Alle innlegg Sukkerforum

Når dere kvinner er....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skaramanga ti. 30 april 2013 22:24

Når dere kvinner er på byen, enten alene eller som oftest sammen med venninne/er, hva er det de 5 første tingene dere tenker/ser etter når en fremmed fyr kommer bort til dere ?

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 30 april 2013 22:29

1. Ikke kom hit
2. Værsåsnill, værsåsnill, IKKE kom hit
3. Gå vekk
4. Gå vekk
5. Finnes det ikke en fallem på dette stedet?

Skjult ID med pseudonym Me too ti. 30 april 2013 22:53

Har knapt skjedd med mindre han enten er 15 år eldre eller er snydens, så det vet jeg ikke. Om noen kom bort og pratet vanlig, ville han fått poeng! Om han i tillegg klarte å si noe annet enn: Går det bra? har han to poeng. :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 30 april 2013 23:12

trudde eg forstod svensk eg........

Skjult ID med pseudonym Z ti. 30 april 2013 23:51

Holdningen hans
Holdningen hans
Holdningen hans
Blikket hans
Lommene bak på jeansen.

Skjult ID med pseudonym jente on. 1 mai 2013 11:05

Jeg synes det er hyggelig om noen kommer bort uansett jeg, men unngå sjekkereplikker, det er så teit. Jeg synes generelt nordmenn (gjelder begge kjønn) er for dårlige til å ta kontakt med fremmede, det er da ikke noe i veien for å smile til noen eller si hei i baren. Vi biter ikke. Og blir du avvist, så kan det være fordi vi ikke er i humør til å bli sjekket opp den dagen, er midt i en samtale med en god venninne vi ikke har sett på lenge eller rett og slett har kjærlighetssorg og er litt lei menn..

De 5 første tingene jeg ofte tenker: 1. Ånei, nok en looser. 2. Hm, jeg vil heller prate med kompisen hans. 3. Han vil sikkert bare pule. 4. Gud, så lei jeg er menn. 5. Kan jeg ikke bare få være i fred og ha det gøy med vennene mine.. (Og ja, ser at disse punktene sikkert ikke gjør det så lett å ta kontakt med meg på byen). Men jeg er alltid hyggelig, selv om jeg kanskje har disse tankene. Og noen ganger har det blitt dating utav det også :)

(mann 47 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 11:17 Privat melding

Z:
"De 5 første tingene jeg ofte tenker: 1. Ånei, nok en looser. 2. Hm, jeg vil heller prate med kompisen hans. 3. Han vil sikkert bare pule. 4. Gud, så lei jeg er menn. 5. Kan jeg ikke bare få være i fred og ha det gøy med vennene mine. (Og ja, ser at disse punktene sikkert ikke gjør det så lett å ta kontakt med meg på byen)".

Haha, spot on! Det AKKURAT det jeg tenker at damer tenker når jeg er på byen, så jeg er livredd for å ta kontakt med dem. :-P

(Samme gjelder lusa)

Skjult ID med pseudonym jente on. 1 mai 2013 11:29

@Escrime, men plutselig møter du ei jente som synes det var hyggelig at akkurat du kom bort. Så man burde jo ikke la være fordi man er redd da.

Noe av det tøffeste jeg har opplevd var en gutt/mann som stoppet meg på gata på 17. mai i fjor. Her er utdrag av samtalen:
Han: Hei
Jeg: Eh, hei
Han: Hvor skal du?
Jeg: Jeg er på vei til middag med noen venner (skulle egentlig på date)
Han: Å ja. Du ser helt smashing ut (eller noe i den duren).
Jeg: Tusen takk.
Han: (en gang til) Hvor skal du?
Jeg: jeg må nesten gå, for jeg er sent ute.

Så sa vi ha det og gikk fra hverandre (vi pratet lenger enn to minutter altså), men jeg tenker fortsatt på det og angrer litt på at jeg ikke ga han telefonnummeret mitt. Men når jeg møter menn i Skippergata, så er jeg litt skeptisk.. Men uansett veldig hyggelig kompliment da :)

Jeg håper flere gjør sånt, for det er så hyggelig. Det fikk meg til å føle meg skikkelig vel til tross for at jeg hadde sittet inne og lest til eksamen hele dagen og bare hadde brukt 5 minutter på å ordne meg.

Skjult ID med pseudonym Escrime on. 1 mai 2013 11:36

Du har HELT rett, jente. Men som jeg har innrømma i en annen tråd så heller jeg mer mot "better safe than sorry" enn "den som intet våger" når det gjelder dette. Veit damer synes det er usexy med feige menn, men jeg orker rett og slett ikke plage flere damer med pinlige, feilslåtte framstøt. Men et vennlig smil og et nikk kan selv jeg driste meg til, serru. :-)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 1 mai 2013 11:43

Det holder lenge, fektos. Selv om man (kvinner og menn) liker å fremstille kvinner som så godt som totalt evneveike når det gjelder å etablere kontakt med menn, så vil hun uansett (mest sannsynlig) være i stand til å smile tilbake og på ett eller annet vis signalisere at "deg kan jeg tenke meg å snakke litt med" - hvis hun mener og vil det da.

Man MÅ jo ikke som mann bruse bort og sleike hele nakkeområdet til dama rent for parfyme for at hun skal skjønne at han kan synes hun ser litt sør ut og at han kan være interessert i å ta en prat.

Skjult ID med pseudonym Escrime on. 1 mai 2013 11:56

Åfaen, så det var DER jeg bomma sist, lusa.
Uansett: Menn klarer ikke å lese når damer er interessert utfra så små midler som du beskriver der. Hun bør helst leie en herold som stiller seg midt på bardisken med pergamentrull og og med høy og klar røst forkynner at "Hør, hør, gråttfolk (dette er som sagt Burns)! Frk X her ved min side vil gjerne utveksle nogle kultiverte ord med den skjelvende herren i hjørnet lengst inn i lokalet".
Samme taktikk gjelder når hun prøver å vise at hun IKKE er interessert for førtiende gang og vi fortsatt tror hun ser på oss som mannen i sitt liv.

Skjult ID med pseudonym lusa on. 1 mai 2013 12:03

Hm. Det funker i min virkelighet... Men, men.
Hva med å ta med en sprettert på byen? En klinkekule og en lapp fint servert midt mellom øynene må vel kunne tiltrekke oppmerksomhet (positiv eller negativ) selv fra de mest distré karene..

(mann 47 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 12:10 Privat melding

Ai, SORRY, leste feil: Sitatet 11:17 var fra jente, IKKE Z. Stussa faktisk litt over akkurat den der.

Skjult ID med pseudonym -m- on. 1 mai 2013 12:21

hehe det kommer helt ann på mannen hva jeg tenker!

Skjult ID med pseudonym _smilet_ on. 1 mai 2013 12:33

spørs hvor sveiseblind jeg er :P

Skjult ID med pseudonym bønna on. 1 mai 2013 12:43

11:43... og godt er det, parfyme smaker PYTON!

Skjult ID med pseudonym happydame on. 1 mai 2013 16:57

Hva tenker jeg:
1) Viser holdningen at han er trygg på seg selv og situasjonen?

2) Viser måten han går frem på at han kan litt sosiale spilleregler?

3) Viser holdningen at han er frisk og rask, og mentalt oppegående? Dvs, kan han å kle seg etter hva som ser best ut på kroppen sin, og har han klær som som bra ut for situasjonen vi er i? Dette bare for å sjalte ut de som kan være utenfor punkt 2 og 3 her.

4) Hvilket humør er han i? Er han positiv?

5) Har han pene glade øyne?

Sier hodet mitt JA til alt dette,
så er blir jeg lett med på en prat uansett om det er mr.Hunk eller mr.notMYhunk som kommer :)
Fordi jeg vet det kommer til å bli koselig å si hei uansett.

Skjult ID med pseudonym skaramanga to. 2 mai 2013 13:09

happydame (1mai 16:57)

Kunne ha skrevet en hel bok om hvordan en skal oppføre seg /ta seg ut på byen som mann basert på det du skriver.

95% av alle menn er ikke perfekte, vi vil feile på minst ett av punktene dine galant på et eller annet tidspunkt, og det spesielt i starten, der førsteinntrykket blir skapt.

Det har veldig mye med hvordan du ser på deg selv og hvordan du og dine venninners forventninger/krav til menn er, ditt/deres krav/forventninger til menn som avgjør om du vil prate/føler/får lov å prate med en fyr. Er dette en person du vil bli sett sammen med av venner/bekjennte/foreldre, far til ditt fremtidige barn? En du vil gi sex til i bytte mot økning av din egen status/selvfølelse.

Dette begrenser mulighetene dine, du ender opp med å ligge med menn som alle kvinner vil ha, og som du alldri vil få !!

Førsteinntrykket som vi får av folk, er som oftest basert på tidligere positive og negative opplevelser, media påvirkning, Hollywood filmer, der alle menn er superkjekke, der de fleste norske menn fremstår som kjedelige når en sammenlikner.

Det blir veldig lett å dømme feil, da hjernen lager lettvinte løsninger basert på tidligere opplevelser.

Skjult ID med pseudonym Flux to. 2 mai 2013 16:47

Veldig greit egentlig å lese hva damene her skriver, for det bekrefter jo at for meg så er det ikke noe poeng å prøve en gang å få kontakt med noen på byen.

Kan ikke holde blikket, er ikke trygg på meg selv, kan ingen sosiale spilleregler, finnes ikke selvsikker, har ikke fine sko.

Ja ja, men det bekrefter jo egentlig bare noe jeg alltid har visst, så da er det tryggere her inne :)

Skjult ID med pseudonym Flux to. 2 mai 2013 16:50

Vet ikke om noen i det hele tatt gidder å lese disse linkene jeg legger ut, men det står ofte interessante ting der :)

http://drhelen.blogspot.no/2011/06/vox-at-alpha-game-dont-listen-to-female .html

Skjult ID med pseudonym sirene to. 2 mai 2013 17:39

Jammen, @Flux....dette har vi jo snakket om før, og siden da fant du deg jo ei- så håpløs er du neppe ;)

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 17:41

@Flux : Den linken får ikke jeg til å virke, så det blir vanskelig å kommentere den.
Men, om du gjør som folk flest på byen, så venter du til jenta er sånn passe beruset, for da glemmer hun alle disse punktene. Meg inkludert. Hvorfor ellers drikken en liksom?! ;)

@skaramanga:
Ja, tror vi er mange som kunne, og kanskje til og med burde ha skrevet bok om alt dette. På en annen side, finnes det også enormt med bøker om dette. Men det var ikke spørsmålet i tråden. Det ble det bare spurt hva vi tenkte, og dette er det jeg tenker. Vel, som nevnt om jeg ikke er brisen nok.. Da tenker jeg ikke ;) Da gliser jeg bare til alle som gliser til meg ;)

Skjult ID med pseudonym Escrime to. 2 mai 2013 17:47

happydame:
Men spørsmålet er jo om VI vil ha ei brisen dame, da (sorry, MÅTTE bare gjøre meg litt kostbar her :-P).

Skjult ID to. 2 mai 2013 18:02

@happydame: Fjern mellomrommet før .html i linken, så virker den.

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 mai 2013 18:02 Privat melding

så linken @flux:

Denne var jo ganske interessant:
"As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium. Very harsh."

Skjult ID med pseudonym saft&vann to. 2 mai 2013 18:12

Har han pepperkaker?
Hvor mange?
Hadde han flere før jeg kom?
Isåfall hvorfor?
Hvor stor prosent av dem får jeg?

Skjult ID med pseudonym klaraku to. 2 mai 2013 18:19

Men det er kanskje sånn da..humor123!

At kun 20 prosent av menn er i kategorien normal eller attraktiv overrasker ikke.
Det er kun et lite fåtall jeg tenker er :oj han var kjekk!

Så det er bra vi kvinner ser etter mer enn et godt utseende;-)

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 18:38

@Escrime ;) ja.. humre.. jeg så ironien når jeg skrev..

@Flux og @humor123
om dere går til en bedre side om det samme temaet, fra de samme aktørene:
http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dating/

"As you can see from the gray line, women rate an incredible 80% of guys as worse-looking than medium.
Very harsh.
On the other hand, when it comes to actual messaging, women shift their expectations only just slightly ahead of the curve, which is a healthier pattern than guys’ pursuing the all-but-unattainable.

But with the basic ratings so out-of-whack, the two curves together suggest some strange possibilities for the female thought process, the most salient of which is that the average-looking woman has convinced herself that the vast majority of males aren’t good enough for her, but she then goes right out and messages them anyway."

"When it comes down to actually choosing targets, MEN choose the MODELSQUE. Someone like roomtodance above gets nearly 5 times as many messages as a typical woman and 28 times as many messages as a woman at the low end of our curve.
****Site-wide, 2/3 of male messages go to the best-looking third of women''''.
So basically, guys are fighting each other 2-for-1 for the absolute best-rated females, while plenty of potentially charming, even cute, girls go unwritten.

The medical term for this is male pattern madness."

De som klarer å få finne formelen på hvordan de godkjenner bilder, der flere menn får til å se bra ut, og det samme med jentene.. de har funnet formelen på sjekkesider som bli populære.. Tror jeg :)

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 18:38

Lurer på om dette stemmer på byen også..?

Skjult ID to. 2 mai 2013 19:19

1. Håper det kommer bare en fyr som ser meg
2. Ser han der meg?
3. Finnes det noen som synes jeg er attraktiv?
4. Skulle så gjerne ha dansa litt
5. Trenger en selvtilitts boost, er den noen menn her som i det hele tatt ser meg?

Håper ikke desperasjonen lyser....

Skjult ID med pseudonym humor123 to. 2 mai 2013 19:35

@happydame
Tror nok dette også gjelder på byen :) Men er nok lettere å bedømme noen som attraktive når man ser dem i 3D enn på bilder :) De som ser bra ut for de fleste, jobber mye mindre for at noen skal prøve seg i forhold til de som ikke er toppen av det folk mener er attraktivt.

Grunne til at jeg heller ser på en del profiler er at nettop profilbilde ikke nødvendigvis er det beste bilde de har, og liker lese profiltekster også innimellom. Så flere bilder er nok en god ide :) Da burde man klare å få med ett bra bilde ihvertfall :p

Er jo ikke overraskende at de som ser best ut får flest meldinger. Er vel i grunn mennesklig natur å starte "med det beste" og jobbe seg nedover. Selv om det ikke akkurat høres helt bra ut... men er vel en realitet virker det som.. men mange gir nok opp før man kommer til det man er liker å kalle "sitt nivå"

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 2 mai 2013 20:06

1. aaaaarg
2. Skal jeg være hyggelig?
3 Eller slem?
4. Eller spille idiot på gøy?
5.Heeeey, bare et smil?

Tror jeg lager grimaser når jeg tenker.

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 2 mai 2013 20:07 Privat melding

1. Hei, hvem er du?
2. Syns han er tøff som kommer bort + hvis han ikke er full
3 .- om han har drukket seg tl mot
4. Håper han er god tl å danse
5. og /eller håper han er en spennende mann det går ann å prate med

Skjult ID med pseudonym _________ to. 2 mai 2013 20:17

Hørte i et tv-program om disse sakene at man bruker ~200ms (millisekunder - 0,2 sek.) på å bestemme seg om noen er attraktive eller ikke, så da rekker man kanskje ikke å tenke så mye ;p

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 2 mai 2013 20:19

Kroppspråk, og lukt kanskje .... men vl nå gjerne ha med hodet og i utvelgelsesprossesen.. eller?

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 21:26

Men det skal sies igjen.. den alkoholen er til for en glede i sjekkingen hos nordmenn. Hører du Escrime hever deg over brisne jenter ;)
men jeg vedder på at alle har et nivå med promille, der alle de her vurderingene om en selv er pen eller den andre er pen nok, og alle sosiale regler går dukken, og en rett og slett bare sier : HEI :D
til enhvermansen som har et like salig glis.

Hvor mange er det ikke som har truffet en fantastisk partner på den måten?! :D

Bare synd en blir eldre og ikke tåler det høye nivået med alkohyler lenger. Og at de sjelden gangene en drister seg dit, så er det så få andre som er på samme nivået...

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 mai 2013 21:40 Privat melding

Ta nå ting med en klype salt, her, happydame. Jeg er virkelig den siste i verden som skal klage over at noen koser seg med noen øl eller glass vin på byen, tro du meg. ;-)

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 21:41

kan jeg få ta en tequilla til den klypen med salt, så skal du fort se flørten går her altså.. :D

Skjult ID med pseudonym Escrime to. 2 mai 2013 21:54

*henter flaska*

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 2 mai 2013 22:01 Privat melding

oj oj .. da kan det bli nye bilder og :))Klarte jo ikke fikse no fra midtfylket

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 22:03

se.. jenta gliser allerede: :D

Tror det er bare å glemme hva jenter tenker på når en kar kommer bort til de på byen. Ta heller med en klype salt, så går det jo lett uansett.. ?

Skjult ID med pseudonym Escrime to. 2 mai 2013 22:06

Fanken, Gilia, hva HAR jeg gjort...?

Skjult ID med pseudonym Flux to. 2 mai 2013 22:17

@sirene: Mnjo, men å krysse gulvet på et utested med kurs mot ei dame sammen med sine venninner er 110% mer skummelt enn en date. Jeg er mann nok til å innrømme at det er noe jeg er fryktelig dårlig til :)

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 22:18

Vel, om noen tar bilder mens den klypen med salt tømmes, så får i alle fall noen vite hva som skjedde..? :O

Skjult ID med pseudonym Escrime to. 2 mai 2013 22:22

*Kremt* Jeg er dessverre ikke riktig sikker på at det var akkurat DET scenarioet Gilia hadde i hodet sitt nå, happydame...

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 2 mai 2013 22:27

Ser en indre vindeo i hodet mitt .. ehm hehe ;P

Skjult ID med pseudonym happydame to. 2 mai 2013 22:31

Altså, jeg skulle jo gjerne fått med meg fotominnet (bokstavelig talt. Andre minner har en jo dessverre ikke etter tequilla) på om jeg kunne ha fått sett deg ordne de bildene det var snakk om i en annen tråd her.. :O

Men dere tenkte på andre bilder? :D :O

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 2 mai 2013 22:38 Privat melding

private show..fekteren må selv dele om han vil, men ellers er bildene trygt bevart hos meg ... ja og hos flere andre:P

(kvinne 41 år fra Hedmark) fr. 3 mai 2013 01:52 Privat melding

Når jg er

Skjult ID med pseudonym skaramanga fr. 3 mai 2013 22:55

augre

har du drekki for mye ??

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 4 mai 2013 00:41

..hun er vel tilbake om et augreblink skara se..