Alle innlegg Sukkerforum

Er det mulig ????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 13:15

Jeg har mine siste dager på match, og godt er nå det :-p Jeg tittet akkuat innom en profilen som omtrent bare dreide seg om hvor mye han tjente, at han skulle spandere utenlandsturer, firma leiligheter over hele europa og om den heldige valgte ville det så kunne hun få være hjemmeværende med barna for han tjente nok til å forsørgen en stor familie alene. Årslånn oppgitt til over 1 million....

Hjelpe meg, syns nå det høres desperat ut.

Jeg er ikke ute etter en som kan forsørge meg, det klarer jeg fint selv. Har disse mennene som spiller på hvor høy lønn de har dårlig selvtillit eller bare veldig sjøldigger

Og så den fine linjen på slutten da.... Gold diggere trenger ikke å ta kontakt :-p

Herlig fyr altså... :-p

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 4 mai 2013 13:19

@ts
Du hadde flaks som rakk å se profilen før fyren fikk napp og forsvant, nå må du skynde deg og sende melding!
go go go !

...

;p

(mann 52 år fra Oslo) lø. 4 mai 2013 13:28 Privat melding

Litt urettferdig at det kun er damer som får sånne tilbud. Kunne godt tenkt meg en tilværelse i sofaen. Men er det noen damer som kunne tenke seg å finansiere noe slikt? Neida...

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 13:29

Hehe... Tror jeg heller da oppgir lavere årslønn enn jeg har her på sukker med firmahytter både her og der i NORGE og håper at det holder (de to firma leilighetene i spania tenkte jeg å holde igjen som en overraskelse samt at jeg tjener da 100 mer enn jeg hadde oppgitt )

Alt for å holde gold diggere unna :-p.

Skjult ID med pseudonym sirene lø. 4 mai 2013 13:32

...og jeg har fått lønnsøkning på hele 3000,-N.kr i år, holder ihvfall dèt klokelig unna profilen ;P

Skjult ID lø. 4 mai 2013 13:35

Bør vel være langt over en million han tjener også. En million er i alle fall ikke nok til å forsørge en familie på brukbart vis.

Man bør helst være to stykker i jobb med normal middelklasse inntekt. Dvs, typisk samlet inntekt på 1.4 1.5 millioner.

Skjult ID med pseudonym Blakk lø. 4 mai 2013 13:54

Jeg vet ikke jeg... utrolig mange som stikker når de hører at jeg har vært igjennom en tvungen gjeldordning, selv om jeg nå snart er ferdig med den og en fri mann igjen. Selv om jeg faktisk er en ganskje kjekk og snill mannemann som dere er så flinke til å beskrive i profilene deres. Jeg får en del dater, men på et eller annet tidspunkt må jeg informere om at jeg må være forsiktig økonomisk, selv om jeg har en god lederjobb. Og siden jeg er ærlig så stikker de fort av når de hører om dette, selv om vi sammen hadde fått en god og solid økonomi - og om så lite som et halvt år er jeg gjeldsfri. Jeg har stålkontroll og orden på min økonomi - men den er bare ikke romslig før jeg har fått gjort opp for meg etter noen uheldige huskjøp/salg på 90-tallet. Så på meg så virker det som dere er sykelig opptatt av feil "verdier". Jeg kjenner meg igjen i de aller fleste overfladiske "drømmekjæreste"-beskrivelsene deres - handy, kan lage mat, har en god jobb, har en god utdanning, har orden på økonomien (Ja jeg har stålkontroll - nå) Jeg er snill, jeg er trofast, jeg tiltrekker meg oppmerksomhet når jeg er ute blant folk. Jeg behandler de rundt meg på en snill og god måte. Jeg er inkluderende av meg.

Likevel går jeg nå singel på snart fjerde året, har jo hatt muligheter, kanskje velger jeg feil dame? Men jeg prøver jo å gå etter de som har samme verdier som meg, som søker de samme verdiene som meg. For meg betyr ikke økonomi noe som helst. Min ex er i samme suppa siden vi kjøpte hus sammen, hun fikk seg ny type fort, han driter i at hun er "blakk".

Jeg tror nok han som viser at han har penger får flere svar enn meg. Jeg forstår ikke hvorfor, når alle offentlig viser avsky fra hans væremåte men priser min - at det likevel virker motsatt? Beklager jeg har ikke råd til å ta deg med på ferie i år - men neste år, eller allerede før jul er jeg igjen en fri mann etter en ganske lang "økonomisk" begrensning.

Sant skal sier, jeg er ikke en som drar alle over en kam, vi er alle forskjellige - men jeg har sett enn annen side de siste 4 åra, enn den jeg så når jeg var på vei opp - just saying - så se dere gjerne en gang til i speilet "selvstendige" kvinner. Jeg må innrømme at det gjør meg litt bitter selv om jeg kjemper i mot, trøsten er at en dag skal ei prinsesse skjemmes bort med alle de riktige verdiene.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 13:59

Med en samet inntekt på 1.4 - 1,5 vil ikke jeg kalle middelsklasse, en familie med så mye penger å rutte med er jo rik :-p

Må visst ta til takke med mr over 1 million om jeg skal oppnå det, men hadde vel ikke trengt å jobbe da ;)

Man trenger nå ikke å tjene så mye for å ha det bra :-)

(kvinne 41 år fra Akershus) lø. 4 mai 2013 14:07 Privat melding

Helt enig med Hjertemagi jeg...
Har hatt begge delene, å kunne jeg valgt hadde jeg heller hatt mindre penger enn det å se hva penger gjør med folk....
Selvfølgelig greit å ha som man greier seg, men hva folk tjener bryr jeg meg ikke om. Det sier nemlig ingenting om hvordan person det er...

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 4 mai 2013 14:09

@ Blakk
Var fint innlegg fra ditt "ståsted". Men er vel slik at når man først skal ha seg kjæreste har man bare ikke lyst til å vente et halvt år på å dra på ferie sammen. Han må ikke tjene mye, men jeg har opplevd hvor vanskelig det er i hverdagen med en kjæreste som ikke har orden på økomonien sin. Det var ikke det avgjørende for at det ble slutt, mer summen av ting hvorfor det ble det.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 4 mai 2013 14:14

HA-LO!! Hvor er han? Dette er nok en mann jeg kan elske. Grrr.

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 4 mai 2013 14:18 Privat melding

Flott innlegg ..blakk ... :-) forstår ikke at penger skal bety så mye det viktigste er at
man har det godt sammen og trives i hverandres selskap...har aldri falt for en mann med penger.. så lenge man har til smør på bordet så er jeg fornøyd :-) forlanger ikke mer så lenge han er glad i meg :-)

Skjult ID lø. 4 mai 2013 14:20

Luse-mor. bare å sende en privat mail til Ts og be henne formidle en mail.
Du virker riktignok litt golddiggersk her nå noe han ikke ønsket men ;-)

Skjult ID med pseudonym Eleni lø. 4 mai 2013 14:22

Blakk

Du hadde ikke skremt bort meg. Jeg er ikke avhengig av en rik mann og heller ikke avhengig av utenlandsferier opptil flere ganger i året. Og jeg har økonomi til å forsørge meg selv, selv om jeg er langt under det noen her i tråden hevder er normal middelklasse.

Så leter du, skal du nok finne ei. Tror det er flere som meg.

Lykke til!! :-)

(mann 52 år fra Oslo) lø. 4 mai 2013 14:24 Privat melding

Slapp av, Blakk.
En mann er ikke mann før han har vært på felgen.

Skjult ID med pseudonym Fnisa lø. 4 mai 2013 14:33

Fint sagt av deg, Fettberget. Jeg er helt enig!

Skjult ID med pseudonym Elizabet lø. 4 mai 2013 14:34

@ blakk

Det er noen av oss som ikke forventer utenlandsreiser ila det første halve året, faktisk forventer jeg ikke å bli invitert med i det hele tatt, men reiser gjerne sammen med....
Et lite spørsmål til deg, og forsåvidt andre menn også, hvordan vil det oppleves å ha en kjæreste med bedre råd enn dere? Ei som kanskje inviterer deg med på tur eller på middag? Jeg er langt fra rik, men har grei økonomi og jeg har opplevd at menn sier "takk for seg" når det kommer frem de har trangere økonomi enn meg...

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 4 mai 2013 14:48

Jeg kan ikke forstå at god økonomi skal være diskvalifiserende, enten man er mann eller dame.

Skjult ID med pseudonym Blakk lø. 4 mai 2013 14:51

@Fettberget, det kan jeg skrive under på, jeg har aldri vokst så mye som menneske som jeg har gjort igjennom denne prosessen. Og ser jeg langt nok tilbake så smalt det skikkelig på felgen også. Jeg gleder meg veldig til jul i år, for jeg slipper å betale ut "overskuddet" og kan beholde det selv.

@Guri - 6 mndr? Jeg hadde ventet hele livet om jeg ventet sammen med den rette dama. Må være hult å forvente ferie i løpet av 6 mnd. Og sånn for orden skyld, jeg har råd til både hus og mat, så hvorfor kan ikke du betale ferien? Jeg har ferie om 3 uker jeg.

@Elizabet
Jeg hadde ikke hatt noe i mot om dama tjente mer enn meg. Som sagt noen av oss bryr oss ikke om pengene. For meg er det hva vi skaper sammen som teller, ikke hvem som skaper det. Jeg har det faktisk helt ok, og har alt jeg trenger. Jeg har bare ikke plass til ekstra store utskeielser. Så hadde jeg fått ei som har en helt ordinær jobb og vi kunne delt boutgifter og mat, så hadde vi gått kraftig i overskudd fra måned en. Jeg går etter mennesket, og jeg ser som regel fort mennesket bak masken også - og det er DET mennesket jeg er på jakt etter. Om de velger å være husmor, sirkusklovn, bankdame, vaskedame, fiskefohandler, oljebaron, tegneserieskaper, sanger, skuespiller, børsmegler, lottovinner, politi eller lærer eller HVA som helst det driter jeg i, så lenge de gjør noe som gjør dem lykkelig. Resten finner man ut av underveis. - Ja vil gjerne ha ei dame som tar litt initiativ selv. Jeg liker å ta initiativ, men ikke hele tiden. Frie mennesker, fri vilje og som velger å gå samme vei, det liker jeg.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 15:12

@ Blakk

Jeg er nå ikke en som ser på lønnen for det er jo ikke det som teller, ihvertfall ikke for meg. Det er turn-off for meg når menn skryter over hvor mye penger de har. Jeg er selvstendig og klarer meg selv og penger erstatter ikke kjemi, følelser eller å følelsen av at man er med den rette.

Du hadde ikke skremt meg heller, du virker nå som en oppegående mann med god kontroll. Jeg ville nå heller valgt en som har opplevd motgang enn en som har fått servert alt på et sølvfat. Penger sier ingenting om hvordan en person er, men hvordan er person takler motgang sier mye.

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 4 mai 2013 15:12

@Blakk
Vi kan jo ikke flytte sammen enda, så jeg må jo betale for mitt hus og studielån ;-) Ferie er foresten allerede bestilt. Da var jeg sammen med han en god stund, og alternativet var nok å vente langt over 6 mnd med ferie sammen.

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 4 mai 2013 15:14

@Blakk
Og det er mulig du har taklet den "motgangen" bedre, og det er godt.

Skjult ID lø. 4 mai 2013 15:15

Dette her er et prakteksempel på baksiden av det som har skjedd med samfunnet etter kvinnefrigjøringen. Menn vet ikke lengere hva som skal til for å tiltrekke seg en kvinne, ikke at vi viste det mye bedre enn før men da kunne vi i det minste dominere dere eller sjarmere dere siden dere ikke kunne få samme status som oss.

Men hva gjør man nå?

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 15:26

Stearinlys, en god middag, vin og en romantisk film ... Har enda ikke opplevd å komme hjem til noe sånt :-p ( kan til nøds være en action film med noe kjekke karer i bar overkropp ;-)

Skjult ID med pseudonym Elizabet lø. 4 mai 2013 15:31

@ blakk
Så bra at det er flere av oss som er mer opptatt av hvem menneske er en hva de har og gjør...
Alle opplever vi oppturer og nedturer i livet, det er hvordan vi takler det vi opplever som gjør oss til de menneskene vi er. Jeg vil heller ha en kjæreste som har opplevd motbakker og blitt sterkere og klokere av det, enn en som bare er en "vinner".

Og @ skjult id 15:15. Hvor gammel er du egentlig, siden du har sjekket damer før likestilling og kvinnefrigjøringen inntok landet? :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 4 mai 2013 15:32

Ingen som har tenkt tanken på at åpningsinnlegget er den perfekte parodien på hva mange damer skriver i profilen at de ønsker seg? Jeg syns de virker som fyren har glimrende sans for humor - og det står jo på alles ønskeliste.

(mann 38 år fra Hordaland) lø. 4 mai 2013 15:37 Privat melding

Hvor er de rike damene? Jeg er en gold digger! :P

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi lø. 4 mai 2013 16:10

Jeg er bare rik på kjærlighet, har mye av den rikdom å dele med den rette .. ;-)

Skjult ID med pseudonym ur lø. 4 mai 2013 18:42

@blakk Tror du må begynne å velge en annen type damer...

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 19:47 Privat melding

Gold digger = GOAL ORIENTED.. i.e en lykkejeger som er ute etter å åpne mål..

BTW Ikke noe galt i å ha en som er villig til å ta vare på en..

Men personlig liker jeg å ha en karriere, noe å jobbe mot..
vis jeg kun skulle sitte hjemme resten av livet ville jeg nok kjedet meg etterhvert.
Liker å ha en jobb å dra til, kollegaer, en sexy sjef etc.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 26 okt. 2017 20:01

For godt til å være sant.

@Blakk: Da økonomi er ofte et stridstema i et forhold så er det beste at det er to likeverdige partnere el. at begge klarer seg selv.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 26 okt. 2017 20:08

Har erfart at folk med penger holder en lav profil når de er på jakt etter en ny partner for å unngå at noen tar dem pga penger.

Det er nesten på samme måte med folk som har en meget god og attraktiv utdannelse el. er ekstra intelligente, fordi de intelligente og kloke skryter ikke om de da ikke har mindreverdighets komplekser el. noe annet ved deres personlighet. Klart det er lov å være stolt, men det er forskjell å skryte og å være stolt.