Alle innlegg Sukkerforum

Noen her som FAKTISK ønsker seg en kjæreste!

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 14:08 Privat melding

Synes så mange gutter/menn i dag er kun ute etter å smake litt her og der, helst på flest mulig. Ingen vil binde seg til noen? Alle vil ha en elsker, men ikke kjæreste. Er jo utrolig mange single i dag som ikke finner partner. Er dagens samfunn og holdninger blitt ødeleggende for å finne en fast partner, kanskje bli gift og starte familie?? Vet om så mange damer mellom 35-40 som må ty til donor for å få barn, fordi de har gitt opp å finne mann. Hva mener dette om dette??

(mann 52 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 14:36 Privat melding

Det er veldig mange damer som har vil vil ha mr perfekt og er ikke interessert i noe dårligere enn det. Når de etter mange år ikke klarer å dra han i land, så velger de å få barn på egenhånd.

Alle de flotta mannfolka som hadde passet perfekt til dem, blir lett oversett for de ikke er kjekke nok. Når man leser at jenter synes at 80% av mannfolka har et utseende som er under gjennomsnittet, er det ikke vanskelig å forstå at de sliter med å finne seg en kar.

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) sø. 5 mai 2013 14:38 Privat melding

Vil binde meg, jeg. Er ute etter kjæreste, helst et langt forhold. Har funnet ms. Perfect her og sånn halveis avtalt møte. Håper bare hun blir like begeistret for meg som jeg er for henne.

Skjult ID med pseudonym littsprek sø. 5 mai 2013 14:39

Nope, ikke alle menn vil ha en elskerinne. For meg er det helt uinteressant pga jeg vet det gjør at jeg blir på mindre utkikk etter den som er den rette for meg...

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 14:40 Privat melding

Jeg tenker at de fleste vil ha en partner på samme nivå som seg selv utseendemessig, så ja, jeg hadde ikke kunne valgt en partner som jeg ikke var tiltrukket av. Da er jeg heller alene! Men det er da mange gjennomsnittlig pene menn der ute. Men de vil visst bare ha en elsker :) Det er problemet!!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 14:44

Det er ikke noe nytt at mange menn vil spre sæden der de kan komme til, en nyere trend er at kvinner gjerne vil være frie og uavhengige.

(mann 29 år fra Vestfold) sø. 5 mai 2013 14:46 Privat melding

Er selv på utkikk etter et ordentlig og fast langvarig forhold. Den "normale" sjekke-arenaen om helgene ute på byen interesserer meg nada.

(mann 28 år fra Oppland) sø. 5 mai 2013 14:46 Privat melding

Skjønner hva du mener der. Tror at i dagens samfunn så er det mange som tror at det er status å hatt mange partnere. Ser jo det når man er ute på byen, for det er ingen som er ute etter forhold men kun et one-night stand.
Jeg personlig er ute etter et fast forhold. Jeg er av den "gamle" typen som vil gifte meg, ha barn, hytte på fjellet og et flott hus på landet. Men er ingen som ser etter dette i dag.. Virker som at alle trekkes mot storbyen. Skal ikke være lett å finne den perfekte lenger.

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 14:51 Privat melding

Jeg føler at sex og en "One Night stand" har blitt så lite personlig. Det er blitt helt normalt. Men å gå på kino og holde hånd er mer personlig enn sex. Da er det noe som ikke stemmer!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 mai 2013 14:53

Eneste jeg tenker er at det er flott at damene får føle hvordan det generelt er å være mann. :P

Er det ikke fint at alle de flotte mannfolk ønsker å dele seg selv med flest mulig? Litt sånn alle skal få... :P

Jeg er ute etter ei som vil være min kjæreste, men seriøsitet og langvarighet ser ikke ut til å hjelpe meg spesielt mye i jakten på i dame.

(mann 40 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 15:01 Privat melding

Man får samme følelse av mange av damene, så det er vel noe som går igjen på datingsider :) gresset er ofte grønnere på andre siden :p

Er vel ikke uvanlig med mange valg at man blir mer redd for å velge "feil" enn p faktisk velge noe. Kjent fenomen det der.

Det er nok mange seriøse og finner man rett person er nok de fleste klare for å binde seg tenker jeg :)

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 5 mai 2013 15:16

Min bestemor har alltid sagt til meg at gresset er ikke grønnere på den andre siden, jeg har valgt å tro på henne :))

Men, dagens samfunn er jo noe helt annet enn det var før i tiden, nå kommer jo ikke barna med storken lenger, men med fly ;)

Skjult ID med pseudonym bat sø. 5 mai 2013 15:19

Ja, bundet, lenket, collared, eid, også i bokstavelig forstand! :)

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi sø. 5 mai 2013 15:22

Jeg opplever ihvertfall at det er vaskeligere for min datter å ta et valg visst jeg gir henne for mange alternativer...

Her er det vel for mye å velge mellom, og det er vel kanskje lettere å tenke for mye på om h*n kan være den rette sett utfra match tall, bilde og tekst... Og så sammenligner vi kanske flere potensielle mot hverandre uten at man kjenner de. Man kan fort la flere som kunne vært den rette gli igjennom pga bagateller uten at vi aner noe om den personen eller hva som menes med det som skrives i en profil.

Jeg vil ha en kjæreste men syns ikke det er så lett å få den riktige følelsen, flere jeg har møtt føler jeg tar ett valg alt for fort. De er ute etter den magiske følelsen fra første minutt, men for meg har det aldri skjedd. Følelser for meg kommer snikende over litt tid, de blir basert på mye mer enn det ytre og første inntrykk. Jeg tror om man forventer kjærlighet med første blikk så må man leite lenge, jeg tror heller på kjærlighet som kommer snikende basert på å falle for det indre.

Skjult ID med pseudonym Hjertemagi sø. 5 mai 2013 15:22

Å skrive på ipad er så artig, mange fine skrivefeil :-p

Skjult ID med pseudonym Mikke sø. 5 mai 2013 15:30

Trist og leit at så mange damer i den alderen må ty til donorer for å få oppfylt ønske om barn.
Tror nok, som mange er inne på her, at grunnen er multifaktorielle og at både kvinner og menn må ta sin del av skylda for dette. Vi setter stadig høyere krav til partners utseende og at vedkommende skal være lykkelig, ha god jobb, hus, bil, båt, hytte etc. Videre skal man være empatisk, sexy, snill, økonomisk ryddig, skal trene og gå på toppturer, ha god lag med barn etc etc.....
Tror vi trenger alle å våkne opp fra "dvalen" :)

Det var dagens moral :P

(mann 52 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 15:35 Privat melding

Det er ingen som "må ta til donorer" for å få barn. Ikke være så utrolig kravstor så finner du deg en kjæreste. Viser det seg at dere allikevel ikke kan få barn, så adopter eller meld dere som fosterforeldre.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 5 mai 2013 15:37

Dette er veldig enkelt: Alle damer vil ha de samme mennene. Resten gir de ikke en sjanse. Disse attraktive mannfolka innser jo raskt at de kan få seg ny dame når som helst. Hvorfor da forbli sammen med en dame etter at hun slutter å tilbe deg?

Ettersom damer tydeligvis ikke kan lære av sine feil så går de fra rundbrenner til rundbrenner og etterhvert mener de alle menn må være slik.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 15:38

Hehe... og de starter tidlig. Jostein Bever f.eks.

Skjult ID med pseudonym Lurifaks1 sø. 5 mai 2013 15:48

Dette går nok begge veier. Det er ikke lett å finne hun som er ute etter et seriøst forhold her inne. Jeg sliter i hvert fall veldig, men det er kanskje bare meg det er noe gæærnt med..hehe ;-)

Skjult ID med pseudonym DGodeLiv sø. 5 mai 2013 15:49

Er nok mange her inne som søker elskerinne for å få temmet et seksuelt behov som vi alle er utstyrt med. En fast dame er derimot ikke et behov, da livet for mange er bedre som singel.

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 15:57 Privat melding

Jeg klaget heller ikke over livet som singel, har det veldig bra og føler meg ikke ensom på noen måter. Men skal man ha familieliv så man man finne mann:) Ikke lett nei. Og skjønner ikke hvordan @bringit kan si at jeg har svart frekt tilbake, siden jeg sjelden svarer de som ikke interesserer meg:) og pleier sjelden å være frekk med mindre menn er frekk først.

Skjult ID med pseudonym DGodeLiv sø. 5 mai 2013 16:00

Ønsker man å stifte en familie, så kan man ikke gjøre dette alene. Personlig har jeg mange venner som ikke føler noe behov for å stifte familie. Man setter så altfor stor pris på friheten ved å kunne bestemme alt selv. Spesielt når økonomien er god - det byr livet som singel på uttallige muligheter.

Skjult ID sø. 5 mai 2013 16:01

Etter å ha lest bringits hekse-scenario, mistet jeg litt lysten på fast forhold... I alle fall ut dagen ;-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 16:02

Det mest enerverende med å være på nettsider som disse, er mangelen på fornuftig samtale. Blir en værende her så ender en opp med et dundrende sosialt underskudd, som langt overgår behovet for sex.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 5 mai 2013 16:05

Joda, det går selvsagt begge veier. Alle vil gjerne ha bedre enn de fortjener, inklusive meg selv.

Likevel vil jeg påstå at menn er litt mer bevisste enn kvinner på når de spiller på dårlige odds. Vi forsøker oss på drømmedama som alle vil ha, men vi forbanner ikke alle kvinnfolk når hun ber oss ryke og reise.

Min frustrasjon kommer fra når jeg forsøker meg på en helt ordinær dame som slett ikke kan regne med å fikse en hvilken som helst type og så gir hun meg det glatte lag uten først å gi meg en sjanse.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 16:07

Atreju... det er da i frihetens navn den soleklare rett til enhver burugle å forbli i sitt jomfrubur!!

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 5 mai 2013 16:08

@Bønna: Joda, enig i det. Men behøver hun da klage på saken? Det er jo selvvalgt...

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 16:10 Privat melding

Jeg er litt lei av at hver gang jeg starter en tråd så skal menn som jeg har avist eller ikke har svart angripe meg personlig. Får dere avslag, blokk meg og gå vidre. Så enkelt er det!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 16:11

Jaha? Nei, uhøflig trenger en vel ikke være, et spørsmål er et spørsmål og et nei et nei.

Skjult ID med pseudonym DGodeLiv sø. 5 mai 2013 16:12

HA HA
Godt poeng Pandora!
Og om du dater alle som tar kontakt, så er jeg sikker på at du finner en mann å stifte familie med.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 mai 2013 16:12

Det over var til Atreju.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 5 mai 2013 16:19

ts...viser vel berre at valget du tok med å avise dei va 100 prosent riktigt det:)

Skjult ID sø. 5 mai 2013 16:28

Om det man leser at ts er en kritiker av høyt kalber stemmer, aner man en tanke grånende hår nedi midt-skillen eller er ts blond in first Place mo tro ?

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 5 mai 2013 16:28

hehe ler litt av folk som ikkje skjønner koffø dei blir avist og går rundt og trur dei er pene:)

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 5 mai 2013 16:32 Privat melding

Jeg har tenkt ut hvordan jeg, som en seriøs og ordentlig kar, skal få bedre sjanse hos jentene. ... jeg skal eliminere mine konkurrenter! :p

"I krig og kjærlighet, er alt lov!"

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 5 mai 2013 16:34

Hahaha :) ler så eg griiiner!

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 16:36 Privat melding

Jeg tror ikke jeg er spesielt vakker, føler meg normalt pen. Synes det du skriver @bringit er veldig unødvendig. Det kan være mange grunner til at kompisen din ikke falt i smak hos meg, men det betyr ikke at jeg tror jeg er bedre enn alle andre.

Skjult ID med pseudonym Flux sø. 5 mai 2013 16:36

@kimkom: Jeg tror ikke det vil hjelpe. Endel kvinner vil jo heller ha ungene alene enn å ta til takke med noen som ikke er perfekt, så da blir det bare en masse alenemødre, og du ;)

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 5 mai 2013 16:39 Privat melding

Flux: hmm.. da må jeg videreutvikle planen min. Jeg må true med å eliminere alenemødre... (?)

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 5 mai 2013 16:41

Kimkom.. tror ikke du er så god i Risk :P hehe

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 5 mai 2013 16:44

Kjenner meg godt igjen i TS spørsmål, er mange vinglere her inne.
Men, jeg avviser også i fleng, har levd så lenge at jeg vet hva jeg ikke faller for, men i mine øyne på en høflig måte. Selvfølgelig kan det være at jeg lar noen godbiter fare forbi, men det får jeg jo heldigvis aldri vite:-)

Å definere seg selv som pen, kjekk eller flott er det lurt? Jeg har truffet mange menn som er av akkurat den oppfatning når det gjelder dem selv, jeg har i etterkant stilt meg totalt uforstående til det utsagnet.
Hva min date definerer meg som blir opp til han å avgjøre.
Jeg er opptatt av min partners utseende, men ikke av at han skal være pen.., men han må ha noe som treffer meg!
Min smak og preferanser er det jeg som eier, får man avslag, gå videre uten å ta det personlig.

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 5 mai 2013 16:45 Privat melding

_smilet_: pøh! Hadde lett vunnet mot deg :p
(Og hvis ikke... da blir du eliminert)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 mai 2013 16:50

Kunne godt hatt en kjæreste, men til nå har livet vært bedre i single perioder (uten prøvesmaking), så da gir jeg mitt bidrag til Kimkoms plan og eliminerer meg selv.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 mai 2013 16:57

Oh my damn !

Her har du tydeligvis såret egoet hans Pandora. Så trist at menn ikke kan oppføre seg når de blir avvist.
Hørt noe om gentleman attitude @ bringit!?

Tibake til tema. Skjønner hva du vil formiddle Pandora.
Selv er jeg kresen på noen områder når det gjelder personligheten og utseende på den annen side vet jeg hvor jeg kan gjøre kompromisser, ingen er perfekt. Jeg nyter det singel liv til det fulle og dater i ny og ne....jeg det høres ut som om jeg ikke vil ha en kjæreste så virkelig.
Men det stemmer ikke, jeg ønsket gjerne en ny mann i mitt liv.
Jeg har bare ingen lyst til å stresse med det.

Skjult ID med pseudonym mann30+ sø. 5 mai 2013 16:59

TS

Damene burde kanskje tenke på familie og barn en stund før de blir 35 - 40 da? Det er vel ganske kjent at menn generelt er litt mer fokusert på ungdom og utseende enn de fleste kvinner, og med all respekt så er ikke kvinner lenger på topp utseendemessig når dere nærmer dere 40, uansett hvor mye mer selvsikre og bedre dere måtte føle dere med alderen. Er det noe "galt" med dagens menn? Kanskje. Men jeg vil hevde at det i så fall må være minst like mye galt med dagens kvinner, eller i det minste mange av dere. Hvorfor satser ikke (mange) kvinner i dag heller på å få seg en mann mens de fortsatt er i 20-åra og på sitt mest attraktive, og stifte familie med han? Når dere er 34- 35 og plutselig innser at dere ikke lenger er så attraktive lenger, samtidig som den biologisk klokka nærmer seg slaget tolv, da er det ofte allerede for sent. Da vil mange av mennene, som i 30-åra ofte selv opplever å være langt mer attraktive for det fagre kjønn enn de opplevde i 20-åra (altså motsatt enn for kvinner), heller finne seg noen yngre og penere å satse på. Sorry, sånn er livet.

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 5 mai 2013 16:59

Jeg har ingenting imot TS bortsett fra at jeg er grunnleggende uenig i framstillingen at de fleste er interessert i en elsker og ikke en kjæreste.

Nå kjenner jeg veldig få single damer så det er godt mulig at kvinnfolk først og fremst ønsker seg en elsker. Jeg kjenner derimot en god del single menn og de er stort sett alle sammen interessert i en kjæreste. Nå skal det også nevnes at jeg kjenner flest av typen kjernekar og få "hunk of burning love"-typer.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 mai 2013 17:02

Er for kresen til å få meg dame jeg. Så jeg kan sikkert virke som vinglete og ikke interessert i å få meg ei. :P

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 5 mai 2013 17:04

jeg blir så rar når jeg spiller Risk @kimkom, så har sluttet med det, bringer frem den mørke siden.. ! hehe

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:08 Privat melding

Jeg har ikke hatt tid eller interesse i å finne mannen i mitt liv før etter jeg fylte 30. Jeg har brukt mye tid på jobb og bygge meg opp økonomisk. Nå som alt er på stell er jeg klar, og jeg vil påstå jeg er et bedre varp nå enn da jeg var i 20 årene. Og føler meg absolutt ikke mindre attraktiv, innboksen min på sukker bekrefter det for å si det slik. Så synes det blir sagt litt vel mye negativt i enkelt innlegg. Men igjen, lett å si slikt som anonym.

Skjult ID med pseudonym YOYO sø. 5 mai 2013 17:10

Min strategi er å spørre menna rett ut om de ønsker seg familie i fremtiden, hvis ikke gidder jeg rett og slett ikke vurdere de som et fremtidig bekjentskap en gang! Er jo for fader meg nesten bare voksne mennesker her, så litt ærlighet må man vel kunne tåle? Det er dermed ikke sagt at alle er med til neste runde om de svarer ja på det spørsmålet heller, da kommer neste runde, hvor mange osv! haha

Skjult ID med pseudonym mann30+ sø. 5 mai 2013 17:15

Poenget er at hvordan kvinner seg ser selv og hvordan menn ser dem, er to helt forskjellige ting. Menn flest ser ikke etter en "voksen" kvinne på 35 eller 40 med økonomien i orden. Menn ser etter ungdom, fruktbarhet og skjønnhet. Det er imidlertid en veldig vanlig feil å tro at det motsatte kjønn tenker likt som en selv. Det er derfor alle disse "snille gutta" som bare er greie og hyggelige og ofte veldig forsiktige, sutrer over at kvinner ikke vil ha dem som annet enn venner på anonyme forum. Og det er derfor godt voksne kvinner som selv føler at de aldri har vært bedre varp enn de er i dag, fordi de er erfarne, modne og trygge på seg selv, ikke ser ut til å forstå hvorfor mennene på deres egen alder eller litt eldre heller vil satse på yngre kvinner - selv om de yngre kvinnene ofte kan ha både flere komplekser, lavere selvtillitt og dårligere økonomi.

Menn og kvinner søker ganske enkelt etter forskjellige ting hos en partner.

Skjult ID med pseudonym Dragon sø. 5 mai 2013 17:15

@yoyo
Det vil jeg som mann vurdert som en voksen desperat dame som vil ha barn før det er forsent!

@pandora
Det er noen ganger at man venter forlenge ved å skape gode økonomiske rammer for familieplanlegging. Men du har fortsatt en del år og håper det ordner seg for deg etterhvert.

Skjult ID sø. 5 mai 2013 17:15

Pandora*
Hvis innboksen din bekrefter at du er attraktiv så hvorfor er du fortsatt alene?
Mange å velge gjennom, ta bare den beste da....

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:17 Privat melding

Jepp...jeg ønsker meg en kjæreste..:)
Men jammen meg lettere sagt enn å finne...,!

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:20 Privat melding

Jeg er alene fordi jeg er kresen, enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym YOYO sø. 5 mai 2013 17:21

@dragon
det var en spøk, men, jeg hadde vurdert det som despo også ja ;)

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:28 Privat melding

Cougar er virkelig i vinden nå, så satser du på det så vil sextilbud hagle inn:) Siden du har barn og har vært gift så er det jo bare nyte godene i disse cougar tider!!

Skjult ID med pseudonym YOYO sø. 5 mai 2013 17:28

"og hvis ike hun klarer finne seg en skikkelig mann her inne er det jammen ikke rart vi andre ikke klarer det!!!"

ta deg en pære da, hun er vel strengt talt ikke noe bedre enn alle oss andre flotte damer her inne ;) men, som hun selv sier er hun kresen, og mister gjerne den hun søker på grunn av det. I likhet med alle de andre som ikke finner noen her inne.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 17:28 Privat melding

Pene menn vil ha pene damer.På nettsteder får damene blåst opp egoene i tråd med innboksen. Anser seg verdt kjekkaser, som bare bruker dem som ventemoro. Det gjør ikke saken bedre at pent brukte 40-åringer blir resirkulert fremfor yngre menn uten historikk.

Skjult ID med pseudonym YOYO sø. 5 mai 2013 17:30

Snakket selvfølgelig ikke om meg selv, siden jeg har funnet en, eller, han fant meg og jeg ga han sjansen ;))

Takk for meg! :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 17:31 Privat melding

Jeg tror ikke jeg kjenner en eneste mann som kun er ute etter ei elskerinne, så jeg tror du tar feil, pandora .

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:33 Privat melding

Javel, da er det sikkert bare jeg som innbiller meg ting, he he!! Søt du Escrime :)))

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 5 mai 2013 17:36

Det er mange av dem Escrime,.

Du kan gjøre et lite eksperiment. Opprett en kvinnelig profil , ta deg en uke tid og sjekk litt her på sukker ;-)

Rappporter gjerne om dine erfaringer som sukkerberte !

Skjult ID med pseudonym lea sø. 5 mai 2013 17:37

Ok jeg er over det stadiet som det TS, skriver om her.
Men jeg vet og ser at det er veldig stor forskjell på hvordan det er å finne seg en partner idag i forhold til det var da jeg giftet meg i 89. Jeg snappet bare opp en fyr på byen som var digg, feide over han og fridde til han 6 år senere;) Det var tider det;) Dessverre endte det 22 år etter.

Hva er det med dere unge? Ja! jeg spør meg? Forstår ikke døytet, når jeg se alle dere flotte kvinner og menn her inne:) Kan det være så vanskelig å satse på noen da?

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:37 Privat melding

@sushibabe You go girl!!!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 17:39 Privat melding

Je sier ikke at du innbiller deg det utfra dem DU har hatt kontakt med (det veit jeg ingenting om, men at det gjelder alle eller for den saks skyld flertallet menn tror jeg ikke stemmer. Absolutt ikke. :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 17:43 Privat melding

Jeg må jo selvsagt prate ut fra det jeg har opplevd, og det er sikkert kun en liten prosent av mennene på sukker. Men jeg må jo uansett få mene det jeg vil :)

(mann 40 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 18:01 Privat melding

Synes det er litt festelig at det er status å være kresen, men man klager over at man ikke finner noen ;) kanskje man ikke er så veldig spennende forholdmessig som man tror? Selv om postboksen renner over av tilbud om alt annet. Noe å tenke på :)

Kjenner heller ikke mange menn som bare vil feie over damer, men de også vil ha forhold.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 18:07 Privat melding

Det er ikke festlig, det er tragisk, humor123. Når man tolker størrelse på innboks som en bekreftelse på at man er attraktiv, blir manglende selvinnsikt fort til "kresen".

Skjult ID med pseudonym ?? sø. 5 mai 2013 18:08

@Pandora

Bare å heve seg over negative utsagn om din person når de kommer fra anonyme som ikke kjenner deg;-)

Når personer jeg har gitt avslag begynner å kverulerer på min avgjørelse gjør det i hvertfall meg bare sikrere i min sak om at valget var rett.
Å bruke argumenter som at man drar damer i hopetall på byen som en bekreftelse på at en selv er pen slår ikke an hos meg. Helt andre kriterier man går etter når kjæresteemner skal velges enn når det bare er for et øyeblikks moro;-) (det går begge veier)

Kanskje man burde slutte å se på datingsider som en godtebutikk der alle kan velge fra øverste hylle?
Sånn er det ikke i det virkelige liv så hvorfor skulle det være sånn her?
Det er de samme menneskene som er her inne og hvor ofte treffer du egentlig en IRL som du kunne tenke deg som kjæreste?
Skjer ikke meg ofte..
Men jeg er heldigvis ikke enige med Aqua-L om at det er "så gale";-)

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 18:10 Privat melding

Ja ja ja, kjør på! Har enda ikke lest en diskusjonstråd her inne som ikke ender i masse negativt pissprat!

Skjult ID med pseudonym ... sø. 5 mai 2013 18:12

Hva er det med deg Fettberget? Trodde du hadde funnet deg dame...husker jeg feil? Ombestemte hun seg?

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 18:18 Privat melding

Jeg dater en dame, får se hvordan det går :-)
Hvordan det?

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 5 mai 2013 18:21 Privat melding

_smilet_: jaggu, jeg viser også andre egenskaper i i spillet. Nådeløs og kompromissløs krigføring! :p ene kompisen min har hevnet seg i 5 år, før han sa at han følte seg even ;)

Skjult ID med pseudonym bos sø. 5 mai 2013 18:22

Har hengt meg opp i alle damer som ts kjenner som tyr til donor for å skaffe seg barn fordi de ikke for tak i en mann ....Hmmmm . Utrolig !!

Pandora , det står (svarer sjelden) hvis man ønsker å maile til deg :-) Alle vet jo ikke at det er på grunn av "kresen"

Skjult ID med pseudonym gia30 sø. 5 mai 2013 18:41

Jeg ser på det som et honnørord å bli kalt kresen:-)
Heller det enn å bare finne seg en mann...
Mange av mine venninner er så redde for å bli alene at det virker som om det er bedre å bare ha en kjæreste
enn om han er den rette.
Tilogmed flere av disse jentene er i forhold hvor sexen ikke lenger eksisterer...

Så heller være kresen og finne alternative metoder for å få barn.
Ser ikke noe galt med bruk av donor!

Men det beste er om en kan adoptere eller bli fostermor/far.
Da gjør man et slag for menneskeheten og ikke bare for seg selv:-)

(mann 37 år fra Hordaland) sø. 5 mai 2013 18:44 Privat melding

Hmm... Syns ikke det har vært så mye drittslenging. At folk her har ulike meninger og oppfatninger må jo være lov uten at det skal kalles drittslenging.

Pandora: som trådstarter kommer du med en påstand of mening om"de fleste" menn. Du har din fulle rett siden du har erfart endel er på sukker. Men så må andre også få lov å mene noe, som de har erfart. Om det er erfaring med deg eller generelt.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 5 mai 2013 18:44

Bare lurte, siden det var en stund siden du sa du var på vei ut:) Good luck!

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 18:57 Privat melding

@Gia30: veldig bra skrevet og veldig enig. Dessverre mange damer som tydelig er livredd for å våkne opp en søndag alene. Gud, må jo være en skjebne verre enn døden :) Da er jeg glad jeg trives i mitt eget selskap, ikke er redd for å være alene og heller venter til jeg finner den mannen jeg virkelig vil ha. Så tror han jeg en dag velger vil sette pris på at han er spesiell og ikke en jeg bare tok i desperasjon. Jeg skyr ivertfall menn som går fra den ene til den andre.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 18:58 Privat melding

Nei...mener å huske at jeg kjøpte et 6 mnd medlemskap, så det er vel et par mnd igjen. Og så er det gøy på forumet :-)

Skjult ID med pseudonym sanne sø. 5 mai 2013 19:01

Enig med deg Pandora!

Hvis en mann "alltid" har hatt kjærester..så tenker jeg at han må være veldig uselvstendig og håndterer ikke å være alene.Så jeg unngår slike menn..
Også de som akuratt har gått ut av forhold..

Skjult ID med pseudonym jorid32 sø. 5 mai 2013 19:05

Jeg er vanvittig kresen og STOLT av det:-)

Om jeg så skal bruke resten av levetiden min her inne på sukker eller tråle gatelangs ..så gir jeg meg ikke
før jeg treffer HAN:-)

Ikke pokker om jeg vil bare ta en mann som er grei nok..
Hvor kjedelig og grått blir ikke livet hvis det er alt ..og en ikke streber etter det ultimate:-)

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 19:08 Privat melding

Endelig litt damer med stolthet og krav!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 mai 2013 19:48

Hva er galt med å være kresen og ha krav? Aldri skjønt hvorfor det er galt.
Folk tror automatisk at hvis du er kresen så betyr det at du kun er ute etter fysisk pene personer. Nei, det betyr ikke det tenk. Det er å være kresen er så mye mer enn det.

Min kresenhet og mine krav gjør at jeg ser bort ifra mange flere pene jenter enn noe annet.
Men det er jo fordi jeg ikke ser poenget i å kontakte jenter over min egen liga. Et av kravene mine er at de ikke skal være over min liga.

Det er klart, hadde jeg droppet kravene mine og sendt litt meldinger så kunne jeg jo endt på noen dates sikkert, for jeg er jo en ganske allright person, men hvorfor skal jeg droppe kravene mine bare for å få noen dates?

Skjult ID med pseudonym ... sø. 5 mai 2013 19:57

Men du besøker fortsatt dameprofiler da @Fettberget:)...mer spennende var det altså ikke. Greit å vite hvor du står.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 5 mai 2013 20:02

@Pandora*

Du svarer igrunn på spørsmålet ditt selv. Du sier at du er kresen og det tror jeg nok gjelder de menn du har i tankene også. Vi er så "heldige" stilt i Norge at man må ikke ha en partner for å leve et godt og lykkelig liv. Vi har en økonomisk frihet til å være single. Vi har enormt med kulturelle tilbud å fylle dagene med og de aller fleste av oss har venner, kollegaer og familie å spille på. Dette gjør at det stort sett bare er sex man ser som et behov i hos en partner. Derav den høye etterspørsel etter søndagskjæreste osv.

Jeg skal glatt innrømme det selv. Det skal mye til for at jeg vil gå inn i et forpliktende forhold selv. Jeg setter stor pris på den friheten jeg har som singel akkurat nå. Innerst inne vet jeg jo at det er en kortsiktig tanke fordi det man knytter sammen som par nå vil man ha glede av når man blir gammel, men jeg tror veldig mange lever i nuet og ikke tenker så langt frem.

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) sø. 5 mai 2013 20:03 Privat melding

Dere damer får sikte dere inn etter menn i egen liga om dere er ute etter et seriøst forhold. Sikter dere flere ligaer over så regn med å bare bli brukt. Kunne sagt det samme til menn, men det er vel ikke så vanlig at attraktive damer bruker mindre attraktive menn som knulledukker...

Skjult ID med pseudonym The One sø. 5 mai 2013 20:07

Glemte å svare på det siste spørsmålet ditt. Jeg er ikke sikker på om jeg er så glad for at 35-40 gamle damer som ikke har funnet en mann til å få barn med bare reiser til Danmark for å få barn. Personlig syns jeg det er i en overkant egoistisk handling. På lik linje som at det ikke er noen menneskerett å ha sex (jfr prostitusjonsdebatten) så er det heller ingen menneskerett å få barn. Vet jeg stikker hånden min i et vepsebol her nå, men det får nå så være.

Skjult ID med pseudonym r sø. 5 mai 2013 20:09

Vi sikter ikke flere ligaer over...@johani
men vi tar det med knusende ro.
Iallefall gjør mange kvinner det og haster ikke med å finne seg noen kjæreste.
Min profil er her men om jeg ikke finner noen her på sukker så gjør det ingen verdens ting.

I motsetning til mange menn så sutrer få kvinner her inne over lite respons og forholdene
men tar ting som det kommer:-)

Veldig enig med deg @powpowgutt!
Kresenhet er mye mer enn kun utseende.
Jeg får mail fra mange hotte menn..men ofte så er det ting som har med interesser eller
deres "personlighet" som ikke tiltrekker..

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) sø. 5 mai 2013 20:10 Privat melding

@The One
Hver sin kropp, hver sin rett til å bestemme. Barn burde kanskje vært en menneskerett... Hvis det bare var mulig da.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 20:21 Privat melding

Haha, ja det hender jeg ser på profiler. Rett som det er, faktisk. Glad for å hjelpe til med avklaringen:-)

Skjult ID med pseudonym _smilet_ sø. 5 mai 2013 20:33

@kimkom
kjenner til den problematikken, føler jeg er litt lik kompisen din på det området.. men, 5 år er litt lite :P

(mann 40 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 20:40 Privat melding

Beklager om jeg overvurderte forumets leseferdigheter i dag!

Fint å være stolt av å være kresen, men ironien som gikk hus forbi er klagingen over at man ikke finner noen. For er man kresen så blir det automatisk vanskelig å finne noen. Kresen er jo fint de, for all del!

Skjult ID med pseudonym The One sø. 5 mai 2013 20:52

@johani (mann 22 år fra Aust-Agder) - sø. 5 mai 20:10

"Hver sin kropp, hver sin rett til å bestemme." I utgangspunktet enig med deg, men her er det ikke bare egen kropp man bestemmer over. Det er et lite barn som kommer også som bør hensynstas.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 21:47 Privat melding

Aqua-L:
Jeg har da aldri sagt at det ikke finnes drøssevis av menn (eller for den saks skyld kvinner) her inne som er i forhold, kun ønsker sex eller på den ene eller annen måte ikke spiller med åpne kort. Spørsmålet i tråden er om det er "NOEN som faktisk ønsker seg en kjæreste her", og det var DET jeg svarte på.

Pandora:
Du har selvfølgelig rett til å mene akkurat det du vil, jeg svarte på spørsmålet ditt ut fra min erfaring og mitt ståsted.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 5 mai 2013 23:06 Privat melding

Jeg tror de aller fleste ønsker seg en kjæreste :)

Men stort sett alle er også kresne på ganske mange ting (begynn å tenk deg om, så får du fort en veldig lang liste over hva du IKKE vil ha), og da blir det for enkelte mange frosker å kysse før man finner den rette.

Og ved å kysse frosker, eller ved at frosker kysser prinsesser, så kan det fort oppstå mange situasjoner der den ene ser på den andre som potensiell kjæreste, men ikke omvendt. Og så blir den som kun synes selve kyssingen er ok (og gjerne kan tenke seg mer av kun kyssingen) "dømt" som lite seriøs og ikke interessert i å finne seg kjæreste.
Men i neste omgang så treffer den som kun var interessert i selve kyssingen, en frosk eller prinsesse som er interessant nok til kjærestemateriale. Men opplever da kanskje at kjærestematerialet kun er interessert i kyssingen, og så er det bare å kjøre på med å dømme vedkommende som useriøs og ikke interessert i å finne seg noen kjæreste :P

Man har en tendens til å alltid se situasjonene man havner i kun med egne briller :)
Og da er det jo selvfølgelig alltid den andre det er noe "galt" med :P

Heldigvis så er det jo slik at de fleste før eller siden treffer en frosk eller prinsesse hvor begge ønsker noe mer av hverandre enn kun kyssingen :) Og når begge ser på hverandre som kjærestemateriale, så blir det gjerne happy ending, og eventyret slutter fordi det ikke er flere komplikasjoner i veien for at kirkeklokkene kan begynne å ringe :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 5 mai 2013 23:10 Privat melding

hmm jeg tenker at det ofte handler om timing...i perioder ønsker ikke menn seg noe annet enn noe lett og uforpliktende,.. mens de i en annen periode kan ønske seg en kjæreste.. er vel ikke noe annerledes for oss kvinner vel? Skal så klart kke snakke for andre, men for min egen del syntest jeg det var deilig å befriende å bare være singel de første årene etter sist forhold...

Og så kommer en til en periode i livet hvor en ønsker noe mer... Men hva? Ikke alltid at en har det helt klart for seg. Og så møter en mennesker her innesom er på samme livsreise men kanskje bare et annet sted på ferden...

Tenker at slik er det bare. Før eller siden treffer en noen hvor timingen passer,og hvor en også faller for den personen. For det siste er ihvertfall noe i mitt hode en ikke kan bestemme seg for.. For noen er det lett å bli betatt, for andre skjer det skjeldnere...

Det eneste jeg tenker som blir avgjørene på denne reisen er å være åpen og ærlig med seg selv, og så langt en forstår det selv dele det med de en ønsker å dele det med, slik at en øker mulighetene for en bra timing:)

Skjult ID sø. 5 mai 2013 23:16

Padora: Det virker på meg som om du ikke helt har skjønt dette med menn. Du har ett nivå hvor du finner menn du kan ha sex med også er det et annet nivå hvor du finner menn du kan få som kjæreste.

Hvis du bare finner menn som vil ha sex, så sikter du for høyt rett og slett.

Skjult ID med pseudonym -m- sø. 5 mai 2013 23:25

Enig med flere damer her, aldri i verden om jeg blir i et forhold bare fordi jeg ikke vil være alene. Ser flere både menn og kvinner som ikke takler å være alene og rusher inn i det ene forholdet etter det andre. Vi fortjener da det beste jenter! Jeg er så utrolig glad for at jeg ikke er sånn, trives meget godt aleine jeg og det syns jeg er en god egenskap :) Må jo si at det er utrolig befriende å være aleine og, total frihet! Har både et langt samboerskap og barn bak meg så føler ikke noe rush mot å slå meg til ro igjen riktig enda. Nyte livet NÅ er meget viktig og noe flere burde tenke på :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 5 mai 2013 23:42

@ts
Kjærste? Jo, jøssda, selvfølgelig ^^
Men akkurat nå passer det litt dårlig ass, selv om det er noen jeg selvfølgelig hadde satt av tid til uansett :)
I mellomtiden tar man da ikke hva som helst heller ;p

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 00:02 Privat melding

Nok en gang er det blitt menn vs kvinner og paradoksalt er det på en datingforum!

Jada kvinner, vi vet at dere er selvstendige, sterke og kan gjøre det meste selv. Men vi vet også at de fleste av dere ønsker en mann (trengs det bevis på et datingforum?)

Også er det nå slik at vi menn også kan gjøre det meste selv. Men vi både trenger og ønsker en kvinne i livet.

Er vel derfor vi er her? pga. det andre kjønn? Grow up, dere skal liksom finne en god kandidat, ikke gyve løs på hvor elendig alle menn er. Den ene prosenten som dere fortjener kan dere drømme om, men har dere fortjent en slik kar?

Hvis ikke... det er nok av gode kandidater på sukker dere kan åpne opp øynene for! (Selv om dere ser på oss som bunnslam)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 6 mai 2013 01:49 Privat melding

Til anonym der oppe som mener jeg ikke har skjønt dette med menn! Selv om jeg møter menn som vil ha sex betyr det vel ikke at jeg satser for høyt. Jeg mener jeg har såpass selvinnsikt at jeg prøver meg ikke på menn som ser bedre ut enn meg, det gidder jeg ikke. Om menn er pene eller stygge, så vil de ha sex hvis de møter en dame de synes er tiltrekkende. Tror nesten det er enklere for mindre pene damer, for da ser menn mer på personlighet og ikke bare på fasaden!! Og jeg vil selvsagt bli likt for min personlighet, ikke bare fasaden. Og ikke kom med masse drittkommentarer nå på at jeg tror jeg er så hinsides pen. Jeg er en normalt pen jente som ønsker meg en normal pen gutt! Er det så mye forlangt egentlig!!

(mann 32 år fra Østfold) ma. 6 mai 2013 05:02 Privat melding

Guttær!! Dt handler ikke om å ha egen leilighet, fet bil, hytte på fjellet, velltrent kropp, fet lommebok... Dere forstår ikke pointet... Vet dere hva som slår alt det matrielle tinga? Godhet, trofasthet og et stort hjerte.. Har dere dem 3 tinga så er dere rike på livet. Er det lykken er tror jeg:)

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 6 mai 2013 07:01

Klassisk tema hvor menn og kvinner er totalt forskjellig.

For at kvinner skal gå til sengs med en mann kun for sexen, må han i hennes øyne ha et meget attraktivt utseende.

For at menn skal gå til sengs med en kvinne kun for sexen, holder det at hun er "pulbar". Utseende er ikke like viktig som for kvinnen i samme situasjon, naturlig nok.

For at kvinner skal gå inngå et seriøst forhold med en mann, holder det at han er "pulbar" av utseende. Mange andre kvaliteter og egenskaper spiller inn her.

For at menn skal gå inngå et seriøst forhold med en kvinne, må hun i hans øyne ha et meget attraktivt utseende. Andre kvaliteter og egenskaper er ikke like viktig som for kvinnen i samme situasjon.

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 6 mai 2013 09:54 Privat melding

@Dag Bra skrevet og det stemmer veldig. Vi kjønnene er så ulike i tenkemåte at det er rart vi egentlig fungerer sammen. Ikke rart jeg tenker av og til at jeg skulle ønske jeg var lesbisk:)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 6 mai 2013 10:01 Privat melding

hmm ikke enig med Dag jeg. Tror ikke at alle menn tenker likt og alle kvinner tenker likt, ..

Hvorfor? Jo fordi jeg vet at jeg selv tenker ulikt om dette temaet i forhold til flere kvinner jeg kjenner... og noen tenker også som meg.... Det er heller en graf med variabler, og så er kanskje hovedvekten på dene ene delen av grafen ... men absolutt ikke alle!

Og når det er slik for oss kvinner, ville det være merkelig om alle menn er klonet på dette temaet og tenker HELT LIKT ...

Og fordi jeg er så heldig med både brødre, og mannlige venner vet jeg at de og er diffrensierte :))

Så da blir utfordringen å finne den som tenker likt og er på samme sted i livet ....

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 11:12 Privat melding

jeg er visst ikke helt enig i Dag. Liker jo at utseende er bra på kvinnen, men har aldri orket å holde på et forhold basert kun på utseende. Hvis jeg ikke får min mentale "match" så varer det ikke lenge.

(mann 46 år fra Vestfold) ma. 6 mai 2013 11:50 Privat melding

Tror nok det finnes nyanser her ja:))))

Det kan ikke være at man i ulike faser og ulikt humør ser forskjellig på hvordan man ønsker å søke sin kjærlighet da?
Noen ganger kan jeg nok virke veldig seriøs og langsiktig. Andre ganger skremt av dating og sukker. Da kan jeg tenke det er greit å søke mens man ikke tar ting så seriøst. Leke og flirte litt. Uten å legge alt av følelser i det fra første stund :)

Noen vil kanskje oppfatte det som at man ikke ØNSKER et forhold. Men det er vel ikke nødvendigvis slik. Det er jo drømmesituasjonen det. Å finne den man ønsker å knyttes nærmere til.

Også er vel mitt inntrykk at det ikke alltid er klare kjønnsskilnader på dette. Det er jenter som ønsker å leke uten binding på samme måte som menn. Og menn som er veldig i forholdmodus slik mange jenter sier de er...
Lenge leve mangfoldet. Så krysse jeg fingrene for de som finner match der man er akkurat der og da :)

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 6 mai 2013 12:20

For å ta et eksempel med sexen. Kvinner kan velge og vrake om de er ute etter kun sex, sjekk f eks. cupido.no
De drukner i meldinger fra kåte menn som stiller lave eller ingen krav til utseende. Ere høl er det håp..

Det finnes selvsagt mange "avvik" fra normalen hos begge kjønn, men generelt sett er det nok sånn.

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 12:30 Privat melding

hehe, sorry Dag, men jeg setter spørsmål til hvor du har tatt dette ifra. Jeg er ikke helt uenig med deg, men jeg føler du synser endel.

Hvem er det som har definert "normalen"? Kanskje hele kompisgjengen min er utenfor normalen da.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 14:47 Privat melding

@bringit, bare at du framstiller deg slik og går på personlig angrep på pandora fordi hun avviste deg viser at du er lite voksen. Det er heller ikke unormalt at jenter reagerer på å bli "objekter", vi liker selvfølgelig komplimenter på utseende, men jeg setter personlig pris på det i andre forum enn dette. Eller etter at man har snakket endel sammen.

Skjult ID med pseudonym mann35 ti. 7 mai 2013 13:38

Kvinner har rundt 10 - 15 år hvor de attraktivitetsmessig er på topp. Avhengig av hvor fort de utvikler seg starter det gjerne i 15 – 18 års alderen og varer til de er 28 – 30, noen ganger et par - tre år mer. Etter det går det nedover, i det minste sett i de fleste menns øyne (og det er jo i akkurat denne konteksten det som teller, så lenge vi snakker om heteroseksuelle kvinner som ønsker seg en mann). Og god økonomi, livserfaring og selvsikkerhet er ikke øverst på listen over hva menn ser etter, selv om de selvsagt kan stå lenger nede på den listen. Da er det egentlig ganske dumt av en kvinne å bruke 20-årene, sine beste år når det gjelder å tiltrekke seg menn, på å "realisere seg selv", få god økonomi og få seg en karriere, og første begynne å tenke på mann og familie et stykke ut i 30-årene når hun føler det passer for henne. Plutselig har hun ikke lenger like mye draget på de flotteste og beste mennene, slik hun kanskje en gang hadde eller i det minste trodde hun hadde, og selv de jevnaldrende mennene synes hun begynner å bli for gammel å stifte familie med og er kun ute etter litt moro hvis de i det hele tatt vil møte henne. Jeg har pratet med jenter i midten av 20-årene som er fullstendig klar over dette. Hvordan har det seg at tilsynelatende så mange kvinner i 30-årene her på Sukker ikke har fått det med seg? Er det nettopp derfor mange av dem er på Sukker i dag kanskje, fordi de "kastet bort" sine utseendemessig beste år på den måten? Eller vet de dette egentlig innerst inne, men vil bare ikke innrømme det verken for seg selv eller for andre. Tenker bare høyt her.

Og for the record, menn har selvsagt også noen attraktivitetsmessig beste år. Kanskje omtrent like mange som kvinnene faktisk, rundt 10 – 15. Men de starter senere og varer derfor lenger ut i livet, og med noen unntak (et mindre antall av gutta har jo veldig draget også i tenåra og starten av 20-åra) så begynner disse beste åra typisk først i siste halvdel av 20-åra eller omtrent når de passerer 30. Omtrent når de gjerne begynner å få nettopp slike ting som selvtillit, trygghet, lederegenskaper og økonomi på plass, i det minste en del av dem. Ting som jenter ofte ser etter hos en mann, men som menn sjeldent ser etter like mye hos en kvinne – selv om en del damer ser ut til å tro det motsatte.

Skjult ID med pseudonym _smilet_ ti. 7 mai 2013 13:45

Huff.. det er tydeligvis ikke håp for meg :( Selv om jeg bare er 30, så føler jeg meg nå som min niese sier jeg er; 100.. hehe, huffameg!

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ti. 7 mai 2013 14:33 Privat melding

Kom over denne tråden bare av ren tilfeldighet, og jeg ser det er mange sterke meninger.
Personlig så mener jeg det er viktig å ikke legge ned for mye krefter og tid på å bruke sukker.no på å finne mr right eller miss right.
Det kommer jo da tydelig frem her i tråden, blant annet bitterhet og klaging.
Enkelt sagt så er dette et resultat av at man ikke får stimuli eller belønning ut fra innsatsen man legger ned, desto mer innsats man legger ned, desto større stimuli ønsker man i retur. I denne sammehengen kan stimuli være et svar på en mail der man har lagt ned betydelig tid på å lese profilen, og etablert en mail man føler er vel utarbeidet.
Kan bare snakke av personlig opplevelse, men livet er utenfor skjermen. Sukker kan være en god kikke arena, men i og med at stort sett alle er forutintatte, danner sitt eget bilde av personen, så mister man spontanitet og til og med et moment som er viktig for tiltrekning.
skulle ønske i min situasjon at damene var litt mer spontane, og ikke måtte snakke så mye på mail før et møte.
Jeg vil ikke at personligheten de oppfatter skal være den som kommer frem via mailer, men den face to face med alle detaljer som spiller inn. kroppsspråket, tonefallet, smilet og latteren er viktige faktorer og danner grunnlaget for tiltrekning.

Folk er overalt, og å finne en partner for forhold er en enkel sak, senk kravene, bli kjent med personen.
Det er slik at når man omgås en person lenge nok, så kan en frosk forvandles til en prins.

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 7 mai 2013 14:36

Æhm? Frosk utgår for min del ihvertfall..

(mann 51 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 14:51 Privat melding

Lusa prøver å disse frosken.....tsk tsk..

Skjult ID med pseudonym _smilet_ ti. 7 mai 2013 14:53

Hva med paddene?

Skjult ID med pseudonym Joe ti. 7 mai 2013 15:36

*Popkorn*

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 17:34 Privat melding

*Drømmeprinsessen* :O

Skjult ID med pseudonym padde ti. 7 mai 2013 17:37

Ja, hva med oss padder?
Jeg har paddine, jeg (:

Skjult ID med pseudonym _smilet_ ti. 7 mai 2013 18:05

Synes paddene fortjener litt mer oppmerksomhet.. froskene tar jo helt over :P

Skjult ID med pseudonym iPodagra ti. 7 mai 2013 21:27

Jeg synes JEG fortjener mer oppmerksomhet! Jeg er skikkelig bra, egentlig! Faktisk ønsker jeg meg kjæreste også. Kors på strupen.

Selvskryt er vel lov...? Jeg har ikke brukt noe på den kvota her på sukker til nå nemlig. :P

(mann 39 år fra Akershus) ti. 7 mai 2013 21:49 Privat melding

Jeg trodde ihvertfall jeg fant den rette og ble faktisk gift og fikk et barn med ei fra nett. Sånn sett har jeg god erfaring, og er ikke interessert i "vilkårlig moro". Men er åpenbart mange som er ute i andre ærend, om jeg skal tro de jentene jeg har skrevet med hittil :)

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 7 mai 2013 21:50 Privat melding

Ja...