Alle innlegg Sukkerforum

Logg inn med Facebook?

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 mai 2013 12:40 Privat melding

Er det noen som har prøvd den innloggingsmetoden? Jeg er ikke overbevist om at jeg ønsker å koble sukkerprofilen min til Facebook.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 12:44

Kanskje du bør spesifisere hva du er redd for ?

At det skal dukke opp på veggen din at du bruker sukker?

at du slipper å logge inn med eget brukernavn og passord?

At du er redd for at sukker skal ta over facebooken din??

Skjult ID ma. 6 mai 2013 12:57

Det gjør det bare enklere for deg å logge på, slik at du skal slippe å behøve å huske flere brukernavn og passord.

Tror ikke det har noen betydning i praksis og jeg tror ikke sukker er ute etter å spamme ned profilen din med sukkerting.

Sukker har også muligheten til å hente inn mere data om deg og utifra det også i fremtiden finne bedre matcher.

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) ma. 6 mai 2013 13:03 Privat melding

Vi har lagt til rette for innlogging med Facebook for å gjøre det enklere for dere å logge inn, samt forenkle registrering for nye brukere. Vi poster ikke, og sender ikke noe til venner eller lignende.

I fremtiden vil vi kanskje se på å forenkle bytte (verifisering) av epost og lignende.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 15:45 Privat melding

Praktisk, synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym -m- on. 8 mai 2013 17:13

jeg bruker det nå, ikke skjedd noe spesielt så ikke noe å være redd for. Mer og mer vanlig å ha det alternativet som inlogging på en del nettsider.

Skjult ID med pseudonym face/off on. 8 mai 2013 17:51

Jeg logget meg på en annen datingside som plutselig brukte fb, google, msn, etc som loginmetode. I neste omgang fant jeg ut at ALLE jeg NOEN GANG har sendt epost til fra min gmail-konto, nå ukentlig får spam fra "meg" med invitasjon til nettstedet det er snakk om. Gjett om jeg er blitt skeptisk til den type login!

(mann 33 år fra Oslo) to. 9 mai 2013 10:12 Privat melding

@face/off

Jeg kan garantere deg at det ikke skjer. Når du første gangen logger på med facebook, vil du også få en oppsummering over hva vi ber om tilgang til. :)

Skjult ID med pseudonym face/off to. 9 mai 2013 11:59

Jeg er enig med deg, det skjer nok ikke "galt" på sukker med facebook-login. Men mulighetene er der. Disse mulighetene gjør at jeg hver eneste gang en slik login er alternativet, må sjekke hva som er vilkårene. Kommer de til å poste på veggen "som meg", eller kommer alle kontaktene mine til å bli spammet? Det er dessverre for fristende for kundene (og produktet, det er oss) å bruke mulighetene som ligger der.

I tilfellet jeg beskrev i min forrige post, måtte man krysse av for å gi tilgang til mine kontakter i google. Firmaet som tilbyr API-et mot google, henter alle kontaktene og lar datingsiten gjøre akkurat hva de vil med dem. Samme datingsite har også en stor mengde "likes" på facebook. Gjett hvordan de har fått dem!

Da har jeg mer sansen for nøytrale logins som f.eks. OpenID. Men jeg vedder på at de færreste har hørt om den!

Skjult ID med pseudonym lusa to. 9 mai 2013 12:06

Er ikke fb litt sånn der gårsdagens nytt da? Det bør jo tilrettelegges for det som faktisk er i tiden. Snapchat, for eksempel: Send et 1 sekunders nudasbilde av deg selv (evt en real time filmsnutt), verifiseringen skjer og vips er du inne.

Trøblete for eneggede tvillinger kanskje, men hei - jeg produserer bare ideene, noen andre får utvikle magien.

Skjult ID to. 9 mai 2013 12:28

Hvis det bare var login, så ville ikke sukker trenge tilgang til noe som helst på Facebook profilen min. Ønsker nok ikke å gi sukker tilgang til noe der. Jeg er normalt skeptisk til å gi fler enn nødvendig tilgang til Facebook. Det gjelder både mennesker og tjenester. Ikke fordi jeg ikke tror det kunne berike sukkertjenesten, for det kan det nok gjøre, men fordi jeg rett og slett ikke oppfatter sukker sin oppførsel mot brukere som spesielt tillitsvekkende. Noe som er synd og dumt for alle parter.

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 9 mai 2013 17:35

Virker som et selvmordsprosjekt for sukker å informere facebook om hvilke brukere som driver med nettdating. Tar vel ikke lange tiden før facebook benytter denne informasjonen til å bli en konkurrent til sukker, en konkurranse jeg ikke tror sukker tjener på.

Skjult ID med pseudonym _________ to. 9 mai 2013 17:46

Jeg er sikker på at jeg ikke vil koble sukkerprofilen min til Facebook.

Skjult ID med pseudonym gaast to. 9 mai 2013 20:12

vil ikke logge på via fb. før eller siden står det på fb at jeg har datet den eller den

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 9 mai 2013 21:23

va inn på ein profil og der va det ein link videre inn på personens facebookside..ho hadde sikkert logga inn via facebook..:p