Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan har du mest suksess med å gå frem

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym happydame sø. 5 mai 2013 21:48

Hvordan har dere mest suksess med å gå frem for å få til en date, kopp kaffe eller lignende?

Tar dere "profildansen" med å se om vedkommende titter tilbake på profilen et par ganger?

Utplasserer hjerter, eller bare hopper i det og sier Hei!, både dere damene og mennene?

Andre måter dere har hatt suksess med? :)

NB grønn tråd.

Skjult ID med pseudonym happydame sø. 5 mai 2013 22:01

Ikke det.. regner med de fleste på forumet er håpløse på dette her.. så det er kanskje ikke rett gruppe å spørre..? ;)

(mann 52 år fra Oslo) sø. 5 mai 2013 22:04 Privat melding

Alle måter fungerer de.

Forumskravling, hjerter, meldinger har iallefall ført til dater for meg. Nå er jo målet noe mer enn bare en date, men et sted må man starte :)

Skjult ID med pseudonym humor123 sø. 5 mai 2013 22:05

Skal si fra den dagen jeg avslutter medlemskapet, først da kan man vel si at det fungerer :p

Skjult ID med pseudonym jenta sø. 5 mai 2013 22:13

Jeg er jente og har mest suksess om jeg tar direkte kontakt på melding. Skriver noe de ler av, ikke for langt, men mer enn hva de skal i helgen. Så tar jeg intitiativet med å be dem ut. Det overrasker dem og det liker de. Så svaret er ja. Så vil de at jeg skal velge hva vi skal gjøre og hvor vi skal gå. Det har jeg suksess med. Deretter betaler jeg ofte for dem uten at de ser det. Det setter de pris på. Men er dette oppskriften på suksess? Nei, beklager. Det er egentlig ikke det. For på et eller annet tidspunkt må det komme noe initiativ fra herrekanten også. Det gjør det sjelden, de venner seg fort til å blir oppvartet... hehe. Kan jo forstå dem. Er jo slik jeg selv ønsker å bli behandlet. Men altså, jeg mister lysten av å trekke lasset alene.

Så jeg vet bare hva som gir meg uttelling for å møte dem - ikke hva jeg bør gjøre for å få dem forelsket.

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 5 mai 2013 22:51

Eneste daten jeg har vært på i denne singleperioden kom av at en søt jente sendte melding, og etter et par meldinger mente det var på tide å møtes. Alle dialogene som har vært i retning av noe som kunne blitt til en date har blitt startet av dama.
I forrige singleperiode var det motsatt - jeg som tok initiativ til alt. Alle situasjoner som har ført meg til noe forhold har jeg tatt initiativ selv. Den gang hadde jeg vel også en ide om at et forhold ville være bedre enn aleneliv hvis jeg bare traff den rette. Den motivasjonen forsvant etter å ha truffet ei som var alt jeg trodde jeg hadde ønsket meg, og likevel savnet alenelivet.

Så fasiten for vellykket fremgangsmåte vel at en eller annen må ta initiativ med en som setter pris på at vedkommende gjør akkurat det, i akkurat den situasjonen.

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 6 mai 2013 03:32

Jeg pleier/pleide å sende brev. Noen ganger utfyllende, andre ganger kort og enkelt (profiler gir jo tross alt ikke like mye å gå på hver gang).

Prøvde å føre litt statistikk en periode: av 43 utsendte førstebrev fikk jeg svar fra 2, og 0 av disse viste seg å være interesserte. Hvis jeg var ute etter å beskytte egoet, kunne jeg rasjonalisert det til at brev rett og slett er feil platform for meg, at jeg ikke var interessert i dem likevel, eller at det åpenbart er deres tap. Jeg har dog litt bedre bakkekontakt.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 6 mai 2013 09:34

Kikker på profiler, setter hjerter, og skriver en kort melding om det er noen jeg har lyst skal ta kontakt. Og så er det bare å vente og se... Finnes ikke noen fasit her, tror som sagt i andre tråder at det kun er snakk om timing. Er den rett, blir det svar, date og kanskje forelskelse... er den off er det mange steg å stoppe opp på...

Skjult ID med pseudonym storlav ma. 6 mai 2013 09:43

Sender en melding, skravler og flørter og spør om å møtes til slutt, er ikke så vanskelig som man skulle tro...

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 6 mai 2013 10:02

Lokaliser målet, og posisjoner deg slik at dette er rett foran deg. Prøv å få oversikt over hindringer mellom deg og målet og forbered deg på å manøvrere rundt disse.
Plasser den første foten foran den andre, plasser så den andre foten foran den første.
Gjenta til ønsket effekt er oppnådd eller du finner et tilsynelatende uendelig stort hinder.

Egentlig mener jeg ikke å være nedlatende som det sikkert ser ut som at jeg er. Egentlig mener jeg bare å si at det finnes mange veier til målet - og at det beste er om du finner din egen løype selv; det er du som har best oversikt over terrenget i en spesifikk situasjon.

Selv har jeg ofte skrevet akkurat det jeg vil si til de jeg vil si noe til eller be om noe. Jeg har vært ærlig, noen ganger høytidelig, noen ganger leken, noen ganger nervøs. Det har, jeg tror uten unntak, ført til svar.

Men jeg er fremdeles lykkelig alene.

(kvinne 36 år fra Oslo) ma. 6 mai 2013 12:45 Privat melding

Ta en tur ut, smil til de du møter, snakk med de i køen i butikken, la h*n som du ser har det travelt slippe foran... Vær vennlig, blid og stolt over deg selv..høres kanskje teit ut, men er man selv fornøyd så blir andre også det ;)
Om det fungerer, tja..du kommer iallefall i kontakt med folk..det er jo en begynnelse :D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 mai 2013 13:24

Jeg har ingen suksess overhodet, så denne tråden blir interessant å følge. :)

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 14:34 Privat melding

Enig. Jeg har ikke gått på en eneste date enda;)

(mann 27 år fra Møre og Romsdal) ma. 6 mai 2013 18:39 Privat melding

Les hele profilen og ta tak i noe som står der. Vis nysgjerrighet. F.eks står det at hun er en filmelsker, så spør hvilke filmer hun liker aller best. Unngå å spørre om noe som allerede står profilen. Ikke send ut generiske massemeldinger eller komplimenter som går på utseende. Tror metoden min funker, for jeg har ihvertfall høy svarprosent.

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 7 mai 2013 01:41

@Feminino ma. 6 mai 12:45
Jeg var på tur i Norge med ei USAer som hilste på alt og alle. Det var vanvittig slitsomt reisefølge! Når hun hilste hilste folk tilbake til oss. Dermed måtte jeg også hilse. De fleste så rart på oss. Nei, takke meg til en fordypning i grunnforhold når jeg skal vandre.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 12:30 Privat melding

Jeg er bare meg selv, jeg.. Tenk med både hjertet og hjernen. ;)

(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) ti. 7 mai 2013 12:51 Privat melding

@Lene-lill, Kan ikke vi dra på date da? (nå kan du ikke skylde på noen andre enn deg selv... haha)

(mann 51 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 12:51 Privat melding

Det er ikke så vanskelig å få date.

Du sender en melding og sier at hun har vunnet i lotteriet, og så må dere treffes for å fikse detaljene. Når dere møtes er det viktig å sette seg nærmest døra, for når du sier at det bare var tull og at nå skal du kysse henne, vil hun forsøke å løpe sin vei. Hvis du klarer å holde henne lenge nok, vil hun til slutt kysse tilbake.

Det er jeg nesten sikker på.

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 7 mai 2013 13:38 Privat melding

fettberget: hehe, den skal jeg prøve på! :P

TS: Jeg har prøvd endel, men så lenge jeg tar initiativ og førstekontakt så blir det egentlig ganske lite. Men de gangene jentene tar kontakt så er det automatisk mye lettere for meg. (siden jeg fortsatt er her, så har ikke det fungert så bra heller, men jeg får sjansen til å bli mye bedre kjent med vedkommende da)

Jeg har vel egentlig lært at det er best å la jentene ta kontakt, selv om det ikke er så mange som gjør det. (Jeg har ikke gitt opp å ta initiativet selvom)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 16:11 Privat melding

Syng "alle skal få?" ;)

(mann 39 år fra Buskerud) ti. 7 mai 2013 17:34 Privat melding

@ lene-lill
De skulle skamme seg de oppe i Sør-Trøndelag altså!