Alle innlegg Sukkerforum

Jeg møtte henne på en fest...

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 14:42 Privat melding

Får håpe forumistene ikke er lei av meg :)

For en god stund tilbake hadde jeg noen få meldinger med en jente, hun var ikke interessert og jeg ble blokkert. Helt greit, jeg gikk videre.

Men så møtte jeg henne på en fest. Det tok litt tid før vi to kom i prat. Det føltes vel like kleint for begge parter, kan jeg tenke meg :P

Men i de seine nattestimer begynner hun å bli litt klengete og jeg avviser henne (på en helt nøytral måte, tror jeg). Da blir hun irritert og ville konfrontere med at jeg allerede hadde vist interesse.

For å være helt ærlig, jeg ville ikke gi hun en sjanse når ikke jeg fikk det selv. Kanskje barnslig, men på en måte så fikk jeg vist at det kanskje hadde vært en ide å gitt meg sjansen tidligere.

Noen som ville gjort det samme?

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 6 mai 2013 14:50

Du fikk altså mulighet til å vifte med pekefingeren og benyttet anledningen til nettopp det. Hoho.

Skjult ID med pseudonym reg ma. 6 mai 2013 14:54

Dette er en av utrolig mange måter å forbli på sukker og forum på :-p

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 14:57 Privat melding

lusa: beklager, men noen ganger kommer disse primitive tankene og jeg tråkker kanskje i salaten.

reg: hehe, ja, du har rett i det.

Men med tanker i ettertid så kan en jo si at det var like greit, fordi en person som ikke gir andre en reell sjanse ikke er bra nok for meg?

Skjult ID ma. 6 mai 2013 14:57

Jeg hadde tatt henne med til sengs først, så ikke tatt mer kontakt slik at hun tror hun var ræva i senga.

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 6 mai 2013 14:58

TS

Støtter deg. På den annen side kunne du jo ha gjort henne til en søndagskjæreste eller pulevenn eller noe, eller bare hatt en ONS med henne, uten å ville gi henne noe mer (mulighetene for et fast forhold). Det har jeg gjort før da jeg opplevde det samme som deg. Synes ikke at hun fortjente en sjanse til å få mer, enda hun etterhvert ble interessert i det, men sex er jo alltids godt.

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:01 Privat melding

nåja, folkens. Det værste jeg vet om er å såre andre mennesker. Så hvis jeg skal ha ONS, søndagskjæreste osv, så sier jeg det på forhånd. Det skal være en enighet før det er aktuelt.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 15:12

Ja, sånt er det på Sukker og andre tilsvarende date-fora. Vi gir ikke sjanse og vi er hårsåre og vi er hevnlystne og vi er fortsatt her...

Jeg har hatt kontakt med en herfra og vi blokket hverandre og kranglet og vi er blitt enige at vi ikke er noe kjæreste kandidater men vi gir ikke opp. Vi har bestemt å møtes for å sjekke om vi "hater" hverandre like mye i virkeligheten.

Altså en sjanse til.

@kimkom, opp til deg men tenk at du kan angre noe du har ikke gjort (?)

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 15:15 Privat melding

Rar situasjon. Jeg hadde nok vært fristet til å gjøre det samme, men jeg synes alltid det er tilfredstillelse når noe som i utgangspunktet ikke viser interesse snur. Det er jo en positiv respons på personligheten din og den du faktisk er. Hadde nok ikke hoppet til sengs den kvelden der, men muligens funnet ut om det bare var seksuell frustrasjon som fikk parten til å snu.. kanskje funnet på noe dagen etter, for i utgangspunktet hadde du jo interesse for den personen.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 15:18

Jeg husker at du skrev en gang i en annen tråd TS at du var "trygg på deg selv og dette kunne virke avskrekkende ovenfor andre potensielle partnere" - ser ikke ut som du er så trygg på deg selv alikevel - morsomt å se.

Nå kommer jeg med en hypotese, for jeg vet ikke om du drakk eller ikke:

Kanskje du ble mer avslappende å være rundt når du fikk i deg litt alkohol og derfor var lettere å bli betatt av? Har lest mye av det du skriver her på forumet og du virker til å ha en mening om alt og alle, og at du alltid skal være av den snille typen.

(kvinne 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 6 mai 2013 15:24 Privat melding

Hvordan vet man om man blir blokket?

Skjult ID ma. 6 mai 2013 15:26

Du får ikke opp profilen og det står også på meldingshistorikk på bunnen av siden (Du er blokkert av han/henne og kan ikke sende meldinger)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 6 mai 2013 15:32 Privat melding

Syns du er herlig befriende ærlig jeg. Om det var rett eller galt å handle slik for deg er det bare du selv som vet :) Kjenn etter TS gjorde det deg godt å være litt barnslig, eller ble du bare tom etterpå... der ligger svaret:))

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:34 Privat melding

Skjult ID 15:12 :
jeg liker å gi andre en sjanse, men settingen her ble jo som den ble, om jeg dummet meg ut eller ikke. Jeg har ikke angret, men hvem vet?

lene-lill:
joda, i utgangspunktet, men så ble hun midlertidig glemt også. Det var vel helst da jeg så henne og husker hvor fra at jeg husket situasjonen. Jeg hadde også snakket med hun en god stund i forveien, men da snakket vi ikke så mye om sukker. Det kostet meg heller ikke så mye, for jeg fikk aldri tid til å bli skikkelig kjent, men jeg følte meg barnslig som tok igjen, det skal jeg inrømme. :P

skjult ID 15:18:
Rart at du skal nevne at jeg ikke er trygg, viser jeg det på noen måter via denne tråden? (uten at du må tolke ganske mye mellom linjene da) Det er også slik at ting som gjelder en selv, er mye vanskeligere å evaluere...

Jeg drakk ikke så mye. Så jeg var nok ikke noe særlig annerledes i væremåten pga. alkohol. Menmen, hun kan vel ikke vite forskjeller i min væremåte etter noen få meldinger og en kveld på fest?

Ja, jeg har nok en mening om ganske mye og jeg prøver å fremstå som den personen jeg er. Men aner jeg at du fremlegger dette i negativ forstand?

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:36 Privat melding

Gilia73: Hun var pen, thats it. Ikke noe mer jeg fant ut av den kvelden. Og ja, jeg må vel på en flau måte si at det var litt deilig å få siste stikk i den saken.

Skjult ID ma. 6 mai 2013 15:40

Skulle ønske jeg kunne bookmarke et innlegg.

Det må være det beste jeg har lest på lenge Komikim 15:38. Tårene triller her hahaha :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 6 mai 2013 15:41 Privat melding

Da var det rett for deg å gjøre det du gjorde. En gang i mellom er det helt greit å bare være barnslig. Det var jo ikke onskapsfullt, du satte jo bare en grense for deg selv og ble ikke med på noe du ikke hadde lyst til.. For å si det på en annen måte.Hun prøvde seg på å si hopp, men du valgte og ikke hoppe .. Helt grei :)

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:41 Privat melding

komikim: hehe, morsomt. Men du, ehh, pseudonymet ditt, er det et forsøk på å kødde med meg? :P

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:43 Privat melding

gilia73: takker, kjekt å få støtte, selv når jeg er barnslig. :D

(kvinne 45 år fra Buskerud) ma. 6 mai 2013 15:47 Privat melding

Hehe .. Kanskje bildet er tatt opp ned? :)) For i opp ned land der går allting ann ...

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 mai 2013 15:54 Privat melding

Sorry, Kim - her valgte du feil.

Det er mange grunner til å si nei til damer, men å bli blokkert på Sukker er ikke en av dem. Det er i forhold som ellers i livet, man må se litt stort på ting.

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 15:56 Privat melding

fettberget: føltes riktig, men om det var det, er uklart :P Takker for tilbakemeldingen!

(mann 32 år fra Oslo) ma. 6 mai 2013 16:04 Privat melding

Syns du må gjøre det du selv mener. Er vel bare positivt at hun fikk et godt inntrykk av deg live? Man kan få forskjellige inntrykk av en profil. Hvis du ikke vil snakke med henne så avviser du henne og hvis du har en interesse så snakker du. Er vel ikke værre?

(mann 51 år fra Oslo) ma. 6 mai 2013 16:07 Privat melding

Damer blir avvist like mye som menn. Det er bare på nett at det blir helt skjevt.

For å si det litt femi; kjærligheten har ingen vekstvilkår hvis alt skal måles med millimeterrettferdighet.....

Skjult ID med pseudonym Skalle ma. 6 mai 2013 17:36

Jeg kunne veldig fort gjort det samme som TS hvis jeg hadde vært i "riktig" humør. Hadde kanskje angret etterpå da ;-)
Det fine er jo at det bare beviser at det er muligheter selv om man ikke treffer den rette her inne. IRL får man vist bedre hvordan man er og alt er mulig :)

Skjult ID ma. 6 mai 2013 17:45

Jeg blokka deg fordi jeg mener jeg er langt under din liga. Kanskje hun tenkte det samme?

Skjult ID ma. 6 mai 2013 17:45

TS, du burde ha pult henne og kastet henne på dør.

Amatør!

Skjult ID ma. 6 mai 2013 17:57

Er det meg som blokka du spør? @Robinsve
Kan du isåfall konkretisere hva du mener?

Skjult ID ma. 6 mai 2013 18:18

Ja, skjønner. My bout:S

Skjult ID med pseudonym me too ma. 6 mai 2013 18:33

Lo godt av 15.38 jeg og...

Men altså: Å bli avvist etter noen meldinger, betyr bare du ikke fikk fram nok av det tiltrekkende du har -en profil er uten lukter, uten fakter og bevegelser uten mulighet til å se sjarm, uten mulighet til å vite hvordan det er når du ser på akkurat henne. To nokså forskjellige ting. Hun har ikke avvist DEG før. Selv om hun har avvist profilen din. Husk det.

Jeg synes du virker så smart at om dette virkelig hadde vært en dame du syntes om, ville du latt nåde gå for rett her. Men ettersom du ikke følte at hun hadde oppfunnet kruttet (slik jeg tolker deg) så skjønner jeg du syntes det var litt deilig barnslig og tenke: Too late.

(Men var det det du egentlig tenkte? Var det ikke strengt tatt mer: Too teit? :-))

Skjult ID med pseudonym hææ ma. 6 mai 2013 20:03

Hvem har opp ned smil @Komikim??

Skjult ID med pseudonym Stvg ma. 6 mai 2013 21:07

Barnslig!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 mai 2013 21:38

@me too

Men jeg er jo profilen min. Vet ikke hva dere andre driver med, men jeg er akkurat slik som det står i profilen min.
Så hvis ei dame da avviser profilen min, så har hun jo også avvist meg. Jeg blir jo ikke på magisk vis en helt annen person enn det som står i profilen min hvis vi møtes. :P

Dog beviser kanskje (jeg sier kanskje fordi det kan hende hun bare var kåt på litt mannebein og kimkom tidligere har vist interesse) at en kan være litt rask til å dømme.
Bortsett fra meg da, jeg dømmer aldri feil. :P

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 23:30 Privat melding

Skjult ID 17:45 : Jeg tror ikke det, heller motsatt... men det plager meg ikke. Jeg vet jo at jeg ikke er en kandidat for mange her (fått erfart også :P)

me too: som jeg har skrevet, jeg kan leve med at hun har blokkert meg. Men jeg syntes nok den gangen at det var godt å vise at en ikke skal dømme så fort. Ok, noen sier jeg er barnslig, jeg kan akseptere det. Kanskje jeg gjør det annerledes en annen gang. :D

Uansett, om du er mann eller kvinne, gi i hvertfall en av fem en reell sjanse ;-)

(mann 37 år fra Hordaland) ma. 6 mai 2013 23:30 Privat melding

Og da gjelder det hvis jeg maser fem ganger :P

Skjult ID med pseudonym me too ma. 6 mai 2013 23:58

@powpowgutt.

Hvis du klarer å romme hele deg i din profil, synes jeg synd på deg. Alternativt har du en genial profil som lukter godt, som viser hvordan det føles når du tar håret vekk fra pannen min, og som gjør stemmen din dyp og virkelig...

Nei, du har ikke det. De beste profilene har fine bilder og god tekst. Mer er ikke mulig å få til her inne. Og det er en brøkdel av hele følelsen. Jeg hadde vel ikke gått på så mange dater som ikke ble noe av dersom vi var profilene våre?

Det er noe sjeldnere det TS opplever - at profilen ikke er bra nok, men virkeligheten er. Men jeg er ikke det spor overrasket over at det kan skje.

TS - du svarer ikke egentilg på det jeg antyder -nemlig at du hadde latt nåde gå for rett om du virkelig hadde hatt sansen for henne...?

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 7 mai 2013 00:02 Privat melding

me too: Joda, hadde jeg funnet ut at hun var meget interessant, hadde jeg nok ikke avvist. Er ikke det litt logisk? :P
Jeg vet om mine begrensninger og svømmer ikke i deilige damer som både har utseende OG personligheten jeg søker. Så hadde selvfølgelig slått til da!

Men som andre har sagt tidligere, jeg kunne også gitt hun en sjanse, for en liten interesse var der... hvem vet, kanskje hun var perfekt for meg? Det finner vi aldri ut av! jeg var nok bare ganske barnslig av meg. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 mai 2013 00:38

@me too

Vel, dette med lukt er jo litt vanskelig siden det ikke finnes noe teknologi for overføring av lukt over internett.
Uansett så lukter jeg ganske nøytralt og kjedelig, akkurat som resten av meg. :P

For det andre så ville jeg ikke tatt håret ditt vekk fra pannen, hvertfall ikke i dating fasen, så da har det uansett ikke noe å si.
Gjøre stemmen min mørk klarer jeg heller ikke.

Så jeg står fast på at gitt dagens teknologi, så er jeg akkurat slik profilen min fremstiller meg.
Du må gjerne synes synd på meg og synes det er ganske patetisk, men sånn er det nå.
Jeg er fryktelig kjedelig, veldig uinteressant å være sammen med og du hadde ikke lagt merke til meg om jeg så holdt på å gå på deg ute på gata.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 7 mai 2013 00:41

eg møtte henne på ein fest...lovende overskrift..men ingen fyll,grisepuling eller spying...skuffa..;p

(mann 37 år fra Hordaland) ti. 7 mai 2013 01:07 Privat melding

hehe, så konklusjonen er at jeg er barnslig og kjedelig?? :P

(mann 47 år fra Oslo) ti. 7 mai 2013 01:16 Privat melding

Om det å avvise henne der og da var riktig eller ei, kan man mene hva man vil om. Men det faktum at hun i det hele tatt ble irritert over å bli avvist, gir ihvertfall meg et klart inntrykk av at du valgte rett. Folk som ikke takler en avvisning uten bli forbanna har jeg generelt veldig lite sans for.