Alle innlegg Sukkerforum

Sosiale koder....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sonos on. 1 mai 2013 19:03

Hei,
Jeg er en mann på 39 år, med tre spørsmål som jeg gjerne får feedback på. Føler at jeg har ramla av hesten når det gjelder å forstå det motsatte kjønn og våre felles "spilleregler"

Jeg har til tider hatt en del jentevenner som jeg tilbrakt en del tid alene sammen med. uten at det har vært nos roamtikk/seksuelt inn i bildet Det virker som akkurat det blir mer og mer uvanlig. Vennniner som jeg nå ber hjem for en kaffe (for eksempel), svarer ikke på det. Dette er f.eks kollegaer fra jobben, gamle vennskap osv.Har det blitt sånn at de tenker at dersom de kommer hjem til meg alene, så betyr det at det er sex i lufta? Og dersom de ikke vil det, så kommer de ikke? Og er det slik at dersom de nå dukker opp, skuffer jeg dem om det ikke blir noe "pøking"?

Det har kanskje alltid vært slik? Jeg tror jeg har vært naiv og umoden på dette området, og gått glipp av noen sosiale koder....
Og kanskje mangler jeg litt testosteron;-)?
Hva tenker dere?

Og en annen sak- dersom man begynner å prate med ei dame på et treningsenter, har god tone, og prater i 10 minutter- "feiler" man om da man ikke spør om nummeret hennes? Sliter med å vite når jeg skal gi gass og ikke...

Kanskje litt off topic men....vad tycks?

(mann 47 år fra Oslo) on. 1 mai 2013 20:29 Privat melding

Jeg pleier å feile når jeg BER om nummeret hennes, så akkurat der tror jeg du skyter blink.

Skjult ID on. 1 mai 2013 20:32

Jeg har flere guttevenner-aldri vært noe snakk om mer enn vennskap, men venner av motsatt kjønn er ikke så vanlig blant mine venninner lenger-jeg er 31.

Skjult ID med pseudonym happydame on. 1 mai 2013 22:27

Er nok mindre vanlig med venner av motsatt kjønn for min del også, nå som jeg er ca 35.
Selv om jeg alltid har hatt mange guttevenner, så blir det litt mindre vanlig nå. Det er vanskeligere ifht om de har dame som takler vennskap eller ikke.
Uansett greit å hindre sjalusi fra en partner, så når en møtes, møtes en heller mer ute enn hjemme, om det ikke er flere til stede på en gang. Slik er det med de jeg kjenner og meg i alle fall. :)

Skjult ID on. 1 mai 2013 22:31

@happydame
Du er ca 35 skriver du, betyr det kanskje 35,5 år, eller 35 og 100 dager? Ble bare litt nysgjerrig jeg;P

Skjult ID med pseudonym -m- on. 1 mai 2013 22:37

Jeg har alltid hatt masse guttekompiser, men jeg merker og det blir vanskeligere med aldern. Har en skikkelig god kompis nå der dama faktisk syns det er knall med meg. Ja hun er nesten for begeistra etter min smak..hehe.. i begynnelsen var hun litt skeptisk men etter nå å ha kjent hun et helt år så føles det helt naturlig å være venn med begge to :)

jeg er 25.

som happydame er jeg og optatt av at det ikke skal oppstå sjalusi på noen måte. Jeg og kompisen møtes ikke aleine, men merker at hun er ukomfortabel hvis vi feks "mimrer" siden vi har en del felles minner. Jeg har jo kjent han i 3 og hu i 1 år :P Utenom det er det veldig greit nå :)

og ja kompiser har alltid bare vært kompsier, ikke no mer.

Skjult ID med pseudonym Escrime on. 1 mai 2013 22:40

-m-:
Jeg tenker faktisk at hvis dama synes det er knall med deg, så er det faktisk et tegn på at han har funnet ei flott dame. :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp on. 1 mai 2013 23:05

En venninne jeg pleide å gå på konserter med måtte slutte med det fordi mannen hennes var for sjalu. (Aner ikke hvorfor han aldri ble med.)

Skjult ID med pseudonym Me too on. 1 mai 2013 23:12

@pgmp - ja, hvorfor ble han ikke med dere? Er vel heller du som kan få bli med dem enn omvendt? Om dere er et "konsertpar" som er de første selvskrevne på lista, skjønner jeg at han ikke hadde så lyst til å "være med" dere..

Skjult ID med pseudonym happy on. 1 mai 2013 23:18

Jeg har masse guttevenner og blir alltid like skuffa hver gang de tror det er noe mer en vennskap. Finnes ikke bedre venner en motsatt kjønn etter min mening :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 1 mai 2013 23:19

Når jeg voks opp hadde jeg nesten bare guttevenner. og når jeg ble gift var flere av hans kompiser også mine kompiser.. ,,noen ble borte når jeg ble skillt, men noen har jeg fortsatt.. Har vært skillt i 10 år:)) Går helt fint å være venn med gutter/menn, sev om de får damer eller er singel tenker jeg:)

Skjult ID med pseudonym dinda on. 1 mai 2013 23:19

Jeg har ennå til gode å ha en nær guttevenn som ikke ender med å ønske mer!

Enig med deg Happy! Finnes egentlig ikke noe bedre..men de må alltid ødelegge dette med å få følelser.

Skjult ID med pseudonym happy on. 1 mai 2013 23:31

Jepp dinda, Men har begynt å være superklar på det fra dag 1, vi er venner og ikke noe mer. De som ikke takler det får heller finne på noen andre å "leke" med.

Skjult ID med pseudonym Flux to. 2 mai 2013 07:07

http://www.imdb.com/title/tt0098635/quotes?item=qt0221820

Skjult ID to. 2 mai 2013 09:12

Mener absolutt ikke noe vondt med dette her, men skjønner godt at så mange av mine venninner klager over hvor tafatte den norske mannen har blitt.

Seriøst, ser du noe du liker så gå etter det, er ikke vanskeligere enn så. Vær åpen og respektfull så vil de fleste reagere positivt på det, jeg mener, hvis du ser noe du liker og får lyst til å bli kjent med personen så si det!! Men har du lyst til å bare utforske visse deler av personen, ja da må du nok ha en del ting gående for deg for at det skal bli match der og da! ;P