Alle innlegg Sukkerforum

jeg har tenkt litt (den kvinnelige kodeks)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 4U lø. 28 juli 2007 09:03

1. «Jeg har tenkt litt...»
Om hun faktisk forteller deg at hun har tenkt, er det på alvor. Du kan regne med det dette betyr ekteskap, at hun vil flytte sammen eller det stikk motsatte, at det er slutt.

Også spørsmål som «Hvorfor liker du meg?» og «Hva tenker du om fremtiden?» betyr som oftest det samme. Tipset her er å ha pønsket ut en genial fluktplan på forhånd.

2. «Vær en mann»
Ingenting er vel mer irriterende enn at kjæresten mener man ikke er mann nok. Her kan du enten legge deg flat for hennes slu taktikk, eller svare med samme mynt: «Hva om du oppfører deg som en dame og slutter med den masingen?»

3.«Foreldrene mine vil møte deg»
Dette betyr to ting:

1. Forholdet har krysset den magiske grensen. Herfra blir alt alvorlig.

2. Du står foran en nøye gransking under familiemikroskopet.

Alt du kan gjøre er egentlig håpe at faren ikke nevner at han har to rustne knipetenger han ønsker å bruke...

4. «Jeg har vondt i hodet»
Enkelt og greit betyr dette lite action på deg. Men du kan likevel klare å lure deg til noe. Om det viser seg at hun som regel er trøtt og sliten når du vil noe mer, kan du forsøke omvendt psykologi. Om du sier at du har vondt i hodet og er sliten, er sjansen større for at hun er lysten, merkelig nok.

5. «Hva tenker du på?»
Damer er nysgjerrige og de trenger å vite hver minste ting du tenker og føler. Menn, på den andre siden, liker ikke å diskutere og utforske alt mulig; de er fornøyde med å ikke snakke om alt. Her får du bare forsøke deg frem, hva med å starte med å fortelle hva du tenker på?

6. «Det var ikke slik eksen pleide å gjøre det»
Du snakker aldri om eksen foran henne, så du var selvfølgelig ikke klar for dette utbruddet. Det er nemlig her du blir sammenlignet med mannen hun dumpet. Dette er ikke bra, her bør du forsvare deg selv raskt.

7.«Synes du hun er pen?»
Hun har her allerede lagt merke til at du så på den flotte blondinen som akkurat passerte. Uansett hvor raskt blikket ditt flakker over vidunderet, legger jenter alltid merke til det. Om du da svarer "Nei" vet hun at du lyver, og du blir nødt til å forsvare deg.

Det lureste du gjør her er å finne på noe, og for eksempel dra litt på det og si «Nja. Hun hadde veldig stor rumpe». Så kan du begynne å be om at hun synes det samme.

8. «Legger du merke til noe nytt med meg?»
Du vet du er i trøbbel om du her svarer nei. Dessuten jo mer tid du bruker på å svare, dess mer frustrert blir hun, hvilket igjen gjør deg meg stres

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 28 juli 2007 11:01

Hvorfor har du klippet og limt en artikkel fra Side2.no???

link til artikkelen: http://www.side2.no/sexogsamliv/article1250806.ece

Forøvrig fikk du ikke med de siste to punktene..

(mann 51 år fra Oslo) lø. 28 juli 2007 11:50 Privat melding

jepp, nå skal ikke du rakke ned på tankevirksomheten som må til for å klippe og lime...

Skjult ID med pseudonym jepp lø. 28 juli 2007 13:26

hehe ;-) ..

sant nok ;-) ..