Alle innlegg Sukkerforum

"svarer sjelden"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym robin sø. 5 mai 2013 18:56

Haha,skulle til å sende et brev til ei dame her inne, og idet jeg trykker på "post" ,kommer skrivefeltet fram og et bilde av henne der det står: "Svarer sjelden"....

Jaja....sikkert ikke noe vits i å skrive noe da....

Skjult ID med pseudonym Atreju73 sø. 5 mai 2013 19:00

Nja, hvis alle tenker sånn så får hun jo sjelden post. Det burde øke sjansene.

Nå tror jeg likevel ikke det er tilfellet. Står det svarer sjelden så stemmer det sikkert, men det bør først og fremst være en grunn til å jekke ned forventningene. Se på det som å ta lodd: Sjansene for å vinne er dårlige, men så er det desto mer morsomt når det skjer.

Skjult ID med pseudonym happydame sø. 5 mai 2013 19:03

"2/3 of male messages go to the top 1/3 of women. So basically, guys are fighting each other 2-for-1 for the absolute best-rated females, while plenty of potentially charming, even cute, girls go unwritten."

A woman in high end of the curve get "28 times as many messages as a woman at the low end of our curve. "

Så det er greit å sende ei melding til noen av alle de jentene som ikke er nedrent med meldinger i stedet kanskje? :) Større sjanse for positiv tilbakemelding der!

(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) sø. 5 mai 2013 19:14 Privat melding

Hmm, er i den nedre del av kurven jeg da, får ikke så mange meldinger. Sikkert fordi jeg har kort hår og liker hest.......

(kvinne 39 år fra Akershus) sø. 5 mai 2013 19:16 Privat melding

Jeg er merket med "svarer skjelden" og får allikavel masse post :) men har blitt flinkere til å svare høflig "nei takk" nå, så synes sukker kunne ha tatt det bort faktisk!

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 5 mai 2013 19:21

ja kem kan måle seg mot ein hest????;P

Skjult ID med pseudonym Corsair sø. 5 mai 2013 19:28

Jeg hadde faktisk tenkt å sende deg en hyggelig og seriøs mail i sted Pandora, men må innrømme at jeg lot være da jeg så "Svarer sjelden" inne på profilen din.
Så på meg så virket det hvertfall tilstrekkelig avskrekkende! :o Men enig med du at Sukker godt kunne ha fjernet den funksjonen da det ikke kommer noe godt ut av det for noen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 mai 2013 20:00

Helt enig, ser ingen grunn til å kaste bort tid på å sende til ei som det står 'Svarer sjelden på'.
Hvorfor pine seg selv på den måten med viten og vilje sende til noen du ikke vil få svar fra? :P

(kvinne 36 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 20:39 Privat melding

Jeg svarer skjelden, men det er fordi folk ikke gidder å lese profilen min. Der står det nemlig "korte masseutsendte meldinger uten innhold blir ikke besvart"

Likevel drysser det inn med meldinger av typ:

- Hei
- :-)
- Søta
- Har du en fin dag?
- Fin profil

osv, osv, osv, osv......

(mann 47 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 21:51 Privat melding

Haha, den replikken VAR faktisk ganske smart som utsilingsmetode, Feuer_Frei.

Skjult ID med pseudonym jenta sø. 5 mai 2013 22:19

Jeg så en mann med Svarer sjelden. Kan ikke si det avskrekket meg fra å skrive. Helt greit å vite. Jeg fikk ikke svare jeg heller. Men en og annen svarer han sikkert. Og som en sa: Deto bedre klaff kanskje om det er meg. Samtidig ventet jeg mindre enn ellers på svar. Så jeg synes det er en nyttig informasjon.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 09:54

@happydame, hvis du også snur på det du sier så vil du se at da kan DU sende brev til disse menna, for 2/3 deler sender brev og aldri får noe svar, og de er minst like sjarmerende og tom kanskje kjekke!! ;) Kan du da tenke deg hvor glade de kommer til å bli over å få litt oppmerksomhet? ;)

@Pandora* , tror du har mistforstått meningen bar "svarer skjelden", det du beskriver er mer som om det sto "får mye brev" istedenfor...

@nja, helt enig i det du sier, hun burde skrive klart og tydelig at det er utseendet hun ser etter og ikke alt det andre hun har skrevet hun ser etter, for hun svarer som sagt ikke på en oppegående melding, ikke med en "nei takk" en gang.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 13:46 Privat melding

Jeg svarer heller ikke de som skriver: fina, wow, søt, hot etc. Synes også det skal være greit å la være å svare. Jeg blir lei av klaginga på det der. Er det bedre om alle forklarer hvorfor det ikke ligger noe interessant i profilen eller måten du tar kontakt på?

Skjult ID ma. 6 mai 2013 14:16

Du svarer også de du ikke finner interessante eller kjekke lene-lill, selv om de måtte skrive en grei og oppegående førstemelding til deg. Og det er helt greit det, så lenge du ikke later som noe annet.

Det jeg ikke liker er kvinner som later som de faktisk svarer på oppegående mailer, men vi vet alle sammen at det ikke skjer. Folk flest svarer de de vil svare, enkelt og greit. Å skjule seg bak "jeg svarer ikke de med korte mailer" eller noe slikt er bare tull og tøys, du trenger ikke å begrunne noe som helst og bare si at du svarer de du finner interessante.

Også er det jo alltid litt morro å se kvinner klage over dårlige meldinger fra menn, når de faktisk ikke greier å sende meldinger selv. Sier ikke dette om noen her, bare snakker generelt!

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 6 mai 2013 14:25

Jeg svarer ikke - Punktum.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 14:26 Privat melding

Jeg sender meldinger selv. Jeg svarer også de jeg ikke synes er veldig tiltrekkende om de får meg til å lette på smilebåndet. Det hender faktisk at gutter ikke svarer meg også, det går begge veier. Selv om jeg synes jeg er hysterisk morsom når jeg tar kontakt, kan jeg ikke forvente at det faller i smak hos alle eller at de synes korte, blonde jenter med kort hår er tiltrekkende;)

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 6 mai 2013 18:15

Hvis hun svarer sjeldent, svarer hun i alle fall ikke meg, så da lar jeg være å skrive.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 18:26 Privat melding

Slik går det ikke ann å tenke? Jeg synes det blir ekstra spennende.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 18:37

Jeg ser det på som sport å få fram et svar av disse "ikke svarer" jenter, og ekstra gøy når man får dem i sengs på første date!! Burde nesten stå "svarer sjeldent men lett å få i seng" eller noe =P

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 18:44 Privat melding

Jeg prøvde det engang, han leste og svarte ikke. Så skrev jeg for andre gang. Spurte bare av ren nysgjerrighet hvorfor han skjeldent svarte og hvorfor han ikke svarte meg. Han var faktisk ganske hyggelig og virket ikke som om han hadde tenkt over hvorfor han ikke svarte mange. Brukte vel bare ikke profilen sin så aktivt.

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 6 mai 2013 19:06

"Slik går det ikke ann å tenke?"

Selvfølgelig går det an.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 22:39

Når det står "svarer sjelden" betyr det at hun ikke svarer så ofte.