Alle innlegg Sukkerforum

Alder og alderstegn.

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 00:29 Privat melding

Det er så mye her på forumet om alder, og hvor fælt det er. Ei her skrev om avsmak mot alderstegn både hos seg selv og andre... Og selvsagt, hver har sine krav og preferanser, og det er helt ok.

Men, en ting er for egen del. jeg har levd noen tiår, og det synes, og det gjør meg ingenting egentlig. Jeg kunne sett mye yngre ut om jeg raket av meg skjegget,men jeg ser ingen grunn til å gjøre alt jeg kan for å se yngst mulig ut. jeg trives med den jeg er og sånn jeg ser ut, og fortsetter med det. De som trekker seg unna på det grunnlaget er ikke interessante for meg uansett.

Og, jeg ser kvinner med rynker her og der, og synes allikevel de er vakre om riktig utstråling og holdning er der. De viser tegn på levd liv, og det er slett ikke negativt, slik jeg ser det. Uansett er blikket viktigere for meg enn om det er noen rynker rundt øynene, smilet er viktigere for meg enn om det er noen rynker rundt munnvikene.

Og, et blikk med visdom og erfaring i seg kan være utrolig flott.

Så, både mange kvinner og menn her ser ut til å være sterkt fiksert på utseende, og det får nå være så sin sak, men ingen av oss forblir evig unge. Lever vi så aldres vi, og det er viktig å kunne være stolt av seg selv og hvem man er i alle faser i livet. og, de som ikke har nådd den fasen i livet der jeg er enda, vil komme dit om et tiår eller to dere også... :-)

Så, til de damer/jenter her som har tegn på levd liv etset inn i ansiktet og på kroppen, ikke ta dere nær av forumet her, for jeg tror ikke jeg er alene om å se skjønnhet i dere. Det er ikke slik at glattest mulig er vakrest mulig, for mange andre faktorer spiller inn, og der er personlighet en meget viktig faktor, og utstråling, og det er det ikke noe man automatisk får av å være yngst eller glattest i huden...

Så, vær stolt av hvem, og hva, du er, for det synes virkelig om du er det, og glem resten av presset om glattest, yngst, vakrest, for det har med overflate å gjøre. Det under overflaten har langt mere å si for om man vil trives lenge sammen....

Og, jeg har møtt umodne 50 åringer og modne 25 åringer, og umodne 25 åringer og modne 50 åringer... Det har med holdningen til livet og vilje til å lære av livet å gjøre, og lite med alder...

Så, vær stolt av hvem du er og hva du er, og så finnes det et fint ordtak: Illegitimis non carborundum! (Don't let the bastards grind you down!)

(kvinne 42 år fra Rogaland) on. 1 mai 2013 00:33 Privat melding

Flott skrevet! Er så enig med deg! Jeg har levd ett liv, det skulle bare mangle at det synes litt :-)

Skjult ID med pseudonym happy on. 1 mai 2013 00:36

Jeg får flere komplimenter som 40 årig en jeg fikk som 25 åring. Har noe med utstråling og selvsikkerhet å gjøre tror jeg :)

(mann 51 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 00:43 Privat melding

Jeg er skutt etter et par øl på byen. Og det fører jeg lett på alderskontoen. Triste greier... Å slenge ut drivankeret og skli gjennom helga er historie. Nå er det hjem og sove. I morgen er det rullator og bingokveld.

Skjult ID med pseudonym Escrime on. 1 mai 2013 11:19

SIgnerer Fettberget.

Skjult ID med pseudonym breee on. 1 mai 2013 11:23

Til alle dere aldrene menn som har fått rynker osv, sier jeg bare at dere ikke må ta dere nær av all hetsingen mot dere. Klart ikke alle misliker eldre menn.

(kvinne 35 år fra Hordaland) on. 1 mai 2013 11:25 Privat melding

Dette var ett innlegg etter min smak :) fint skrevet, og viktig å ta med seg!:)

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 1 mai 2013 11:35 Privat melding

Noen av oss er slettes ikke beskymret for å bli eldre. Jeg er ihvertfall taknemmlg for hvert eneste år jeg har med meg. Trives mye bedre i mitt eget skinn nå, enn når jeg var i starten av 20 årene, selv om rynker, grått hår og flere kilo har kommet på :))
Mennesker med visdom er vakkert syns jeg, .. og helt avhengig av hvilket liv en har levd kan en ha livslærdom tidlig eller sent..Det beste er vel om n aldri slutter å ta til seg lærdom:))

(mann 45 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 14:15 Privat melding

Ja, Gilia. Da jeg var en liten knert trudde jeg (som alle barn) at de voksne er de voksne og de små er de små. Og sånn har de alltid vært...

Noe av det vakre med det du sier hviler på den allmennmenneskelige felles syklus.

Bevissthet om seg selv som en unik part av kollektive helhet gjør at jeg daglig nyter å legge merke til og fundere over omgangskretsens beliggenhet og individuelle - men felles - identitet. Vakkert.