Alle innlegg Sukkerforum

Bena på jorden

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym littformye sø. 28 april 2013 09:54

Da har det gått litt over en uke og vi snakker på telefon hver dag og skriver sms. Føler han kan være den rette for meg, men jeg har ikke blitt forelsket slik som han har blitt. Må jo se ham først. Føler jeg blir presset litt på at jeg må være på samme frekvens som ham for å ikke miste ham.....så jeg spiller litt med. Planen er å treffes neste fredag. Han bor langt unna, så det har ikke latt seg gjøre å få til en date raskere enn det.

Han er så intens og har tatt helt av.....jeg trenger å vite at jeg har lov å kjenne på følelsene uten at han skal bli såret. Håper han har forståelse for det og lar meg få tiden. Om jeg ikke faller umiddelbart kan det jo vokse seg frem over tid. Krysser fingrene.

Skjult ID sø. 28 april 2013 09:59

Flott at du virker så smart at du føler han kan være den rette for deg FØR du har sett han.. Rart du ikke er forelsket og?

Skjult ID med pseudonym Dag sø. 28 april 2013 10:10

Ojoj, been there done that.. Det der går sjelden bra...

Å forelske seg, eller i det hele tatt få følelser for noen før man møtes er noe man kan og bør styre vekk fra.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi sø. 28 april 2013 10:16

@TS

Jeg er nok litt som deg der, trenger både tid til å dannet et bildet og til å kjenne på egne følelser med tanken på hvordan jeg reagerer på det som skrives og sies. Å forhaste seg til en konklusjon kan fort bli feil begge veier, det er jo ikke bare utseende som skal trigge ens interesse. Det er jo kjemi i brevene og om en finner ut at en har felles interesser som teller og...og sikkert mye mer. Det er jo mye som skal klaffe, ikke rart det er vanskelig å finne en. Kanskje mange trekker seg her for fort, kanskje mange forventer magi fra første dag man begynner å sende meldinger ?

Jeg sitter nå ikke på fasiten, er jo mange ulike meninger her. Hva som føles riktig for deg er nok det som er best. Jeg må innrømme at jeg har trekt meg fra en som ble for intens, men konklusjonen jeg kom frem til var at hvis jeg var virkelig interessert så hadde jeg taklet det.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym littformye sø. 28 april 2013 10:24

Takk for fine og gode kommentarer fra neste alle her. Jeg skal takle det har jeg bestemt meg for. Dette er så lovende. Ser på bildene at dette er en kjekk kar og han har så mange fine sider og vi utfyller hverandre på veldig mange områder. Tenker jeg må stå i dette og kan ikke la sjansen fare bare fordi vi er litt i utakt før vi har møttes. Jeg vil angre hvis jeg lar denne sjansen gå fra meg, det vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 april 2013 10:25

Dag skriver:
"Å forelske seg, eller i det hele tatt få følelser for noen før man møtes er noe man kan og bør styre vekk fra."

Pøh! Folk er ulike! Jeg har virkelig, VIRKELIG følt en gang før jeg har truffet. Big time følt! Og jeg tok ikke feil.
Jeg visste bare, og da jeg så ham visste jeg fremdeles, og jeg er en person som forelsker meg sånn ca. en gang hvert 10. år. Men når jeg vet, så vet jeg! Du er ikke sånn - jeg er sånn. Det finnes med andre ord ingen fasit...

Skjult ID sø. 28 april 2013 10:47

Hehe ja det var de følelsene... Jeg har kjemi med en dame på sukker, vi var på Date nr.1 og 2. Planlagt date nr. 3 til helgen. Alt er så fint når vi skriver til hverandre, sender tonnevis med sms og ringer hverandre daglig! MEN! hver gang vi møtes ødelegger den nonverbale kommunikasjonen for oss!! Det er bare noe usynlig avstand mellom oss. Og etter hver Date tenker jeg det er ikke noe å satse på, men igjen begynner vi å skrive til hverandre på nytt og håpet kommer tilbake likevel.
Håper dere får litt bedre conection og ting klaffer med det samme :)

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 28 april 2013 10:56 Privat melding

Syns du skal få lov til å gi beskjed om det da. Trenger ikke å avvise han, men si til han at du trenger mer tid og ikke minst møte han. Da vet han i hvertfall om hva du tenker og dine forventninger. Det syns jeg er viktig for at kjemien mellom to personer skal stemme. :)
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym littformye sø. 28 april 2013 11:01

Enig der kimkom, jeg har også sagt at jeg ikke er forelsket enda, og må møtes først. Så jeg spiller ikke med fullt og helt for det sier samvittigheten min meg at jeg ikke bør gjøre.

Takk:-)

(mann 36 år fra Hordaland) sø. 28 april 2013 11:03 Privat melding

Kommer til å bli en bra date! :D

(mann 41 år fra Hedmark) sø. 28 april 2013 11:03 Privat melding

Dette er utrolig vanskelig,, høres ut som han er fersk på nettdating :) Den første relasjonen jeg hadde her inne var intens, med chatting brevskriving hver kveld i nesten to måneder, det endte med at vi aldri møttes engang :P
Det stjeler en del energi å utlevere seg, og bli kjent med en person i en slik fase. Man lurer på hvor mye man skal kjenne på av følelser for at det er riktig å ta et skritt videre. Og man har selvfølgelig endel tanker rundt hvor i denne periferien motparten befinner seg.

Skjult ID sø. 28 april 2013 11:04

@Vær

Sopphue.

Skjult ID sø. 28 april 2013 11:05

Å forelske seg før man møtes er ... Tja... omtrent som når seksten år gammle jenter ser en Bieber plakat, hyler, skriker og putter hånda i buksa for å kjenne etter om den er våt.

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 29 april 2013 10:55

Høres ut som en oppskrift for katastrofe, eller en disney fairytale.. Spørs det bare hvilken verden du lever i..

Skjult ID med pseudonym kine ma. 29 april 2013 16:26

Dette virker veldig fjortis!

Sorry men å påsto at en kan forelske seg i en person FØR man har møtt personen..
Det virker bare naivt og tåpelig!

Skjult ID med pseudonym Gobemouche ma. 29 april 2013 20:37

@litt for mye.

Er du ny på sukker?

(kvinne 30 år fra Vestfold) ti. 30 april 2013 00:41 Privat melding

Herlig å negative alle skulle være her da....
Pass på så det ikke er bare spill fra hans side da... Og ikke bli forelsket i noen du ennå ikke har møtt ;)
Lykke til med og treffe han ;)

Skjult ID med pseudonym mmmMartin ti. 30 april 2013 00:46

Gled deg til å treffe ham. Men jeg ville nok råde til snarere å avstemme forventninger enn å spille med. Det er skummelt og kam fort gå galt ved å forsterkes enda mer. Føles enda mer "truende" når dere fysisk møtes :)