Alle innlegg Sukkerforum

Bar overkropp???

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) sø. 28 april 2013 03:45 Privat melding

Jeg har nå vært medlem en liten stund, har både sent "mail" og fått "mail"(ikke at det har noen spesiell betydning,,,,, men.......). Det jeg lurer mest på er hvorfor har åpningen så mye å si? (eller har den egentlig det) Ser på meg selv som en kar med helt ok utseende, men nekter å legge ut bilder av meg selv i bar overkropp. (jeg har en kamerat som har gjort det, han får mye mer oppmerksomhet enn det jeg gjør). Skal jeg da gjøre det samme pga overfladighet??? Jeg tror jo personlig at jeg ville fått mer respons av det, men det er jo selvfølgelig bare mine tanker. Så tilbake til overskriften: Mange skriver i profilen om seg selv og evnt fremtidig partner at utseende er viktig. Det er jeg jo helt enig i! Jeg liker å se at noen har bilder av seg selv i bikini, men betyr det da at alle burde ha bilde av seg selv i "badeklær"????

Skjult ID sø. 28 april 2013 09:19

Her må jeg være uenig med Linn... Bilde i uniform danker ut bilde i bar overkropp anytime!

For min del har ikke førstemeldingen noe å si dersom jeg finner mannen interessant og attraktiv, og han skriver en anstendig melding. "Knulle?" kommer man ingen vei med hos meg uansett om man ser ut som en gresk gud. Tar heller et "hei" fra en uniformert kjekkas :P

Skjult ID med pseudonym ... sø. 28 april 2013 10:57

Drit i bar overkropp, d e så sykt harry. Eg svare aldri de som syns d å blottlegge brystvortene må være veien t en kvinnes hjerte. Eg ler stort sett høgt av de! Haha :)

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 28 april 2013 11:21 Privat melding

Bar overkropp er så turnoff!

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 28 april 2013 11:43 Privat melding

Veldig mange som er kroppsfikserte, og for dem er det viktig at deres evt partner tilfredsstiller deres krav.
Hvis det er et viktig kriterie for deg at din fremtidig partner har en flott kropp, er det vel rett og rimelig at du også viser det du har...
For meg er det ikke viktig, ergo ingen lettkledde bilder i min profil...og krever ikke det av andre. Og tiltrekkes ikke av profiler som har det fokuset..!...skygger heller banen.

Men det er opp til hver enkelt, hva som fenger eller ikke..så ingen fasitsvar tror jeg..:)

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 28 april 2013 12:19

Enig med flere her, ikke nødvendig. Er heller ikke av typen som har bikini bilder i profilen. Jeg personlig syns det blir tacky.

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 28 april 2013 12:27 Privat melding

Hvorfor legge ut alle "ess" med en gang?! Og som du selv skriver, så oppfatter du dette som overfladisk. Jeg er enig i det som allerede har blitt skrevet, at det oppleves som både " Harry" og turn off. Og jeg tar meg selv i å tenke at disse mennene virker noe " enkle", med fare for å virke stigmatiserende. Hvis man absolutt har lyst til å fokusere på denne " viktige verdien" som en bar overkropp, så faller det mer i god jord om bildet er tatt på en strand el i lunsjen på strand -restauranten. Nå skal det sies at dette er ikke en sannhet, men mer min personlige mening, som jeg tror mange deler. Lykke til videre i jakten på din drømmekvinne. Ps. Fin uniform :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 28 april 2013 12:46 Privat melding

Jeg tenker du bør følge det du føler er rett for deg.. Vil du ha damer som tar kontakt ned deg, for den du er? Eller vil du ha damer som er opptatt av å ha en flott kropp...

Skjult ID med pseudonym sweetcurly sø. 28 april 2013 18:31

Like barn leker nok best ja. Enig med Aqua-L der.

For meg er en profil med bar overkropp ikke uhørt eller harry, så fremt personen kan vise frem at han er opptatt av kropp og kosthold. Noe som for meg er en såpass stor hobby og stor del av mitt liv, at jeg syns det er et pluss om det vises at den andre parten også har denne interessen.

På en annen side, så trenger det ikke være et bilde i badeshorts eller uten t-skjorte for å vise en godt trent kropp. En tettsittende t-skjorte gjør også susen. :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) sø. 28 april 2013 19:06 Privat melding

Kan ikke tro du ikke får masse oppmerksomhet som har profilbildet med uniform på? ;) Damer elsker det!!

Skjult ID med pseudonym Bais sø. 28 april 2013 19:20

Takket være media, så er vi jo inne i en bodybuilder era akkurat nå, kropp = 90% .Så det gjør neppe noe om du flekker kroppen din.

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 28 april 2013 19:24 Privat melding

Neida ikke noe galt i damer som liker en flott kropp. Aqua-L . Hva som er preferanser er individuelt..Jeg kan godt synes en mann i bar overkropp er kjekk , men er ikke det som får meg til å sende en melding:))