Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym E ma. 29 april 2013 22:05

Jeg tok deg på orde jeg @mmmMartin
Hvorfor kan ikke en kvinne mene noe som kanskje ikke flertallet av det mannlige kjønn mener, uten og bli kalt stygg, feit, dum, har store psykiske problemer, idiot, osv. Må vel kunne diskutere uten og bli personlige?

(mann 48 år fra Oslo) ma. 29 april 2013 22:45 Privat melding

Å slenge personlige karakteristikker mot folk er rett og slett hersketeknikker og det hører ingen sted hjemme. Sivilisert debatt og diskusjon er absolutt bedre.

Skjult ID med pseudonym mmmMartin ti. 30 april 2013 08:18

Kvinne eller mann.
Man skal alltid kunne ytre sin mening. Dette er lovbestemt rett i Norge. Likeså er det lover mot personangrep og trakassering.

Så er der gråsoner.
Noen meninger kan andre finne støtende. Hvor en annens grense for støtende er vet man ikke. Men tråkker man over den kan reaksjonen fort bli ufin.
Dette bør man ha selvinnsikt nok til å vite. Og således ytre ekstrem-meninger litt forsiktig. Og respons ut av proporsjoner med en klype salt.
Har man det i bakhodet. Og generelt søker oppklaring fremfor retaljasjon med renter vil som regel de fleste diskusjoner gå spennende for seg.

Og ja. En diskusjon kan og bør kunne holdes uten å bli personlig. Men det er fort gjort å føle argumenter personlig om de ytres litt på kanten :)
Dette er kommunikasjon på sitt mest utfordrende. Diskusjon av meninger utenfor A4

Men mener ikke dette er det du står for.
Og jeg opplever ofte at en del spesielt anonyme forumister provoserer kun for å provosere og lage kvalme fremfor å skape spennende diskusjoner med meningers mot.

Bryr jeg meg. Ja... Noen ganger. Og da gir jeg F i forumet en stund. Er jeg i det riktige humøret overhører jeg det og lar dem ikke ødelegge :)) det er i her jeg er enig med Z i at det er vårt eget valg hvordan vi forholder oss til andres ord :))