Alle innlegg Sukkerforum

NRA, våpen og sånt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grimstad82 sø. 5 mai 2013 10:12

Noen som syntes NRA's utspill etter diverse tragedier i USA er "morsomme".
Helt siden jeg så Charlton Heston sa: "from my cold dead hands!". Så har jeg vært lit fascinert over NRA, før visste jeg ikke helt hva de stod for, men etter det så ble det nokså klart.
Jeg er nok over snittet interessert i våpen og ting som sier pang, boom, smell, men jeg vil si at jeg har et sunt forhold til det.
"The Second Amendment (Amendment II) - right to keep and bear arms."
-Denne loven står like sterkt i USA som alkoholloven i Norge, ingen tør å røre den.

NRA's logikk er nokså enkel: Mer våpen, mindre kriminalitet. Eller det virker som det er det de vil formidle. Dessverre så tror jo en del på dette. Men hvorfor ikke ta steget lengre, drep alle DU tror kan være/bli/har vært kriminelle så er man jo også pro aktiv!

Vet ikke helt hva vitsen med dette innlegget er. Er vel kanskje det at jeg er så irritert på hva vi mennesker faktisk klarer å trykke ut av kjeften i en tid der man burde se på andre muligheter enn bare: MORE AND BIGGER GUNS!
Halvautomatiske våpen med infrarødt sikte, 2-fot og 100 kulersmagasin har ingenting med jakt å gjøre. Det er en grunn til at militære og taktiske politistyrker ikke bruker jaktvåpen ala Heym 26 Keiler, men AR15, HK416, MP5, P90 osv.

Sånn, måtte bare få det ut.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 10:17

USA er mulighetenes og kontrastenes land. Landet hvor du kan bli president med mørk hudfarge, og guvernør med IQ litt over skonummeret.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 10:25

Hmm... hva med å slippe løs de våpnene du nevnte på jakt, med rette ammunisjonen.. så slipper en å se at elgen løper 100 meter før han detter?? Kunne vært etisk der det jaktes for geviret. :-b

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 mai 2013 17:02

"Mer våpen, mindre kriminalitet." kan stemme dersom de kriminelle bruker våpnene til å utrydde hverandre, og seg selv.