Alle innlegg Sukkerforum

Dårlig tid? Skrekk og gru...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sun fr. 1 aug. 2008 11:07

Hei på dere , nå har jeg truffet en mann som tiltaler meg på de fleste måter. Han er snill, generøs, komuniserer godt er romantisk og kosete, ja alt er liksom riktig, men jeg er skrekkslagen! Han er nok litt i ivrigste laget, og da blir jeg reservert... det kan gå litt for fort i svingrne! Jeg synes man må gi hverandre tid, men denne har litt vanskelig for akkurat det, samtidig har jeg ikke lyst å kutt før vi har blitt bedre kjent. Hva gjør man? Det er jo ikke mye å være redd for, men jeg har jo tatt feil før... Har ikke lyst til å bomme igjen...Tenk om dette er den rette og jeg ikke tør å finne det ut!?

Skjult ID med pseudonym kvinne34 fr. 1 aug. 2008 11:15

har du sagt ifra at du bruker litt lenger tid, og at du føler han stresser litt?

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 1 aug. 2008 11:17

Hehe...han er nok bare ute etter sex dessverre...

Skjult ID med pseudonym Dingo fr. 1 aug. 2008 11:20

Mann:

Snakk for deg selv :-)

Skjult ID med pseudonym Mann fr. 1 aug. 2008 11:27

Aggressiv lingo, herr eller frøken Dingo? :P

Skjult ID med pseudonym benz fr. 1 aug. 2008 11:36

Si det som det er du og hvordan du føler det så går det nok bra.
Lykke til Sun,

Skjult ID med pseudonym Sun fr. 1 aug. 2008 11:36

Ja jeg har vært veldig tydelig på dette. Vennskap først så må vi ta det derfra. Det med sex er jo fort å bli revet med av... Dette handler faktisk ikke om sex eller ikke , jeg er temmelig sulteforet der så...Synes ikke det er det første man gjør. Da kan man vel si det? Er det anderledes for menn? Først i køya så får vi se om du er et ålreit menneske etterpå?

Skjult ID med pseudonym Farlig fr. 1 aug. 2008 11:44

Skjønner hva du mener, det er ikke det. Men litt forskjell mellom kjønnene må du ta høyde for. Sett fra en gutts ståsted (meg), er det "farlig" å bruke ALTFOR lang tid før 6. Vel og bra å bli kjent skikkelig, helt enig med deg, men likevel må du passe deg for "vennefella", som gjør noe med kjemien - fjerner en del av den sexuelle spenningen - og det kan være vel så "farlig", spør du meg. Ikke for å være kald, eller noe, altså - men et tips.

Skjult ID med pseudonym benz fr. 1 aug. 2008 11:47

skulle tru det var greit å ta det litt med ro,det har jo mye med trygghet og gjøre synes no jeg.
tror det med sex blir mye bedre da.eh,jeg har ikke hatt sex på 4 år og jeg tør nesten ikke å ha sånne aktiviteter slik kjapt og brått.
må nok kjenne madamen godt.nei,alt til sin tid.
Han tar nok den,han virker jo ivrig så han følger deg nok og dine ønsker.

(mann 42 år fra Oslo) fr. 1 aug. 2008 11:54 Privat melding

Jeg synes det høres veldig ut som en fyr som hovedsaklig er ute etter å få seg et nummer!
Å treffes ganske kjapt, er jeg egentlig en stor tilhenger av, men hvis jeg hadde prata en del med ei jente her, som jeg likte veldig godt, og som jeg så for meg et forhold med, og hun ville at vi skulle roe ned litt, så hadde jeg gitt henne den tiden hun følte hun trengte for å bli trygg på meg før vi traff hverandre.

Det kommer selvfølgelig ann på hvor lenge dere har flørta med hverandre her inne! har dere skrevet med hverandre i et par måneder, så synes jeg kanskje det begynner å nærme seg at dere konkretiserer litt mer!;-)
Men har dere bare skrevet i noen dager, eller en ukes tid, og han maser om at dere skal treffes, så kan du nok regne med at han bare er ute etter en ting!

Jeg ville ikke ha hopet i køya med ei jente jeg traff for første gang, hvis jeg virkelig likte henne! (hvis det bare var en fysisk tiltrekning, og ikke noe annet, så kanskje! ;-o) men der er jo både menn og kvinner forskjellige. Og jeg er sikker på at noen har den filosofien at de vil vite om de passer sammen seksuelt før de eventuelt går inn i et nytt forhold...

Skjult ID med pseudonym benz fr. 1 aug. 2008 12:36

Vi er jo forskjellige alle sammen og du er ei forsiktig dame og liker å gå litt sakte fram Sun og det må en respekteres
Gjør han ikke det så stemmer vel det ikke.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) fr. 1 aug. 2008 13:21

Hva er det han stresser med ,sun ??
Er det sex eller er det at ting skal utvikle seg til et forhold??
Sex kan være litt "riski" å vente for lenge med ...man kan gå i "venne-fellen " ...
Altså at man venter med sex så lenge at spenningen blir litt borte og så blir følelsene på vennskapsstadie...
Men som sagt før her, fortell han hva som surrer rundt i hodet ditt ... er han "rett" vil han roe ned tempo til ditt og du kan gire det opp litt ... det handler om og gi og ta :o)

Skjult ID med pseudonym Sun fr. 1 aug. 2008 13:32

Tja når det ikke handler om sex så er det jo utvikling av forholdet som går litt fort.. Presentasjon for venner og familie, Her er min nye flamme, hvor vi skal bo når vi blir gamle osv..etter 2 dater?... Har sett at fine vennskap har utviklet seg til gode holdbare ekteskap for flere av mine venner. Ser egentlig ikke helt problemet med vennskapsfella? Hva er det? Gode venner har jeg i alle fall masse plass til!

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 1 aug. 2008 13:35

Vennskapsfella er at en blir såpass kjent at en ikke vil ha sex med hverandre.... Vurderingen om det er posetivt eller negativt varierer vel...

Skjult ID med pseudonym Sun fr. 1 aug. 2008 13:39

He he:) F... good friends!!! Vi må vel ta hele pakka, både de gode og de mindre gode sidene... sistnevnte er vi flinke til å skjule en stund. Men de dukker frem. ;)

Skjult ID med pseudonym Sun fr. 1 aug. 2008 13:46

hei benz og Farlig!
Takk for forståelse og gode råd ! Vi skal kanskje møtes å diskutere mer? ler Hva er laaang tid?