivå av damer du kan ha sjans på TS. Du kan ikke sikte mot de pene, slanke, som tar vare på utseende sitt osv. Sånn er det bare. Det er noe med å se sin begrensning vet du og akseptere at du ikke er god nok:P